bente 21.09.04, 09:27 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2295787.html Powyższy link podaje jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości w uczciwość SLD- owskich "polityków". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:42 Baaaardzo inteligentne twarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
bente Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) 21.09.04, 12:10 Toć jeszcze jeden link serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2295757.html A to chłopaki sobie "rządzą", aż miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś SLD COOL!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:39 bente - Przez ciebie przenika zazdrość że ty nie masz tego co oni . Nie ładnie !!! To większość polityków tak ma i robi nie czyste układy . W prawicowych strukturach są gorsze przekręty i na żywca . Przypominam tylko kampanię Krzaklewskiego o wpłatach na konto AWS pieniędzy przez podstawionych ludzi na bodajże kampanię wyborczą.Tam dopiero były wały .Trzeba tylko trochę sobie przypomnieć o swoich IDOLACH jakimi ASAMI byli. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz SKWASZONA Polska :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:45 Co jest lepsze ? : Kwasniewski z Kulczykiem czy Jankowski z Rydzykiem ??? Buhahahaha P.S. Co jest lepsze : Stalinizm czy nazizm ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś !!! KWASZONA ska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:48 Kwaśniewski z Kulczykiem jest lepszy bo oni są BUSINESSMENAMI z kapitalistycznym rodowodem . Natomiast ci drudzy są w strukturach czysto Komunistycznych i do tego rodowodem ze Średniowiecza .No i ich partyjni przełożeni promują zacofanie ideologiczne i umysłowe. Z dwojga ( Złych ) wybieram tych pierwszych z pożytkiem dla wszystkich- trzeżwo myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:56 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Kwaśniewski z Kulczykiem jest lepszy bo oni są BUSINESSMENAMI z kapitalistycznym rodowodem Chyba sa zlodziejami ze Stalinowskim rodowodem kolego sympatyczny :) Pamietam bo zylem w czasach kiedy Kwachu nalezal do partii zabijajacej ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:03 Teraz to już przesadziłeś, ile Ty masz lat, że takie głupoty wypisujesz? Wiesz ile lat ma Kwaśniewski? Jeszcze nie było go w planach albo rozwijał sie w poczatkowym etapie rozwoju ludzkości jak partia zgładzała ludzi. Chyba, że piszesz o czasach stanu wojennego, ale wtedy to Kwaśniewski był studentem i niewiele mógł działać, byli mocniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:10 Gość portalu: Angela napisał(a): > Teraz to już przesadziłeś, ile Ty masz lat, że takie głupoty wypisujesz? Wiesz ile lat ma Kwaśniewski? No tak oczywiscie sie mylilem . Stalin nigdy nie istnial , PZPR nigdy nie popierala polityki Lenina i Stalina , a Popieluszke zabili harcerze ;) Rany Julek !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat55 Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:55 Czy my w Polsce wiecznie będziemy życ przeszłością. Ludzie patrzcie trochę w przyszłośc. Kto się cofa do Stalina, chyba jakiś zamurszały dziadek (przepraszam ja też niedługo też będę no może nie dziadek) albo młody szczyl, który nic nie rozumie i nie wie o czym mówi, tylko bebłocze za innymi. W Polsce nigdy nie było komunizmu, tylko socjalizm ( trzeba się uczyć było i też w nim przeżyć). Myślę że już najwyższy czas nie zwalać wszystykiego na to co było tylko się samemu uderzyć w piersi. Pozdrowienia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:39 skrzat55 napisal mądrze. Ale to jakiś Dziadzia który ma pretensję do poprzedniego ustroju że mu było żle i że nadal nie umarł z głodu.Kwaśniewski był mordercą a ja anonimie,,xyz" przyznaję , że w latach siedemdziesiątych ubiegłego stulecia ćwiartowałem zwłoki ówczesnej opozycji!!!!!hahahaha.Właśnie tak pesymistycznie nastawieni do życia rodacy rozsiewają niebyt przeszłośći. xyz idz do psychologa może pomoże zapomnieć o przeszłośći lub ZRESETUJE twoje smutne nastawienie . Pozdrawiam i życzę uśmiechu i optymizmu . Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Sila narodu to jego historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:40 Gość portalu: skrzat55 napisał(a): > Czy my w Polsce wiecznie będziemy życ przeszłością. Podobno sila narodu jest jego historia ;) Ale nie dotyczy to Polski bo wszawe aparatczyki wmawiaja nam ze by nie patrzec w przeszlosc . Zreszta cala ta dyskusja o polityce i religii jest g..no warta . I czerwona i czarna opcja mysli tylko o swoich spasionych mordach i wielkich spasionych brzuchach . Roznica tylko do jakiego koryta wrzucasz pieniadze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Sila narodu to jego optymizm !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:56 Tu już trochę obiektywniej napisałeś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Sila narodu to jego optymizm !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:08 Dobrze , że wielu takich ,,Smutnych obywateli " nie patrzy dalej w przeszłość ./ można by ruszyć Szlachtę o której pisał Chryzostom Pasek . Cechy harakteru tamtych przodków wiele osób ma też dziś . Mowa o mściwośći oraz pamiętliwośći krzywd .No i kochana wódka .Można by np.Czepić się krzyżaków !!! Ja znam gościa , który ma żal do Bolesława Chrobrego o to że przyjął chrzest.Ja się nie wypowiadam na temat żalów tylko proszę o to, żeby ludzie patrzyli w przyszłość a nie cofali się do { SYFU } . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Sila narodu to jego optymizm !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:09 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Tu już trochę obiektywniej napisałeś Jakos nie widze tego optymizmu na ulicach ;) Goscilem ostatnio u siebie Czechow i powiem szczerze ze troche im zazdroszcze . Ale nie rozwijam watku , bo polityka zatruwa um ysl i poroznia ludzi . Lepiej niech warcholy i darmozjady na Poselskiej przestana walczyc ze soba a zajma sie naprawianiem upadajacego kraju . Ale czy to mozliwe ????? ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Sila narodu to jego optymizm !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:16 Tego optymizmu i uśmiechu na ulicach Czewy nie zobaczysz nigdy. To taka mentalność.Polecam Pomorze -Trójmiasto , Poznań , Szczecin . TAM BĘDZIESZ WIDZIAŁ więcej uśmiechniętych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Sila narodu to jego historia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:59 Kolejny atak typowo ideologiczny.Dla niektórych nieważne za co, byle dołożyć a miłość chrześcijańska,rozwaga wieku podeszłego i wyważenie ocen są zbędne.Kipią nienawiścią do wszystkich którzy ośmiejaja się mieć inne zdanie.Pomyśleć strach co by było gdyby trochę władzy dostali.Na szczęście stanowią margines Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Co dalej ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:21 Gość portalu: Elżbieta napisał(a): > Kolejny atak typowo ideologiczny. Swoja droga juz kilka razy zapowiadalas koniec dyskusji z moja osoba ;) Nie chce juz klotni na tym forum . Kilka razy prowokowalem , kilka razy sie unioslem i do niczego to nie doprowadzilo . My krajanie slepo wierzymy roznym "inwestorom" , "opcjom polityczno-religijnym" , "oszolomom" . Niestety rzadko mamy SWOJE zdanie . Sama jestes zwolenniczka jednej opcji co juz na poczatku wplywa na Twoja ocena rzeczywistosci . Przyznasz chyba ze obie opcje czerwona i czarna sa skompromitowane . Nie z nimi zbudujemy dobrobyt w tym kraju . Nie zbudujemy takze dobrobytu na pseudo "inwestycjach" zagranicznych . ( Swojea droga czemu tak duzo sie buduje marketow a tak malo fabryk w Polsce ?? ) Potrzebujemy ludzi mlodych , wyksztalconych , nie skorumpowanych i nie bedacych w kieszeni zadnej ze skompromitowanych partii . Takich ludzi dzis nie ma . Jaka jest nasza przyszlosc ???? Mysle ze UE spowoduje iz warcholy , aferzysci i zlodzieje publicznych pieniedzy automatycznie zostana wyeliminowani z rzeczywistosci . Moze tak sie kiedys stanie ????? A moze nie chcemy zeby tak sie stalo , grzeznac w marnej rzeczywistosci i marazmie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:39 Sam nie wiem czy rzeczywiscie jestes Elzbieta a nie tlustym decydentem , czy redaktorem GW spedzajacym czas przed internetem . Ale powiem jedno , a chyba nie powinienem . Decyduje o polityce handlowej jednej z obcych sieci na terytorium Polski . Decyduje czy nasz polski partner ma dalej wspolpracowac , czy ma splajtowac . Decyduje jaki haracz ma placic . Decyduje jaka promocje bedziesz miala w najblizszym czasie . Decyduje ile pieniedzy opuszcza nasz kraj i o tym ze ktos znowu straci prace w handlu , bo nie wytrzyma niby zakazanego dumpingu . Jest to latwe bo mam nieograniczone mozliwosci zachodniego kapitalu . I widze ludzi pracujacych za marne pieniadze i smiech inwestora ze za takie grosze polacy pracuja . I smiech kiedy klienci wylamuja bramki na promocji . I smiech kiedy podnosimy ceny przed promocja . I jest to zalosne . I tak wlasnie niszczymy swoj kraj . Pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat55 Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:02 Icóż z tego ,że widzisz śmiech inwestora jak nie potrafisz go zgasić. Sam boisz się o własny stołek skoro nawet nie starasz się uzmysłowić inwestorowi, że to nieetyczne. Sam widzisz że łatwo każdego opluwać, ale samemu trudno uderzyć się w piersi. ,Żeby było lepiej najpierw sam muszę być lepszy. Pisać jest łatwo, ale samemu coś zrobić, żeby drugiemu żyło się lepiej? A po co , może się okazać ,że ten drugi będzie miał lepiej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:18 Gość portalu: skrzat55 napisał(a): > Icóż z tego ,że widzisz śmiech inwestora jak nie potrafisz go zgasić. Sam boisz się o własny stołek skoro nawet nie starasz się uzmysłowić inwestorowi, że to nieetyczne Wiesz co inwestor mysli o etyce ;) Po naszemu to brzmi :" A pocaluj mnie w d..e" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzar55 Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:22 I pogratulować tylko. Widać ,że tą etykę od nich przejąłeś i nie tylko.Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:09 Elzbieta już nie pisze , bo ma dość a ja odpisuję ostatni raz. BREDZISZ STRASZNIE , BO NIKT NIE MUSI HANDLOWAĆ Z SUPERMARKETAMI. JEŻELI PATRZYSZ NA SUPERMARKETY JAK DONKICHOT NA WIATRAKI ,to zwróć się do polaczków -producentów żeby w ogóle nie handlowały z marketami .Wtedy towar będą musiały brać z zachodu a to będzie o wiele dla nich droższe. Walka z marketami to walka z kapitalizmem i z demokracją.POPROŚ RODAKÓW ŻEBY TAM PO PROSTU NIE CHODZILI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:29 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Elzbieta już nie pisze A moze Kubis to Elzbieta ??? ;) >BO NIKT NIE MUSI HANDLOWAĆ Z SUPERMARKETAMI\ Czasem niestety MUSI , bo drobny detal zostal znacznie zredukowany >POPROŚ RODAKÓW ŻEBY TAM PO PROSTU NIE CHODZILI A wiesz , niech chodza nawet 5 razy dziennie . Nikt nie chce miec swiadomosci kogo finansuje . Niemcy , Francuzi , Amerykanie jakos maja swadomosc . My wolimy NIESWIADOMOSC ;) Dyskusja na forum nauczyla mnie kilku rzeczy , ale najwazniejsza to taka ze my nie chcemy wiedziec , bo my WIEMY . Jestesmy jasnieoswieceni , najmadrzejsi , blyskotliwi i wszechwiedzacy - do momentu jak sie obudzimy z reka w nocniku ;) Ale co tam ...... szkoda klawiatury . Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.icis.pcz.pl 21.09.04, 21:20 To po jaka chol... tam siedzisz na tym swoim stolku ? Ty jestes schizofrenikiem - wyslugujesz sie sieci i jestes jej przeciwnikiem jednczesnie. Na cos sie zdecyduj w koncu - albo rybka albo pipka :)) A moze ty jestes taki Konrad Walenrod i wkrotce rozwalisz te siec od srodka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:24 kogo masz na myśli inteligentny xx-sie bo nie wiem czy Kubisia czy kogoś innego.Oświeć mnie bo jestem za tępą osobą.????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:48 Jeżeli dobrze zrozumiałam osobę rozpoczynającą post ten wątek dotyczy ludzi lewicy którzy są oskarżeni o łapówki i inne czyny karalne dzięki którym w nielegalny sposób uzyskali majątki. I tyle. Dla mnie złodziej jest złodziejem i złodziej lewicy jest tak samo złodziejem jak złodziej prawicy czy bezpartyjny.Co ma wogóle przynależnośc partyjna do uczciwości. Nie ma w Polsce parii złodziei a jest ich sporo w różnych miejscach. Sprzeciwiam się zdecydowanie szerzeniu nienawiści do innych ludzi,ocenianiu wartości moralnych w kategorii własnych urojeń.A juz pomawianie osób wybranych zdecydowaną większością przez naród to albo choroba albo coś gorszego.I robią to osoby które podobno szanują prawo i Polskę.Moim zdaniem zioną nienawiścią do wszystkich którzy myślą inaczej albo sami by chceli porządzić tylko nikt ich nie chce I to cały powód frustracji.Więcej rozwagi proponuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Stronniczosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:08 Gość portalu: Elżbieta napisał(a): >A juz pomawianie osób wybranych > zdecydowaną większością przez naród to albo choroba albo coś gorszego.I robią > to osoby które podobno szanują prawo i Polskę. Sama widzisz ze zwiazanie sie z jakas opcja polityczna powoduje brak obiektywizmu . Taki brak wyczuwam w Twoich wypowiedziach . To ze narod zaufal czerwonym nie swiadczy ze nie moze ich krytykowac . Gdybys byla obiektywna przyznala bys racje ze SLD to banda malwersantow , wykorzystujacych zaufanie spoleczenstwa . Takie sa niestety fakty i faktem tez jest to ze czerwoni sa ekipa rzadzaca , wiec nie widze powodu aby ludzie nie mieli do nich pretensji . Nie znaczy to oczywiscie iz nowy rzad bedzie swiety ;) A nawet moze byc gorszy ( np: wprowadzi tace fiskalna ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do Elzbiety !!!! konczac o marketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:35 Gość portalu: xx napisał(a): > To po jaka chol... tam siedzisz na tym swoim stolku ? > Ty jestes schizofrenikiem - wyslugujesz sie sieci i jestes jej przeciwnikiem > jednczesnie. Na cos sie zdecyduj w koncu - albo rybka albo pipka :)) > A moze ty jestes taki Konrad Walenrod i wkrotce rozwalisz te siec od srodka ? A wiesz tak sobie siedze bo mi tu wygodnie i cieplo . Chcialem zobaczyc jak zareaguja forumowicze na pewne fakty , ale uznali to za herezje ;) A ze jestem przeciwnikiem sieci ??? No coz , po tym co tu zobaczylem , jestem zajadlym przeciwnikiem . Przeciez nie musze sie z tego powodu zwalniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś kończąc o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:03 A ja się cieszę , że są markety bo to faktycznie rozrywka .Przecież nie ma ,,Dzeksonlandów " chyba że ktoś za Jacksonland (napisałem w oryginale bo się doczepią) uważa Jasną Górę? Poleććie mi panowie krytycy marketów miejsca równie kolorowe w Cz-wie w których jest tyle różnych ciekawostek.Zamiast nawoływać do zamkniecia sklepów krzyczcie przecz z kapitalizmem i z demokracją. Za komuny kochanej nie było tego problemu , bo nic nie było kolorowe . Była tylko PROMENADA do spacerów . Szkoda że wtedy nie było forum bo by można napisać na forum np.Zamknąć promenadę dla spacerowiczów i innych osobników w niedzielę.Tamat marketów poruszają ludzie którzy im najbardziej zazdroszczą--kasy oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Do szanownych IKSÓW i dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:08 Forumowicze IKSOWIE .Proponuję trochę odwagi i zmiany nicków bo za dużo jest IKSÓW i po paru piwach wszystko wygląda tak samo !! Z szacunkiem Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz- ten Re: Do szanownych IKSÓW i dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:20 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Forumowicze IKSOWIE .Proponuję trochę odwagi i zmiany nicków bo za dużo jest IKSÓW Czekam na propozycje nicka , jakos nie mam glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz- ten wlasnie Re: kończąc o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:14 Gość portalu: Kubiś napisał(a): >Zamiast nawoływać do zamkniecia sklepów krzyczcie przecz z kapitalizmem i z demokracją A caly ambaras wzial sie z powodu zmiany koncepcji zamkniecia MARKETOW na niedziele . Na poczatku mialy byc zamkniete TYLKO markety , tym samym dajac lokalnym sklepikom szanse zwiekszenia obrotow . Potem ktos niespelna rozumu ( pod wplywem lobby marketowego )wymyslil zeby zamknac WSZYSTKO no i sp......il sprawe na calego . I zaczela sie wojna ktora doprowadzila do nietykalnosci marketow . Ot co ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: kończąc o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:29 Czy ten wątek dotyczy marketów Czy to obsesja ? Ja tez lubie markety i wcale z powodu x nie zamierzam z nich rezygnować.A post początkowy dotyczył złodziejstwa Dziwi mnie obłuda ludzka Jak mozna pracowac dobrowolnie w sieci która faktycznie lub w wersji manii prześladowczej szkodzi ludziom. To wszystko jest chore.Przepraszam Kubisia, że Cię podejrzewano, że ja to ty czy odwrotnie.Ale tak to jest Jak dwoje ma inne zdanie to pewnie to ta sama osoba. Wszędzie podejrzenia Żegnam Ja Elżbieta .Z gałązka oliwną dla ludzi pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Czy to obsesja ? Odpowiedz na Twojego posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:50 Gość: Elżbieta 21.09.2004 19:59 odpowiedz na list Kolejny atak typowo ideologiczny.Dla niektórych nieważne za co, byle dołożyć a miłość chrześcijańska,rozwaga wieku podeszłego i wyważenie ocen są zbędne.Kipią nienawiścią do wszystkich którzy ośmiejaja się mieć inne zdanie.Pomyśleć strach co by było gdyby trochę władzy dostali.Na szczęście stanowią margines Po pierwsze odpowiedzialem ze ideologia jest mi obca Po drugie w zwiazku z tym wazne bylo przedstawienie czym naprawde sie zajmuje Po trzecie jak zwykle zmieniasz temat Po czwarte mozna tu pracowac Po piate nawet gdybym przedstawil dokumenty ksiegowe i tak w nic nie uwierzysz Po szoste szybko sie irytujesz i obrazasz , bo jestes zaangazowana w jedna z opcji politycznych i bardzo Cie to boli - nad czym ubolewam Z golabkiem pokoju dla ludzi pokoju ;) P.s. Postaram nie dyskutowac o marketach , pogadam o Kwasie i Rydzyku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Czy to obsesja ? Odpowiedz na Twojego posta IP: *.icis.pcz.pl 21.09.04, 23:17 Powtarzam raz jeszcze - to jest chore - pracowac i wyslugiwac sie obcemu kapitalowi i opluwac go. I jeszcze narzekac na narod pdczas gdy samemu - zgodnie z Twoimi przekonaniami - codziennie sie samemu temu kapitalowi sluzy. Zdecyduj sie w koncu na cos - czyz nie rozumiesz ze taki sposob postepowania czyni Cie malo wiarygodnym dla normalnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Rodzimy kapital ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:22 Gość portalu: xx napisał(a): >to jest chore - pracowac i wyslugiwac sie obcemu > kapitalowi i opluwac go A jaki masz tu rodzimy kapital ??? Rodzimy sprzedany , rozgrabiony , zbankrutowany , przejety . Chyba ze jak Ty jest sie na cieplej panstwowej posadce , wtedy jestes wiarygodny dla normalnego czlowieka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.prenet.pl 22.09.04, 20:03 Idąc śladem twego rozumowania, można stwierdzić, że i ty jesteś za tamten ustrój odpowiedzialny, za zbrodnie itd., bo wtedy żyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:34 Wiedzę masz Angelo wyjatkową- Kwaśniewski ma 50 i juz wtedy był bardzo wysoko w strukturach władz. Poczytaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: !!! KWASZONA ska !!! IP: *.icis.pcz.pl 21.09.04, 23:08 Chronologia jest po stronie Angeli - ona me jednak dobra pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Wybrane fragmenty zyciorysu Kwasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:16 Aleksander Kwaśniewski ur. 15 listopada 1954 r. w Białogardzie (woj. koszalińskie, obecnie zachodniopomorskie), żona Jolanta z domu Konty, córka Aleksandra (ur. 1981 r.). Studia (1973-1977) na Wydziale Ekonomiki Transportu (handel zagraniczny) Uniwersytetu Gdańskiego. Działacz ruchu studenckiego do 1982 r., m.in. przewodniczący Rady Uczelnianej SZSP (1976-1977), wiceprzewodniczący Zarządu Wojewódzkiego w Gdańsku (1977-1979), członek władz naczelnych SZSP (1977-1982). Członek Rady Ministrów - Minister ds. Młodzieży w rządzie Zbigniewa Messnera (1985-1987), następnie Przewodniczący Komitetu Młodzieży i Kultury Fizycznej (do czerwca 1990). W rządzie Mieczysława F. Rakowskiego członek Prezydium Rządu i przewodniczący Komitetu Społeczno-Politycznego Rady Ministrów (październik 1988 - wrzesień 1989). Członek PZPR (1977-1990). Współtwórca Socjaldemokracji Rzeczypospolitej Polskiej (styczeń-luty 1990) i pierwszy jej przewodniczący (do grudnia 1995). Współorganizator Sojuszu Lewicy Demokratycznej (1991). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wybrane fragmenty zyciorysu Kwasa IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 00:40 Zgadza sie z tym co napisala Angela - do stanu wojennego bylem radaktorem naczelnym takiego pisma studenckiego ITD. Calkiem porzadnego. Potem stopniowo wlaczal sie do struktur wladzy ale to zaden powd do wstydu - to juz byly inne czasy, ktore malo co wspolnego mialy ze stalinizmem czy komunizmem. Ale z PZPR byl oczywiscie zwiazany - bezpartyjny polityk to rzadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Bezpartyjny to rzadkosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:42 Gość portalu: xx napisał(a): > Ale z PZPR byl oczywiscie zwiazany - bezpartyjny polityk to rzadkosc. Wiesz znalem w czasach komuny duzo ludzi bezpartyjnych . Zawsze mieli w tamtym systemie pod gorke . Mozna bylo w kazdej chwili zmienic swoje zycie i odebrac czerwona legitymacje . Nosic sztandary 1 maja, lizac dupe sekretarzowi , czytac Trybune Ludu . Niestety nie kazdy jest szmata , i nie kazdy tak szybko zapomni o historii . Jak to mawiali czerwoni w czasie wyborow " Patrzmy w przyszlosc " bo przeszlosc dla nich to kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bezpartyjny to rzadkosc IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 10:55 Ja mialem na mysli nie przeszlosc - tylko TERAZNIEJSZOSC !!!!!!! W tej chwili po okresie rzadow nowych ekip i nowych partii widac juz ze nie pzrynaleznosc do partii decyduje bo praktycznie w kazdej z nich okazali sie byc ludzie niegodni i nieuczciwi a to czy konkretny czlowiek jest porzadny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz To popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:00 Gość portalu: xx napisał(a): >W tej chwili po okresie rzadow nowych ekip i nowych partii widac juz ze nie > pzrynaleznosc do partii decyduje bo praktycznie w kazdej z nich okazali sie >byc ludzie niegodni i nieuczciwi Tylko jak to zmienic ???? Jak znowu pouciekaja za immunitety ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: SLD COOL!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:56 kubis - ty jesteś zwykłym kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
bente Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) !!! 22.09.04, 08:28 Nie powiem zaskoczyła mnie ilość wypowiedzi na założonym przezeń wątku. Jeszcze bardziej zaskoczyła mnie ich merytoryczna treść. Ja w swojej prostocie chciałem tylko zwrócić uwagę na fakt urządzenia sobie z Polski prywatnego folwarku przez panów z SLD. Nic w tym nowego pomyślicie - ja też tak myślałem póki nie przeczytałem kilkunastu postów wychwalajacych owych kolesi. Dlatego załozyłem wątek - ku przypomnieniu. Trochę się jednak zmartwiłem, bo widzę, że jest duże grono osób, którym to nie przeszkadza, a wszak to także ich okradają. Chyba, że to może jakaś daleka rodzina pisała, albo inni koledzy z partii... Odpowiedz Link Zgłoś
storima Znajomosc historii Polski sie klania 22.09.04, 09:11 Gość portalu: Kubiś napisał: > Ja znam gościa > , który ma żal do Bolesława Chrobrego o to że przyjął chrzest. to ten "gosciu" powinien Boelslawa Chrobrego przeprosic. Mieszko I, po przez malzenstwo z czeska ksiezniczka, Dabrowka, przyjal wraz ze swym dworem chrzest w roku 966. P.S.Gdyby nie ten fakt, to juz dawno jako Polacy bylibysmy rozszarpani przez owczesnych Niemcow. Nie byloby nas jakimi jestesmy, nie mowiac juz o tym, ze nie istnal by jezyk polski. Pozdrawiam, storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:15 Przeszkadza nam każdy złodziej A ty próbujesz zachęcić do wypowiedzi że są dobrzy i źli złodzieje.Żli to SLD dobrzy to inni.Co do tego rządzenia to też mało precyzyjnie analizujesz.Ile afer było w poszczególnych kadencjach?, ile jest w tej chwili? (i mam nadzieję że więcej nie będzie). Chyba że twoim celem jest szukanie złodziei tylko na jedej ulicy.Lub nagonka na i tak już gonionych i wcale nie kwestionuję że słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz .Żli to SLD dobrzy to inni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:52 Gość portalu: Elżbieta napisał(a): >Żli to SLD dobrzy to inni A czemu SLD nie usunela ze swoich szeregow bylych aparatczykow , jak w innych krajach demolodow ???? Czemu nie dala szansy mlodym , nieskazonym bylym systemem ???? Szkoda bylo cieplych posad dla siebie , rodziny , znajomych . Mozna bylo siedziec na stolkach nie robiac nic dla kraju . No to maja tego efekty . Za chwile odejda w polityczny niebyt z czego sie niezmiernie ciesze .Szkoda ze kosztem nas wszystkich i szkoda ze nie ma sensownego nastepcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) !!! IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 10:58 Ekipa prawicy - pseudo-Solidarnosci tez sie "niezle" zapisala w pamieci gdy miala mozliwosc rzadzenia - nie na darmo ludzie wycieli ich w pien w poprzednich wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Jak nie czerwono - czarni , to kto ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:03 No wlasnie , jezeli te dwa ugrupowania sie nie sprawdzily to co nam zostaje ???? Pustke widze ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: SLD COOL!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:53 Miło mi i Dziękuję kolejnemu IKSOWI za komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: SLD COOL!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:00 Podziękowania dla dd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Jak nie czerwono -czarni to kto ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:57 Jakis czas temu napisalem : No wlasnie , jezeli te dwa ugrupowania sie nie sprawdzily to co nam zostaje ???? Pustke widze ....... I pustke slysze ;) Wlasnie tacy jestesmy . Jak przyjdzie do obrzucania blotem zwolennikow Rydzyka badz Kwasnika to forum w ciagu 30 min rozgrzewa sie do czerwonosci . Jezeli juz emocje opadna i czas na konstruktywna dyskusje co dalej nastaje cisza i watek umiera . Po prostu nie wiemy co dalej ???? Nie mamy recepty badz pomyslow jak uzdrowic chory kraj ???? A moze wiekszosc forumowiczow nalezy do jednej z konkurujacych ze soba opcji politycznych i nie chce sie osmieszyc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Jak nie czerwono -czarni to kto ???? IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 14:06 Przede wszystkim liczy sie postawa i sumienie konkretnego czlowieka a nie jego pzrynaleznosc do tej czy innej opcji politycznej. Dla mnie szczegolnie istotne jest to w przypadku wyboru do wladz miasta, gdzie przynaleznosc polityczna prawie w ogole nie jest istotna z mojego punktu widzenia. Patrze na dzialania i co ktos robi pozytecznego dla miasta, a nie na to jakie ugrupowanie reprezentuje. W skali kraju sprawa jest bardziej skomplikowana i szkoda tego forum na takie dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jak nie czerwono -czarni to kto ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:20 Gość portalu: xx napisał(a): > W skali kraju sprawa jest bardziej skomplikowana i szkoda tego forum na takie > dyskusje. Sprytnie wybrnales z zapytania . Prawda jest inna : wiekszosc forumowiczow popiera jedna z opcji politycznych ( Elzbieta , Kubis , xx ..... ) , wiec co maja powiedziec ???? Ze ich wybrancy sa do d..y ???? Trudno sie stac teraz obiektywnym czlowiekiem jak sie przez zycie szlo za jednym sztandarem . Trudno podac reke przeciwnikowi . Trudno myslec jak cos pozytywnie zmienic , kiedy serce jest po jednej ze stron . Taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwx Re: Jak nie czerwono -czarni to kto ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:44 Nie mam ochoty z wami dyskutować bo nie uwzględniacie takich indywidualności jak JA. xwx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:02 ja już wcześniej pisałem że można się z tym zgodzić że lewica jest do d..y tak jak napisał mój przedmówca iksigrekzet . Ale prawica jest jeszcze gorsza bo do dzisiejszej polityki wprowadza elementy średniowiecza i znaczną część nadszarpanego budżetu płynie do KOMUNISTYCZNEGO MOLOCHA kościoła kat.W Polsce zacznie być lepiej jak pasożyt -(TASIEMIEC z HACZYKAMI) proszę się domyśleć kogo mam na myśli przestanie się rozwijać w organizmie jakim jest nasz kraj a na to trzeba przynajmniej 40 lat . Inne wyjście jest czysto fikcyjne -podzielić Polskę na dwa kraje jeden katolicki i chrześcijański a drugi na demokratycznie wolny od różnych religii i wtedy byłoby już po 10 latach widać dużą różnicę.Jak ładnie byłoby w tym chrześcijanskim kraiku .W sobotę i niedzielę wszystko pozamykane każdy człowiek ładnie ubrany i czysty spaceruje sobie po ulicy, bez gonitwy- po co się spieszyć??? dokad?? jak w Korei Północnej -Telewizja byłaby do 23.00 bo potem kuturalni ludzie śpią i wystarczą tylko dwa programy jedynie słusznej opcji bez głupich reklam .Resztę bym zagłuszał na ich miejscu oczywiście. Toż to po prostu raj.Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:16 XYZ, masz za złę, że juz nikt nie dyskutuje. Ale poczytaj dokładnie swoje posty. Na każda nasza sugestie, Ty masz tylko jedno - aparatczyk, komunista, sztandarowiec, czerwony, itd. Wpisałeś część życiorysy Kwaśniewskiego i co, nie chciało się juz przeczytać? A powinieneś, dowiedziałbyś sie, że to ja miałam rację, nie należał do partii za czasów Stalina, Lenina czy innych. Przynależał do organizacji, która z nimi współpracowała, ale co ja Ci tu mam tłumaczyć, skoro i tak wiesz, że jestem komuszkiem z czerwonym uszkiem. Piszesz, że i tak serce mamy z jednej strony. Nie uczyłeś sie biologii? Ssaki maja serce z lewej strony i tylko po to żeby Cie przekonać, że jestem apolityczna nie będę przeprowadzała na sobie operacji kardiologicznej. Ale pomimo tak dużej różnicy zdań pozdrawiam Cię serdecznie. Zyczę uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:31 Gość portalu: Angela napisał(a): Wpisałeś część życiorysy Kwaśniewskiego .nie należał do partii za czasów Stalina, Lenina czy innych. Przynależał do organizacji, która z nimi współpracowała Ech , rzeczywiscie roznica jest znaczna , KOLOSALNA . Kwasniewski "tylko" przynalezal ;) I pewnie nie wiedzial jak rzadzi panstwem jego JEDYNA partia . W Niemczech zrobili to za co my placimy teraz wysoka cene . Odsuneli aparatczykow od koryta na zawsze . Taki powinien byc los ludzi posiadajacych czerwona legitymacje z czasow PZPR. I o tych komunistow mi chodzi , bo mlodych dzialaczy lewicy nikt z APARATU do glosu nie dopusci . Kubis znowu podaje przyklad Kosciola jako pasozyta . Jak zwal tak zwal , ja jestem za tym aby Kosciol byl samodzielna organizacja , nie ma wiernych , nie ma kasy . Podaje tez przyklad komunistycznej Korei ale przeciez tam mieszkaja niedawni nierozlaczni przyjaciele naszego prezydenta ;) !!!!!! A to ze teraz swobodnie mozesz wypowiadac swoje poglady na forum na pewno zasluga Kwasa nie jest !!!!!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:56 Oczywiście, że różnica jest kolosalna. Ja na ten przykład jestem katoliczką, ale nie identyfikuje się z polityką kościoła. I co może mam ponosić konsekwencje tego, że jeden z drugim ksiądz jest pedofilem, kradną pieniądze, zakładaja swoje firmy? Pomyśl ilu z naszych rodziców czy dziadków należało do partii. Im też powiesz, że to mordercy i wykolejeńcy? Ze wiedzieli co robi partia i powinni coś z tym zrobić? A co by mogli zrobić poza tym, że dołączyć do nich? Kto nie był z nimi to kończył na białych niedźwiadkach. A Korea - to klasyczny przykład komunizmu, my możemy tylko popatrzec jak on wygląda. W Polsce nigdy go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:04 Gość portalu: Angela napisał(a): jeden z drugim ksiądz jest pedofilem, kradną pieniądze, > zakładaja swoje firmy? Dlatego powinni sie utrzymywac sami . I mysle ze tak bedzie >Pomyśl ilu z naszych rodziców czy dziadków należało do > partii. Im też powiesz, że to mordercy i wykolejeńcy? Ze wiedzieli co robi > partia i powinni coś z tym zrobić?A co by mogli zrobić poza tym, że dołączyć > do nich? Mogli na ten przyklad zmienic ustroj , co niektorzy zrobili . Dzieki niepokornym rozmawiamy na tym forum , a nie stoimy w kolejce po ocet . Jeden byl UB-ekiem , a drugi walczyl o wolnosc . Nie wszyscy konczyli na bialych niedzwiedziach . Byli tez ludzie odwazni a nie sprzedajne kreatury . I gdyby nie oni byla by tu Korea . Ale mielismy rozmawiac co dalej ????? A brniemy ciagle w tematyce co lepsze Kwasniewski z Kulczykiem , czy Jankowski z Rydzykiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:51 To zakończmy ten watek i zastanówmy się jak poprawić wizję naszego kapitalizmu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:14 Masz Angelo całkowitą racę to do niczego nie doprowadzi.A już tłumaczenie się z własnych przekonań to byłaby schizofremia.Bądzmy zdrowi przynajmniej psychicznie bo jak przyjdzie cierpieć za "miliony " to zdrowie się przyda.Jak ktoś nie widzi to idzie do okulisty z innymi dolegliwościami trzeba iść gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:17 Gość portalu: abc napisał(a): z innymi dolegliwościami trzeba iść gdzie indziej. Dlatego chociazby szanowny pan Oleksy znalazl sie w prokuraturze :) Zycze dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 21:27 Och jak mi dobrze - oplulem wszystkich naokolo i jestem taki zadowolony z siebie. Glowe moge trzymac wysoko podniesiona. ------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RAJ na ziemi Polska!!!!!!!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 19:17 Na tym forum nie mam zamiaru rozmawiac o wielkiej polityce na szczeblu calej Polski. Ja mam swoje poglady do ktorych doszedlem przez lata - w sumie najbardziej mi odpowiada UW, ale nie bede nikogo namawial - kazdy ma swoj rozum i niech sam decyduje. Jesli chodzi o Kwasniewskiego to akurat on w czasach stanu wojennego zachowywal sie bardzo porzadnie - jako naczelny ITD. To forum jest poswiecone sprawom Czestochwy, jego przeszlosci, terazniejszosci i przyszlosci, ans wszystkich - te sprawy sa dla mnie naprawde wazne, a nie bezplodne dyskusje polityczne, w ktorych kazdy ma swoje poglady, a niektorzy sa gotowi "podgryzc gardlo" tym ktorzy mysla inaczej. Koncze ten watek dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz xx -gratuluje Ci szefa - pana Kwasa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:20 • Re: Wybrane fragmenty zyciorysu Kwasa IP: *.icis.pcz.pl Gość: xx 22.09.2004 00:40 odpowiedz na list Zgadza sie z tym co napisala Angela - do stanu wojennego bylem radaktorem naczelnym takiego pisma studenckiego ITD. Calkiem porzadnego. Gość portalu: xx napisał(a): > Jesli chodzi o Kwasniewskiego to akurat on w czasach stanu wojennego zachowywal sie bardzo porzadnie - jako naczelny ITD. NO COZ - SWOJ SWOJEGO ZAWSZE CHWALIL BEDZIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś !! xx -gratuluje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:26 xyz ty po prostu nie lubisz xx-a bo ma podobny nick! Bie ladnieeeeeee!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: !! xx -gratuluje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:30 Eeee tam ;) Doszedlem na tym forum do prawdy o niektorych forumowiczach . Taki moj maly sukcesik . Nie mam nic przeciwko ludziom z roznych opcji , tylko dziwi mnie ich dziwna agresja , zmiany tematu . Teraz juz wiem czemu , ale sie nie gniewam . Coz kazdy w zyciu dokonuje "wyborow" a ze rzeczywistosc sie zmienia ??? Zyciorysu sie nie da wymazac . Dlatego chodze z podniesiona glowa !! Pozdrowka dla zdenerwowanych !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyz MOJ DYLEMAT MORALNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:43 Tak sobie tutaj z Wami dyskutuje w czasie pracy i sie zastanawiam ze przeciez w ten sposob okradam swojego pracodawce - Francuza . Ale jest to pewna forma zemsty za Chiraca ;) : GW 20.02.2003 SLOWA NIEGODNE "Arogancja , brak wychowania , duzy blad - tak prasa europejska i amerykanska ocenia obrazliwe slowa prezydenta Francji Jacquesa Chiraca wobec panstw wchodzacych do Unii w tym POLSKI ...." Oj kurde jestem pamietliwy ;) Hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: MOJ DYLEMAT MORALNY IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 19:52 Nie okradam pracodawcy bo oplata za Internet nie zalezy u nas od ilosci przeslanej informacji. W pracy jestem codziennie zdecydowanie dluzej niz te 8 godzin - od lat. Wiec nie sadz innych na podstawie wlasnych wyobrazen o zyciu :))) One sa bardzo bowiem ograniczone - zreszta mam wrazenie ze minales sie z powolaniem - nadajesz sie najbardziej na INKWIZYTORA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: MOJ DYLEMAT MORALNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:58 Gość portalu: xx napisał(a): > Nie okradam pracodawcy bo oplata za Internet nie zalezy u nas od ilosci > przeslanej informacji. Ale okradasz go bo robisz to w czasie pracy > W pracy jestem codziennie zdecydowanie dluzej niz te 8 godzin - od lat. A ja to innaczej ??? > Wiec nie sadz innych na podstawie wlasnych wyobrazen o zyciu :))) > One sa bardzo bowiem ograniczone - zreszta mam wrazenie ze minales sie z > powolaniem - nadajesz sie najbardziej na INKWIZYTORA. Wiesz nie bede podwazal Twoich kompetencji , ale powiem tylko jedno - zal mi jest Twoich studentow . Ale wlasnie na takim poziomie jest nasza edukacja - kadry ze wschodnimi uniwersytetami :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: MOJ DYLEMAT MORALNY IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 20:51 Gdybys widzial jakie w tym roku uczelnie wygraly Swiatowa Olimpiade w Programowaniu zastanowilbys sie nad swoimi slowami. Pierwszy byl Leningrad, trzeci Minsk, slynny MIT dopiero czwarty. W pierwszej dziesiatce byly jeszcze 3 uczelnie z bylego ZSRR. Nasz UW byl na miejscu dziesiatym. Wiec nie pogardzaj prosze wschodnimi uniwersytetami bo na Zachodzie to wlasnie b. dobra rekomendacja ze ktos skonczyl dobra wschodnia uczelnie. Mimo wszystko pozdrawiam, P.S. Ja mam calkowicie nienormowany czas pracy na szczescie i moge pracowac np. o 2 w nocy a spac o 15:00 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: !! xx -gratuluje!! IP: *.icis.pcz.pl 22.09.04, 19:47 Gratuluje samozadowolenia !!!!! Powiedz czym mozesz sie sam pochwalic, co zrobiles w zyciu ? Moze wtedy docenimy Twoje powody dla ktorych chodzisz z podniesiona glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: !! xx -gratuluje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:54 Gość portalu: xx napisał(a): > Powiedz czym mozesz sie sam pochwalic, co zrobiles w zyciu ? Czym sie moge pochwalic ???? A chociazby tym ze nie musialem "przynalezec" zeby cos w zyciu osiagnac , a zareczam Ci ze nie bylo latwo !! A co zrobilem ??? Zyje na niezlym poziomie i zawdzieczam to TYLKO sobie . Moze niewiele , dla mnie duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś KONTGRATULEJSZYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:59 Kto się wywyższa będzie poniżony .Pamiętajcie forumowicze Iksy i coś tam daLEJ BO ZNUF POpIŁEM TOCHĘ PIWEK, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kubis - Cie lubie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:01 Mimo wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Kubis - Cie lubie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:06 Wzajemnie ! To tylko forum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Pifko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:09 Zazdroszcze Ci - bo f pracy nie mozna pifkowac :( Ale niedlugo koncze , wiec loooz !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Pifko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:12 O prose jaka efektywna praca ! W pracy sobie piszesz i nie pracujes???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:15 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > O prose jaka efektywna praca ! W pracy sobie piszesz i nie pracujes???????????? Mowilem ze tu cieplo i fajnie ;) Promocje dla Was fajne robimy !!!! Niedobra francuza ale placi , czasem gania jak niewolnika ;) Ale taka dola niewolnika we wlasnym kraju . Tyle mojego co sobie pogadam na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubiś Re: Francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:17 nie muśis tam pracować. ja nie pracuje tam ani nigdzie, nie dam się wykożystywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:23 Gość portalu: kubiś napisał(a): > nie muśis tam pracować. ja nie pracuje tam ani nigdzie, nie dam się wykożystywac gdzies trzeba pracowac . nie wiem jak dlugo wytrzymam . i tak mam lepiej niz zwykly szeregowy , ale w domu jestem gosciem :( zobaczy sie co dalej . licze ze bedzie lepiej , aczkolwiek jak obejrze Fakty - te w TV ;) - to mam watpliwosci ;) chyba przestane ogladac Tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:28 gdzies trzeba pracowac . nie wiem jak dlugo wytrzymam . i tak mam lepiej niz > zwykly szeregowy , ale w domu jestem gosciem :( zobaczy sie co dalej . licze ze Taki jest kapitalizm w całej zachodniej eropie !!!!!!Pracę trzeba zmieniać żeby mieć coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:30 Gość portalu: Kubiś napisał(a > Taki jest kapitalizm w całej zachodniej eropie !!!!!!Pracę trzeba zmieniać żeby > mieć coraz lepiej. To czemu nie pracujesz ???? ;) Czyzby lotto ;) ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś AŁCHAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:32 bo jestem leniem typowym i nie chce mi się nic robić .Już się narooooobilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz AŁ !!!!! CHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:34 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > bo jestem leniem typowym i nie chce mi się nic robić .Już się narooooobilem Zazdroszcze !!!! Oj kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: ...... wracają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:35 Tylko LPR i Samoobrona Platforme pokona.SLD i PiS - - ślizg. Jak wam nie odpowiada to niech dalej... mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ...... wracają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:37 Gość portalu: kat napisał(a): > Tylko LPR i Samoobrona Platforme pokona.SLD i PiS - - ślizg. Jak wam nie > odpowiada to niech dalej... mówi. Panie traktorzysto - nie ten watek !!!!! ;)Ale zycze jak najlepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Szpieg z AUCHANA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:40 A tak na serio.To jak można pracować u kogokolwiek np.u Francuza i za plecami go krytykować??Dla mnie to kolaboracja.Albo pracujesz i jesteś cicho . Albo niepracujesz i krytykujesz byłego pracodawcę . Inna forma jest dla mnie obrzydliwością na równi ze szpiegostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Szpieg z AUCHANA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:45 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > A tak na serio.To jak można pracować u kogokolwiek np.u Francuza i za plecami go krytykować?? A juz bylo fajnie . Coz drogi Kubisiu . Czasem ludzie maja instynkt samozachowawczy i widza co wyrabiaja tutaj zachodni "inwestorzy " . Mozesz sie brzydzic , ja sie brzydze tymi , ktorzy umozliwili im takie "pseudo" inwestycje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Szpieg z AUCHANA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:47 Np.Zatrudniam pracowników i mówią mi :Oj SZEFIE jak fajnie ! Super Praca , a za plecami patrz idzie KAPO to sk.....yn!! Ile osób jest takich ??? A zarobki zawsze za małe nawet jak szef podniesie to wtedy Dzięki SZEFO ZA PODWYŻKĘ JEST COOL ITP.A potem to chytry cham tylko tyle dołożył . I to jest najobżydliwsza forma pracowników.Jeden na czterech taki jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kubis - szefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:50 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Np.Zatrudniam pracowników i mówią mi :Oj SZEFIE jak fajnie ! Super Praca , a za plecami patrz idzie KAPO to sk.....yn!! Zacznij im placic godnie , przestrzegaj prawa pracy , zrob im impreze i nie traktuj jak smiecia , to nie beda mowlili zes sk.....yn . PROSTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Szpieg z AUCHANA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:51 Polscy pracodawcy też są niedobrzy . Zawsze byli niedobrzy. Za komuny też było żle.Przed wojną też kapitaliści wyzyskiwali robotników w fabrykach. Napisz mi kolego szanowny IKSIE i coś tam dalej bo naprawdę nie wiem a wiedzieć chcę .KIEDY BYŁO DOBRZE??????? Wiesz Sorry ale jestem niedołuczony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kubis - szef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:57 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Napisz mi kolego szanowny IKSIE i coś tam dalej bo naprawdę nie wiem a wiedzieć chcę.KIEDY BYŁO DOBRZE??????? Wiesz Sorry ale jestem niedołuczony! Nie wiem jak dobrze dla kogo , ale drogi Kubisiu wydaje mi sie ze po okraglym stole bezrobocie bylo mniejsze niz teraz . A moze sie myle ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Stopa bezrobocia- dla ulatwienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:59 stopa bezrobocia 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 styczeń 16,1 15,4 13,1 10,8 11,4 13,6 15,6 18,0 18,7 20,6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Kubis bezrobotny z wyboru! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:01 Ale nie odpowiedziałeś Kolego na moje pytanie .Powtarzam :Kiedy było dobrze w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kubis - utajniony szef firmy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:07 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Ale nie odpowiedziałeś Kolego na moje pytanie .Powtarzam :Kiedy było dobrze w > Polsce? Wiec Ci odpowiadam . Z cyferek ktore przeslalem wczesniej wynika ze takiego poziomu bezrobocia w kraju nie bylo . Bezrobocie wiaze sie ze zmniejszonymi dochodami ludnosci w zwiazku z czym mozna wysnuc teze ze tak zle jak teraz nie bylo nigdy . Nieprawdaz ????? A moze jestesmy tygrysem wschodu , czego na ulicach jakos nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Kubis - utajony agent urzędu pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:14 Odkąd żyję to zawsze były ciężkie czasy ! Moja babcia narzekała na ciężkie czasy .Ja narzekam też jak jadę tramwajem na gapę do miasta.Moi rodzice potem też narzekali sąsiedzi w bloku narzekali a kupili nowego fiata punto i sąsiad zapuśćił wąsika do twarzy. Za komuny jak były puste półki też były ciężkie czasy.Za okupacji to nawet półek w Generalnej guberni nie było tak było ciężko.Ja nie będę pracował za 1000pln bo faktycznie jest bardzo ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kubis - utajony agent urzędu pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:21 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Odkąd żyję to zawsze były ciężkie czasy ! Czekalem tylko kiedy to powiesz !!!!! ;) A z tym bezrobociem to byl taki zart , wcale nie jest takie duze . Zafalszowlem dane ;) www.stat.gov.pl/serwis/stopa_bezrob.htm Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 Moze zrobiłas to specjalnie!!!! 22.09.04, 21:32 Gość portalu: xyz napisał(a): > Gość portalu: Kubiś napisał(a): > > Odkąd żyję to zawsze były ciężkie czasy ! > > Czekalem tylko kiedy to powiesz !!!!! ;) A z tym bezrobociem to byl taki zart , > > wcale nie jest takie duze . Zafalszowlem dane ;) > www.stat.gov.pl/serwis/stopa_bezrob.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Mnie bylo dobrze po komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:18 Gość portalu: xyz napisał(a): > Gość portalu: Kubiś napisał(a): > > Ale nie odpowiedziałeś Kolego na moje pytanie .Powtarzam :Kiedy było dobr > ze w Polsce? W momencie kiedy PZPR szanownie przestala nam rzadzic moglem zarejestrowac swoja dzialanosc gospodarcza . Od tej pory bylo mi dobrze . Ostatnio jakos musze dluzej pracowac i mniej zarabiam , bo bezrobocie duze wiec zmiejszyli pensje , ale coz jezeli twierdzis zze tak jest w calej Europie . Tylko niedawno byli u mnie goscie z Czech i oni dostali podwyzki . dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś ja słyszałem że zawsze jest żle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:25 Bo Czechy zawsze rozwijały się dynamiczniej od Polski ! Dużo też zależy od Uczciwości polityków .Jeżeli np.ja jestem politykiem to dlaczego mam nie robić przekrętów skoro i tak nie poniosę za to kary lub symboliczną. To prawo jest do dupy Kolego szanowny .Polityk powinien być z przekonania i służyć ojczyżnie ! Najgorszy przykład to ten poseł z BIKBROTHERA Sebastian F. To QRDE dopiero polityk.Ale nie piszę już na takie tematy , bo zwrócę to co wypiłem .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: ja słyszałem że zawsze jest żle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:34 Polacy sami sobie uprzykszają życie siejąc dookoła propagandę jak to żle !Dlatego ja odpisuję że zawsze było żle. Ci co tak narzekają powinni zbiorowo popełnić samobójstwo a Państwo Polskie powinno im ufundować skromny pogrzeb. Od razu by się lepiej zrobiło dookoła.I gospodarka miałaby na utrzymaniu mniej pasożytów a drugo problem to złodzieje złomu! To dopiero degeneraci , narzekacze i nieroby! Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 NO tak ale 22.09.04, 21:37 nie kazdy jest liderem jakies korporacji. Tak dobrze nie ma!!!! I jak mozna samemu dobrze spac w takiej sytuacji:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: NO tak ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:42 nie jestem żadnym liderem korporacji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kubis - cos kombinujesz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:44 Nie masz na bilet a pijesz pifko , masz stale lacze . Jak na bezrobotnego to masz calkiem OK . Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 ale pewnie nie spi sam!!!! 22.09.04, 21:46 On by nie mógł sam spac!!! albo i nie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 No coz teraz to kapitalizm 22.09.04, 21:30 i tacy jak co niektórzy maja władze bo maja szmal Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: No coz teraz to kapitalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:45 Jestem na utrzymaniu mamusi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:51 Po co robić coś i się wysilać jak jest emeryturka wysoka .Na piwko też starczy a kanarom mówię że bezrobocie narzekam że ciężko to mnie puszczą wolno.Byle do jutra ELDORADO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: No coz teraz to kapitalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:50 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Jestem na utrzymaniu mamusi . No to zapros mame na promocje ;) Ja spadam . A ty bij nierobow . Niech sie za cos pozytecznego wezma . CZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: No coz teraz to kapitalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:55 sorry ale trochę sobie poblefowałem , Ale tylko trochę !W TYCH CIĘŻKICH CZASACH TRZEBA MIEĆ HUMORU POD DOSTATKIEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Humoru Ci nie brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:58 Ja tez blefowalem . Dane o bezrobociu sa niestety prawdziwe :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 ale wieksze sa perspektywy w 22.09.04, 22:04 Iraku tam potrzeba nie tylko najemników. Chociaz scinaja głowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś JEST MI BARDZO ŻLE I CIĘŻKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:06 TERAZ BLEFUJESZ ,BO BEZROBOCIE W CZĘSTOCHOWIE JEST FAKTYCZNIE BARDZO MAŁE. Pracy nie mają ci co nie chcą jej znależć lub nie potrafią , bo zawsze im wmawiano że jest CIĘŻKO pesymiści mimo wszystko . Taki to nawet jak wygra na loterii to też narzeka. Jak ktoś chce pracować to zawsze tu w Częstochowie pracę znajdzie . Co innego np. na terenach poniemieckich tam może być faktycznie ciężej .Ale ja uważam że wszystko zależy od człowieka .Czemu Polak potrafi znależć pracę w Niemczech czy Francji słabo znając język a tam dopiero jest bezrobocie.Nie mam pracy to zmieniam swoje kwalifikacje i szukam a nie dołączam do grona narzekających STRACEŃCÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 tak ale w Anglii 22.09.04, 22:11 jak ktos ma chody np w biznesie albo w jakims urzedzie to ma dobre zycie. Pozniej moze pojsc do ZOO i obejrzec COBRE zawsze zwycieską Nie musi wiele umiec aby zostac po 2 latach kierownikiem jakiegos sklepu czy pracowac w konsulacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:15 > Nie musi wiele umiec aby zostac po 2 latach kierownikiem jakiegos sklepu czy > pracowac w konsulacie ...Tak ale tu decydują już nieczyste układy znajomości i ogólnie zła Polityka ... Odpowiedz Link Zgłoś
vonkrzysiak Dobre a moze PUENTA 23.09.04, 02:56 Moj przyjaciel pisal do Mnie. Ze musi pisac na forum Ełk co jest dla niego dziwne!!!! Sam przed soba przyjazd Mamy z nowym ojcem 7 X . Co na dluzsza mete jest lekko mowiac krepujace. Sam bede goscil mojego przyjaciela w miare mozliwosci. Postaram sie przygotowac Go do odpowiedzialenej pracy w pewnej znanej korporacji. Z dziewczyn to mial nawet 3 ale siostra jego kumpla jest tak niesmiala ze szkoda gadac i predzej kumpel by z nim sie umowil do kina pewna Agnieszka jest dziwna i boi sie zaprosic go do kina czy pojechac razem do Ełka I to panna z dobrej inteligenckiej rodziny Co taka strachliwa:)))) Czy ta panna ma jakies problemy w wyslawianiu sie!!! PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Live is COOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:12 I Tutaj Twardy 101 poruszył ciekawy temat. Jak ktoś ma kwalifikacje to leci do Iraku i jest ochroniarzem najemnikiem zarabia bardzo dobrze ale taki jest jego wybór i to potrafi robić.Chce to tak pracuje a czy to jest złe? A już kiedyś na forum jakiś LEKKI PSYHOL napisał temat że Polscy żołnierze tam giną (nasi giną) ale oni polecieli z własnego niby wyboru prawda ? Więc co się czepiać?????? Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 ale nie dla kazdego 22.09.04, 22:24 Nie ma tak dobrze Panienki z Migrena i nie energiczne nie zadomowia sie u anglosasów. Tam nawet 10 letnie dziewczynki biorą udział w konkursach piekności. Potrzeba wiele sił aby przezwycierzyc SAMEMU stres czy to chorobie czy nawet po ROZWODZIE Rodziców. Dotego jak macie swiadomosc ze macie wiadomości których NIE MOZNA ROZPOWSZECHNIAC bo mozna skrzydzic chocby najblizszego przyjaciela i zrójnowac mu ZYCIE rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubiś Re: ale nie dla kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:33 Dużo zależy oczywiście od szczęscia też (nie piszę o anglii)i od umiejętności.ale takie jest życie . W ludzkim organiżmie też jest cały czas walka ze złymi bakteriami i te dobre nie narzekają na to .Przynajmniej my tego nie słyszymy .Pisanie że ktoś jednak ma coś nie tak uważam za głupote i pisanie o oczywistych rzeczach. Pozdrawiam i spadam bo zamykają już kafejke. NARA Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 Ale sa sciezki rozwoju 22.09.04, 22:41 np moj znajomy pracował w BMW przy serwisie samochód PO 2-5 latach przez rekomendacje kumpla został kierownikiem w RENO a pozniej w Citroenie. Byc moze jezeli jest ambitny zostanie kiedys wciągniety przez swojego przyjaciela (jezeli ten dozyje 40stki:)))) do zarzadu jakies firmy samochodowej. Aby mogł z nim gadac:))))) PA Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 Re: Ale sa sciezki rozwoju 22.09.04, 22:46 twardy101 napisał: no i w miedzyczasie bedzie pewnie dyrektorem:))) Ma zalete Jest wspaniałomyslny!!!!! ale nie lubi sprzatac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 Poza tym 22.09.04, 23:01 jego kolega z WOJSKA co spoty sie co miesiac z MINI(STRATEM) Uwarzał ze to za sprawa kumpli GRUBEGO prawnika z KALISZA ma sprawdzana POCZTE i nie tylko ze wzgledu na cenne znaczki zagraniczne. Uwarzał ze to niepotykane aby byle jaki KRóLik z Gazety mógł wyjedzas na wczasy zagraniczne a ON musiał czekac za wyjazdem KRAJOWYM. Wkrótce mój znajomy ma zdac relacje kumplowi z wojska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:46 Szanowny XYZ, jeśli dobrze rozumiem, to piastujesz niepoślednie stanowisko w dużym markecie Auchan. Wobec tego na Twoje szanowne ręce składam gorącą prośbę o przekazanie żywności dla Ogniska Społecznego na ul. Koziej. Zapewne śledzisz dyskusję odnośnie potrzeby zamontowania wentylatorów i wiesz, że nie jest to instytucja krzak. Ponieważ zostałam poproszona o pomoc, teraz ja uniżenie prosze o drobny gest ze strony marketu. Wiem, że taką darowznę można odliczyć od podatku, a przy tym jak to ładnie wygląda w opisie działalności tak wielkiej firmy. Jeśli istnieje cień szansy na taki miły gest w stronę potrzebujących, to daj znać, a pojawię się u drzwi Twoich z pismem. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:56 Gość portalu: Angela napisał(a): >Wobec tego na Twoje szanowne ręce składam gorącą prośbę > o przekazanie żywności dla Ogniska Społecznego na ul. Koziej. Niestety nie jestem wladny w akcjach dobroczynnych ;) Ale prosze o zlozenie odpowiedniego pisma w BOK . Na pewno nie bedzie jedyne , ale moze po forumowej znajomosci ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:59 W BOK pismo przepadnie, wiem to doskonale, liczyłam na Twoją pomoc właśnie po forumowej znajomości. Szkoda, że nie masz ochoty pomóc. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:04 Gość portalu: Angela napisał(a): > W BOK pismo przepadnie OK , to zrobmy innaczej , zostaw w recepcji . Wejscie sluzbowe z tylu marketu od strony trasy , po schodach . Osobiscie nie moge ;) ze wzgledow oczywistych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Tak nam "rządzi" SLD (lsd) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:21 Ok, zostawię, a względy osobiste chyba tu nie maja nic do rzeczy. Zawsze możesz powiedzieć, że przeczytałeś w internecie, że jest taka potrzeba, albo, że sąsiadka zwróciła się do Ciebie osobiście z prośbą. Bo chyba nie jest tajemnicą gdzie pracujesz i co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz tajemnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:33 Gość portalu: Angela napisał(a): >Bo chyba nie jest tajemnicą >gdzie pracujesz i co robisz? Moze tajemnica nie jest , ale jezeli ten watek czytala francuza to zadowolona z krytyki Jacquesa Chiraca i polityki ich firmy nie bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: tajemnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:56 No tak, ale jak pójdę do kogokolwiek i poproszę o pomoc, to ta Twoja Francuza tak samo pomyśli, że to właśnie ten, ta, pisał-a o nim w internecie. Bez obaw, nikt Cię nie wyda. Ja nie ukrywam się pod pseudonimem, ujawniłam się z imienia i nazwiska, bo nie uważam żebym robiła coś złego. Ale dzięki za podpowiedź gdzie mam się udać. Może się spotkamy w markecie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vonkrzysiak Dzisiaj byla dziewczyna u brata mojego przyjaciela 24.09.04, 19:40 Jaki moj przyjaciel samotny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vonkrzysiak Czy dziewczyny maja problem w wysławianiu sie 24.09.04, 19:45 Moj Przyjaciel narzeka ze kuzynka profesora nie potrafila sklecic 3 zdan Wstyd kto jej dał mgr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clinton Jasne to.... IP: *.icpnet.pl 25.09.04, 13:08 Polska sekcja Pentagonu!!!!! Oddział do zadań specjalnych. Sprzatanie "śmieci" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sadowski Moj kumpel z Intel Co IP: *.dhcp003.icnet.ne.jp 25.09.04, 18:05 Przeslal mi twoja fotke Ago k. KIedy bylas u fryzjera!!!! Napisz a szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś