kasiaaa85 12.02.13, 11:46 Dzien dobry Drodzy forumowicze znacie może kogoś w okolicy kto posiada kozę i sprzedaje mleko?Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilli_i_wasabi Re: Mleko kozie 12.02.13, 12:16 Na rynku na Zawodziu czasami stoi pani, która ma mleko krowie i kozie od własnych zwierząt. Mleko jest w butelkach chyba 1,5 l (takich po wodzie mineralnej). Czasem kupuję. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby z tym mlekiem było coś nie tak albo żeby zaszkodziło. A jaki jogurt fajny wychodzi. Albo zsiadłe. Z koziego też. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urajs Re: Mleko kozie IP: *.ingram.com.pl 21.02.13, 23:32 witam, mam mleko kozie-a własciwie bede mieć za niedługo, bo teraz koźlęta są przy matkach. mam wystawione ogłoszenie na allegro i na tablicy.pl proszę zapoznać się z jego treścią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Mleko kozie IP: 188.95.29.* 22.02.13, 04:47 Gość portalu: urajs napisał(a): > mleko kozie po 5zł/litr , jajka wiejskie po 1zł/szt. Robię też sery białe twaro > gowe z mleka koziego pełnotłuste,w cenie 50zł/kg(to równowartość za mleko z któ > rego zostały zrobione). Sery można mrozić i nie tracą przy tym na wartości. Pod > koniec marca(na święta)będę miała też koźlęcinę . zainteresowanych proszę o ko > ntakt mailowy: urajs@wp.pl > > mogę zamówienie wysłać lub dowieźć jeśli będzie powyżej 100zł Spodziewaj sie kontroli w najbliższym czasie, sprawdzimy czy masz kasę fiskalną !!! żartowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora do moderatorow!! szmaciarzy! IP: *.free.aero2.net.pl 22.02.13, 08:08 Gość portalu: urajs napisał(a): > mleko kozie po 5zł/litr , jajka wiejskie po 1zł/szt. Robię też sery białe twaro > gowe z mleka koziego pełnotłuste,w cenie 50zł/kg(to równowartość za mleko z któ > rego zostały zrobione). Sery można mrozić i nie tracą przy tym na wartości. Pod > koniec marca(na święta)będę miała też koźlęcinę . zainteresowanych proszę o ko > ntakt mailowy: urajs@wp.pl > > mogę zamówienie wysłać lub dowieźć jeśli będzie powyżej 100zł Baranie to dalej ogłaszaj sie na tej tablicy i allegro a tu jest forum a nie kolejny kącik ogloszeniowy ćwoku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w. Re: Mleko kozie IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.13, 13:23 Gość portalu: urajs napisał(a): > mleko kozie po 5zł/litr , jajka wiejskie po 1zł/szt. Robię też sery białe twaro > gowe z mleka koziego pełnotłuste,w cenie 50zł/kg(to równowartość za mleko z któ > rego zostały zrobione). Sery można mrozić i nie tracą przy tym na wartości. Pod > koniec marca(na święta)będę miała też koźlęcinę . zainteresowanych proszę o ko > ntakt mailowy: urajs@wp.pl > > mogę zamówienie wysłać lub dowieźć jeśli będzie powyżej 100zł czy to kramik czy forum baranie jeden???? a regulamin tego forum baranie czytałeś?? gdzie sa tel lenie śmierdzące moderatorzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epj Re: Mleko kozie IP: *.iq.pl 23.02.13, 01:52 JAk widać w powyższej dyskusji, chamy z tego miasteczka nie przepuszczą nikomu, swoje frustracje spowodowane bezrobociem, żarciem tłustych paróweczek i salcesonu z sierścią, oraz mieszkaniem w ciasnych, zaszczurzonych klitkach, wyładowują na kim popadnie. Wstyd i hańba dla tego kraju, że wyhodowano takie miasteczko pod kłobuckiem a w nim takich stłamszonych pasożytów jak wy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do epj Re: Mleko kozie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 11:46 W CAŁOŚCI POPIERAM I DODAM POLACZKI NARODEM DRUGIEJ KATEGORI Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwakicha1 Re: Mleko kozie 23.02.13, 20:57 Gość portalu: do epj napisał(a): > W CAŁOŚCI POPIERAM I DODAM POLACZKI NARODEM DRUGIEJ KATEGORI To pomódl sie ofiaro losu też za lepszy rozum, barani łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonnkaa gdzie radosny seks w Częstochowie? IP: *.204.82.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.02.13, 07:55 Odpowiedz Link Zgłoś