Dodaj do ulubionych

LASER ZONE - Laserowy paintball

27.02.13, 17:02
Witam wszystkich
Czy ktoś słyszał o laserowym paintballu na ul. Wilsona ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.rev.masterkom.pl 27.02.13, 17:07
      byłem 3 razy,ale już nie chodzę - jest za drogo stawki są podwyższane. nic specjalnego, szybko się nudzi.
      • miko307 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 02.03.13, 17:30
        dla mnie jest super, karabiny są świetne. A na hali najlepszy jest dym i światła
    • Gość: v Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 17:38
      Słyszałam ale podobno jest to słabe i nieporównywalne do paintballa tradycyjnego..
      • Gość: maniek Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 20:52
        Grałem w jednego i w drugiego, a nawet bawię się w ASG i szczerze mówiąc najbardziej bezpieczny jest Laserowy paintball i dobrą alternatywa dla tych którzy chcą się pobawić, ale nie chcą zniszczyć ubrań i mieć siniaków.
    • Gość: aaa Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.13, 17:56
      Najlepiej w Dooma pograć albo Quake ...... i gitara gra a nie w takie pierdoły .......
      • madzia99123 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 28.02.13, 18:56
        Hey Szczerze Wam polecam Laserowy Paintball, byłam tak kilka razy i świetnie się bawiłam. Myślę że w Częstochowie brakowało takiej atrakcji.
        • Gość: ryszard Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: 188.95.28.* 01.03.13, 22:14
          polecam, super zabawa zwłaszcza jak jest więcej osób
          • malw-i Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 02.03.13, 22:17
            zgadzam się , dużo lepsze niż kino:-)
      • Gość: sportowiec Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.free.aero2.net.pl 02.03.13, 08:29
        Widzę ze zdania są podzielone. Nie pozostaje mi nic innego niż wybrać się i sprawdzić na własnej skórze. Co do cen to wcale nie są takie masakryczne :) Byłem na czymś podobnym z rok - półtora temu (co prawda w innym mieście) i ceny były podobne. Widać bieda zagląda do kieszeni wszystkim mieszkańcom regionu ...
        • 18ula Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 02.03.13, 17:13
          zgadzam się z poprzednikiem, ceny są takie jak wszędzie. Na ich stronce jest cennik i mają dużo promocji więc wydaje mi się że nie jest żle. Byłam tam wczoraj i polecam niezdecydowanym bo to super zabawa.
        • Gość: tomek Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.13, 14:56
          może mi ktoś przybliżyć ten temat co tam się robi itp??
    • Gość: iwoonkaa Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.205.28.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.13, 08:43
      pantenbail naturystów jest najlepszy !
    • alax2324 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 02.03.13, 22:06
      ja tam często chodzę, warto spróbować . Ja osobiście bardzo polecam.
      • anka828xx Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 04.03.13, 17:17
        Czy ktoś słyszał o wielkim turnieju w Laser Zone? Jakie są nagrody?
        • damian664 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 04.03.13, 18:34
          Zapisy już trwają, wiem że są tablety , dyski zew i pendrive-y, wszystko macie na stronce:-P Ostatnio jak byłem na turnieju to dostałem z kumplami koszulki.
        • Gość: andrzej Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.13, 15:13
          słyszałem w radiu jak o tym turnieju mówili. Według mnie warto zagrać i spróbować. Z ekipom byłem tam parę razy więc się wybieramy zmierzyć się z innymi grupami. Będzie ciekawie:D jak by ktoś chciał to niech wejdzie na stronkę tam wszelakie informacje są cena, reguły i nagrody. laserzone.pl/pl/turniej/
          • adav194 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 06.03.13, 21:11
            ktoś się wybiera na turniej? Czy są jeszcze miejsca?
            • Gość: natka Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.13, 17:26
              Ja się wybieram ze znajomymi, może wygramy;-)
              • tulipan53 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 09.03.13, 18:41
                cze ja również się wybieram, podobno są już zapisy . Wie ktoś w jakich godzinach ????????????
                • Gość: adi12 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.13, 17:39
                  o ile się nie mylę to zapisy sa w godzinach otwarcia lokalu czyli od 14 do 22 od poniedziałku do piątku i w niedzielę a w sobotę od 12 do 00 miejsca podobno jeszcze są
                  • Gość: Adam Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: 212.87.246.* 11.03.13, 18:10
                    Totalna kicha! Mojemu dziecku taki laser wypalił dziurę w oku! :( Czekamy na wyniki badań z okulistyki na Parkitce :(
                    • malwa38 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 12.03.13, 21:36
                      hehe ale się uśmiałam:-D większej głupoty nie słyszałam. Nie rozumiem jak można wypisywać takie bzdury. Akurat byłam tam z dzieckiem wiec widziałam jak to wygląda:-) No cóż niektórzy mają bujną wyobraźnie:-)
                      • max861 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 13.03.13, 17:21
                        ja się wypowiem na ten temat: zabawa jest świetna, ja się wkręciłem w te rozgrywki.
                        Sprzęt niczego sobie , byłem w Krakowie i stwierdzam że w Cz-wie lepiej to wygląda.
                        Ceny jak wszędzie , jak dla kogoś jest za drogo to w grupie jest taniej .
                        Efekty specjalne: dym który unosi się podczas gry i fajna muza. Ale to tylko moje zdanie, jak ktoś nie pójdzie to nie będzie wiedział jak jest:-) I tyle :-) maxik
                        • frytkas0 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 19.03.13, 18:17
                          jak tam dojechać z Zawodzia?
                          • Gość: xlmi Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.13, 14:59
                            Z Zawodzia - prosta droga . W Aleje NMP później skręcić w prawo w stronę Filharmonii i za kioskiem na parking.
    • xlmi Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 04.04.13, 21:11
      Ja się pochwale , byłem tam w sobotę i było świetnie:-) Szczerze powiem że lepsze niż kino .
      • frytkas0 Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 12.04.13, 22:11
        Ostatnio bylo super, uwielbiam ten laserowy paintball.
        • xlmi Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 13.04.13, 17:03
          kto chce iść zagrać brakuje nam dwóch osób. ? W poniedziałek o 15.00
    • Gość: Ja Re: LASER ZONE - Laserowy paintball IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 22:08
      up
    • Gość: ja_corka Ona tańczy dla mnie IP: *.146.194.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.13, 06:00
      Mogę uświetnić każdą uroczystość tańcem erotycznym. Jest to tzw. senior erotic dance i polega na namiętnym wypinaniu wszystkich części ciała zakończonym striptisem wykonywanym z wielkim zaangażowaniem. Papatki.
    • stronyjak Re: LASER ZONE - Laserowy paintball 17.06.13, 11:14
      Znalazłem coś ciekawego w okolicy: www.paintball-tworog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka