Dodaj do ulubionych

Ciepłe grzejniki

20.09.12, 19:51
Czy ktoś wie od kiedy będą ciepłe grzejniki w naszej "cudownej" spółdzielni mieszkaniowej nasza praca
Obserwuj wątek
    • Gość: asa Re: Ciepłe grzejniki IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.12, 07:51
      Jak ci zimno to piecyk na prąd sobie kup i się dogrzewaj. Póki co teperatura jest dostateczne wysoka aby zapewnic komfort termiczny.
    • Gość: zimno Re: Ciepłe grzejniki IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 09:17
      Też mnie to interesuje.. Tylko sprawa dotyczy spółdzielni Metalurg.
      • Gość: alicja Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 09:30
        Ludzie czy wy nie przesadzacie?
        A potem płacz,że za dużo dopłat do ogrzewania:)
      • Gość: aassaa Re: Metalurg IP: 109.95.31.* 21.09.12, 17:54
        Mieszkam na ostatnim piętrze i u mnie jest ciepło. To jest ten plus ostatniego piętra - latem piekarnik, a wtedy kiedy jest już zimno, a jeszcze nie grzeją - to na ostatnim piętrze jest ciepło.
        Byłoby cieplej gdyby niektórzy lokatorzy nie otwierali okien na klatkach na całą noc. Otworzą w dzień, ale później nie ma już kto zamknąc, lub palących gości wyganiają na klatkę. Goście okna otwierają, ale do zamknięcia to już się nie poczuwają.
    • Gość: q Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 09:57
      Taaaa juz ci włączą :D jak w przyszłym tyg zapowiadają temp do 30 stopni na plusie..
      • Gość: tata Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 21.09.12, 10:24
        zamknij okna i.... po sprawie
    • Gość: gabili Re: Ciepłe grzejniki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.12, 12:11
      zaloz majtki
    • Gość: fr Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.09.12, 12:17
      a mnie jest ciepło
      • Gość: toborson Re: Ciepłe grzejniki IP: 213.77.28.* 21.09.12, 12:59
        A mnie jest właśnie zimno :( Szczególnie rano... Może dało by radę tak chciaż troszkę podgrzać. ZGM ul. Sobieskiego pleaseeee
        • Gość: gościuuu Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 15:53
          A skąd ZGM ma wziąć to ciepło??? Księgowa Krysia ma w piwnicy spółdzielni napalić??? Do Fortum z tymi pytaniami!
          • Gość: zimno-ciepło Re: Ciepłe grzejniki IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 18:44
            Zimno.ciepło,zimno-ciepło i tak w kółko.zimno-ciepło!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka