Gość: arti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:00 dobre najpierw napisali 1400 zl na reke a potem brutto, w glowach ludziom mieszaja a potem mowia bzdury:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fresh Re: Wojsko oferuje pracę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 23:19 1400 PLN brutto plus dodatek 420 PLN to daje około 1400 PLN netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezerwista Re: Wojsko oferuje pracę IP: 212.87.240.* 08.12.04, 11:20 he he ale się czasy porobiły :))) ja przez prawie 10 lat migałem się od wojska i dopiąłem swego a teraz wojsko ,,zaprasza" do siebie publikując ogłoszenia w prasie :) gdyby mi to ktoś powiedział w 1989 r. pęknął bym ze śmiechu ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
tschenstochauer Re: Wojsko oferuje pracę 08.12.04, 15:34 ja tez sie uchylam przed obowiazkiem sluzby ojczyznie juz z piec lat . zostalo mi jeszcze pare dni do konca roku! za 1400 ,nie ,nie , nie! kategorycznie odmawiam. dodatek za skoki spadochronem 420 , co to za debilizm , i ktory z tych przyglupawych zielonych stworkuff to wymyslil? jak mam ochote to ide , place , skacze (czy moze skakam) ... na profesjonalnym sprzecie , ze sprawnego technicznie samolotu . z instruktorem-profesjonalista. podpisuja kontrakty na 6 lat . domniemywam ze niektorych z nich sie posyla na buszowa wojne , za jakes drobne ktore przecietny amerykanin moze zarobic w niepelnym wymierze czasu w makdonaldzie czy jakoms innym szitburgerze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Agon Re: Wojsko oferuje pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:04 Skoro wolisz pracowac w "macu" proszę bardzo, a po prostu wydaje mi sie ze jestes miękkim gosciem i boisz się wyzwania, bo służba lekka nie jest; chyba, że masz kasiastego tatusia i nie musisz pracować, bo ja zasuwam dziesięc godzin dziennie i nie zarabiam 1400, pOzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wojsko oferuje pracę IP: *.icis.pcz.pl 09.12.04, 22:26 Niczego w zyciu nie widziales tak naprawde i niczego nie przezyles, bo w przeciwnym wypadku nie pisalbys w ten kompromitujacy dla Ciebie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatanisław Re: Wojsko oferuje pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:50 ja jako st.szer.ndt. w jednostce na pomorzu dostaje ok.1000zł i pracuje po 7 godzin tygodniowo bez weekend-ów. praca nie jest cięzka fizycznie ale bardzo odpowiedzialna. Uważam że wojsko nie jest dla każdego, ale pieniądz, jak na dzisiejsze warunki, nie jest mały i w miarę pewny. Dziwi mnie że nie ma wielu chętnych. Sprawdzian fizyczny napewno odstrasza ale to w końcu komandosi, a nie wartownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wojsko oferuje pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:59 eh...szkoda ze nic dla dzewczyn nie napisali;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wojsko oferuje pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 18:45 właściwie dlaczego nie przyjują kobiet???to dyskyminacja!!...pewnie ze strachu że mogłoy się okazać że jesteśmy lepsze od facetów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tschenstochauer Re: Wojsko oferuje pracę 13.12.04, 15:31 do dr agona nie pracuje w maku tylko w 3 gwiazdkowym hotelu i tez nie zarabiam 1400. pracuje ok 50 godz tyg. mam w miare bogatego tatusia , z wezem w kieszeni :) wyzwan sie nie boje: zwiedzilem stopem cala europe , pracuje 1800 km od domu. jeszcze zadna mi niepowiedziala miekki , wiec wypraszam sobie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: Wojsko oferuje pracę 13.12.04, 23:57 Wychodzi że brakło chętnych do Iraku, i szukają mięsa armatniego "niech żyje wojna pieniążki sypią się, wojna bij dzisiaj wroga za cudzą kieszeń oddaj młode życie swe" jak na czasie brzmią dzis słowa st. Grzesiuka Odpowiedz Link Zgłoś