setu-nia 28.03.13, 11:03 wsadzić sukę do pierdla i będzie po kłopocie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicha3 Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie po... 28.03.13, 11:04 Klaudyja zaszalała i teraz będzie siedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
bryczkarz1 Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie po... 28.03.13, 12:06 Mam nadzieję, że Gazeta napiszę jaki dostała wyrok. Będzie okazja do śmiechu i wkurzania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan yyy Tłustochowicz? IP: 109.95.27.* 28.03.13, 13:09 To ona? Na zdjęciu nawet podobna postura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie IP: 212.87.241.* 28.03.13, 14:05 Albo chora psychicznie, albo naćpana, albo nachlana, albo tak zdesperowana, że już jej wszystko jedno. Napada kogoś jednego dnia a następnego na tej samej ulicy robi to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
setu-nia Re: Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie 28.03.13, 15:03 no niechby suka trafiła na mnie to ja bym tąkose wsadziłbym w p.... ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie 28.03.13, 15:21 Roboty nie ma.......trza se jakoś radzić. Gupia ci...! Poszła by na trasę i Kobrę zastąpiła bo ta juz powinna na emeryturze być. I kasa by była i w zgodzie z prawem. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie IP: *.dynamic.lte.plus.pl 28.03.13, 16:46 A bedzie tego jeszcze więcej.Roboty młodzi nie mają ,starzy zarabiają grosze i co się dziwić?Normalka w nie normalnej czę-wie,proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wildchild Re: Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.13, 15:10 i weź tu człowieku bądź bezpieczny... co z tego, że policja ją złapała skoro do tej pory mogła już przynajmniej te 2 osoby po prostu zabić. a gdyby to się stało to dla poszkodowanych raczej nie miałoby znaczenia ani to, że ją złapali ani jaki wyrok dostanie. pora chyba zacząć nosić swoją kosę, na wypadek gdyby trafił się ktoś taki jak ona. bo serio, to, że ją złapali średnio mnie pociesza. Odpowiedz Link Zgłoś
wisniewski66 Z nożem w ręku szukała na ulicy zarobku. Nie po... 02.07.13, 08:13 Lubi cukier !!!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś