Dodaj do ulubionych

Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, cz...

07.05.13, 19:49
Na drugim zdjęciu Konrad :):):) mądry raczej nigdy nie był :):):) i narobił sobie obciachu :)
Obserwuj wątek
    • lester15 Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, cz... 07.05.13, 20:20
      30-letni w 30-letnim BMW i 3,0 promila. To standard
    • Gość: SC SC !!!!! IP: *.free.aero2.net.pl 07.05.13, 20:59
      to tylko oszołomy z SC tak szaleją po torach,
      szkoda słów.
      • Gość: haha Re: SC !!!!! IP: *.onlinesc.net 07.05.13, 21:09
        Juz cie Tu dziadu przygnalo z darmowym netem! Jutro Do roboty pksem z reklamowka plasikowa nie zapomnij! Bo cie darmowy Net tak rajcuje,ze sie zapomnisz WIEJSKI chlamie.
        • Gość: gosc Re: SC !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 21:17
          Hołota dorwala sie do jazdy i teraz skutki widzimy.
          A taczki Wam qu... dziady dac a nie samochody popaprancy pie...ni.
        • Gość: SKL Re: SC !!!!! IP: 212.59.254.* 07.05.13, 21:23
          To fakt napinaczu u nas jest praca.. :) ty możesz o tym pomarzyć, zawsze wiedziałem że SC to najlepsi z najlepszych "kierowcy" he he he he
          • Gość: do w.w. Re: SC !!!!! IP: *.free.aero2.net.pl 07.05.13, 21:28
            Gość portalu: SKL napisał(a):

> To fakt napinaczu u nas jest praca.. :) ty możesz o tym pomarzyć, zawsze wiedzi
            > ałem że SC to najlepsi z najlepszych "kierowcy" he he he he

Prawda!!!!!!!!!!!!!!!
            od jazdy po torowiskach!!!!!!!!!!!!!!!!!
            jaj zaraz mi pekna ze smiechu ale jazda!!~!!!!
          • Gość: ja Re: SC !!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 22:27
            Gość portalu: SKL napisał(a):

> To fakt napinaczu u nas jest praca.. :) ty możesz o tym pomarzyć, zawsze wiedzi
            > ałem że SC to najlepsi z najlepszych "kierowcy" he he he he

U was jest praca? Buhahaha, bo tu zaraz je,bne :))))
            To pewnie te chmary eskaelskich miszczów kierownicy codziennie rano na drogach wjazdowych do Częstochowy to sobie arystokracja z Kłobucka z nudów przyjeżdża :)
            U was już nawet psów bezdomnych nie ma, wszystko zeżarliście :)
          • Gość: EL/KR Re: SC !!!!! IP: *.ingram.com.pl 08.05.13, 09:58
            SC najlepsi kierowcy hahahah, to ty chyba poza Częstochowę nie wyjeżdżasz, btw. od kiedy rejestracja decyduje kto jest dobrym kierowcom a kto złym ?? Ile ty masz lat ?? 16 ?
            • Gość: SC Re: SC !!!!! IP: *.centertel.pl 11.05.13, 10:06
              Mniej więcej od wtedy, kiedy z powowdu reformy administracyjnej pojawiła się blacha z SKL oznaczająca powiat klobucki;/ (jakiś 1999/2000 rok?)
          • Gość: SC Re: SC !!!!! IP: *.centertel.pl 11.05.13, 09:50
            O tak, to prawdziwy dopust boży, że nie był na SKL, bo przynajmniej nikomu nic się nie stało. Kobiecina w lipcu '12 na pasach przy AK nie miała już tyle szczęścia...Trafiła ( a raczej to w nią trafiło BMW na SKL ;/)
    • oszrany Brakujaca kwote za remont kladki powinna wylozyc 07.05.13, 21:03
      studentka !!! Dziw ze nie dochodzono tego przed sadem.
    • dominik_ka1 Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, cz... 07.05.13, 22:55
      Czy ktoś umie w prosty sposób wytłumaczyć co się tam wydarzyło??? Nie wiem kto to tworzy???? tego nie da się czytać??? zrzucił z ''pudła'' ,wyjeżdżał z fasonem.....
    • jedrek490 Kierowcy BMW mają problemy seksualne 08.05.13, 10:35
      Z badań niemieckich wynika, że najwięcej problemów seksualno-emocjonalnych mają kierowcy BMW. Coś w tym jest!
      • Gość: do w/w SC IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.13, 12:58
        jedrek490 napisał:

> Z badań niemieckich wynika, że najwięcej problemów seksualno-emocjonalnych mają
        > kierowcy BMW. Coś w tym jest!

Dokładnie, i jak widać z tablicami SC !!!!!
        • Gość: Ja Re: SC IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 18:44
          Słoneczna kalifornia jest słynna w całym kraju i pewnie jeszcze dalej. Drugiej miejscowości w której kierowcy są tak znani nie ma chyba na całym świecie. Żadne wpisy na forum tego nie zmienią i wypadało by się z tym juz nawieki, pierdoły z kłobucka pogodzić.
          • Gość: xyz Re: SC IP: *.onlinesc.net 08.05.13, 21:11
            To prawda Co "ja"piszesz.Kiedys jade sobie i widze pedzacego leciwegi golfa koloru czerwonego Jak daje po gazie pod prad,mysle sobie,ze gdybym byl w Cz-wie byloby to SKL,ale,ze przejezdzam prze miasteczko w woj.swietokrzyskim,to ciekawe jakich tu maja krolow szos?Moja ciekawosc byla spora, podjechalem blizej i widze...tak,brawo nry SKL!!!
    • aludwik78 Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, cz... 08.05.13, 20:25
      Czemu akurat BMW??? ...
      • Gość: Walander Re: Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, IP: 91.240.68.* 08.05.13, 21:40
        Bo to superFury co same jadą:) a jak kierowca łapnie za kierownicę to komputery pokładowe wariują:):):):)
        • pmakusz Re: Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, 09.05.13, 20:57
          Muszę sobie kupić BeMkę :D
      • Gość: Walander Re: Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, IP: 91.240.68.* 08.05.13, 21:41
        Niejaki Bill G. w tym łapki maczał:):):)
    • hexadecimal2 tomasz haładyj analfabeta 09.05.13, 11:34
      Wbij sobie do tej komunistyczno-tramwajowej pały redaktorzyno, że nazwy marek samochodów pisze się z DUŻEJ LITERY bo jest to nazwa własna.
      • Gość: art Re: tomasz haładyj analfabeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 16:29
        SKL - Słoneczna Kalafiornia
        SLU - Samochód Ludzi Ułomnych :):):)
    • wisniewski66 Kierowcy się przyśniło, że jest motorniczym, cz... 11.05.13, 11:36
      Po prostu administracyjnie przyznano na śląskiej mapie miejsce SŁONECZNEJ KALIFORNII :D:D:DD:D ale niedługo po tym wybiły się ze swa potęgą EMIRATY PAJĘCZAŃSKIE (EPJ) :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka