Dodaj do ulubionych

Samochód do ślubu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:50
hej. znacie może kogoś z fajnym samochodem , co mógłby zawieźdź do ślubu -
coś oryginalnego. Może powiedzcie czym wy jechaliście i skąd to wzieliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubiś Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:30
      Mogę podpowiedzieć że do ślubu widziałem Białą Wołgę - starszy model ,był Różowy
      Buick -skrzydlak ,oraz Lincoln Town Car -przedłużany .Polecam bardziej dwa
      pierwsze , natomiast o innych obecnie jeżdzących markach lepiej zapomnieć.....Kubiś
    • Gość: sero Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:21
      widziałem też jak koleś wozi nowożeńców bordową Warszawą - garbusem. Ładnie
      wygląda, ale nie mam pojęcia gdzie jej szukać
    • Gość: Artur Re: Samochód do ślubu IP: 81.15.192.* 03.11.04, 09:24
      napisz czego szukasz coś starego czy nowoczene? Może terenówka?
      • Gość: robert Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:58
        raczej coś starego, ale niekoniecznie, szukam czegoś fajnego niebanalnego -
        napewno nie "białego mercedesa 124"
        • Gość: Artur Re: Samochód do ślubu IP: 81.15.192.* 03.11.04, 11:21
          Znam jednego Pana którego teść ma w idealnym stanie Warszawę jak mi poślesz
          adres to mogę Ci przesłać zdjęcia, ale czy by chciał powiść kogoś do ślubu...
          tego nie wiem psie@go2.pl
    • Gość: Przemek Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:00
      Witam. Ktoś wspomniał o białej Wołdze M21. Jestem właścicielem tego autka i
      chętnie zawiozę. tel. 0604-614-304. Pozdrawiam.
      • Gość: rozważny Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:29
        Widzę, że nie macie na co wydawać pieniędzy. Takie wynajęcie kosztuje ładnych
        parę baniek. Czy warto pracować przez pół miesiąca, żeby przejechać się Wołgą
        kilka minut? Nie macie w rodzinie, wsrod znajomych, jakiegoś porządnego auta?
        • Gość: nierozważny Re: Samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:48
          To jest tak jak z pilotem do telewizora. Jeśli czegoś nie chcę, to wyłączam lub
          przestawiam na inny kanał, i sprawa załatwiona. Nikt nikogo do niczego nie
          zmusza.
          • Gość: rozważny do nierozważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:20
            Jak masz samochód do wynajęcia to reklamuj się dając płatne ogłoszenia. Tu
            nie "Pośrednik", biznesmenie.
            • Gość: Kubiś Re: do rozważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:34
              Rozważny !! Jeżeli jesteś taki oszczędny to odradzam komputer . Bo to też kosztuje
              a poza tym niszczy wzrok .Lepszy spacerek lub działka i grządki.....Kubiś
              • Gość: Kubiś Re: do rozważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:39
                >Jak masz samochód do wynajęcia to reklamuj się dając płatne ogłoszenia. Tu
                nie "Pośrednik", biznesmenie
                WIDAĆ NA PRZYKŁADZIE JAK KOGOŚ PALI ZAZDROŚĆ ŻE DRUGĄ OSOBĘ STAĆ NA JAKIŚ KAPRYS!!
                POZDRAWIAM Businessmana Roberta.....Kubiś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka