Dodaj do ulubionych

Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków n...

02.12.12, 16:23
Te wszystkie porzucenia ,i poronienia to tylko i wyłącznie wina rządu że nie pozwala legalnie aborcji ,gdyby można robic aborcje to nie dochodziło by to takich sytuacji że kobiety biedne robia sztuczne poronienia już rozwiniętego plodu.To skandal że mamy w Polsce średniowiecze w XXI-wwieku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Biskup_Wolski Zaostrzyć natychmiast ustawę antyaborcyjną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 17:06
      ...wprowadzić absolutny zakaz aborcji (nawet w przypadku zagrożenia życia matki), obowiązkową cotygodniową spowiedź, obowiązkowe comiesięczne badania kobiet (w celu wykrycia, czy nie są w ciąży), a wszystkie ciężarne monitorować 24h na dobę.

I Polska będzie rajem na Ziemi.
      • dyziek_o Re: Zaostrzyć natychmiast ustawę antyaborcyjną... 02.12.12, 17:36
        Biskup!
        Ty nie podpuszczaj bo jeszcze ktoś nie zrozumie ironii i potraktuje Twoją wypowiedź z pełną powagą jako "głos ludu". a wtedy dopiero będzie się działo!
        Dyzio.
        • Gość: figa Re: Zaostrzyć natychmiast ustawę antyaborcyjną... IP: *.net.stream.pl 02.12.12, 17:56
          A u nas wszystko jest możliwe... Niestety.
    • cxcezar Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków n... 02.12.12, 19:40
      Ciekawe czy kościół zafunduje gratisowy pochówek.
      • kicha3 Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków 02.12.12, 19:45
        cxcezar napisał:

> Ciekawe czy kościół zafunduje gratisowy pochówek.
        Chyba raczysz sobie żartować.Zaden ksiądz nigdy nic nie zrobił za bóg zapłać.
        • Gość: :) Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 19:55
          Kicha. Nie jestem fanatykiem kościoła, co widać po moich postach. Dlatego mam prawo powiedzieć ci - zamknij głupią mordę.
          Słyszałeś o "oknach życia" przy domach zakonnych? Dzięki nim uratowano i oddano do adopcji kilkudziesięcioro niechcianych noworodków. Gdyby nie one, to być może te dzieci leżały by na wysypisku w Sobuczynie albo znajdowano by je w ściekach.

Uratowałeś choć jedno dziecko, cymbale? Adoptowałeś choć jedno? Z pewnością nie.
          Możesz zrobić jedną mądrą rzecz.

Zamknij mordę.
          • Gość: kicha Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 20:44
            Zrobiłem znacznie więcej.A teraz jestem za sterylizacją kleru,gdyż zachodzi do zapłodnień pozaustrojowych.Znaczy w rurach kanalizacyjnych.Co do okien życia-znaleziono tam ok 40 dzieci,ale 39 dzieci rodzicami byli duchowni lub osoby blisko związane z kościołem.Nawet ONZ twierdzi że to kicha i się na to nie zgadza.Każde dziecko ma prawo wiedzieć że rodzicem jest osoba duchowna.A Wy fanatyki wprowadziliście zakaz aborcji,wiec macie.Zamiast kilku zbitych komórek na śmietniki trafiają noworodki.
            • Gość: :) Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 21:49
              Jesteś efektem jakiegoś straszliwego błędu genetycznego, ty oszołomie.
              Powinieneś zostać wysterylizowany, żeby twoja podłość nie skalała następnych pokoleń.
              • Gość: kicha Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 22:37
                Milcz-betonie jeden.Jako że zostałeś ulepiony z gliny.Ja jestem elementem ewolucji.A jak wiemy z betonu powstanie pył.
                • Gość: ~muniek Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: 212.87.246.* 02.12.12, 23:00
                  Te wszystkie zabójstwa i morderstwa to tylko i wyłącznie wina rządu, że nie pozwala legalnie zabijać i mordować ,gdyby można zabijać i mordować to nie dochodziło by to takich sytuacji, że ktoś kogoś zabija. To skandal że mamy w Polsce średniowiecze w XXI wieku.

Poprawiłem błędy ortograficzne, stylistyczne i gramatyczne....
                • Gość: :) Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 23:04
                  Nie musisz się do tego przyznawać. Od razu poznać, że dopiero zlazłeś z drzewa. Ewolucja twojego podgatunku odbywa się jak widać bardzo powoli.
                  • kicha3 Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków 03.12.12, 10:20
                    Gość portalu: :) napisał(a):

> Nie musisz się do tego przyznawać. Od razu poznać, że dopiero zlazłeś z drzewa.
                    > Ewolucja twojego podgatunku odbywa się jak widać bardzo powoli.
                    Byłeś betonem,jesteś i będzieszI tak na wieki wieków amen.
                    • filopolityk Zu kicha 03.12.12, 11:59
                      kicha3 napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
                      >
                      > > Nie musisz się do tego przyznawać. Od razu poznać, że dopiero zlazłeś z d
                      > rzewa.
                      > > Ewolucja twojego podgatunku odbywa się jak widać bardzo powoli.
                      > Byłeś betonem,jesteś i będzieszI tak na wieki wieków amen.
                      >
                      Podejrzewam ...jestem prawie pewien ,że ty księdzem jesteś ...
          • Gość: zk Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.12, 00:15
            I owszem, ratuja zycie te okna. Ale pamiętaj nic za darmo, jest to taki sam biznes jak inne, siostry pobieraja na kazde z dzieci panstwowe pieniadze, ktore musza zagwarantowac, utrzymanie, pensje pracownikow i oczywiscie zysk.
            • Gość: jarek kicha ze sciekow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 17:02
              kicha przyznaj sie chociaz na forum co za wariat spłodzil ciebie bo jak zyje tyle lat to takiego debila nie widziałem.Jestes głupszy od mojego zwierzaka
      • Gość: gosc Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.gre.pl 03.12.12, 18:44
        a nawet jakby Kościół zafundował zabolałoby cię to???????
        • dyziek_o Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków 03.12.12, 19:11
          No proszę!
          Jeden "zk" czuje blusa.
          Znaczy wie, na czym to "miłosierdzie" polega.
          Do tego dochodzi jeszcze "system" adopcji tych noworodków.
          Swoimi kanałami powiadamiają rodziny, głównie z państw zachodnich które za cięzki szmal stają się rodzinami dla tych dzieci.
          Oczywiście nikt tych siostrzyczek nie rozlicza z kasy jakie z tego procederu płyną.
          Państwo ma "z głowy", zakon kasę a ciemny naród jest wniebowzięty, jakie to "siostrzyczki"
          miłosierne.
          pozdrawiam,
          Dyzio.
          • Gość: zk Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 13:26
            Dyzku_o, nie wolno zapominać, że siostry oprócz tego otrzymują niemałe darowizny na swoją działalność, niby na dzieci.
        • cxcezar Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków 03.12.12, 19:35
          Nie,ale chciałbym przed śmiercią zobaczyć coś co KK robi za darmo.Sam swoje lata mam i właśnie zacząłem zastanawiać się nad formą pochówku a raczej utylizacji moich zwłok. Najmniej kłopotliwa jest chyba jednak kremacja i rozsypanie prochów na Łączce Pamięci.
    • Gość: 11 Re: Makabryczne znalezisko w oczyszczalni ścieków IP: *.hestia.pl 28.12.12, 11:22
      Jaka jest różnica pomiędzy płodem rozwiniętym a nierozwiniętym obydwoje żyją. Aborcja to też śmierć żyjącego człowieka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka