Dodaj do ulubionych

Pijany taksówkarz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:41
Wczoraj wracałem taksówką z pod Don Kichota i w taksówce śmierdziało wódka na
moje pytanie cy kierowca jest pijany nie dostałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś
się jeszcze spotkał z pijanymi taksówkarzami.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Pijany taksówkarz IP: *.icis.pcz.pl 12.09.04, 16:44
      Nigdy - w ogole ja dzwonie na numer 919 i moge tylko pochwalic Czestochowskich
      taksowkarzy z tej firmy. W tej dziedzinie naprawde widac duzy postep w
      porownaniu z dawniejszymi latami. Teraz nawet noca sie placi tyle samo
      praktycznieco w dzien, a kiedys to bylo horrendalne zdzierstwo.

• Gość: Elżbieta Re: Pijany taksówkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:10
        Bardzo często korzystam z usług Taxi.Jedyne co polecam to zamawianie
        telefoniczne bo jadąc z postoju raz sie naciełam i zapłąciłam 3 razy tyle co
        zwykle.Natomiast kultura,nie mówiąc juz o trzeżwości nigdy nie budziła mojej
        wątpliwości.A dzięki MPK jeżdzę Taxi naprawdę dużo.
        • Gość: Krzychu Re: Pijany taksówkarz IP: *.bis.czestochowa.pl 12.09.04, 17:32
          Dzięki MPK? Chyba żartujesz. Przecież gołym okiem "widać", że cierpisz na empekafobię. Powinnaś się leczyć.
          • Gość: FBI Re: Pijany taksówkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:38
            Kulturą i czystośćią mogę pochwalić REAL TAXI . Garnitur i wygląd zewnętrzny też
            jest ok . Pełny profesjonalizm.
            • Gość: Alonzo Re: Pijany taksówkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:48
              No,troche się nam ten wątek wypaczył.cóż,jesli chodzi o komunikację nocną w
              naszym miescie to rzeczywiście-polecam taksówy na telefon jako że w trzy czy
              cztery osoby wychodzi wiele taniej,szybciej i wygodniej niz naszymi
              wspanałymi,jeżdzącymi co 1-2,50 w porach nocnych bimbałami.Pozdrówka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka