Gość: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:50 hej. znacie może kogoś z fajnym samochodem , co mógłby zawieźdź do ślubu - coś oryginalnego. Może powiedzcie czym wy jechaliście i skąd to wzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kubiś Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:30 Mogę podpowiedzieć że do ślubu widziałem Białą Wołgę - starszy model ,był Różowy Buick -skrzydlak ,oraz Lincoln Town Car -przedłużany .Polecam bardziej dwa pierwsze , natomiast o innych obecnie jeżdzących markach lepiej zapomnieć.....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sero Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:21 widziałem też jak koleś wozi nowożeńców bordową Warszawą - garbusem. Ładnie wygląda, ale nie mam pojęcia gdzie jej szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Samochód do ślubu IP: 81.15.192.* 03.11.04, 09:24 napisz czego szukasz coś starego czy nowoczene? Może terenówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:58 raczej coś starego, ale niekoniecznie, szukam czegoś fajnego niebanalnego - napewno nie "białego mercedesa 124" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Samochód do ślubu IP: 81.15.192.* 03.11.04, 11:21 Znam jednego Pana którego teść ma w idealnym stanie Warszawę jak mi poślesz adres to mogę Ci przesłać zdjęcia, ale czy by chciał powiść kogoś do ślubu... tego nie wiem psie@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:00 Witam. Ktoś wspomniał o białej Wołdze M21. Jestem właścicielem tego autka i chętnie zawiozę. tel. 0604-614-304. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozważny Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:29 Widzę, że nie macie na co wydawać pieniędzy. Takie wynajęcie kosztuje ładnych parę baniek. Czy warto pracować przez pół miesiąca, żeby przejechać się Wołgą kilka minut? Nie macie w rodzinie, wsrod znajomych, jakiegoś porządnego auta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierozważny Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:48 To jest tak jak z pilotem do telewizora. Jeśli czegoś nie chcę, to wyłączam lub przestawiam na inny kanał, i sprawa załatwiona. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozważny do nierozważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:20 Jak masz samochód do wynajęcia to reklamuj się dając płatne ogłoszenia. Tu nie "Pośrednik", biznesmenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: do rozważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:34 Rozważny !! Jeżeli jesteś taki oszczędny to odradzam komputer . Bo to też kosztuje a poza tym niszczy wzrok .Lepszy spacerek lub działka i grządki.....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: do rozważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:39 >Jak masz samochód do wynajęcia to reklamuj się dając płatne ogłoszenia. Tu nie "Pośrednik", biznesmenie WIDAĆ NA PRZYKŁADZIE JAK KOGOŚ PALI ZAZDROŚĆ ŻE DRUGĄ OSOBĘ STAĆ NA JAKIŚ KAPRYS!! POZDRAWIAM Businessmana Roberta.....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś