Dodaj do ulubionych

Kaczka lubi plywac

15.05.14, 12:09
- Mam nadzieję, chociaż może jestem naiwny, jeśli chodzi o ocenę ludzi, że jak przychodzi jakaś sytuacja krytyczna, to raczej ludzie będą sobie pomagać. Jeśli Kaczyński byłby tam, gdzie rzeczywiście trzeba ludziom pomagać, na przykład w trakcie powodzi, to widziałby, że wtedy, kiedy dochodzi do zdarzeń krytycznych, nikt na nikogo nie patrzy bokiem, tylko wszyscy sobie pomagają - powiedział szef rządu.

www.tvn24.pl/kaczynski-przerywa-kampanie-wyborcza-jedzie-na-tereny-zagrozone,428493,s.html
Obserwuj wątek
    • qq.44 Re: Kaczka lubi plywac 15.05.14, 12:46
      Całe szczęście, ludzie nie pozostaną bezbronni, będzie tam prezes Kaczyński Jarosława!!
      Hosanna !

Trzeba mieć serce żeby przerwać kampanię i udać się incognito w tereny zagrożone powodzią, bezinteresowność i empatia = prawo i sprawiedliwość !
    • optio11 Re: Kaczka lubi plywac 15.05.14, 15:34
      A najlepsze jest to, że nawet Prezes upadłej czwartej erpe Jarosław K. uwierzył w tę nadciągającą powódź i pojechał na południe kraju, żeby tej powodzi wyjść naprzeciw. Gdyż chce zdążyć przed Tuskiem. Jeżeli tylko troszeczkę gdzieś zaleje, to Prezes natychmiast ustawi się przed kamerami i ogłosi, że niniejsza powódź, to wina Tuska.
      Prezes zawsze dobrze wypadał na tle jakiejś katastrofy.
    • optio11 Re: Kaczka lubi plywac 15.05.14, 17:35
      Słyszałem, że szpieg z krainy deszczowców grasował na wałach, szukał powodzi i nie znalazł. Przykro mi z tego powodu - mówił.

:-):-):-):-)

wiadomosci.onet.pl/kraj/premier-o-sytuacji-pogodowej-na-razie-wszystko-wskazuje-ze-nie-ma-dramatu/bgfp0
    • gad_z_rakowa Re: Kaczka lubi plywac 15.05.14, 22:08
      gdyby Jasnie Prezes byl cesarzem/krolem/kanclerzem to powodz bylaby dwukrotnie wieksza! ten niedojda Tusk nawet powodzi nie umie zorganizowac!
    • optio11 Re: Kaczka lubi plywac 16.05.14, 14:50
      "Agent Tomek" z zarzutami, grożą mu trzy lata, kiedy nastepni, czyli jego szef i na koncu szef wszystkich szefow?

:-):-):-):-)

wiadomosci.onet.pl/swiat/zarzuty-dla-posla-kaczmarka-za-dzialania-w-cba/xnt2p
      • koyod @ optio11 16.05.14, 18:21
        A co optio myślisz o unieważnieniu przetargu na rozbudowę punktów poboru opłat za autostrady i tym, że teraz poniesiemy koszta 8 mln. Jak ci się wydaje, czy można to przekuć w sukces rządzących?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka