quopic 15.09.12, 20:25 Witam, orientuje się może ktoś czy w Częstochowie można kupić odzież firm helikon-tex lub surplus. Jeśli macie jakieś namiary to proszę podać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwert Re: helikon lub surplus IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.09.12, 17:16 z tego co wiem to możesz kupić poprzez alledrogo i internet, spróbuj popytać w sklepach z militariami i myśliwskimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: helikon lub surplus IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.12, 17:22 Fort, kolter i u sapera (o ile jeszcze istnieje). Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: helikon lub surplus 16.09.12, 21:08 "U Sapera" to już niestety dobre parę lat nie istnieje, a Pan Krzysztof na allegro handluje już chyba tylko wykrywaczami metali. "6mm" również nie istnieje, a oni też mieli. Plecaki z Helikona widziałem w hobby 4 men w galerii, ale nie wiem, czy mają też inne produkty, oni chyba raczej idą w 5.11 Chyba zostaje Ci tylko alledrogo albo sklepy z militariami, ASG, survivalowe itd. Swoją drogą jak znajdziesz gdzieś w Cz-wie dystrybutora tej firmy to napisz tu na forum, bo sam jestem ciekaw, czy ktoś to u nas ma. Odpowiedz Link Zgłoś