Dodaj do ulubionych

Gabinety stomatologiczne

24.11.04, 20:20
Hejo :)

Mam takie pytanie: gdzie w Częstochowie znajdę dobry gabinet/poradnię
stomatologiczną? I których najlepiej unikać? Może ktoś zechce się podzielić
opinią, bo wybór jest spory, a nie chce się naciąć kolejny raz :(
Najlepiej jakby posiadali laser zamiast standardowych wiertel do borowania,a
le to chyba marzenia ścietej głowy w naszym miescie :(

pozdrawiam,
A.
Obserwuj wątek
    • Gość: Expres Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:47
      Polecam Dentarie na ulicy Stromej (przy kosciele na groszu).
      Jest nie tanio ale bardzo solidnie i profesjonalnie.

• Gość: kitek01 Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 09:29
        Polecam dr.Elizę Pasek-Sobczyk na Limanowskiego bo odkąd do niej chodzę to
        leczenie zębów jest dla mnie przyjemne i bezbolesne.Ona chyba bardziej boi się
        niz pacjent, co by nie bolało :-)))))))))))))
        • Gość: k30 Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.trustnet.pl 25.11.04, 10:51
          ile kosztuje wizyta ??
    • Gość: pola Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.org 25.11.04, 11:37
      polecam dr Ewe Palke,chodze do niej juz od kilku lat i jest ok. przyjmuje na
      ul. Faradaya 53 lok 11 tel 3616399
    • Gość: pacjent Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:49
      ludzie tylko nie "DENTARIA" przecież to partacze a jeszcze na dodatek za duże
      pieniądze.
    • amarnath Re: Gabinety stomatologiczne 25.11.04, 12:05
      Dzięki za odpowiedzi :)
      A może ktoś miał jakieś doświadczenia z gabinetem "Laser" na ul. Dekabrystow
      kolo Montexu lub AG-DENS na ul. Wrocławskiej? Na ich stronie wygląda to w
      miare, choć nie ma cennika :/

Podrawiam,
      A.
      • Gość: Częstochowianka Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:56
        Cześć!
        Gorąco polecam wszystkim Prywatną Przychodnię Stomatologiczną przy Al.NMP 14!!!
        Jestem ich stałą pacjentką od ponad 10 lat, a od października będę się starała
        o odbywanie tam stażu podyplomowego, ponieważ kończę teraz stomatologię.
        Służą miłą i fachową obsługą!
        Mają podpisany kontrakt z NFZ i część usług wykonują w ramach kontraktu ( za
        free!!! )
        Jeśli ktoś się bardzo boi wiertła,to stosują specjalne żele - zamiast borowania
        i Laseru.
        Serdecznie polecam i pozdrawiam!
        Być może dozobaczenia od października ;-D
        • Gość: Aldi. Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:33
          Mam pytanko o co chodzi z tą Dentarią, czemu ktoś napisał że partacze.
          Będe wdzieczny bo chcialem ich odwiedzic.
          Kto mi bardzo polecal i teraz juz sam nie wiem.

Bede wdzieczny za wyczerpujaca odpowiedz.

Pozdrawiam.
    • Gość: Mirka Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 16:58
      Ja nie polecam tej przychodni specjalistycznej przy szpitalu na PCK :( Nie wiem
      czy jeszcze istnieja tam gabinety stomatologiczne ale mialam nieprzyjemnosc
      rwania tam kiedys zeba i za nic wiecej tam sie nie wybiore. Rwali mi chyba 7 z
      ropa, teoretycznie ze znieczuleniem a w praktyce to bolalo jakby nie dali
      zadnego. Szkdoa slow. Wtedy to bylo panstwowe i leczyli za darmo nie wiem jak
      teraz ale i tak omijam szerokim lukiem :(
      • Gość: Angela Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:42
        Mirko, skoro miałaś ropę pod zębem to znieczulenie nie miało prawa zadziałać,
        takie są niestety prawa natury zęba. Przy ropnym stanie zapalnym zawsze boli,
        nic na to się raczej nie poradzi.
        Polecam gabinet na ul. Limanowskiego. Jest tam dobrany zespół młodych
        stomatologów, leczenie zębów, a nawet rwanie, to pestka.
        • Gość: Mirka Re: Gabinety stomatologiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:59
          No dobrze ale chyba da sie ten stan jakos podleczyc antybiotykami :(
          Ewentualnie uprzedzic chociaz ze bedzie bolec. Nie rwac i jeszcze komentowac
          jakimis glupimi tekstami :/
    • amarnath Dr. Stychniak-Rećko? 04.12.04, 22:06
      Czy ktos moze sie u niej leczyl i moze powiedziec czy warto isc? I czy leczy w
      ramach NFZ? Bo slyszalam kilka pochlebnych opini, a nie moge sie zdecydowac :/
      • Gość: Ruda Dr Gołdys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:19
        P. Dr Gołdys Katarzyna przyjmuje przy ul kilińskiego przy teatrze.
        Poprostu BOSKA............................
        Ruda
    • tomq Re: Gabinety stomatologiczne 05.12.04, 00:53
      polecam panią dr Monikę Lizak przyjmuje na ul Rocha niedaleko od Rynku
      Wieluńskiego, kłopot ztym że kolejki na kasę chorych są długie nie wiem jak
      prywatnie bo też przyjmuje bardzo miła dokładna pani doktor 3664491
    • ala361 Re: Gabinety stomatologiczne 05.12.04, 10:59
      Sobczyk Sławomir- polecam.Swietny specjalista,chirurg szczękowy.Nieżle się
      namęczył przy moich ósemkach.Oczywiście najpierw antybiotyk, żeby zadziałało
      znieczulenie.Zero bólu.Trochę kosztuje ale warto.
      • amarnath Re: Gabinety stomatologiczne - prosba do ali361 05.12.04, 16:42
        Dzieki wielkie wszyskim za namiary :)
        Alu, moglabys podac jakies namiary na tego chirurga o ktorym pisalas? Jakis
        adres/telefon chociaz i ewentualnie przyblizone ceny jakie placilas :) Moj
        przypadek niestety podlega pod chirurgie szczekowa i stad te rozterki, zeby
        dobrego lekarza znajsc :((

Pozdrawiam serdecznie,
        A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka