pablo_79 29.08.12, 16:21 Ja pierd....e zapomniałem okna w mieszkaniu zamknąć (5 zdjęcie). Co mówią prognozy - będzie dzisiaj burza ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg76 Częstochowa to wieś !!! 29.08.12, 21:51 Drodzy częstochowianie! Jak marnie wygląda Wasze "miasto" z lotu ptaka. :))) Pozdrawiam z tylko niewiele mniejszego Kłobucka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Marna zaczepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 01:34 Drogi meg!!!! Takim komentarzem wystawiasz tylko sobie niechlubną laurkę!!!! Marna zaczepka. Odpowiedz Link Zgłoś
roc_co Re: Częstochowa to wieś !!! 30.08.12, 15:43 Jak się nie podoba to nie przyjeżdżajcie ze swego pięknego Kłobucka. Proszę, nikt za wami nie będzie tęsknił, my też na tym skorzystamy bo nikt nie będzie wk....ał ucha i oka. Z pozdrowieniem: Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Częstochowa to wieś !!! IP: *.ip.netia.com.pl 30.08.12, 15:46 Ale do roboty to masowo do nas przyjeżdżacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.alfanet24.pl 29.08.12, 22:19 tylko przedostatnie zdjęcie ciekawe dla mnie, widzę, że wyharatali już kawal lasu Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1987 Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka 29.08.12, 22:31 Popatrzcie jak Wam psy zasrywają Duchową Stolicę POlski. Wystarczy pod wieczór się przejechać przez Wasze miasto. Tabuny mieszkańców z psami - niby na "SPACER" z psami. A tak naprawdę idą po to , aby ich pupil się odłajnił n pierwszym lepszym trawniku. Aby obszczał trawę, drzewo, samochód..... I to ma być kultura? Cywilizacja ? To sranie po trawnikach ? Ha , ha , ha. Żal mi Was. Swoją drogą zastanawiam się po co ludziska trzymacie te psiska? Czy to wyraz Waszego braku dobrych kontaktów z ludźmi, szukania przyjaciół w zwierzach co to za miche jadła zamyrda Ci ogonem ? Nie szkoda Wam miliardów ( w skali kraju) złotych przeznaczanych na karmę (producenci aż zacierają ręce i wymyślają coraz to nowe kretyńskie reklamy ) ???? A tymczasem tyle biedy wokół... Wystarczy się rozejrzeć. Tylu ludzi wymaga zwykłej pomocnej dłoni. A Wy tylko pieska i na odłananie pod wieczór ....... Nie piszę już tu o psiej sierści, o pasożytach w wydychanym przez psa powietrzu , o BRUDZIE w domach i obejściach, itd.itd. p.s. cmoknijcie psa pod ogon na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 12:23 ty jesteś jakiś psychopata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: 188.95.29.* 30.08.12, 00:06 NO DOBRZE TOTO NIE WYGLĄDA ! TAK NA 1200 NETTO I ZAS*RANE TRAWNIKI. pozdrawiam z kłobucka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30-latek Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.96.241.102.tvksmp.pl 30.08.12, 09:32 Szkoda tych drzew z lasku Aniolowskiego :-( Zeby nam tiry dzielnicy nie rozjechaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 10:54 ... no a gdzie to miasto? Bozia patrzy z góry i się frasuje... ci sobie uczynili ziemię poddaną... Na 16 tysiącach hektarów (160 km2) dominuje chaos urbanistyczny z charakterystyczną wiejską zabudową, z wyspami osiedli mieszkaniowych i rachitycznym bezpostaciowym centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itop Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.dewlance.com 30.08.12, 11:06 wiedząc co się tutaj dzieje, można by z pogardą oddać urynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 11:34 A GDZIE BOISKO SKRY??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stg Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.play-internet.pl 30.08.12, 23:15 najlepsze jest Śródmieście, widać, że był tu jakiś urbanistyczny zamysł, porządek. Dobrze wyszedł też Wrzosowiak i Północ. Odpowiedz Link Zgłoś
nenda Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka [Z... 31.08.12, 08:06 ktoś kto to opisywał chyba nie jest stąd, bo odkąd w częstochowie mamy trasę "szybkiego ruchu". x tego co mi wiadomo i jak znam znaki drogowe to gierkówka na częstochowskim odcinku jest zwykłą drogą krajową nr1 i europejską E75.... no ale w sumie moza się pomylić gdyż w sumie to jedyna dorga w mieście gdzie miejscami są więcej niż dwa pasy ruchu do jazdy w jednym kierunku...proponuję doszkolić się autorowi ze znajomości miasta oraz przepisów ruchu drogowego a dokładnie kwestii oznaczeń dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
helicam Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka 29.11.12, 11:17 Fajne foty, czym było to robione? H Heli CAM Zdjecia lotnicze HeliCam Filmowanie z powietrza HeliCam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunacam Re: Zobacz, jak wygląda Częstochowa z lotu ptaka IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 19:53 Aparatem fotograficznym Odpowiedz Link Zgłoś