Dodaj do ulubionych

Kanał najazdowy

05.08.12, 09:39

Witam.
Gdzie w Częstochowie znajduje się jakiś kanał najazdowy ?? (bezpłatny lub płatny )
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Kanał najazdowy IP: *.play-internet.pl 05.08.12, 12:59
      W każdym porządnym warsztacie samochodowym.
      • Gość: życzliwy kierowca Re: Kanał najazdowy IP: *.net.stream.pl 05.08.12, 16:50
        "Kierowco" - mądralo, albo nie zrozumiałeś pytania, albo chciałeś zabłysnąć dowcipem i intelektem, których najwyraźniej Ci brakuje.

Kamilu w Częstochowie wiem o dwóch kanałach najazdowych, jeden jest na terenie parkingu na terenie Spółdzielni Mieszkaniowej przy Michałowskiego i ten chyba jest płatny, bo ma zawieszony łańcuch z kłódką, klucz u obsługi parkingu. Drugi najazd znajduje się przy ulicy św. Barbary, na terenie gdzie znajduje się stacja auto gazu tuż za Orlenem. Mieści się w końcu placu przy jakimś warsztacie i na pewno w godzinach popołudniowych jest za free, sam korzystałem z niego kilka razy.
      • n-jurek Re: Kanał najazdowy 06.08.12, 09:36
        raczej "kierofca"
    • Gość: dd Re: Kanał najazdowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 09:58
      Na polibudzie koło elektrycznego - ale już trochę zrujnowany - to jest podjazd
      I jeszcze coś takiego widziałem kiedyś na przeciwko szpitala hutniczego obok stacji LPG ... ale czy jest jeszcze to nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka