Dodaj do ulubionych

samotni !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:27
zastanawiam sie czy w cz-wie jest jakis bar dla samotnych :) gdzie mozna
poznac tzw swoja poloweczke :)) moze jakies imprezy sa organizowane jesli
posiadacie wiedze na ten temat bede wdzieczna za info :)) pozdrawiam !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Czytelnik Re: samotni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:30
      połówki sa dostepne przez cała dobe w licznych ounktach sprzedazyw miescie.
    • Gość: dr.no Re: samotni !!! IP: *.visp.energis.pl 14.11.04, 19:02
      takie miejsce, to nie jest dobry pomysł, po co takie getto. wystarczy wiecej
      otwartości i odwagi, luzu i dystansu i wszedzie mozna się spotkać.
      • Gość: ona Re: samotni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:34
        dobre czy nie dobre nie wiem :) ale ostatnio mam ''szczescie '' do
        poznawania facetow juz zajetych i stad to wlasnie pytanie aaa gdzie polowke
        nabyt to ja doskonale wiem;p pozdrawiam:)))
    • Gość: dr.no Re: samotni !!! IP: *.visp.energis.pl 15.11.04, 18:44
      ja nie znam zajętych facetów, no chyba, że leci mecz w TV:-)
      • Gość: ona_29 Re: samotni !!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.03.05, 18:38
        wolny nie znaczy samotny
        • Gość: bingo Re: samotni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:37
          samotny nie znaczy wolny
          • Gość: Lalamido Re: samotni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:00
            Z tego co mi jest wiadomo niedlugo zawitaja do czestochowy spotkania typu fast-
            date. Co wy na to ?
            • devileq Re: samotni !!! 15.03.05, 20:25
              fast date tak jak fastfood - niezdrowe :-p
              raczej nie byłabym zachwycona takim sposobem poznawania ludzi
          • Gość: ona_29 Re: samotni !!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.03.05, 20:39
            samotność we dwoje? czy to ma sens?
            • cham_z_mpk Re: samotni !!! 15.03.05, 20:47
              Odwiedź restaurację "Remis" przy Armii Krajowej na wysokości mrówkowca, dawna... ech ta skleroza:))) Organizują potańcówki dla samotnych i chyba nawet codziennie.

Pozdrówka
              • cham_z_mpk Re: samotni !!! 15.03.05, 20:55
                Jeszcze jedno: lokal ten został przeniesiony z pawilonu róg Źródlanej i al. Niepodległości. Jeśli ktoś w nim bywał, to może Ci coś więcej o nim powiedzieć.
              • Gość: ona_29 Re: samotni !!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.03.05, 20:59
                "Remis w kosmosie", to coś dla samotnych, którzy na skraju załamania gotowi się
                sfrustrować po odwiedzeniu tego miejsca!
                • cham_z_mpk Re: samotni !!! 15.03.05, 21:11
                  Co do frustracji to pełna zgoda! Byłem w nim raz (na połóweczce, nie w poszukiwaniu połówki) i sobie przysięgłem, że moja noga więcej w nim nie postanie:(
                  • Gość: ona_29 Re: samotni !!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.03.05, 21:15
                    moja przygoda z owym Kosmosem też nie była zaplanowana, tego wieczoru, kiedy
                    poznałam jego "tajniki" było to jedyne najmniej zaludnione miejsce w weekendowy
                    wieczór, nigdy wiecej;-)
                    • cham_z_mpk Re: samotni !!! 15.03.05, 21:21
                      Akurat źle trafiłaś. Tego wieczoru, kiedy ja w nim byłem, chętni czekali na zwolnienie miejsc przy stolikach. No tak, ale to było w dzień roboczy i jeszcze na starym miejscu;)
                • darekremis Re: samotni !!! 17.05.05, 11:57
                  ciekawe słowo frustracja a może masz za mało latek i interesuje cię jeszcze
                  rytm dyskoteki i faceci w wieku 18 - 25 lat to faktycznie frustracja w lokalu
                  tym spotykają się zazwyczaj starsi a atmosferę tworzą sobie sami własnym
                  zachowaniem i potrzebami które to mogą tobie akurat nie odpowiadać wiem coś o
                  tym jak sam nick na to wskazuje wierz mi ludzie bawią się tu bardzo dobrze i
                  nie są sfrustrowani
                  • Gość: Samotna Re: samotni !!! IP: *.prenet.pl 17.05.05, 19:28
                    A ja polecam lokal Marimba ...hcyba tak sie nazywa jest na Polnocy na
                    wysokosci zjazdu tramwaju w tunel od strony miasta po prawej stronie.
                    Czysto cieplo muzyka super i towarzystwo OK.
                    A mozna i spotkac druga polowe plci odmiennnej /nie kojarzyc z polowka
                    polliterkiem/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka