kicha3 04.10.12, 14:48 Zapewne ta starsza pani chciała znaleźć najszlachetniejszego z grzybów -toruńską odmianę rydza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masia Re: Nadkomisarz Kania wybrał się na grzyby, znala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 16:28 a ja po prostu dziękuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 Do redaktora 04.10.12, 17:37 Jeżeli piszemy "Lasy Janowskie" dużą literą, to kompleks leśny o takiej nazwie znajduje się koło Janowa, ale Lubelskiego, na pograniczu województw lubelskiego i podkarpackiego. A jeżeli chodzi o lasy koło naszego Janowa, to piszemy małą literą. Warto przykładać trochę uwagi do tego, co się pisze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
qmar Re: Do redaktora 05.10.12, 01:18 johny, nie przesadzaj Zbytnie przywiązywanie wagi do szczegółów i maniakalne kategoryzowanie to nie perfekcjonizm i dokładność - raczej oznaka zagubienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Do redaktora IP: *.147.248.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.12, 17:01 A ja się zgadzam z johnym. Ilość błędów, czy to ortograficznych, czy stylistycznych, na jakie natrafia się w internetowych artykułach, jest zatrważająca. Mnie osobiście to razi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do redaktora IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.12, 23:16 Przecież artykuł pisał mam!! cóż więcej pisać na ten temat, dramat i jeszcze raz dramat, że takiego gamonia tam trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniuś serwatka Brawo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.12, 07:41 Zachowanie policjanta godne pochwały. Nie tylko się zainteresował, ale wsiadł w swe auto i odwiózł starszą panią do domu. Poświęcił na to swój wolny czas, przerwał relaks w lesie, ba, nawet musiał jechać prawie sto kilometrów, by dotrzeć do Sosnowca. Dziękuję, bardzo mi się taka postawa podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGV Re: Nadkomisarz Kania wybrał się na grzyby, znala IP: *.rev.inds.pl 05.10.12, 13:24 ...... miała pecha - znalazła kichę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Nadkomisarz Kania wybrał się na grzyby, znala IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 13:47 Sygnał GPS nadawany z Torunia źle ją prowadził. Odpowiedz Link Zgłoś