Dodaj do ulubionych

Potrzebny budowlaniec

21.08.12, 11:24
Witam
Potrzebuję do remontu domu budowlańca-fachowca. Montaż okna, drzwi, położenie płytek, ścianki z g-k. Chodzi mi o kogoś dobrego ale w rozsądnej cenie. Zależy mi na FV ale nie musi to być firma wieloosobowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: do autora Re: Potrzebny budowlaniec IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.12, 17:03
      a kobiete, żone czy dziewuche umiesz dupczyć czy też wszystkich pytasz gdzie, kiedy, jak czy też warto może samemu kapucyna pomarszczyć! warto
      • Gość: dodoautora. Re: Potrzebny budowlaniec IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 19:40
        A ty umiesz? Czy tylko gruche walisz? Nudzi ci sie, bo szkoła jescze zamknieta? Kretyn do kwadratu.
        • prawdziwakicha1 Re: Potrzebny budowlaniec 21.08.12, 19:53
          Gość portalu: dodoautora. napisał(a):

> A ty umiesz? Czy tylko gruche walisz? Nudzi ci sie, bo szkoła jescze zamknieta?
          > Kretyn do kwadratu.

o prosze, pi...lizacz sie odezwał?
          a ty marszczysz Freda?
    • prawdziwakicha1 Re: Potrzebny budowlaniec 21.08.12, 19:56
      alpacino01 napisał:

> Witam
      > Potrzebuję do remontu domu budowlańca-fachowca. Montaż okna, drzwi, położenie p
      > łytek, ścianki z g-k. Chodzi mi o kogoś dobrego ale w rozsądnej cenie. Zależy m
      > i na FV ale nie musi to być firma wieloosobowa.

do ru...ia uzywasz prezerwatyw?
      a znajomi koledzy co radza?
      • Gość: nie cymbał Re: Potrzebny budowlaniec IP: *.play-internet.pl 21.08.12, 22:29
        Takie są mądre wypowiedzi ludzi!Jakich nazwać -napiszcie!
        • Gość: do autora Re: Potrzebny budowlaniec IP: 91.210.242.* 22.08.12, 09:47
          Gość portalu: nie cymbał napisał(a):

> Takie są mądre wypowiedzi ludzi!Jakich nazwać -napiszcie!

ciebie bym nazwał dureń !!
          pasuje ci jak ulał cymbale.
          Jaki durny temat tak durne wypowiedzi kretynie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka