Gość: Anka IP: 213.25.71.* 12.07.04, 12:18 powiedzcie, ludzie, jacy niezależni operatorzy telefoniczni działają na terenie Częstochowy? chcę zrezygnować z usług TPSA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: jaki operator zamiast TPSA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:58 Żaden inny. Pozostaje ci korzystać z usług telefonii komórkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: jaki operator zamiast TPSA? 12.07.04, 14:00 Gość portalu: Adam napisał(a): > Żaden inny. Pozostaje ci korzystać z usług telefonii komórkowej. Co ja właśnie czynię :-) A stacjonarny mam tylko dla SDI, więc jak w mojej dzielnicy w końcu jakiś internet się pojawi sensowny, to całkiem zrezygnuję z tej śmiesznej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoopis Re: jaki operator zamiast TPSA? IP: 213.199.204.* 12.07.04, 15:42 z tego co wiem to właściwie już powinien się u nas rozprzestrzeniać Dialog SA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: jaki operator zamiast TPSA? 12.07.04, 17:57 Jak Wiecie, Wrocław jest ojczyzną DIALOGU. Krótko korzystałem z ich usług, ale wróciłem do poczciwej "tepsy". Jest lepsza, poza sposobem kontaktu z klientami. Cennikowo Dialog jest inny ale wcale nie tańszy. Jeżeli chodzi o internet, to na razie poza sieciami lokalnymi, nie związanymi z telefonią, nic nie dorówna Neostradzie! Marek z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: jaki operator zamiast TPSA? IP: *.org / *.org 13.07.04, 00:23 Oj myslisz sie i to bardzo. Skoro Netia jakos nie dostala pozwolenia na polozenie swoich drutow to czemu Dialog mialby dostac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: jaki operator zamiast TPSA? 12.07.04, 15:59 oj, zasmuciliście mnie bardzo... trudno Odpowiedz Link Zgłoś