Gość: zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: REM Re: KTO DOSATAŁ LIST OD RESGEST DIGGEST????? IP: *.kulczyktradex.com.pl 07.11.04, 10:49 witam też dostałem list od RD... to kompletna lipa !!! strata czasu i kasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Listy i zdrapki IP: *.prenet.pl 07.11.04, 11:25 Te wszystkie gierki i gry w Gazetach to dla podniesienia ich sprzedaży. Przy ostatniej zdrapce z Faktow kolezanka miała ponad 270 /słownie : dwieście siedemdziesiat/ kuponow. Codziennie na nich skreślała numerki ........i wygrała....... ZZEEERRROOOO Napracoiwała sie jak mroweczka i nic nie dostała. KIedyś prowadiłam gastronomie i miałam pełno nakretek CocaColi iw chyba 40 kompletach brakowało kapsla z jedna literka. To wszystko lipa lipa lipa I JESZCZE RAZ LIPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Listy i zdrapki IP: *.zim.pcz.czest.pl 07.11.04, 11:40 Przeciez wyslanie listu do RD nic cie nie kosztuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Listy i zdrapki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:59 To wielka lipa z losowaniem wygranej, ale w ofercie czasami można znaleść coś ciekawego i w miarę taniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Listy i zdrapki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:08 To kolejni naciągacze. Ja przez zupełny brak znajomości działania tego typu firm zamówiłam sobie u nich książkę z serii "Książki Wybrane". Książki, owszem, bardzo fajne, natomiast od dwóch lat z okładem dostaję raz w tygodniu list z propozycjami, co można zamówić i co w zamian można wygrać. Gdybym chociaż raz wygrała, to dziś należałabym do najbogatszych ludzi w Polsce. Ale skoro tak nie jest, to chyba jest najlepsza odpowiedzia na to, czy to lipa,czy mozna u nich coś wygrać. Pozdrawiam wszystkich, którzy należą do grona "wybranych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabsonfun Re: KTO DOSATAŁ LIST OD RESGEST DIGGEST????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:27 Wyrzuc To !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: KTO DOSATAŁ LIST OD RESGEST DIGGEST????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:16 Najzabawniejszy jest człowiek , który kupuje produkt TYLKO dlatego że może przy okazji coś wygrać . Jeżeli takie firmy istnieją na rynku i nieżle prosperują to świadczy ile osób się łudzi że im się poszczęści . Za każdym razem jak tankuję gaz do samochodu na BP to uprzejmy sprzedawca pyta się czy bierze pan udział w .....a ja przerywając odpowiadam że nie chcę nic wygrywać bo oczywiście nie wygram.Nigdy nie zapomnę jak kiedyś moja kochana TEŚCIOWA przybiegła zadyszana i w dzwiach krzyknęła WYGRAŁAM 500.000 załotych . A ja spytałem czy gdzieś grała ??? nooo niee Dostała piękne świadectwo kolorowe z Imieniem i Nazwiskiem że wygrała .Prezes firmy nazywał się GONZALES a wiceprezes Pedro Ramilez . Skarbnikiem był pan Tschauczesku. I jak moi mili można wierzyć w takie głupoty???.....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś