Dodaj do ulubionych

Gdzies jest ta granica.

02.10.12, 23:12
Serbowie cieszą się w Polsce sympatią w przeciwieństwie do sprzedajnych Chorwatów czy Bośniaków.
Napisal "oi".

Jest ta granica, ktora jako byla Jugoslawia, zostala przekroczona i nie istnieje.
Jako byla Jugoslawia stala sie miejscem holocastu Chorwatow, Bosniakow i Serbow.
Europa od czasow Sowietzkiego Sojuza wi hitlerowskiej Rzeszy
nie krwawila tak jak w bolu zakopywanych matek, ojcow, dzieci ofiar rozstrzeliwanych na miejscu i gnijacych w zbiorowych grobach.
Obserwuj wątek
    • storima Re: Gdzies jest ta granica. 02.10.12, 23:50
      Przodkowie zamieszkujący ówczesnej Polski tereny,
      zastanawiali sie jak uniknąć kataklizmu
      współczesnego nam rozpadu
      JUGOSŁAWII.

Wówczas na ziemiach polskich ustanowiono:

Data: 1570-04-14

Zawarta w kwietniu 1570 roku w Sandomierzu ugoda między przedstawicielami różnych wyznań wyróżniła Polskę na tle innych krajów europejskich, ogarniętych wojnami religijnymi.

• Gość: sovjetolog Re: Gdzie jest ta granica - twój problem IP: 64.250.122.* 03.10.12, 18:45
        Chciałeś coś przekazać, czy tylko tak sobie (na ulubioną modłę sowietzką) pierdnąłeś dla relaksu?
        Dzieli nas granica twojego ustroju. Powiem to wprost: nerwowego.
        Ale już niedługo "szbasowy" aktywisto-napinaczu poczujesz, że kto sieje wiatr...
        Idź ty wybrańcu głosić "mataczną ewagelię" na inne portale (są takie miejsca) albo załóż bloga (internet daje takie możliwości).
        POżydku z ciebie i twojego szmoncesu jest tyle co z tasiemca w organizmie.
    • Gość: "tz" W jakim słowniku "Sowietzkiego" przez "tz"? IP: *.ice-net.pl 03.10.12, 08:41
      ignorancja pewnych osób na tym forum jest porażająca. Przypuszczam, że "wychodzi" zachodnie lub amerykańskie "wykształcenie"? Szybko, po łebkach, obrazki, eseje o kubku z kawą, mające niby pobudzać "samodzielne" myślenie.
      Sowietzky przez "tz"....
      Jeśli już na Zachodzie czy w USA silicie się na wypowiadanie o historii Polski czy Europy Śordkowo-Wsch., to udajcie się do bibliotek i książek, ale tych wartościowych. "Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz uczyć się".
      • Gość: Q Re: W jakim słowniku "Sowietzkiego" przez "tz"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.12, 11:30
        Wszystko ładnie i pięknie , tyle że Twoja wypowiedź w równym stopniu odnosi się do Ciebie:)
        "Szybko po łebkach" wyraziłeś pogląd o ludziach tu piszących , czy ma to "pobudzić "samodzielne myślenie ", czy może wychodzi " zachodnie lub amerykańskie "wykształcenie"?
        Nie znając swoich interlokutorów ( bo na takiej to zasadzie działa ) , stawiasz się ( specjalnie ale to raczej prymitywna sztuczka lub niechcący - co wszystko tłumaczy ) w roli " nauczyciel do ucznia " np. : ""Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz uczyć się", czy też "udajcie się do bibliotek i książek, ale tych wartościowych ".

To że pewne nieuki wypisują tu bzdety na tematy historyczne , to nie powód żeby się wywyższać , skromność , skromność i jeszcze raz skromność !(- to tak w Twoim stylu;)

A tak na serio to podaj jakieś przykłady na ignorancje historyczną na tym forum z miłą chęcią się pośmieję , bo zapewne wiele przeoczyłem .
        • Gość: do Q Re: W jakim słowniku "Sowietzkiego" przez "tz"? IP: *.ice-net.pl 03.10.12, 13:55
          uderz w stół......
          wspaniale panie/pani "detektyw" Q, widzę że kurs podstaw kawiarnej psychologii zaliczony.
          tak, tak Pani/Panie "Q" do bibliotek, uczyć się, uczyć się i MYŚLEĆ. Chociaż wiem, że to trudna droga. Dla wielu niemożliwa do przejścia. Lepiej ograniczyć się do "obrazków" lub pseudointelektualnego okraszonego polityką bełkotu, tak popularnego na forach różnej maści.
          Niejaki "storima" sobie poradzi, Ty wyręczasz go, lecz nieudolnie.
          I niczego nie będę "podawał," sam poszperaj "detektywie" Q, skoro masz czas i forum jest dla Ciebie źródłem "rozrywki". Ja wolę bibliotekę i wartościowe źródła.

"Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego" (Chinskie przysłowie)
          • Gość: Q Re: W jakim słowniku "Sowietzkiego" przez "tz"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.12, 14:22
            Haha wspaniale widzę , że kurs kawiarnianej psychologii zaliczony .

Skoro wolisz biblioteki i książki omnibusie , że tak sobie pozwolę cię nazwać ( skoro tak już lubisz się chwalić intelektem ) , to po jaka cholerę ( że tak sobie pozwolę ) tu zaglądasz .

W swoim malutki nie dosięgającym ci do pięt umyśle doszedłem do wniosku , że tylko po to żeby się pochwalić i pokazać jaki to jesteś " och i ach " , a z doświadczenie wiem , że zazwyczaj takie mądrale w świecie realnym mają mało do powiedzenia :) i okazują się niewykształconymi ludzikami.

Jeżeli chcesz się tu ze swoim " wielkim " oczytaniem kiwać to idź popływać ! ( POLSKIE PRZYSŁOWIE)
            plcm.pl/30430-Stefan_zapomnial_ze_nie_jest_w_Internecie
            • Gość: do Q Re: W jakim słowniku "Sowietzkiego" przez "tz"? IP: *.ice-net.pl 03.10.12, 14:30
              widzisz detektywie "Q" jak łatwo dajesz się podejść, jak łatwo Cię sprowokować, zaraz "ludzik", po "jaką cholerę".
              i gdzie ta skromność?
              rzeczywiście idę "popływać", a Ty "spłyń" i nie "wypływaj" więcej. Do biblioteki Cię nie wysyłam, jeszcze sobie krzywdę zrobisz.
              Wyłączam się. Pa Pa.

"Nie spieraj się z idiotą, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
              • Gość: Q Re: W jakim słowniku "Sowietzkiego" przez "tz"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 16:19
                Buahaha podejść , sprowokować ??

O wielki odkrywco bibliotek i książek , jaki jestem teraz oświecony , nie wiem czy słyszałeś podobno są jeszcze takie miejsca, mówią na nie księgarnie i tam tez można kupić książkę i zabrać ze sobą do domu na zawsze !!! Spróbuję tak kiedyś zrobić , albo odwiedzić jedno z tych tajemniczych miejsc o których wspominałeś :))

Masz rację nie będę się z tobą spierał :))
                • o8902k Q czytałem twój post o zawodówkach i wykształconyc 03.10.12, 19:19
                  Wykształcenie tobie niesamowicie służy,czyli prowadzi do debilizmu ukrytego .Jesteś sobkiem tego forum ,bez żadnych argumentów i do tego niezmiernie kłótliwym samcem alfa.Który ceni tylko siebie i swój mały zakompleksiony mózg.To <buahaha świadczy tylko ,że nawet seks jest dla ciebie męczarnią.Nie chcę robić wklejki co napisałeś i jak nisko cenisz ludzi po szkołach zawodowych.Wszyscy są debile ,nieuki ,komuchy i inne diabły.Psa bardziej cenisz niż ludzi.Na ochłodę przykładaj sobie paralizator ,jak największej mocy do czoła .Nie pozdrawiam .
                  • Gość: S.Na.Serio. Re: Q czytałem twój post o zawodówkach i wykształ IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 19:23
                    o8902k napisał(a):

czy moglbys pisac miglanc zrozumiale?
                    Oraz, wypowiadac sie na temat bez zlany nickow, chamskich wycieczek i prymitywnych cieczek?
                  • Gość: do o890k Litera "Q" wygląda jak "zero" z małym "ogonkiem" IP: *.ice-net.pl 03.10.12, 19:35
                    Litera "Q" wygląda jak "zero" z małym "ogonkiem". Kim jest właściciel nicka podpisujący się "Q"?
                    zdążył już "błysnąć".
                    • o8902k Re: Litera "Q" wygląda jak "zero" z małym "ogonki 03.10.12, 19:48
                      Polecam trzeci post,w temacie studenci Politechniki Częstochowskiej/Niejaki kris.Miodzio .Moja szkoła to sobie poczytałem. Pozdrówka.
                  • Gość: Q Re: Q czytałem twój post o zawodówkach i wykształ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 20:02
                    No czekałem na kolejnego myśliciela :)))
                    O seksie nic jeszcze nie pisałem ale akurat to twoje wtrącenie świadczy o tym że Jung zdrowo by się uśmiał , co i ja czynię:))
                    Jest taka teoria , że jak ktoś się stara wplatać w swoje wypowiedzi temat seksu próbując obrażać innych to znaczy , że sam ma z tym duży problem , więc w ramach wymiany porad proponuję wizytę u seksuologa :))
                    Radzę też mniej się pienić i denerwować bo to nie zdrowe .
                    Co z tym cenieniem psa , po w powiązaniu z seksem w twojej wypowiedzi budzi moje pewne obawy:))
                    Jednym słowem , mniej pieniactwa , więcej zdrowego rozsądku a życie stanie się lepsze no i może twoje problemy z seksem zostaną rozwiązane .

A ja cie pozdrawiam serdecznie!!

• Gość: do o890k Zobacz jaki "ogier" i porady "seksuologiczne" IP: *.ice-net.pl 03.10.12, 20:15
                      do o890k
                      zobacz jaki się nam "ogier" włączył i nawet Junga pod kołdrą przegląda i jeszcze seksuologiem "straszy".
                      i zwróć uwagę: "czekał na kolejnego myśliciela", czekał...... ma ciekawe życie.
                      pozdrowienia
                      • o8902k Re: Zobacz jaki "ogier" i porady "seksuologiczne" 03.10.12, 20:23
                        To zdanie przejdzie do annałów życia.Specjalnie na ciebie czekałem.Ale sorrki ja nikogo nie oczekiwałem.I nie miałem z panem przyjemności.
                        • Gość: Q Re: Zobacz jaki "ogier" i porady "seksuologiczne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 20:46
                          Zapewne nie miałeś przyjemności:)

Dlaczego annałach życia , rozumiem annałach historii , miasta , tego ( znienawidzonego;)) forum ale życia ?
                  • Gość: Q do o8902k Re: Q czytałem twój post o zawodówkach i wykształ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.12, 08:38
                    Właśnie zauważyłem , że napisałeś o jakimś moim domniemanym poście w temacie politechniki ??? O tym że wszyscy są ( jak to napisałeś ) debile i nieuki ???

Pomyliły Ci się cyferki i literki??
                    Nie uczestniczyłem w tej dyskusji !!!! Sprawdzaj lepiej nicki a nie posądzasz mnie o jakieś bzdurne teksty z tematu który mnie mało obchodzi !! Pisuje tylko pod jednym nickiem ( co jest chyba chlubnym wyjątkiem na tym forum:)

Wypadało by chyba przeprosić , jak się kogoś obrzuca błotem , przypisując mu nie jego wpisy ????
            • Gość: oi Re: W jakim słowniku "Sowietzkiego" przez "tz"? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 14:32
              A co ma wykształcenie do doświadczenia życiowego?
              Może być uczony,szkolony a głąb pier...y!
              I odwrotnie po podstawówce z bogatym zasobem wiedzy zdobytym poza oficjalnym systemem oświaty.
              • Gość: do oi Nieuczony, nieszkolony a "geniusz" pier...y? IP: *.ice-net.pl 03.10.12, 14:37
                oi,
                Ty jesteś po podstawówce? a jak z tą wiedzą poza oficjalnym systemem? czyli nieszkolony, nieuczony a "geniusz" pier.....y?
                • Gość: oi Re: Nieuczony, nieszkolony a "geniusz" pier...y? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 14:44
                  Nie po podstawówce,jednak chwalić się nie będę!
                  Znam wielu po studiach z rozumem szympansa i tych co żadnych szkół nie ukończyli a zasób wiedzy na pewne tematy mają większy,niż nie jeden wykładowca akademicki.
                  A,że brak im dyplomu,to w wielu przypadkach niechęć do kategoryzowania,szufladkowania czy dzielenia ludzi jak wielogatunkowe bydło.
    • Gość: oi Re: Gdzies jest ta granica. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 14:06
      A co to ma wspólnego z podrzucaniem nam więznia przez jakiś trybunał?
      To pod nosem nic niemogących Holendrów dokonała się zbrodnia w Srebrenicy,Holendrów pod patronatem nic nie mogącego ONZ!
      A ile zbrodni było na Serbach,ile jest nadal w niby państwie Kosowo?
      Wiesz głupku czy swoje mądrości z telewizji BBC czerpiesz?
      Byłeś tam,że się wypowiadasz,rozmawiałeś z miejscowymi,jadłeś z nimi przy jednym stole?Bo ja tak więc nie pie...l bzdur!
      Bredzisz jak Urban w PRL-u ,czy pewien doktor w epoce Adolfa!
      • Gość: STORIMA Re: Gdzies jest ta granica. IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 18:58
        Pisze tak jak mam ochote.
        To dziwne. Gdy chory, nieleczony czlowiek od ponad 6. lat pisze o g..nie i pierdzeniu, wypisujac
        ortograficzne bzdety, to sie go nie czepiasz cwaniaczku.
        Gdy "oi" strzela karygodne ortograficzne byki. To rowniez milczysz cwaniaczku.

Na cienka prowokacje lapiesz sie jak zdechla ryba smrodu.

A na temat masz cos do powiedzenia?

• Gość: S.Na.Serio. Miales ponad 100 okazji aby sie wykazac cfaniaczku IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 19:07
          forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=pierdn%C4%85%C5%82e%C5%9B+dla+relaksu&forumId=55&title=
          88 wg archiwum FCz plus drugie tyle usunietych wpisow.

I ponad 6. lat, aby protestowac.
          Cfaniaczku.
          • o8902k Faktycznie S.Na serio oi to dupa wołowa 03.10.12, 19:31
            Wszędzie go pełno.Na stronce TRW już na niego plują.Nochala wtyka ,gdzie się da.Ma chłopina płacone od postu .Wali prawdę od rana do wieczora i myśli ,że jest Wielkim Ropuszym Mędrcem na tym forum.Dzisiaj się zgadzam o Jugolach ,Sojuzie i innych.Mnie boli co innego .Tuska pokazują znowu koło sędziego Milewskiego.Dwaj przyjaciele z boiska.A Donald mówił ,że się nie znają.Co sądzisz o tym?
            • Gość: ja nie potrafisz wypowiedzieć sie na temat własnego IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 19:37
              Bardzo proszono Cie, abyś nie bełkotał "oi".
              Zmiana nicków a bełkot ten sam.
              Zauważ, ze nie potrafisz wypowiedzieć sie na temat Twego własnego
              w p i s u.
              • Gość: oi Re: nie potrafisz wypowiedzieć sie na temat własn IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 19:51
                Nicków nie zmieniam,pomyłka koleś!
                Tamten wpis jakiś patafian zrobił.
            • Gość: oi Re: Faktycznie S.Na serio oi to dupa wołowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 19:49
              Kreator zachowań się odezwał,średniej klasy reprezentant a intelekt można zamknąć w jednym słowie TĘPAK!
              • Gość: STORIMA Chcesz byc chamem to nim jestes IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 19:57
                Gość portalu: oi napisał(a): > ąć w jednym słowie TĘPAK!

Wole uchodzic za takiego
                niz zwyklego
                pospolitego
                wulgarnego chama.

A Ty na chama sie wciskasz wpisami na forumowego chuligana.

Wiec ciesz bo nim chcesz byc wiec jestes.

• Gość: oi Re: Chcesz byc chamem to nim jestes IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 20:26
                  Ale ty jesteś zwykłym pospolitym chamem,zerknij w lusterko!
                  Aż mi serduszko tłucze, chcę schować się do szafy,by się znów nie pomylić i nie jebnąć żadnej gafy.Forumowy krytyku.
                  • Gość: S.Na.Serio. Re: Chcesz byc chamem to nim jestes IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 20:29
                    Gość portalu: oi napisał(a):

> Ale ty jesteś zwykłym pospolitym chamem,zerknij w lusterko!

Facet, czy ja Tobie ubliżyłem?

Klniesz, wyzywasz i zauważ:

nie piszesz na temat.

Bez odbioru.
                    • Gość: oi Re: Chcesz byc chamem to nim jestes IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 20:37
                      A czy ja do ciebie pisze?
                      Odpowiadałem storimie.
        • Gość: oi Re: Gdzies jest ta granica. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.10.12, 19:21
          Karygodne to jest twoje głupie pierd...ie.Jedyna nieomylna wyrocznio,znawco wszystkiego.
          • Gość: STORIMA Re: Gdzies jest ta granica. IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 19:27
            Gość portalu: oi napisał(a):

miglanc!

pal licho Twe karygodne bledy ortograficzne.

Owszem w demokracji jest rowniez miejsce dla chamow.

Wiec to miejsce juz masz.

I po chamsku nie musisz sie na chama wpisywac.

Tak tylko. Abys wiedzial.
            • o8902k Uspokój się storima weź głęboki oddech 03.10.12, 19:41
              Miglanca tu na razie nie widzę.Obłędu już dostajesz .oi to też nie miglanc spoko.Jak ochłoniesz koniecznie napisz co sądzisz o obaleniu demokratury Tuska i marsz 500 tyś ludzi .I jak to paliwo ludzkie wykorzystać.
              • Gość: S.Na.Serio. karalnej polskim prawem publicznej IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 19:48
                Stary jestes chorym facetem ublizajacym innym chamskimi wpisami.
                Jako miglanc belkoczesz.
                Tu tez pieprzysz trzy po trzy. Nie na temat.

Czy dalej miglanc masz zamiar ostrzelac prokurature z kalacha?

I napisz nam, ze to nie Ty jestes autorem tej karalnej polskim prawem publicznej grozby.
              • Gość: medyk Re: Uspokój się storima i czytaj scenariusz. IP: 199.19.107.* 03.10.12, 20:04
                Informacja dnia. W związku z falami strajków i protestów przetaczających się przez Polskę, w godzinach porannych obalono rządy PO I PSL. Pierwsi zostali aresztowani TUSK I PAWLAK. Władzę w Polsce przejęło Polskie Wojsko. Od rana trwają masowe aresztowania działaczy władz państwowych i samorządowych z PO, PSL, SLD i Ruchu Palikota. Sądy polowe wydają na miejscu wyroki, w tym śmierci za zdradę stanu. Egzekucje zostały wykonane dotychczas na około 10 tyś. działaczy tych partii. Aresztowania objęły również sędziów, prokuratorów i byłych pracowników WSI, UB oraz SB oraz przedstawicieli mediów TVN i GW. Szacuje się, że do wieczora zostanie wykonanych tysiące wyroków na zdrajcach Narodu Polskiego. Rozwiązane zostały wszystkie lewackie i gejowskie organizacje i gminy żydowskie. W godzinach porannych wykonano już egzekucje m. in. na Gradzie, Grabarczyku, Klichu, Schetynie, Dębskim, Rostowskim, Sikorskim, Kalinowskim, Millerze, Kaliszu, Cimoszewiczu, Balcerowiczu, Gronkiewicz-Waltz, Belce, Mazowieckim, Niesiołowskim, Nowaku, Palikocie, Michniku, Lisie, Olejnik, Urbanie, Kiszczaku i wielu innych działaczy, którzy dopuścili się nepotyzmu, korupcji i zdrady stanu. Unia Europejska ograniczyła się jedynie do formalnych protestów, bojąc się zamknięcia polskich granic i zablokowania tranzytu z Niemiec do Rosji. Dowództwo polskiej armii poinformowało, że majątki wszystkich aresztowanych i ich rodzin na mocy dekretu, zostały w całości skonfiskowane na rzecz Skarbu Państwa. Nacjonalizacji podlegają również wszystkie nieruchomości, które zostały sprywatyzowane na rzecz zachodnich koncernów w wyniku korupcji, co traktuje się jako zdradę stanu. Dowództwo Wojska Polskiego zalewane jest fala depesz gratulacyjnych, że dało przykład światu na SPRAWIEDLIWOŚĆ. O dalszym rozwoju sytuacji będziemy informować na bieżąco. Wiadomość z ostatniej chwili Tusk i Pawlak zostali godzinę temu tez skazani za zdradę stanu. Wyrok wykonano.
                Osobisty pieczeniarz, przyjaciel domu i barku Józefa Bąka TW "seta" skoczył z okna w piwnicy. Przybyły na miejsce zderzenia lekarz stwierdził zgon wskutek przedawkowania politycznie niepoprawnych środków odurzających z paryrza.
                • Gość: jesteś chorym podpisującym sie pod kradzionymi z netu tekstami. IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 20:11
                  Nie dość ze jesteś chorym, nieleczonym człowiekiem, prymitywem piszącym od 6. lat o pierdzeniu i gó...e.

To jeszcze chamem, prostakiem, złodziejem, z manią prześladowczą, podpisującym sie pod kradzionymi z netu tekstami.
        • Gość: do STORIMA Konfucjusz rzekł: IP: *.ice-net.pl 03.10.12, 20:07
          Konfucjusz rzekł: "Jeśli nie będziesz nauczał kogoś, kto na to zasługuje, zgubisz człowieka. Jeśli nauczasz kogoś, kto na to nie zasługuje, trwonisz tylko swą wiedzę."

W twoim przypadku to chyba "trwonienie wiedzy"?

• storima Re: Konfucjusz rzekł: 03.10.12, 20:45
            Jeden temat.
            Konflikt bałkański.
            Żadnego komentarza w dyskusji.
            Chamskie wpisy.
            Znanych od lat.
            Chamskich autorów.
            Na częstochowskim forum.

Oczywiście, że każdy wspiera i uwielbia
            naczelnego chama i nieleczonego człowieka
            specjalisty wpisów o gó...e i pierdzeniu.

Od ponad sześciu lat.
            • Gość: ssssssssssssssssss ponad 6. lat, aby po ludzku zareagować. IP: *.fbx.proxad.net 03.10.12, 21:02
              Nie dość ze chory człowiek pierdzi i pisze od ponad sześciu lat o gó...e,
              to kradnie z internetu czyjeś teksty podpisując je jako swoje własne.

Za każdym razem wpisując sie n FCzęstochowa
              jak skomlący tchórz pod innym zmiennym IP.

I oczywiście taki obrońca etykiety forumowej pan
              OI

nawet nie stęknie:
              oi!

lecz zmiażdży chamskim, wulgarnym językiem kogokolwiek kto pisze nie po jego myśli.

A chory człowiek:

pierdzi i pisze od ponad sześciu lat o gó...e,
              to kradnie z internetu czyjeś teksty podpisując je jako swoje własne.

Za każdym razem wpisując sie n FCzęstochowa
              jak skomlący tchórz pod innym zmiennym IP.

A Pan
              OI

klaszcze i wącha

smrody.

Bez odbioru.

Mieliscie ponad 6. lat, aby po ludzku zareagować.
              • Gość: S.Na.Serio. Re: ponad 6. lat, aby po ludzku zareagować. IP: *.fbx.proxad.net 04.10.12, 21:39
                forum.gazeta.pl/forum/w,55,139294439,139371404,Re_Problem.html
                Autor: Gość: ... IP: 94.42.241.* 04.10.12, 21:23

Wybacz swojemu ojcu ze dodykał cie w nieodpowiedni sposob.Wiadomo zly dotyk boli cale zycie i teraz widac po tobie tego efekty.

Jak zwykle zmienne IP. Chory, nieleczony, ubliżający forumowiczom prostak, psychol, cham.

Tak już od lat.

A Wy Mistrzowie Forumowej Etykiety, dżentelmeni uprzejmości i kultury na co dzień, oczywiście
                od kilku lat tolerując wręcz zachęcacie psychola do dalszego molestowania ludzi na FCzęstochowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka