pesti 09.11.12, 14:13 Adrian jeszcze jako malolat lubil wiecej gadac niz robic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrian Biel Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.96.245.62.tvksmp.pl 09.11.12, 14:27 Dorota Steinhagen już tak ma, że albo wkłada swym rozmówcom w usta słowa nigdy nie wypowiedziane, albo manipuluje. Co gorsza, nie bierze pod uwagę najistotniejszej kwestii, a mianowicie tego, że po ludzku jest wybaczać i zapominać. A przecież często wystarcza rozmowa, przeprosiny i uścisk dłoni. I tak było w tej sprawie. Dostałem propozycję mediacji i zgodzilem się na spotkanie. Wspólne oświadczenie, prezydenta i moje, miało być wysłane do redakcji. To, że Dorota Steinhagen nie chciała na nie poczekać, nie uprawnia jej do tego, by twierdzić, że oświadczenia nie będzie. Bardzo chętnie odniosę się do niniejszego felietonu w swoim tekście, który zostanie jutro opublikowany na e-tygodnik.pl Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 14:48 Jako czytelnik gazety, e-tygodnika czy tez poniedzialku stwierdzam, że zachowanie pana Adriana to jednak farsa. Prosze nastepnym razem nie zawracac glowy konferencjami i histeriami, bo nie jest pan pepkiem tego miasta. Prezydent Marszałek też. Chcecie, to sobie załtwiajcie sprawy w sadach po cichu i nie zajmujcie nam mieszkancom głowy takimi zenujacymi sprawami, bo nas interesuje najbardziej rozwiązanie problemu pracy w tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Biel Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.96.245.62.tvksmp.pl 09.11.12, 14:58 Oczywiście, źe nie jestem pępkiem miasta. Nawet nie śmiałbym aspirować. Przyjmuję z uwagą i zrozumieniem Pana opinię. Cenię i szanuje każde zdanie, także te krytyczne. Proszę mi wierzyć, że również najbardziej interesuje naszą redakcję rozwiązanie problemu pracy, a w zasadzie jej braku. Pozdrawiam i życzę spokojnego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.183.131.67.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.11.12, 15:46 Panie Adrianie - zobaczymy co Pan jutro napisze - jestem bardzo ciekaw!!! Wg mnie sa dwie mozliwości: 1. klamał Pan i wyszło to na wariografie!!! 2. Dogadał Pan się z viceprezydentem - to sie potwierdzi jak zobaczymy co Pan bedzie robił za pół roku... PS. Myślałem, że Pan ma jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
liber007 Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras 09.11.12, 17:27 Jakoś nie widać zainteresowania likwidacją bezrobocia nie tylko w waszej redakcji jak i żadnej innej. Jako 4ta władza media mają duże możliwości, również nacisku. Zdecydowanie powinny uświadamiać ludzi w tym kraju jak jest. Prosty mechanizm, zmniejszenie i likwidacja większości podatków powoduje, że więcej firm się otwiera a więcej ludzi ma pracę a oprócz tego nasze wyroby są konkurencyjne za granica nie wspominając o tym, że firmy za graniczne będą się tu przenosić bo będą mieć niższe podatki niż gdzie indziej. Tylko trzeba ludzi przyzwczaić do tego faktu to wtedy w wyborach wybiorą lepiej zamiast tych co ciągle obiecują a tylko zabierają zamiast dać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: 174.136.50.* 09.11.12, 15:04 takie sprawy zawsze trzeba nagłaśniać, wstyd to jedyne czego się boją politycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 21:48 Panie Adrianie! Narobić takiej afery i odpuścić - to co najmniej dziwne.Na przyszłość radzę panu sto razy sie zastanowić zanim pan coś nagryzmoli i nie ośmieszać się w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody22 Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 14:22 Nieprzejmuj sie tym artykułem, to gazeta stronnicza. Jak najbardziej gdy ktos na wysokim stanowisku dopusci sie czynów rodem z pod monopoli to powinien byc za to scigany , ze przeprosil dobrze dla niego ze przyjales dobrze o tej calej sytuacji swiadczy, rzecz w tym ze tutaj jest to opisane w sposob smieszny i czytajac to stwierdzam ze media to manipulatorzy. Do tego jak przeczytalem twoj komentarz naprostowujacy sprawe to tym bardzie jestem tym przekonany. ziomeczek z osiedla ( z pod tej monopoli ) Odpowiedz Link Zgłoś
puczek21 Redaktor ogłosił światu, że władza go zastrasza... 09.11.12, 21:14 Gazeta Wyborcza to obiektywna gazeta. Nie ma powiązań z władzą. W skali kraju, jak i w każdym mieście. Agora ma się dobrze. Nie zwalnia ludzi. Dorota Steinhagen to świetny dziennikarz. SLD świetnie rządzi miastem. Sami fachowcy. Anna Gabarska w MPK. Damian Lewandowski w Mosirze. Spece. Profesjonaliści. Częstochowa się rozwija. Bezrobocie maleje. Mamy świetne słońce. To Rude słońce. Jest dobrze. Będzie jeszcze lepiej. MEDIA NIE KŁAMIĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.alfanet24.pl 09.11.12, 23:07 ale to nie było tak dokładnie?......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 21:35 ... z całej tej historyjki dla wiejskich gospodyń - z całym szacunkiem do wiejskich i gospodyń - wyraźnie wynika, że jeden lokalny pajac - mówiąc eufeministycznie - trafił na drugiego pajaca. Gówniarstwo dzisiaj w modzie, ale do czasu, przyjdzie czas "restauracji" i przywróci, choć na chwilę, hierarchie autorytetu i wartości. Znudzeni goście, z przerośniętym ego i zawstydzającym samozadowoleniem, zasmradzają serwisy informacyjne i fora swoimi "deklamacjami" z samym sobą w roli głównej. Jeden straszy jak to karbowy na folwarku, drugi udaje, że się boi, iż dybią na jego życie. Lokalny burdel, gdzie każdy na każdego ma haka i tylko patrzy kogo by tu wydymać... Nuda panie, wielka nuda i... ta nieświeża produkcja publicznych "wypowiedzi" małoformatowych osobników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 02:07 W mieście jest zatrudnionych wiele osób, nie tylko ze strony lewicy. Jest też wiele osób skojarzonych z byłym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Biel Moje stanowisko IP: *.96.245.62.tvksmp.pl 10.11.12, 02:36 e-tygodnik.pl/4487-dziennikarz-pogodzil-sie-z-wiceprezydentem-ale-redaktor-steinhagen-sie-nie-spodobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Moje stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 10:31 ... ależ godna podziwu konsekwencja w pitoleniu trzy po trzy i autoreklamiarstwie... e-tygodnik.pl/4487-dziennikarz-pogodzil-sie-z-wiceprezydentem-ale-redaktor-steinhagen-sie-nie-spodobalo Najpierw Adrianno wysmażył dwa sążniste teksty w swoim − jak pisze − "niezależnym i bezkompromisowym" medium... prawie kryminał z sobą samym w roli głównej i Jarosławem "Stworzenie" Marszałkiem w tle, potem kierowany gminnym miłosierdziem wybacza „katu”, by na koniec ustawiać i obsobaczać bogu ducha winną dziennikarkę z konkurencyjnego medium, a z siebie czynić męczennika i "chrześcijanina" wykreowanego "scoop'a". Niczego nie zmieniam w moim poprzednim komentarzu, a nawet umacniam się w negatywnej ocenie tej lokalnej, żenującej normalsa, ”cover story”… Na marginesie podziwiam to męskie wyznanie AB: „przebaczyć, zapomnieć. Tak zwyczajnie po chrześcijańsku…” oczywiście selektywnie, koniunkturalnie: vice Jarosławowi, który nazwał mnie „przestępcą”, tak, dziennikarce, dochodzącej swojej prawdy − nie… Lipa panie, wielka lipa… panu się wydaje, że pan „wkroczył na barykadę”, pan przysiadł na niej okrakiem, a utraciwszy wszelką wiarygodność, wystawił się pan na kpiny… Panu się marzyło „niezależne” forum dialogu częstochowian zatroskanych losami miasta, panu, który z Baltem wódeczkę pijał, z vice Marszałkiem kawkę… etc. Oczywiście nie mam nic przeciwko wódeczce, a tym bardziej zagrożonej wymarciem coffea arabica’e, ale albo piję, albo „walczę” z patologiami i jak sam pan deklaruje: „patrzę na ręce ludziom władzy”… Ot, lokalne gów.niarstwo w całej swej krasie… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Moje stanowisko IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 15:29 Sorry Adrian, ale tym razem nie masz racji. Oczywiście możesz się godzić, kłócić i nawet pobić, a potem ucałować z p. Marszałkiem. To wasza prywatna sprawa. Natomiast jeżelli wyciągasz sprawę na forum ogólnopolskie i zamieniasz relacje Adrian-Jarek na relacje Prezydent-Dziennikarz, to już jest zupełnie inna sprawa. Generalnie jeżeli ten facet faktycznie powiedział co twierdzisz powinien ponieść konsekwencje, bo to znaczy, że tak funkcjonuje na arenie publicznej i odpuszczając dajesz mu możliwość dalszego działania. Chyba, że ... (i tutaj pozostaiwasz pole do popisu): - tak nie powiedział i chodziło o reklamę Twpjej osoby - wystraszyłeś się ujawnienia materiałów z twojej przeszłości o ktorych wpominał p. Marszałek - wariograf pokazał, że kłamiesz - to była kłótnia w rodzinie i koledzy z lewicy obiecali ci "świetlaną przyszłość" Zamykając w ten sposób sprawę niestety skazujesz e-tygodnik na opinie Tabloidu typu Fakt, który może napisac wszystko, a potem stwierdzić "przecież nic się nie stało..." Stało się - parę osób ci uwierzyło...(po raz ostatni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niestety Re: Moje stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 05:58 Bardzo dobre podsumowanie. Niestety Panie Adrianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Od urodzenia Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 08:02 Prawdziwe słowa. Prerosnięte ego. Bielu szybko sie nauczył i tak go nauczyli, że manipulowanie w mediach to potęga. Marszałek jest za głupi na to by się sam od się dogadywać. Najwyżsi mu kazali bo stary beton SLD tak na prawdę rządzi. Nie jakiś tam Matyjaszczyk - pseudo prezydent czy Balt - "człowiek - pistolet" Jak o nim mówią. Urywanie sprawom, które pachną przestępstwem to specjalność naszych władz i lokalnych pismaków. Urwano łeb aferze węzła na Makuszyńskiego. To samo z remontami w alejach. Soborak też się ma dobrze. Sobuczyn i cała reszta. Gdzie to się wszystko podziało? Moim zdaniem się chłopaki dogadali co który z tego bedzie miał i tyle. Chociaż nie wykluczone, że metody PZPR są dalej stosowane. Każdy na każdego ma haki i dowody przewałów bo na tym polega rządzenie i wpływy w tym kraju, województwie czy powiecie. Reakcja łańcuchowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.net.stream.pl 10.11.12, 06:56 To są właśnie częstochowskie animacje.Same kichy.Zawsze kiedy przyjeżdżam do tego powiatowego grajdołka to śmieszą mnie te częstochowskie głupki.Większość narzeka na Jasną Górę , a nie zdają sobie sprawy ,że tylko dzięki niej ktoś słyszał o tej dziurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.96.230.107.tvksmp.pl 10.11.12, 09:10 Właśnie przeczytałam artykuł pana Biela. Stanowi prywatne wynurzenia na temat krzywdy, jaką zrobiła mi dziennikarka GW. Poziom artykułu - zatrważa. No cóż, mam nadzieję, że pani redaktor wyśle małemu Jasiowi dużą paczkę chusteczek do wycierania noska, żeby mu się koszulka nie poplamiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.96.230.107.tvksmp.pl 10.11.12, 09:13 Przepraszam - literówka - jaką zrobiła mu krzywdę , a nie mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popek Re: Redaktor ogłosił światu, że władza go zastras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 13:44 Ten e-tygodnik , a szczególnie ten "wyjaśniający" wpis to naprawdę żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natta Czerwona mafia okrada Czestochowe!! IP: *.11-2.cable.virginmedia.com 10.11.12, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo ze scenariusza wynika IP: *.static.reverse.lstn.net 10.11.12, 14:34 czyli napierw prezydent chciał się pogodzić aby smród się za nim nie ciągnął, adrian sie z nim pogodził, a teraz koledzy prezydenta obsmarowują chłopaka na forum i wymyślają od niezrównoważonego. Nie ma to jak podać komuś dłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: ze scenariusza wynika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 22:23 Sądzę, że to zawiedzeni decyzją pana A.tu piszą a nie chłopcy wiceprezydenta.Mnie tylko interesuje, jaka cenę zapłacił p.A, bo to on jest przegranym, a nie w/w . Może przekonamy się po następnych"felietonach"? "artykułach" i innych bzdurach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi To jaka to cena panie A. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.12, 22:44 To jaką cenę pan zapłacił, bo zgadzam się z poprzednikiem,że to pan cenę zapłacilł , to mnie nie interesuje. Natomiast jaką my zapłaciliśmy ufając Panu nie tylko w tej sprawie, tzn.,że inne p. "artykuły" też są fałszywe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: To jaka to cena panie A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 23:09 Oczywiście tak!Fałszywe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: To jaka to cena panie A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 23:40 super "inteligent" A. milczy! bo co ma powiedzieć, że jest głupi, ze sie pomylił, nie - on tylko powie sorry i zdechnie jako dziennikarz,zdechł jako człowiek, za to że innym robił krzywdę nie pamięta kończy! jak powinien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pana marka d. Re: To jaka to cena panie A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 00:27 Zastanów się panie kogo zatrudniasz i każ im chociaż przejść podstawowe QUI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamico9 to kto w końcu kogo? 11.11.12, 00:32 zniszczył? Ja uważam, że adrian poległ całkowicie! Wstyd adrianie, wstyd!Nic nie masz do wytłumaczenia i do powiedzenia, szkoda, zawiedliśmy się na Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
adamico9 Re: to kto w końcu kogo? 11.11.12, 00:33 A ja w sumie bylem za tobą i co z tym zrobiłeś? Wytłumaczysz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: to kto w końcu kogo? IP: *.183.131.82.dsl.dynamic.t-mobile.pl 11.11.12, 09:46 Na szczęście wiem jak wygląda - wiem z kim nie rozmawiać kogo omijać. Niewawidze takich dwulicowych pseudo dziennikarzyn!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wva1 Redaktor ogłosił światu, że władza go zastrasza... 13.11.12, 09:33 Panie redaktorze Biel oświadczył Pan publicznie, ze urzednik gminy Częstochowa pełniacy wysoka funkcję, bardzo dobrze opłacany ( podobno 160 000 zł Rocznie) z naszych podatków groził Panu pobiciem i to w zwiazku z wykonywanym przez Pana zawodem, zawiadomił Pan o tym policję, poddał się Pan badaniom na wykrywaczu kłamstw i co? Psoba publiczna popełniła przestępstwo czy to Pan zniesławił w- ce prezydenta m- sta Cz- wa? Wybaczyć można , ale przestępstwo pozostaje przestępstwem. Wycofujac oskarżenie stracił Pan całkowicie wiarygodność jako dziennikarz, stając się jednocześnie jeszcze jednym elementem układanki zarządzjących naszym miastem. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, może znajdą się inni bardziej wytrwali w zwalczaniu częstochowskich układów. Pozostaje mi tylko Panu współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś