Dodaj do ulubionych

AFERY PiSu niewygodne fakty

15.04.14, 16:05
Lista poniżej to być może tylko wierzchołek góry lodowej. Możemy się tylko domyślać ile spraw zostało wyciszonych i zamiecionych pod dywan. Tekst nieco długi jak dla wyborcy PiS ale to tylko ukazuje ilość afer.

www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=250965&t=250965
Obserwuj wątek
    • piesc_boga Re: AFERY PiSu niewygodne fakty 15.04.14, 16:47
      Chopie...
      wyborcy pis w to nie uwierzą, oni wierzą tylko to czego nie da się udowodnić. Oni starzy są trzeba przeczekać....
      • koyod Re: AFERY PiSu niewygodne fakty 15.04.14, 17:10
        A ty zapewne wierzysz POsłance Małgorzacie Niemczyk. Ona ostatnio zapewniała, że chętnie by mandat zapłaciła tylko na przeszkodzie stoi ten nieszczęsny immunitet.
        A ja pytam, co lub kto przeszkadza PO od 2008r w zrealizowaniu jej wyborczej obietnicy dotyczącej ograniczenia immunitetu parlamentarzystów?
        Wiem, że z przywileju tego korzystają również posłowie PiS, RP/TR, ale ja podpisywałem się pod projektem obywatelskim w tejże sprawie na listach zbieranych przez PO i to oni przejmowali pałeczkę władzy aby coś zmienić.
        • piesc_boga Re: AFERY PiSu niewygodne fakty 16.04.14, 20:18
          koyod napisał:

> A ty zapewne wierzysz POsłance Małgorzacie Niemczyk.

Nie wierzę politykom.

• medalik111 Re: optio11 15.04.14, 18:25
      A za PO nie ma afer?
      Za SLD nie było afer?
      Tak samo były za PIS-u.
      Dopóki będziemy wybierać w/g obowiązujących zasad to nic się nie zmieni.
      Dopóki nie będziemy jako społeczeństwo żądać rozliczenia polityków za ich działania to też nic się nie zmieni
      P.S. Wali mnie i PO i PIS bo to jest to samo post styropianowe gów..o.
      • dyziek_o Re: optio11 15.04.14, 18:53
        Niestety ale "medalik" ma świętą rację.
        Wystarczy przecież przyjrzeć się "buźkom" które już były "u steru" i obiecywały nam życie mlekiem i miodem płynące i .........nadal te same gęby nadal to samo obiecują.
        I nic tu nie ma do rzeczy przynależność do jakiejkolwiek kamaryli.
        Nawet święty kościół ma Was w.........nosie i pilnuje swoich przywilejów i kasy.
        Niestety ale rację miał pewien przywódca gdy stwierdził, że większość społeczeństwa to pożyteczni idioci.
        Co widać słychać i czuć!
        Dyzio.
      • taniarada Re: optio11 15.04.14, 20:19
        Mnie też wali ,a politruków politycznych to gonię na wszystkich forach.O tym pisałem dawno , tak są ustawione ordynacje wyborcze ,że wybierają się sami .Tylko jest jedno pytanie .Na ulicę nikt nie wyjdzie .Przez pyskowanie na necie też się nic nie zmieni.Kto miał wyjechać,wyjechał .Dalej mniejsze zło ?.Bo ono już nie takie malutkie.
      • taniarada Re: optio11 wysyła takie spamy ,że głowa mała 15.04.14, 20:57
        Jak ten z Łomży.Konto darmowe złapane z neta.Egzorcysta-adsi szeptel net pl.I takie teksty co go dyskryminują :tata z torunia pogonił kaczora.Dalej rozwód PIS i Radia Maryja .Dużo jest tego.Totalna manipulacja.Inny wątek ktoś założył ,Bufetowa zwycięża w Warszawie.Wkleja się egzorcysta :PIS dał dupy.Dużo tego jest.Czy ktoś taki jest wiarygodny?Ogłupianie ludzi to sposób na życie .Tylko ostatnio nikt nie jest już głupi.Bo ludzie chociaż wredni ,są dobrymi obserwatorami życia.Tylko na tym forum i na 4łomża wysyłać spamy bez konsekwencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka