Dodaj do ulubionych

Moderator czy manipulator?

24.11.12, 18:22
Czy szanowni moderatorzy odpowiedzą mi na pytanie, dlaczego wyrugowali z wątku "Do niewiasty Bóg powiedział..." moją całkiem mądra (sam byłem zachwycony :))))) wypowiedź, wstawiając znowu wypowiedź gościa o obsranych gaciach? Zdrowia życząc- maverick
Obserwuj wątek
    • maverick9991 Re: Moderator czy manipulator? 24.11.12, 18:33
      A napisałem mianowicie, że jeśli poseł Balt chciał powiedzieć coś mądrego, to nie powinien poprzedzać swoich wypowiedzi cytatami Biblii, które mąga zostać opacznie zrozumiane przez niedorosłych do roli gawędzirzy z ul. Wiejskiej. Ze Bóg zwracał się do Kobiety strasznie dawno temu, od tego czasu człowiek wzniósł Partenon, posłał sondę na Marsa, nauczył się usuwć wyrostek robaczkowy, a leczenie zębów przeniósł od kowala do stomatologa. Zatem miał miejsce pewien postep, ale nie dla niektórych czytaczy Słowa, którym znieczulenie zewnątrzoponowe porodu nie mieści się w zakutych pałach. Zresztą nie wszystkie kobiety nagminnie nalegają na cięcie cesarskie, a pozostałe nie zawsze wybierają ZOP, dostają bowiem Entonox, kąpiel i inne takie tam... Ale gdy Pan zwracał się do kobiety, to owych polityków na swiecie jeszcze nie było (może to i lepiej), zatem Pan w swej łaskawości rzec nie mógł: "A tobie, mężczysno darowuję prostatę, abyś wstając 17x w nocy, w zaciszu toalety, przy dźwiękach psi, psi rozważał swoje prostactwo..." Bo lepiej nie nadużywać Słowa, w kraju, w którym mało kto czytał, jeszcze mniej zrozumiało, a chyba nikt nie stosuje.

To takie trudne znieść prawdę?????

• maverick9991 Re: Moderator czy manipulator? 24.11.12, 18:34
        Mężczyzno! oczywiście... Maverick się myli czasem przy pisaniu...
        • Gość: maverick Re: Moderator czy manipulator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 18:38
          No tak, maverick wkurza PO, teraz wlazł na łapę SLD...
    • Gość: ??!! Re: Moderator czy manipulator? IP: *.wedos.net 25.11.12, 02:01
      A CZEGO BYŚ OCZEKIWAŁ

OD GRUBEJ

KULAWEJ LESBY ???

ZROZUMIENIA SŁOWA PISANEGO ALBO CHWILI ZASTANOWIENIA ??
      • Gość: maverick Re: Moderator czy manipulator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 07:47
        Oczekiwałbym wolności słowa, które nikomu nie ubliża, a jedynie mówi prawdę. To gwarantuje mi chyba konstytucja. Chyba, że przez te 30 tal postsolidarnościowej "wolności" coś się zmieniło i nie wysłuchałem o tym w radio!!! W końcu Polska słusznie miniona była bardzo dobra, tylko władzę sprawowali nie polityczni potomkowie styropianu. Wszak im się nalezało!!! Pociągi pod specjalnym nadzorem itp!!! PO CO DR WAŁĘSA SKAKAŁ PRZEZ TEN PŁOT???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka