alpacino01 21.08.12, 11:24 Witam Potrzebuję do remontu domu budowlańca-fachowca. Montaż okna, drzwi, położenie płytek, ścianki z g-k. Chodzi mi o kogoś dobrego ale w rozsądnej cenie. Zależy mi na FV ale nie musi to być firma wieloosobowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do autora Re: Potrzebny budowlaniec IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.12, 17:03 a kobiete, żone czy dziewuche umiesz dupczyć czy też wszystkich pytasz gdzie, kiedy, jak czy też warto może samemu kapucyna pomarszczyć! warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodoautora. Re: Potrzebny budowlaniec IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 19:40 A ty umiesz? Czy tylko gruche walisz? Nudzi ci sie, bo szkoła jescze zamknieta? Kretyn do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha1 Re: Potrzebny budowlaniec 21.08.12, 19:53 Gość portalu: dodoautora. napisał(a): > A ty umiesz? Czy tylko gruche walisz? Nudzi ci sie, bo szkoła jescze zamknieta? > Kretyn do kwadratu. o prosze, pi...lizacz sie odezwał? a ty marszczysz Freda? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha1 Re: Potrzebny budowlaniec 21.08.12, 19:56 alpacino01 napisał: > Witam > Potrzebuję do remontu domu budowlańca-fachowca. Montaż okna, drzwi, położenie p > łytek, ścianki z g-k. Chodzi mi o kogoś dobrego ale w rozsądnej cenie. Zależy m > i na FV ale nie musi to być firma wieloosobowa. do ru...ia uzywasz prezerwatyw? a znajomi koledzy co radza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie cymbał Re: Potrzebny budowlaniec IP: *.play-internet.pl 21.08.12, 22:29 Takie są mądre wypowiedzi ludzi!Jakich nazwać -napiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: Potrzebny budowlaniec IP: 91.210.242.* 22.08.12, 09:47 Gość portalu: nie cymbał napisał(a): > Takie są mądre wypowiedzi ludzi!Jakich nazwać -napiszcie! ciebie bym nazwał dureń !! pasuje ci jak ulał cymbale. Jaki durny temat tak durne wypowiedzi kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś