Gość: Bilder IP: *.dclient.hispeed.ch 08.09.04, 07:22 Ja bym tez ich zlikwidowal publicznie.To koledzy z rzadu nie ma co sie dziwic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miejscowy Re: Likwidatorzy oskarżeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 13:48 Szkoda,że trwało to tak długo. Zdążyli rozwalić ZEM do końca. Ja bym całej tej rodzinnej szajce zlicytował majątek i dopiero posadził do pierdla - oczywiście na bardzo, bardzo długo. Jeszcze trzeba znaleźć tych co ich kryli przez tyle czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Likwidatorzy oskarżeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 13:55 A może zajął by się ktoś sprawą KOMOBEX-u. Tam dopiero były przekręty. Jak to kiedyś pisały gazety: "mrówka kupiła słonia". Mała firemka kupiła giganta i oczywiście nigdy za niego nie zapłaciła. W między czasie wyprzedała majątek Komobexu. A na dodatek prezes tej małej firemki stał się również likwidatorem Komobexu. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Likwidatorzy oskarżeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:10 A czy sprawa Komobexu nie zakończyła się czasem aktem oskarżenia w tym roku? Chyba pare miesięcy tym pisała o tym nawet GW. A swoją drogą firma która była w sytuacji, w której pozostało już tylko postawienie w stan likwidacji a posiadała dwa drogie amerykańskie samochody kupione później przez likwidatorów powinna chyba wcześniej znaleźć się w czyimś zaintersowaniu (prokuratury). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac MIELI PECHA?? NIE DZIELILI SIĘ??? IP: 213.17.204.* 08.09.04, 14:09 MIELI PECHA?? NIE DZIELILI SIĘ??? Nie wiem, czy choc połowa likwidacji w tym kraju, była i jest uczciwa. Sądzę, z obserwacji, że nie. Niestety większość polskich upadłości i prywatyzacji, to kryminał. Tylko inni wiedzieli jak się dzielić. GAWRONIK (kiedyś najbogatszy Polak), byłdobry póki sie dzielił. Przestał się dzielić, chciał się wymknąć spod kontroli (wiecie czyjej) to siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś