Dodaj do ulubionych

Nie zmarnuj w niedziele swojego glosu.

22.05.14, 08:03
Naprawdę jestem przekonany, że PiS w Parlamencie Europejskim to są kłopoty dla Polski i zero korzyści, a Platforma Obywatelska naprawdę uzyskała bardzo dużo korzyści dla Polski. To jest do udowodnienia każdego dnia - powiedział w "Faktach po Faktach" premier Donald Tusk. - Z PiS-u nie mieliśmy żadnego pożytku w Europie, z PiS-u możemy mieć same kłopoty.

faktypofaktach.tvn24.pl/pis-w-parlamencie-europejskim-to-sa-klopoty-dla-polski-i-zero-korzysci,430842.html
Obserwuj wątek
    • wykress Re: Nie zmarnuj w niedziele swojego glosu. 22.05.14, 08:25
      Gwarantuje Ci optio, że nie zmarnuje swojego głosu! .... :)
    • lysy.liberal Re: Nie zmarnuj w niedziele swojego glosu. 22.05.14, 08:37
      Haha. Chyży rój już nie straszy ludziów Korwinem? Wsiadł na swojego ulubionego (z wzajemnością) konika?
    • optio11 Re: Nie zmarnuj w niedziele swojego glosu. 22.05.14, 13:44
      TWÓJ OKRĘG:11

Lista numer 8

wybory.platforma.org/aktualnosci/premier-donald-tusk-kazdy-glos-sie-liczy/

• koyod Najwięksi lenie w europarlamenice 22.05.14, 18:31
        Najwięcej głosowań w europarlamencie spośród polskich europosłów opuścili
        - 1 800 Michał Kamiński - lider PO na liście okręgu lubelskiego,
        - 1 500 Jacek Protasiewicz - PO, wycofał się z kandydowania w eurowyborach po incydencie na lotnisku we Frankfurcie,
        - 1 400 Jacek Kurski - kandyduje z listy SP,
        - 1 300 Janusz Wojciechowski - kandyduje z listy PiS.

• dyziek_o Re: Najwięksi lenie w europarlamenice 22.05.14, 19:48
          No!
          I to jest rzeczywisty obraz pracy naszych parlamentarzystów "dla dobra" Polski i
          Polaków w unijnym parlamencie.
          Ale w czasie trwania kampanii - gęby pełne frazesów.
          Dyzio.
    • bluegrazyna Re: Nie zmarnuj w niedziele swojego glosu. 23.05.14, 09:34
      od niedawna mieszkam na Sowińskiego.
      Nie wiem gdzie mam głosować .
      Zero informacji ............
    • medalik111 Re:optio11 23.05.14, 16:46
      Na pewno nie zmarnuję, bo nie zagłosuję na PO.
      • piesc_boga Re:optio11 23.05.14, 18:37
        Ja się wyłamię i pójdę na wybory. Oczywiście zagłosuję na Jarosława. Niechaj pokaże swoim wyborcom swoją twardą politykę ze wschodem i zachodem. Wtedy zachód i wschód pokaże elektoratowi Jarosława jak świat się liczy z Polską i Polakami, i jak głęboko...... głębokim szacunkiem ich darzy ze względu na pozycję ekonomiczną i ich zaradność.

A my interesy przeniesiemy do innych krajów lub zamkniemy, a Ci co dzięki nam mają co jeść ...no chyba będzie trzeba autokary po podstawiać i zabrać ich ze sobą.
        • koyod Re: 23.05.14, 20:54
          Nie zawsze spolegliwość popłaca. Patrz na politykę Orbana, którym straszono Węgrów, że doprowadzi ich do upadłości, że kapitał i banki uciekną i zostanie sam. A teraz gość wygrywa drugą kadencję i rozwija gospodarkę z udziałem kapitału zachodniego i wschodniego.
          Oczywiście nie każdy premier będzie miał takie osiągnięcia.
          • optio11 Re: 23.05.14, 21:14
            koyod napisał:

> Nie zawsze spolegliwość popłaca. Patrz na politykę Orbana, którym straszono Węg
            > rów, że doprowadzi ich do upadłości, że kapitał i banki uciekną i zostanie sam.
            > A teraz gość wygrywa drugą kadencję i rozwija gospodarkę z udziałem kapitału z
            > achodniego i wschodniego.
            > Oczywiście nie każdy premier będzie miał takie osiągnięcia.

Polska znów gospodarczym tygrysem Europy.

Polska w gospodarczej czołówce

Najmocniejszy wzrost gospodarczy w pierwszym kwartale zanotowała Rumunia – wyrównany sezonowo PKB tego kraju podniósł się o 3,8 proc. w ujęciu rocznym. Na drugim miejscu znalazła się Polska ze wzrostem PKB o 3,5 proc. rok do roku, a na trzecim – Węgry (3,2 proc.).

Z czym do gosci:-):-):-):-):-)

forsal.pl/artykuly/796989,pkb-panstw-unii-europejskiej-dane-eurostatu-za-i-kwartal-2014.html
            • koyod Re: 23.05.14, 21:29
              Węgry, Luty 2014 - stopa bezrobocia 7,9%.
        • bluegrazyna Re:optio11 26.05.14, 08:57
          chciałam zrobić to samo .Niestety nie wiedziałam gdzie miałam iść głosować
          Zero informacji .
          Kto za tym stoi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka