Dodaj do ulubionych

KTO DOSATAŁ LIST OD RESGEST DIGGEST?????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 10:41
Obserwuj wątek
    • Gość: REM Re: KTO DOSATAŁ LIST OD RESGEST DIGGEST????? IP: *.kulczyktradex.com.pl 07.11.04, 10:49
      witam też dostałem list od RD... to kompletna lipa !!! strata czasu i kasy!!!
      • Gość: Corka Listy i zdrapki IP: *.prenet.pl 07.11.04, 11:25
        Te wszystkie gierki i gry w Gazetach to dla podniesienia ich sprzedaży.
        Przy ostatniej zdrapce z Faktow kolezanka miała ponad 270 /słownie : dwieście
        siedemdziesiat/ kuponow.
        Codziennie na nich skreślała numerki ........i wygrała.......
        ZZEEERRROOOO
        Napracoiwała sie jak mroweczka i nic nie dostała.
        KIedyś prowadiłam gastronomie i miałam pełno nakretek CocaColi iw chyba 40
        kompletach brakowało kapsla z jedna literka.
        To wszystko
        lipa
        lipa
        lipa

I JESZCZE RAZ

LIPA
        • Gość: MS Re: Listy i zdrapki IP: *.zim.pcz.czest.pl 07.11.04, 11:40
          Przeciez wyslanie listu do RD nic cie nie kosztuje ??
          • Gość: Dziadek Re: Listy i zdrapki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:59
            To wielka lipa z losowaniem wygranej, ale w ofercie czasami można znaleść coś
            ciekawego i w miarę taniego.
            • Gość: Angela Re: Listy i zdrapki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:08
              To kolejni naciągacze. Ja przez zupełny brak znajomości działania tego typu
              firm zamówiłam sobie u nich książkę z serii "Książki Wybrane". Książki, owszem,
              bardzo fajne, natomiast od dwóch lat z okładem dostaję raz w tygodniu list z
              propozycjami, co można zamówić i co w zamian można wygrać. Gdybym chociaż raz
              wygrała, to dziś należałabym do najbogatszych ludzi w Polsce. Ale skoro tak nie
              jest, to chyba jest najlepsza odpowiedzia na to, czy to lipa,czy mozna u nich
              coś wygrać. Pozdrawiam wszystkich, którzy należą do grona "wybranych".
    • Gość: drabsonfun Re: KTO DOSATAŁ LIST OD RESGEST DIGGEST????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:27
      Wyrzuc To !!!!!!!!
      • Gość: Kubiś Re: KTO DOSATAŁ LIST OD RESGEST DIGGEST????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:16
        Najzabawniejszy jest człowiek , który kupuje produkt TYLKO dlatego że może przy
        okazji coś wygrać . Jeżeli takie firmy istnieją na rynku i nieżle prosperują to
        świadczy ile osób się łudzi że im się poszczęści . Za każdym razem jak tankuję gaz
        do samochodu na BP to uprzejmy sprzedawca pyta się czy bierze pan udział w
        .....a ja przerywając odpowiadam że nie chcę nic wygrywać bo oczywiście nie
        wygram.Nigdy nie zapomnę jak kiedyś moja kochana TEŚCIOWA przybiegła zadyszana i
        w dzwiach krzyknęła WYGRAŁAM 500.000 załotych . A ja spytałem czy gdzieś grała
        ??? nooo niee
        Dostała piękne świadectwo kolorowe z Imieniem i Nazwiskiem że wygrała .Prezes
        firmy nazywał się GONZALES a wiceprezes Pedro Ramilez . Skarbnikiem był pan
        Tschauczesku. I jak moi mili można wierzyć w takie głupoty???.....Kubiś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka