Dodaj do ulubionych

Lubliniec. Obchody 120-lecia kolei

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:51
zlikwidowac psychiatryk, skarbowy i po lublińcu, bedzie osada
Obserwuj wątek
    • ada434 Re: Lubliniec. Obchody 120-lecia kolei 09.11.04, 22:37
      Obchody te są bardzo piękne ale dla Węzla Lubliniec nowa reforma kolei nie
      wróży nic dobrego,stacja staje się mała stacyjką przez którą zaniedługo pociągi
      przestaną jeżdzić ,naprawdę szkoda.Komu na tym zależy aby mieszkańcy Lublińca
      byli zdani na poruszanie się własnymi samochodami na ciasnych już mocno drogach
      no i niekażdego stać na samochód .
      • Gość: Skacowany Re: Lubliniec. Obchody 120-lecia kolei IP: *.iurid.amu.edu.pl 10.11.04, 13:01
        Ochody obchodami ale mnie to wszystko g..... obchodzi. Niedługo piesiadam się w
        PKS jeżdacy do Poznania i mam to wszystko w d........skoro PKP nie walczy o
        pasażera.
        • Gość: krytyk do skacowanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:03
          Masz chlopie racje. Jak PKP nie walczy to beda miec klientow ale w du...... i zgadzam sie z toba w 100%. Ja jezdze PKS-ami juz od 3 lat i mam to gdzies.Niech PKP cos zacznie robic bo PKS wykoleguje wszystkich i niedlugo bedzie tak ze po torach beda jezdzic autobusy PKS.HAHAHAHAHHAHAHA>pozdrownienia.
    • Gość: fotoreporter Do Skowronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:59
      Skowronek, powiedz kto nauczył robić cie takie zdiecia? Najlepsze jest to co kolejarze stoja tylem.Przeciez ktos obcy zobaczy to i powie co to jest!Chlopie do szkoly!!!Ale ja wiem ze napiszesz ze niemam racji, tak jest zawsze kiedy was (gazete) ktos krytykuje!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka