Dodaj do ulubionych

Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to ja...

14.11.12, 23:31
To już jest komedia, nasi dzielni prawicowi chłopcy skarżą się lewakom z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. A wiecie, że oni bronią m.in. gejów? Których wy "kibice" nienawidzicie nie mniej niż żydów, lewaków i cyklistów? Śmiech na sali. "Prześladowani".
Brawo policja. W Polsce robi się nie ciekawie, także ostatni dzwonek, żeby pewne radykalne środowiska złapać za mordę.
Obserwuj wątek
    • bizon77 Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to ja... 14.11.12, 23:38
      Pani Lazar - wszystko ładnie i pieknie ale podobno zdarzenie czyli napad, o którym pani mówi zgodnie z zeznaniami miało miejsce 14 października. Co przez miesiąc robiła policja? Czekała na niedzielny poranek?
      • Gość: zeq Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.11.12, 02:02
        10 listopada na jasnogorskiej na terenie tzn-u tez byla jakas bijatyka i to ostra bo darli ryja ze hej ! slyszalem z okien. Moze o to chodzi ?
    • Gość: Do kiboli Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 07:10
      Skarżycie się do Fundacji Praw Człowieka????? Wy? Przecież to was nie dotyczy.
    • Gość: ... Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: 188.95.29.* 15.11.12, 07:18
      I PRAWIDŁOWO !!

BU - RAKÓW ZA MORRDE ŁAPAĆ I DO WORA !!!
      • Gość: Fan Gienia Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 08:09
        NA czas takich świąt zamykać gadów z rakowa.
        • Gość: andrew Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.play-internet.pl 15.11.12, 08:43
          Ja też Cię kocham.
      • Gość: kaleg Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 11:00
        święta słowa,Brawo Policja
    • kovalskybobi Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to ja... 15.11.12, 08:15
      czy na Rakowie śpiewa się jeszcze ERKA ERKAES Raków Raków SS?
      • Gość: asd Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.core.lanet.net.pl 15.11.12, 17:37
        Przyjdź w niedziele na mecz to się przekonasz.
    • Gość: wsciekłaa Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 08:37
      Jest pewien paradoks w tym ze przeciwnicy praw człowieka idą po pomoc do fundacji Helsinskiej. Paradoksów jest jednak więcej.
      Klub Raków zakładali czerwoni robotnicy w tym żydzi.
      Dzielnica Raków zawsze była zwana Czerwoną - dominował tam PPS ale i komuniści byli silni. Sam miałem znajomego którego matka była w PPR od 42r az do 81r kiedy oddała legitymację. (nie zdzierżyła już ze kolejny raz "robotnicza" władza strzela do robotników)
      Kibice Rakowa są ponoć przywiązani do tradycji - ta tradycja jest czerwona we wszelkich odcieniach. Odwoływanie się dziś do Dmowskiego powoduje ze dziadkowie przewracają się w grobach. Wystarczy poczytać książki i popytać starszych.
      • Gość: Q Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.12, 10:22
        Paradoks , a to że debile mówią o sobie ( albo mówią o nich ) skinheads posługując się przy tym ideologią nacjonalistyczna i rasistowską , skoro skinheads wywodzi się z lewicowych organizacji wschodniego Londynu, gdzie biali i czarni golili sobie głowy na glacę i wspólnie grali ska, pili piwo i chodzili na mecze lejąc po drodze nazi punków ???
        Zawsze zastanawiałem się , czy to brak wiedzy , czy wrodzony debilizm ?
    • Gość: Zażenowany Można tak kogoś zawijać z mieszkania bez powodu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 09:19
      Faktycznie dziwny zbieg okoliczności, z resztą to nie pierwszy raz.

A gdyby było podejrzenie, że potencjalny sprawca jakiejś rozróby jest związany ze środowiskiem dziennikarskim to policja pukała by do dziennikarzy o 6 rano ?

A gdyby był związany ze środowiskiem kościelnym to co? Wizyta u duchowieństwa i zakonnic o świcie? ;)
      • Gość: codzienny Re: Można tak kogoś zawijać z mieszkania bez powo IP: 89.204.153.* 15.11.12, 11:12
        Nie demonizuj sprawy "grecki filozofie"! Jest mi po raz kolejny wstyd za "ludzi", którzy krzyczą że mieszkają w państwie totalitarnym, policyjnym (można by dodać jeszcze kilku przymiotników) organizują sie bez problemu, robią wiece, słusznie pamiętają o naszych narodowych bohaterach bez żadnych konsekwencji,mało tego, jeszcze maja prawo pisać do Helsińskiej... itd. Na łamach komentarzy pisałem kiedyś o "sinych" plecach od pał policyjnych, uśmiechu po udanych akcjach czy to na "pały" czy kibiców "ulubionych" drużyn! Latacie po pakowniach wpierd...cie te prochy, a potem wam się praw człowieka zachciewa. Jak przychodzą w niedziele to mówię że mam czas dla siebie i tyle w temacie,umawiam się na poniedziałek, jak zabierają to idę siedzieć z głowa podniesioną do góry! Jesteście baby, ale jak oprawę zrobić że biało-zieloni w mieście na policje latają to "pierwsi" jesteście.... Powinni was potraktować jak powietrze bando fraj...ów. Ta bana "cosa nostra" się nadaje hahahhaahhaa na dzieci z "Włókniarza" lub "AZS-u"... Jak przyjade to sam tam do sklepu podejde sie wam w twarz usmiechnąć hahahahahahah. Gdzie Ci kibole co z Nimi jeżdziłem po Polsce w dziewięć dziesiątych latach?! Bez pozdrowienia... Wyznawca Triady!!!
        • liber007 Re: Można tak kogoś zawijać z mieszkania bez powo 15.11.12, 11:25
          no jednak nie organizują się bez problemu bo są stosowane wobec nich represje za poglądy polityczne, organizatorów w innych miastach odwiedzali również...
          co za przypadek, ahhh ta wolność słowa
          nie wspominając o już zakończonych sprawach i wyrokach za przekonania polityczne i to wszystko w czasie ostatnich roku czy dwóch rządów po...
          • maniek11985 Re: Można tak kogoś zawijać z mieszkania bez powo 15.11.12, 11:33
            Gdyby nie mieli nic na sumieniu to nikt by do nich nie przyjeżdżał. Lepiej zrobili by wysyłając każdemu wezwanie na komendę na czas wiecu. Szczególnie w stolicy było by spokojniej.
          • Gość: codzienny Re: Można tak kogoś zawijać z mieszkania bez powo IP: 89.204.153.* 15.11.12, 12:41
            Podstawowym problemem tych, którzy wypisują o "prześladowaniu, wolności słowa, ect" jest to że wypisują bo mają "gdzie", "jak", i nikt ich za to nie karze! Z kibicami jest niestety związanych mnóstwo spraw,których w zaden sposób nie mozna uznać za prawe... Nie obrażaj wiec "kolego" mojego, represjonowanego Wujka, który skonczył gdzieś w Bieszczadach tylko za poglady, których wy mozecie mieć mnóstwo! Gdyby kolesie nie biegali z nożami, nie okradali kiosków czy młodszych "kolegów" z szalika innego koloru nie mieli by kłopotów z pałami tylko stali dumnie między moherami jak na w/w zdjęciach G. Skowronka (pozdrawia kolega) Tak więc "mleko sie rozlało" wy staliście się pośmiewiskiem na kolejne kilka dni i tyle!!!
    • maniek11985 Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to ja... 15.11.12, 11:27
      BIEDNE W D.PE JE..NE ŚWIĘTOSZKI BOGOBOJNE
    • Gość: hmm Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 11:55
      W demokratycznym państwie prawa nawet kibice mają prawo korzystać z przysługujących im uprawnień.
      A jak ktoś nie widzi problemu w tych niedzielnych odwiedzinach, to cóż, im już nic i nikt nie pomoże.
      • Gość: patriota Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.apus-net.pl 15.11.12, 12:16
        W demokratycznym państwie bandytów się zamyka się w więzieniach.
        Jeśli ktoś nie odróżnia bandyty od kibica, to cóż, jemu już nikt i nic nie pomoże.
        • Gość: hmm Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 14:50
          To niech policja zamyka bandytów w więzieniach. Ktoś jej zabrania?

Swoją drogą, straszna posucha w tej Częstochowie jeżeli chodzi o wybryki kiboli, żadnych wojen, zadym, na stadionie spokój... W linie programowo-ideologiczną GW-ej (walki ze wszystkim co nie kocha platformy i różowych parad w tym kibiców) trzeba się jednak wpisać, więc dziennikarze wczytują się w portale kibicowskie i tak o to z krótkiej notki na jednym z nich powstał na wyborczej cały artykuł.
          Fakt, że dziennikarz postanowił dotrzeć tylko do jednej strony w redakcji gazety nie dziwi.
          • Gość: xyz Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 15:14
            Kibole z Rakowa bili kibicow z Wlokniarza, wybijali szyby (latem) w autobusie tylko za to ze byl oklejony banerami Wlokniarza. O tym jakos nie chcesz pamietac.
            • Gość: asd Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.core.lanet.net.pl 15.11.12, 17:32
              Podobno też kibice Rakowa wywołali huragan Sandy.
              I wytrącili z rąk matki małą Madzię
              • Gość: patriota (#) IP: *.apus-net.pl 15.11.12, 17:49
                Ot retoryka, kiedy brak argumentów.
                Tak daleko nie zajedziesz asd.
                Bandyta zostanie bandytą.
    • gad_z_rakowa Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to ja... 15.11.12, 12:20
      nie od dzis wiadomo, ze dla pseudokibicow 'kibicowanie' to tylko jeden z fakultetow, poza napadami, handlem prochami, alfonserka itp. predzej czy pozniej kazdy z nich sonczy tam, gdzie jego miejsce, tzn. pod cela albo na cmentarzu zaciukany przez konkurencje. nieststy na ich miejsce wciaz przychodzi mlody narybek znecony m.in. 'patriotycznymi' haslami pewnych politykow i poparciem czesci mass-mediow. dzieki temu policji nie zabraknie pracy a dziennikarzom tematow do artykulow.
      a swoja droga, ROBOTNICZY klub sportowy, historycznie zwiazany raczej ze srodowiskami lewicowymi, tak dzielnie jest wspierany przez wyznawcow mysli narodowej?
      • Gość: acotopo Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.12, 12:27
        Biedni kibice Rakowa - non stop są prześladowani!!!
        Gdzie jeszcze się poskarżycie???
      • Gość: Lechu Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: 91.210.242.* 15.11.12, 13:11
        Mniej wyborczej i tvn-u lemingu.
        • gad_z_rakowa Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to 15.11.12, 13:41
          yhm. zapomnialem jeszcze dopisac ze to wszystko oczywiscie sa oszczerstwa preparowane przez zydowskie gazety i siepaczy thuska. a prawdziwy kibic by muchy nie skrzywdzil.
    • Gość: policja polit. Dostali podwyżki w lipcu - 300 zł, wykazali się IP: *.ice-net.pl 15.11.12, 13:22
      po co jest policja? żeby chronić tyłki rządzącym. ponadto policja dostała po 300 zł podwyżki w lipcu. nieźle, a nam się wmawia że jest kryzys i na szkoły nie ma.
      • Gość: ktosik Kim jest szef "Wiecznego Rakowa"? IP: *.fbx.proxad.net 15.11.12, 15:24
        Jak ma na imie i jakie nazwisko, osoba publiczna, szef "Wiecznego Rakowa"?
        • Gość: Krek Re: Kim jest szef "Wiecznego Rakowa"? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.11.12, 17:19
          Gość portalu: ktosik napisał(a):
          > Jak ma na imie i jakie nazwisko, osoba publiczna, szef "Wiecznego Rakowa"?

skwr.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=37
    • Gość: Do kibola x Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.12, 13:40
      Przetłumacz to na jakiś ludzki język, po psiemu nie kumam. A rozumiem, napisanie wiecej niz dwóch słów przekracza Twoje mozliwości intelektualne. Niech zgadnę - kończyłes siedemnastkę.
    • filopolityk Jak można być kibicem polskiego klubu? 15.11.12, 15:42
      Jak można być kibicem polskiego klubu?
      Przecież polska piłka jest taka mierna . Jak komentowałem ,że Anglicy są bardzo słabi i słabo z nami zagrali to mnie lżono . Teraz potwierdziły się moje słowa.
    • Gość: do w/w Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.12, 17:58
      a paly i lac was lyse paly do bolu!!!
      Kibicow prawdziwych juz nie ma, jest bydlo!!!!
      • Gość: Srodmiescie 1921 Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 21:48
        W Czestochowie Tylko Rakow!
        • Gość: racovia Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 23:16
          15 November 2012

Mamy do Was kolejny apel: Prosimy o kontakt osoby, które zostały zatrzymane bądź wezwane na komisariat przy okazji mecz Euro 2012: Polska – Czechy, wiemy że blisko 100 osób było na liście do zatrzymania i doprowadzenia w roli świadków. A dla Pani rzecznik policji Lazar mamy informacje – kłamstwo wypowiedziane tysiąc razy jest nadal kłamstwem i nigdy nie stanie się prawdą. Kontakt w Fihtershopie.
          • Gość: Zażenowany Dokładnie! Bezprawne ograniczenie wolności !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 23:39
            > Mamy do Was kolejny apel: Prosimy o kontakt osoby, które zostały zatrzymane bądź
            > wezwane na komisariat przy okazji mecz Euro 2012: Polska – Czechy, wiemy
            > że blisko 100 osób było na liście do zatrzymania i doprowadzenia w roli świadków

Pamiętam ten mecz w czerwcu i było tak, że wielu kibiców z Częstochowy mi opowiadało wtedy, że miała miejsce podejrzana akcja policji, polegająca na zatrzymywaniu kibiców wcześnie rano, pod różnymi pretekstami.
            Chodziło o to, aby uniemożliwić im dotarcie na mecz we Wrocławiu.
            Teraz z wiadomych źródeł wiem, że te same osoby zostały odwiedzone wcześnie rano w niedzielę 11 listopada, tylko po to aby ewentualnie uniemożliwić im uczestnictwo w marszu niepodległości w Warszawie.
            Ja bardzo popieram wsadzanie do więzienia zadymiarzy i chuliganów, ale nie może być tak, że łamie się prawo w majestacie prawa ! W końcu to policja ma stać na straży prawa. Jeśli policja będzie szukać "sztuczek" naginając prawo po to aby ograniczyć wolność obywatelom, to zastanówmy się czy na pewno tędy droga?
            Ktoś pomyśli za chwilę - ok, policja ma prawo gdzieś? to będę je miał i ja! Czy o to chodzi?
          • Gość: (#) Prewencja IP: *.apus-net.pl 16.11.12, 07:30
            Policja jest też od tego żeby wyprzedzić działania bandziorów.
            A słowa o kłamstwie weźcie sobie głęboko do serca, o swoim kłamstwie.
            Oby więcej takich działań.
            Powinniśmy wskazywać tej policji wszystkich tych, którzy nie odróżniają kibica od bandyty.
            • Gość: Zażenowany Może wprowadźmy od razu godziny policyjne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.12, 09:07
              > Policja jest też od tego żeby wyprzedzić działania bandziorów.

Owszem, ale policja ma działać zgodnie z prawem i koniec kropka.
              Nie ma zgody na jakiekolwiek naginanie przepisów, aby przez kilka godzin ograniczać wolność i swobodę grupy ludzi!
              Kiedyś już załatwiano sprawę "hurtowo" wprowadzając prewencyjnie godzinę policyjną.
              Chciałbyś powrotu tamtych czasów?

> Oby więcej takich działań.

I kiedyś do ciebie zapukają funkcjonariusze o 6 rano w niedzielę?
              Tak w ramach szeroko zakrojonej prewencji, bo podobno po sobotniej nocy dużo łapią rano nietrzeźwych kierowców, więc postanowią wyprzedzić działania przestępców drogowych ;)

> Powinniśmy wskazywać tej policji wszystkich tych, którzy nie odróżniają kibica
              > od bandyty.

A co jeśli znaczna część tych nękanych to zwyczajni, spokojni kibice, a nie zadymiarze?
              • Gość: acotopo Re: Może wprowadźmy od razu godziny policyjne? IP: *.183.131.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.11.12, 09:31
                Oby więcej takich działań.
                >
                > I kiedyś do ciebie zapukają funkcjonariusze o 6 rano w niedzielę?
                > Tak w ramach szeroko zakrojonej prewencji, bo podobno po sobotniej nocy dużo ła
                > pią rano nietrzeźwych kierowców, więc postanowią wyprzedzić działania przestępc
                > ów drogowych ;)
                >

A skąd wiesz, że osoba, która to napisała w ogóle zagląda do kieliszka???

Nie róbcie z siebie męczenników...
              • Gość: (#) Re: Może wprowadźmy od razu godziny policyjne? IP: *.apus-net.pl 16.11.12, 11:55
                A co jeśli znaczna część tych nękanych to zwyczajni, spokojni kibice, a nie zadymiarze?

Czy Ty naiwny jesteś ???
                Spokojnego kibica nikt nie ruszy, żeby trafić do policyjnego rejestru trzeba porządnie narozrabiać.

Mój drogi Zażenowany, demagogią nic tu nie wskórasz.
                Chuligan pozostanie chuliganem i trzeba mu to chuligaństwo wybić z głowy.
                Zadymiarz musi ponosić koszty tego co zniszczył, oraz koszty prewencji w stosunku do jego osoby.
                Tylko wtedy mamy szansę na spokojne śledzenie zawodów sportowych.
        • Gość: polski język Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.centertel.pl 16.11.12, 01:12
          Gość portalu: Srodmiescie 1921 napisał(a):

> W Czestochowie Tylko Rakow!

OK.
          Za to w Częstochowie Tylko Włókniarz!

Pozdrawiam "Czestochowe" z Częstochowy.
          Ps. Gdzie leży "Czestochowa" i "Rakow"?
        • Gość: oi Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.11.12, 12:13
          Ta a w Wersalu tylko wersalki!
    • Gość: scigac Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.fbx.proxad.net 16.11.12, 21:43
      Nic w tym dziwnego.
      Skoro taki

o8902k

grozi wpisany logingiem, ze rozwali z karabinu maszynowego czestochowska prokurature,

inni znani sa z rozwieszania olbrzymiej flagi ze swastyka na meczach Rakowa.

To co sie dziwicie?
      • Gość: Borghese Re: Policja: to nie my to ktoś z parirza... IP: *.banahosting.com 16.11.12, 22:00
        Chciałeś coś przekazać, czy tylko tak sobie (żaby nie wyjść z wprawy) pierdnąłeś dla relaksu?
        Nie przeszedł byś się na platz pigalle?
    • Gość: ja Re: Kibice Rakowa: policja nas nęka. Policja: to IP: *.fbx.proxad.net 17.11.12, 14:32
      Ktos wam dal
      KOD usuwania WPiSOW
      na Forum AGORY.

KTO????
      • Gość: człowiek Re: Policja: to nie my to wasz człowiek z parirza IP: 199.19.107.* 17.11.12, 20:00
        Gość portalu: ja (mamrot) napisał(a):
        > KTO????

Wasz człowiek z par... To nasza słotka tajemnica...
        myip.ms/view/cities/10981/IP_Addresses_Saint_max.html
        • Gość: gość Re: Policja: to nie my to wasz człowiek z parirza IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 22:08
          Prawdziwych kibicow juz nie ma, sa tylko łyse je-bane pały ktore nalezy profilaktycznie lac (inaczej najpie-rdalac) aby poznaly co to jest porzadek i ład.

Je-bac tych warchołpow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: archiwa [...] IP: *.fbx.proxad.net 17.11.12, 23:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Mama Pachołca Re: policja nie musi daleko szukac IP: *.rev.netart.pl 18.11.12, 00:59

Witam serdecznie WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW.
        Czytam watki założone przez mojego (wstyd się przyznac) syna i naprawde współczuje WAM,
        ŻE MUSICIE TO CZYTAĆ.
        Jednocześnie zastanawiam się dlaczego MODERATORZY NIE WYSYLAJA TEGO DO KOSZA, lub na OŚLĄ Ławkę.
        Tam są nieraz naprawdę ciekawe tematy, które powinny być na forum, zamiast tych wątków mojego ssyna.
        Nie chciałam tej ciąży, ale mąż nalegal, wiec zostało to i urodziło sie takie dziwactwo.
        Zawsze były z nim problemy, ale teraz już coraz poważniej widzę, że albo odstawił leki, albo z powodu biedy nie chodzi do lekarza, albo coś mu już całkiem padlo na głowę i chyba to już jest nieuleczalne.

WYBACZCIE JEMU, ZE TAKI I MNIE, ZE NIE WYSKROBAŁAM TEGO STWORKA.
        Najlepiej jak zobaczycie w przyszłości jakiś jego wątek, po prostu nie wpisujcie się, a on niech sobie pisze ze swoja rozdwojoną jażnia aspirata, i już. ZA kazdym jednak razem klikajcie tylko w KOSZ I USUNCIE TEN WĄTEK TO MODERATORZY zrobia porzadek.

Jak przyjeżdża do domu to też jak się uczepi jednego tematu to nawet w nocy nas budzi, żeby rozmawiać.
        Dlatego jesteśmy szcześliwi, ze rzadko przyjeżdża i najważniejsze, że nie spłodził sobie następnego klona, bo dwóch takich, to już by była podwójna tragedia.

[b]jeszcze raz WAS forumowicze przepraszam i proszę o wybaczenie choremu czlowiekowi[, króry ani rodziny własnej nie ma ani dzieci, stad w glowie mu się miesza.
        a jeszcze teraz w okresie andropauzy, to już całkiem niebezpieczne, ale ja nie mam wpływu./b]
        pozdrawiam WAS mimo wszystko serdecznie.
        ZROZUMCIE BÓL MATKI, KTÓRA TEŻ NIEWIELE MOŻE
        • Gość: do mamy Pachołca Re: policja nie musi daleko szukac IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 17:58
          Juz kiedys puszczales ten tekst.
          I widac wasza nazistowska POLSKA POLSKA KATOLICY
          wszechSkrobanke.

Ranisz jezyk polski.

Wyslowic sie nie potrafisz.

Szczekasz jak zaraza zza wegla.

I na tym polega nazizm.

Skomlesz bos zostal
          z i d e n t y f i k o w a n y

Straciles kontrole nad tym Forum.

Wiec bodziesz, wydaje ci sie, ze ranisz?

Ja mam w nosie nazistowskie teksty chorych ludzi na forach;

Prymitywa, ktory sz.....a ze strachu na widok POLICJANTA.

I ty do Foundacji Helsinkiej, ktory smrodzi, ubliza, uprawia forumowa chuliganerke, rozwiesza swastyke na stadionach???

Ty???

Mielki zakompleksiony prymitywie?
          Ty myslisz mnie ublizysz twym ponizajacym

P O L S K O S C

grafomanskim tekstem.

Nazistow.
          Trzeba ich leczyc.

Nazizm moze byc uleczalny.

Choc po wertowaniu archiwow FCz i wpisow STALI,
          no ten jeden jeszcze do dzis sie wyleczyl.

• Gość: do mamy... Re: policja nie musi daleko szukac IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 18:00
            Przepraszam za pomylke:

nie wyleczyl.

Osoba publiczna, ktora kiedys chciala znazizowac
            Rade Miejska Czestochowa.

--
            MP
            • Gość: uspokój się Re: policja nie musi daleko szukac IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 18:42
              Wdać ,że to silniejsze od ciebie .Ten ból nazisty i żyda.Twoje korzenie komunistyczne sięgają do twoich dziadów i pradziadów.Gdzie policja granatowa zamykała na okrągło i lała ino huczało.Musisz sobie dać chwilę wytchnienia i zażycia tych tabletek ,po których wraca słońce .Mylisz wszelakie pojęcie komunistycznego myślenia i walki z kościołem .Już nikt nie reaguje na twoje skomlenie .Wszyscy patrzą na ciebie ,jak na idiotę i trolla.Który wyrwał się na chwilę z przepustki szpitala zamkniętego .I po złapaniu netu darmowego, klepie rzeczy niestworzone.Za chwilę przyjdzie sanitariusz i założy kaftanik.
    • Gość: do prokuratury Do Prokuratury Miasta Czestochowa IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 19:47
      Zawiadomienie o podejrzeniu popelnienia przestepstwa.

Publiczne, dwukrotne wywieszenie flagi z hitlerowska swastyka podczas meczow Rakowa

Archiwalny zapis dowodow popelnininego przestepstwa znajduje sie w zarchiwizowanych i usunitych, dostepnych w archiwach Fora AGORA zapisach.

Oto jeden z nich:

Wiem że wsadzę kij w mrowisko, ale muszę wtrącić swoje dwa słowa.........
      Tomku poznaliśmy sie na spotkaniu, widziałes mi się jako b. inteligentny i ze
      swada mówiący młody człowiek..............
      Miło wspominałam to spotkanie, az do tej chwili...........
      Czytając Twoje obecne wypowiedzi , otwierałam szeroko oczy , nie wierząc że to
      TWOJE słowa ........
      Tomku poznałes Storimę , to wrażliwy i inteligentny człowiek , który ma
      swobodny i być może niezrozumiały dla ciasnych umysłów styl wypowiedzi.......
      Ale mówi prawdę ............
      Jest zagorzałym kibicem Rakowa i Polski.........
      Tworzy we Francji, zna go Świat............
      Jego filmy - dokumenty są przesłaniem dla ludzkości.....
      Obcuje na obczyżnie z ludżmi o których inni mogą pomarzyć .......
      Tworzy nie dla Swojej sławy , tylko ZAWSZE podkreśla że POLAK........
      Ponieważ nie obce Mu są wspomnienia , o ZŁYCH czasach, czasach pogardy dla
      LUDZI.............
      Stąd Jego zastrzeżenia do gestu , który i dla mnie kojarzy sie
      JEDNOZNACZNIE........
      Szukacie sponsorów , a sponsorzy to głównie ludzie w wieku Storimy i moim
      ..........
      I co myślisz że podoba mi się co czynicie w amoku, i jeszcze obrazacie tych co
      inaczej myślą i czują ........
      Walicie obelgami jak ciele ogonem...........
      A nie pomyślałeś , że po Storimie , którego tak obrażacie i wylewacie wiadra
      pomyj, zostanie zapis w postaci nakręconych filmów, dokumentów i ogólnie
      mówiąc TWÓRCZOŚCI......
      Czy myślicie że Wy kibice ,będziecie zapamiętani na szerokim świecie ,jako coś
      wnoszący do ogólnoświatowej kultury.........
      Wielu z Was bedzie notowanych jedynie w kronikach policyjnych.........
      Czy to złe że Storima napiętnuje gest historycznie żle się kojarzacy, że chce
      by było wszystko w granicach zwykłej ludzkiej przyzwoitości........
      Powiem Ci Tomku ,że co prawda , zbieg okoliczności nie pozwolił mi wykonać ,
      dla Ciebie obiecanej flagi.........
      Ale dziś dziękuję Bogu , bo przyłożyłabym rękę do faszystowskichi
      dyskryminacyjnych zachowań ...........

--
      MP
      • Gość: old friends Re: french kapucha z Miasta Czestochowa, welcome IP: *.altervista.org 18.11.12, 20:28
        Gość portalu: mamrot znowu napisał(a) kryptoautoreklamę prozą:
        > Tomku poznałes Storimę, to wrażliwy i inteligentny człowiek, który ma
        > swobodny i być może niezrozumiały dla ciasnych umysłów styl wypowiedzi.......{b]yeah[/b]
        > Ale mówi prawdę ............jak na spowiedzi
        > Jest zagorzałym kibicem Rakowa i Polski.........yes
        > Tworzy we Francji, zna go Świat............ kabluje we francji i w cały świat
        > Jego filmy - dokumenty są przesłaniem dla ludzkości..... wow............
        > Obcuje na obczyżnie z ludżmi o których inni mogą pomarzyć .......och... i ach...
        > Tworzy nie dla Swojej sławy, tylko ZAWSZE podkreśla że POLAK........polonofob
        > Ponieważ nie obce Mu są wspomnienia, o ZŁYCH czasach, czasach pogardy dla
        > LUDZI.............wspominki
        > Stąd Jego zastrzeżenia do gestu, który i dla mnie kojarzy sie
        > JEDNOZNACZNIE........
        > Szukacie sponsorów, a sponsorzy to głównie ludzie w wieku Storimy i moim
        > .......... i wszystko jasne

Hurrra!
        (The) french connection z okolic parirza znowu nadaje!
        • Gość: ROTA Konopnicka IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 22:16
          -Ty co on tak przywalil z tymi zwisajacymi brunatnymi?
          -Wiesz gdy na co dzien sie nie kapiesz to ludzie mowia w tramwajach
          "ale brunatnym zalecialo"!
          -Ale jak to tak, zwisajacy? Przeciez na meczyku jak cie trzymam to jak szturmowa, no Rota!
          -Ty, ponoc Konopielka lesba byla!
          -Skad§Jak§Gdzie!
          -Z Wyborczej...
          -Moze i byla lesba, ale na pewno nie wtedy gdy spiewala Rote!!!
          -Ty to masz leb!
          -a ty szturmowe! Taka gibka!
          -Uwazaj widziales co ten sztorim na forum wyrzygal? Prywatnie koles. Prywatnie. To mozemy se szturmowki i raca odpalac!
          -Ej! Ej! Ales mnie tak na priva posunal!
          -Hiel, heil, heil!
          -Gitla!Gitla!Gitla!
    • Gość: DoPROKURATURY CZWA Art. 256 paragraf 1 Kodeksu karnego RP stanowi: IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 20:43
      Zanim udacie sie do Fundacji Helsinskiej,
      s p r a w d z i c i e

jak wasze wczesniejsze akcje, typu wywieszania publicznie hitlerowskiej flagi ze swastyka,
      opisywa&nie na FCzestochowa nazistow jako waszych bohaterow, podpisywanie sie mottem neonazisty w website worldwide, grozenie prokuraturze czestochowskiej "wystrzelaniem z kalacha" itd.

Ludzie! Przeciez jako wasz sasiad, poprosil bym POLICJE o ochrone!!!

Warunkiem karalności propagowania faszystowskiego lub totalitarnego ustroju państwa jest publiczny charakter zachowania sprawcy, a zatem propagowanie wobec większej, bliżej nieokreślonej liczby osób. Propagowanie faszyzmu czy innego ustroju totalitarnego na zamkniętym spotkaniu towarzyskim nie wypełnia ustawowych znamion tego przestępstwa (A. Marek, Kodeks karny, Komentarz, s. 538).

„Propagowanie, w rozumieniu art. 256 k.k., oznacza każde zachowanie polegające na prezentowaniu faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju państwa, w zamiarze przekonania do niego” (uchwała SN z 28 marca 2002 r., I KZP 5/02, OSNKW 2002, nr 5–6, poz. 32). Wykładnia językowa prowadzi do wniosku, że propagowanie w rozumieniu art. 256 k.k. oznacza każde publiczne zachowanie, które stanowi upowszechnianie faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju państwa, podjęte w celu przekonania do niego.

W piśmiennictwie uważa się, że propagowanie, w rozumieniu przepisu art. 256 k.k., to szerzenie wiedzy o totalitarnym ustroju państwa i popieranie go, zachęcanie do wprowadzenia tego właśnie ustroju, podkreślanie jego zalet i przemilczanie wad. Nie stanowi propagowania, w rozumieniu tego przepisu, samo prezentowanie zasad takiego ustroju, pozbawione angażowania się po jego stronie, cytowanie i publikowanie artykułów i książek autorów gloryfikujących lub propagujących taki ustrój, jeżeli ich publikacja miała inne cele niż jego propagowanie – tym bardziej, gdy jest to połączone z krytycznym komentarzem, a także, gdy prezentowanie takiego ustroju ma służyć jedynie manifestacji osobistych poglądów, a nie przekonywaniu kogokolwiek.
      Nawoływanie do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość to sianie nienawiści, czyli silnej niechęci, wrogości do innej osoby czy osób. Nawoływanie to namawianie, zachęcanie, skłanianie, podburzanie, podżeganie, bez względu na to, czy nawoływanie odniosło skutek.

Przestępstwo z art. 256 par. 2 k.k. ma charakter wieloodmianowy. Czynność sprawcza polega na produkowaniu (wykonaniu czynności technicznych i organizacyjnych), utrwalaniu, sprowadzaniu, nabywaniu (również nieodpłatnym), przechowywaniu, posiadaniu, prezentowaniu, przewożeniu lub przesyłaniu (w tym przez internet) wskazanych w przepisie przedmiotów.
      Przedmiotem czynności wykonawczej są druki, nagrania lub inne przedmioty, zawierające treść określoną w par. 1 (czyli propagującą faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołującą do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość) albo będące nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej.

Przestępstwa z par. 1 i 2 mają charakter powszechny i bezskutkowy (formalny), są bowiem dokonane z chwilą ukończenia samego czynu. Jest to przestpstwo umyślne, które może być popełnione jedynie w zamiarze bezpośrednim, przy czym w par. 2 w grę wchodzi szczególna postać zamiaru bezpośredniego – dolus coloratus (z uwagi na użycie określenia „w celu”).
      Możliwe jest wystąpienie rzeczywistego właściwego zbiegu przepisów między przepisem art. 256 a innymi przepisami rozdziału XXXII (np. z art. 254, 255, 257, 261).
      • Gość: ochroniarz Re:A paragraf 22,5 Honorowego Kodeksu Zbójeckiego? IP: *.ispgateway.de 18.11.12, 20:59
        mamrtot, wiesz co
        nie poszedł byś już spać
        • Gość: FundacjaHelsinska Nie;Nazisto. IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 21:05
          Bo jesli zamilkniemy. To skujecie Polske Hitlerem spiewajac grafomana,
          psychopate Degrelle'a jako szatana modlitwe
          na Jasnej Gorze.

Co juz z reszta kiedys uczyniliscie.
          • Gość: HelsinkaFundacja Nazisto, takis wylewny sie zrobil IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 21:29
            Nazisto, takis wylewny sie zrobil,

to wytlumacz nam
            jaki byl cel podwojnego wywieszenia publicznie szmaty Hitlera,

publikowanie zdjec z tego "wydarzenia" na FCzestochowa

i ta cala
            a p o t e o z a

nazizmu

wlacznie z
            "paradowaniem"

publicznym

cytatami, socjopaty, psychopaty, nazisty Degrelle'a

w Internecie????

Takis wylewny,

odpowiadaj.

Baczność!!!
          • Gość: patriota Re: Nie; Nazisto. IP: *.ispgateway.de 18.11.12, 21:40
            Gość portalu: mamrot napisał(a):
            > Bo jesli zamilkniemy. To skujecie Polske Hitlerem spiewajac grafomana,

To wg ciebie adolf jeszcze żyje? sprawdź no jeszcze raz dobrze, czy ci się z sarko nie pomylił.
            • Gość: HelsinskaFundacja Re: Nie; Nazisto. IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 21:53
              Pytania byly proste:

dlaczego rozwieszales szmate ze swastyka podczas meczow Rakowa?

dlaczego promujesz nazizm przez publiczne cytowanie socjopaty, psychopaty Degrelle'a?

______________________________________________________________________

oto kilka opinii na temat nazisty, obloknego wariata Degrelle'a, cos na wzor Stalina:

Léon Degrelle dans un entretien pour la TV française en 1992 ... what a strange individual. a typical sociopathic, power hungry, demented fool.

Diagnosed as chronically obsessive with signs of sociopathic tendencies, ... Campaign in Russia The Waffen SS on the Eastern Front - Leon Degrelle

Leon Degrelle in Belgium. .... Here's another example of what happens when being a sociopath is the "cool" thing with the "in" crowd

Leon Degrelle; Belgium Francisco Franco; Spain ... He was a crude sociopath not a deep thinker.

____

I teraz odpowiadaj na pytania!

Bacznosc!!!

___

rozumiesz stary, ze wpisujac sie tu jako miN;:
              heil hitla
              goebelles

zwitter1

kubiss

oservatoreromano

warlock

tak przypominasz Degrelle'a

Bacznosc!!!

___Odpowiadaj na pytania na temat szmaty!!!

Osmieszacie sie wpisami waszych brunatnych czlonkow.
              Jak widac na zwisajacych powyzej obrazkach.
            • Gość: ktosik kto ty jesteś Polak IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 22:13
              SLD o najbardziej demokratycznym rodowodzie Lenin ,Bierut chce zdelegalizować faszystów z MW.Ewa Kopacz mesje la prezydent, ta od wykopków wymachuje konstytucją II RP.Po policyjnej prowokacji komuchy złożyli wniosek .O delegalizacji Młodzieży Wszechpolskiej.Tylko w porównaniu z czerwoną hołotą MW ma czyste ręce,a hołota czerwona już dawno powinna znaleźć miejsce na śmietniku historii.Szambo Kopacz wspiera komuchów, w nalocie na MW.Do tej pory Platforma nie Obywatelska i reszta tej bandy SLD i RUCH Paligłupa nie zorientowali się ,że mają przeciwników godnych.Społeczeństwo i młodzież .Która już nie pozwoli sobie na żadne kłamstwa i rzewne obietnice.Tylko taki smród , jak ty stroima nie jarzy tego tematu.Polska się budzi ,ale agitatorzy partyjni wraz z agitatorami Lisem , Moniką Olejnik i Paradowską starą wyleniałą towarzyszką .Nie chcą tego zobaczyć.Taki wyleniały kretyn ,jak ty stroima żyjesz w wirtualnym świecie .Gdzie życie do ciebie nie dociera.Walisz slogany ,które możesz sobie wsadzić do rzyci.I wsadzaj sobie spokojne.
              • Gość: nazisci na meczyku Re: kto ty jesteś Polak IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 22:28
                Pytanie bylo szmate i psychopate Degrelle'a

przy tym uzasadniony kipisz nazistow grazacych obaleniem republiki, czy tez "wystrzelaniem prokuratury",
                ja tez potrafie sie bawic na "nazistowska modle":

-Ty co on tak przywalil z tymi zwisajacymi brunatnymi?
                -Wiesz gdy na co dzien sie nie kapiesz to ludzie mowia w tramwajach
                "ale brunatnym zalecialo"!
                -Ale jak to tak, zwisajacy? Przeciez na meczyku jak cie trzymam to jak szturmowa, no Rota!
                -Ty, ponoc Konopielka lesba byla!
                -Skad§Jak§Gdzie!
                -Z Wyborczej...
                -Moze i byla lesba, ale na pewno nie wtedy gdy spiewala Rote!!!
                -Ty to masz leb!
                -a ty szturmowe! Taka gibka!
                -Uwazaj widziales co ten sztorim na forum wyrzygal? Prywatnie koles. Prywatnie. To mozemy se szturmowki i raca odpalac!
                -Ej! Ej! Ales mnie tak na priva posunal!
                -Hiel, heil, heil!
                -Gitla!Gitla!Gitla!

• Gość: przeciwnikDegrelle Re: kto ty jesteś Polak IP: *.fbx.proxad.net 18.11.12, 23:32
                  I have been told. Most Holy Father, that you were in the Resistance during the Second World
                  War, with all the physical risks eniailed in a form of warfare contrary to International Law. Some add that
                  you were interned at Auschwitz. Like so many others you left it, since here you are Pope: a Pope who,
                  from all the evidence, did not smell too much Zyklon B gas! Having been on the spot. Your Holiness
                  must know better than anyone else that the mass gassings of millions of people never took place.

To jest to co ten psychopata Degrelle napisal do Jana Pawla II, protestujac przeciwko mszy swietej w 1979 roku w Auschwitz-Bierkenau.
                  Ten socjopata potraktowal w tym liscie Ojca Swietego, jak gnoja, smarkacza niedorozwinietego przyglupa, kwestionujac istnienie krematoriow.

I jak mozna cytować i chlubić sie mottem wroga Polski, zawzietego nazisty piszacego taki list do Jana Pawla II ???

Do tego dochodzi wywieszanie nazistowskiej flagi ze swastyka, dwukrotnie w miejscu publicznym.

Kipisz POLICJI, jak najbardziej uzasadniony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka