06.06.13, 12:38
młody świr jadąc od Wałów Dwernickiego w kierunku Fieldorfa wypadł na drugi pas , walnął w drzewo i wyrwał je z korzeniami .
Obserwuj wątek
    • angrusz1 Re: Świr 06.06.13, 12:39
      Inny świr w nocy , 300 m dalej połamał i powyrywał drzewka ok 10 szt o średnicy ok 10 cm .
      • Gość: Ja Re: Świr IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 12:47
        To jest własnie bezstresowe wychowanie. Za PiSu tego nie było!
      • Gość: ja_corka Re: Świr IP: *.180.175.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 12:48
        storima przyjechał do Częstochowy......
        • Gość: Q Re: Świr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 12:51
          Debili - wandali nigdy nie brakowało w naszym kraju !
          • Gość: ja Re: Świr IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.13, 13:01
            a ja tam lubię angrusza i jego wpisy bo tak jest
    • liber007 Re: Świr 09.06.13, 03:20
      ostatni sprawiedliwy, zapewne jesteś śledczym i znasz przebieg i przyczynę wypadku...
      • dyziek_o Re: Świr 09.06.13, 18:41
        Przyczyna jest prosta;
        Głupota.
        Dyzio
        • Gość: cogito Re: Świr IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.13, 20:11
          Jednego drzewka też szkoda, ale jak to się ma do dziesiątków drzew masakrowanych co roku przez miejskich drwali z Zakładu Energetycznego i innych podobnych... A wszystko pod czujnym nadzorem Wydziału Ochrony Środowiska Urzędu Miasta ! Jeżdżę po Polsce i po świecie - nigdzie nie widziałem takiej dewastacji zieleni.
          • dyziek_o Re: Świr 10.06.13, 06:36
            Oczywiście "cogito" masz świętą rację.
            Problem polega na tym, że my jesteśmy zbyt głupi, aby mieć dobrze i ładnie.
            A właściwie, nawet trudno to powiedzieć o całym społeczeństwie.
            Jednak wybieramy do waaadz durni /na zasadzie, - bo jak tu nie poprzeć ciotki czy kuzyna /
            którzy w następstwie podejmują idiotyczne decyzje, nie ponosząc później żadnych konsekwencji.
            Nie rozumieją bowiem, że ciocia, jako przedszkolanka się sprawdziła ale do zarządzania gospodarką potrzeba czegoś więcej.
            Poza tym, mamy dziwną przypadłość;
            Dbamy jedynie o "swoje". Dobro drugiego człowieka nam wisi. Choćby to był sąsiad.
            Charakterystycznym przykładem takiego podejścia do drugiego człowieka był zamieszczony tu nie dawno wpis niejakiego "frogmana" w temacie - " ile zarabiamy".
            Cwaniaczek, któremu się prawdopodobnie udało załapać w jakiejś niszowej dziedzinie,
            lub miał, - jak to się mówi, - dojścia, tłumaczy na forum, że problemy z niskimi zarobkami, to wina samych obywateli.
            Bo inni nie potrafią być "sprytnymi"
            W dodatku "spryt" i "cwaniactwo" nazywać usiłuje pracowitością.
            I tak to będziemy dusić się jeszcze długo w tym własnym sosie składającym się z zawiści, braku empatii, cwaniactwa ze złodziejstwem i lenistwem zusammen do kupy wziętym.
            Więc co tam jakieś połamane drzewka........!
            Dyzio.
    • Gość: kij Re: Świr IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 00:14
      A rejestrację miał SC ?? :)

Kurde tramwajem powinniście jeździć albo traktorami !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka