Dodaj do ulubionych

cos z Londynu

IP: *.proxy.aol.com 15.01.05, 11:57
Niedawno w Londynie znalazlem napisany sprayem na bramie taki oto napis:
RKS Raków Cz-wa 1921 "Siny". Może ktos zna autora tego tekstu, chetnie
dowiedzialbym sie co to za debil w taki sposob wystawia opinie Czestochowie i
Polsce. Pozdrawiam Czestochowian (z wyjatkiem "Sinego").
Obserwuj wątek
    • Gość: Matka123 Re: cos z Londynu IP: *.inds.pl / *.pl 15.01.05, 14:09
      To na pewno Pawel S. Z Pólnocy Staezynskiego 19 Pseudonim od nazwiska S.....i.
      • Gość: Ball in play polskie głupki z Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:46
        Spy osikując słupki znaczą teren . No i polskie głupki co niektóre też tak robią.
        • Gość: Ball in play Re: polskie głupki z Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:47
          Chodziło mi o psy . Sorry
      • Gość: nom Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:01
        tak, to duze prawdopodobienstwo ze to ten siny ze starzynskiego 19, po tych
        prochach to juz mu niezle bije
      • Gość: RKS do matki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:30
        kobieto ić to jeszcze na policje wzgłoś heheh
    • Gość: Menel Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:53
      Podejrzewam ze ten "glupek" juz nie zyje-1921 rok,to 84 lata wstecz,wiec teraz
      mozna obciazyc wina jego rodzine:)Pozdro
      • Gość: AB Rh+ (Faja) Menel, jagodzianka ci szkodzi. IP: 82.160.8.* 15.01.05, 20:53
        1921 to data założenia klubu. Myslenie nie boli, Menel, ale żeby sie przekonać
        trzeba spróbować.
      • Gość: KUPA Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:27
        IDIOTO 1921 TO ROK ZAŁOŻENIA KLUBU A NIE DATA NAPISANIA JAK NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ TO NIE PISZ DOBRA!!!!!!
    • Gość: siny Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:08
      co was to ku.. interesuje co ja tam popisalem a jak cos komus niepasuje to
      niech do mnie zadzwoni 661 021 256 i wtedy porozmawiamy w cztery oczy
      • sylwia.n Re: cos z Londynu 19.01.05, 12:19
        Ciekawa jestem kiedy to napisales? Bo obecnie jestes w domku?
      • sylwia.n Re: cos z Londynu 19.01.05, 12:35
        A moze lepiej by bylo gdybys podzielil sie z nami swoimi sukcesami z Londynu.
        Bo jezeli jedyny twoj sukces ten napis ma bramie, to ...... szkoda gadac.
        Dodam, ze ja tez jestem z Czestochowy i jak zobaczylam ten napis wcale nie
        bylam dumna z twojego postepowania. Ciekawa jestem czy u ciebie w domu tez sa
        na scianie takie hasla?
        • Gość: Yoko Re: cos z Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:57
          czy za manifestowanie swojego przywiązania do Klubu i Miasta mamy się
          wstydzić?? NIGDY!!!!!!!!! oby więcej takich haseł!!!
        • Gość: koopcia Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:33
          A WIDZISZ SYLWUSIU JA NA SCIANIE MAM WYJ***NY NAPIS RKS RAKÓW NIEKTÓRZY KOCHAJĄ SWÓJ KLUB!!
    • Gość: siny Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:10
      tylko moja smierc da wam wieczny spokój RKS RAKÓW CZ WA HOOLIGANS
    • Gość: Raków Fighter Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:52
      To, że ktoś kocha swój klub i pisze o tym na murach, wcale nie świadczy o nim
      źle, baranie !!!
      Zajmij sie lepiej swoimi sprawami...
      3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
      • Gość: Jan Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:00
        Ku....Pozaqlsieboze Raków..marniutka druzyna która jesliby mogła to spadłaby do
        czwartej ligi i naparzała się z Hejnałem Kusięta...Pojadą takie oszoółomy w
        swiat i hołdują takiej lipie.
        • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:03
          Po pierwsze to Boże pisze sie z wielkiej litery kapuściany katoliku!
          Po drugie, nikt Ci nie każe chodzić na RAKÓW ! Pewnie jestes z gatunku
          chorągiewek, jak jest dobrze to dupe liże, jak źle miesza z błotem...
          Wiesz po czy poznać prawdziwego fanatyka ?!
          Mimo iz klub jest w 4 lidze, mamy sie bardzo dobrze!
          I powiem Ci cos jeszcze głąbie, na wiosne będzie jeszcze lepiej!!!
          I mam to gdzies co Ty tam sobie sądzisz o moim kochanym klubie, patrz sobie w
          TV, wpieprzaj pączki, tylko sie nie udław!!!
          Ale jak RAKÓW wejdzie wyżej, takich popaprańców jak Ty nie chce widzieć na
          Limanowskiego!
          Pozdrawiam i licze że zmądrzejesz!
          3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
          • cham_z_mpk Re: cos z Londynu 19.01.05, 00:28
            Gość portalu: Przemo23 napisał(a):

> Po pierwsze to Boże pisze sie z wielkiej litery kapuściany katoliku!

Czy aby na pewno?
        • demon666 Re: cos z Londynu 31.01.05, 16:32
          ty ku.. JAn jak jestes taki madry pokaz twarz a skopiemy ci ejak psa żydzie
          zaje..y nikt niebedzie obrazał rakowa
          idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE TY SIE KU..
          WYCHOWAŁES CO????? W CZESTOCHOWIE CZY KU.. W JE..EJ ŻYDOWSKIEJ
          RODZINIE???????? BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS!!!!!!!!!!!! POZDRO DLA WSZYSTKICH
          FC!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: zzz Re: cos z Londynu IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 31.01.05, 18:58
            Jezeli Rakow na samych takich "pesudo fanow" ktorzy tylko chca skopac tylek za
            inny poglad na temat napisow na murach to ja im serdrecznie wspolczuje. Zycze
            natomiast NORMALNYCH!!!

nie pozdrawiam demona666
    • Gość: edi Re: cos z Londynu IP: *.jevc.ac.uk 19.01.05, 15:11
      hyhy,to jeszcze pawelka nie deportowali?
      • sylwia.n Re: cos z Londynu 19.01.05, 15:13
        chyba tak bo laczy sie przez tp
    • Gość: tibor Re: cos z Londynu IP: *.proxy.aol.com 22.01.05, 17:03
      Slow kilka do pseudo fanow Rakowa. Wasz poziom jest tak niski jak poziom RKSu.
      To ze kochacie swoj klub (w co z reszta watpie) nie oznacza ze mozecie niszczyc
      czyjas wlasnosc malujac idiotyzmy po scianach. Wyobraz sobie Siny, ze kupiles
      sobie nowa kurtke i ktos pociagnie po twoich pleckach sprayem. To co bys mu za
      to zrobil powinienes dostac od wlasciciela pomalowanego przez ciebie muru.
      Jeszcze wieksz wp...l powinienes dostac za takie zachowanie z granica. Mam
      szczera nadzieje ze ktos cie kiedys nauczy rozumu.
      • Gość: fajfus Re: cos z Londynu IP: *.server.ntli.net 22.01.05, 18:49
        jak sie niezmiernie ciesze ze nie widzialem tego napisu, bo bym sie zapadl pod
        ziemie
      • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:12
        Cos sie słabo orientujesz chyba!
        Może to i 4 liga, ale o poziom to możesz być spokojny!
        Wiec nie obrażaj mojego klubu!
        • Gość: fajfus Re: cos z Londynu IP: *.server.ntli.net 23.01.05, 10:44
          czego Przemo?Twojego klubu?Jestes poprostu zalosny.Twoj klub,
          buhahahahahahahahahahahahahahah aha
          • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:17
            Jesli inteligencja Ci pozwoli to zakumasz o co mi chodziło, ale jak masz
            kilkanascie lat to zrozumiem...
            3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
        • Gość: tibor Re: cos z Londynu IP: *.proxy.aol.com 23.01.05, 10:51
          Ja wcale nie mialem zamiaru obrazac klubu. Przepraszam jesli ktos sie poczul
          urazony. Klub i jego fani powinni jednak bardziej owiniac "sinego". Niszczenie
          czyjejs wlasnosci i podpisywanie tego nazwa klubu nie daje temu klubowi powodu
          do dumy.
          • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:19
            Wkurza mnie to, ze ktos tam zauważył gdzies jakies napisy i robi z tego afere!
            A co jakby jakis skate napisał, tez byscie wrzeszczeli ?!
            Wiec nie robcie z tego sensacji, pisze sie wszedzie, trudno!
            TYLKO RAKÓW!
            • Gość: fajfus Re: cos z Londynu IP: *.server.ntli.net 23.01.05, 12:48
              Nie mam ochoty byc utozsamiany z tym klubem tylko dlatego,ze pochodze z
              Czestochowy. Poza tym takie napisy nic nie zmieniaja na lepsze, a jedynie
              pogarszaja. Bedac z granica ludzie wyrabiaja sobie opinie wlasnie na podstawie
              tego.
              Powtarzam sie, Twoj klub buhahahahahahahaahah.Poza tym nie trzeba byc wcale
              inteligentnym zeby zrozumiec twoje slowa.
              • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:34
                A ja jestem innego zdania!
                Zawsze miło jest popatrzec na polskie napisy (tym bardziej klubu) w innym
                miescie czy państwie, choaciaz ciepło sie na sercu robi, ze nasi tu byli ;)
                I tyle w tym temacie...
                • Gość: Menel Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 14:37
                  No wlasnie-jak jestem gdzies na wakacjach,nad morzem czy w gorach(bo o
                  zagranicznych wojazach nie marze) to milo jest zobaczyc napis "Czestochowa
                  2001",czy "CKM Wlokniarz Pany"-czujesz sie wtedy lepiej,podobnie sprawa ma sie
                  z vlepkami druzyn z twojego miasta...sam chetnie sie podpisuje jak jestem na
                  wakacjach
                  • Gość: natalcia nie rozumiem menela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:29
                    chłopie czemu najpierw najeżdzałeś na Sinego i wypisywałeś takie głupoty jak w napisie 'RKS RAKÓW Cz-Wa 1921'-1921 oznacza date napisania tegotekstu.?
                    Szczeże jak to zobaczyłam to sie zwijałam ze śmiechu i nie mogłam nic powiedzieć...wmurowało mnie może ty tylko tak żartowałeś nie wiem ale jeżeli nie no to moge ci powiedzieć ze od myślenia głowa nie boli na szczęscie...
                    Jeszcze raz pozdro dla Sinego i AVE RACOVIA!!!!!!
                    • Gość: Menel Re: nie rozumiem menela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:32
                      Widze ze juz zaden madrala sie nie zlapie,wiec...
                      1.Na Sinego czy jak mu tam nie najezdzalem,tylko przytoczylem wczesniejsza
                      opinie o nim
                      2.Dziekuje za pochwale mojego dowcipu-jak na niego wpadlem to ...uznalem to za
                      swietna prowokacje:)
                      3.W sumie Ciebie tez musze zaliczyc do grona tych madrali,co mysla ze zgania
                      kogos glupszego od siebie-ja osobiscie mam nadzieje ze kazdy wie co oznacza ta
                      data:)
                      Wiec pozdrawiam wszytskich
          • demon666 Re: cos z Londynu 31.01.05, 16:43
            Ty idioto ku.. zauwaz z ejesli sie cos kocha to za wszelka cene sie to
            pokoazuje i udowadnia..... iku.. pamietaj wierny prawdziwy kibic nigdy nie
            bedzie sie wstydził swojego klubu a w tym przypadku RAKOWA!!!!! a co do napisów
            spójrz dookoło pełno ich o RAKOWIE!!!!!!! i tak ma byc!!!!!!!!
    • Gość: Jagu Pozdro dla Sinego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 24.01.05, 22:38
      Jak czytam te wasze texty to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Jesteście
      komiczni, bo oceniacie negatywnie chłopaka, którego wogóle nie znacie tylko po
      tym, że w miejscu oddalonym od nas o kilka tysięcy kilometrów chciał pozostawić
      po sobie ślad, chciał wyrazić co czuje, pokazać co jest dla niego ważne i
      zaprezentować w pewnien sposób dumę naszego miasta i tak wspaniałej dzielnicy
      jaką jest RAKÓW. Siny nie wystawia opinii Częstochowie, a tym bradziej Polsce.
      Jeżeli nawet to ta opinia jest b.pozytywna, gdyż pokazuje on, że Polak nawet
      gdzy jest tak daleko to i tak pamięta o ojczyżnie w tym wypadku o swoim
      ukochanym, 3-ligowym klubie. A płakać mi się chce dlatego, że w moim kochanym
      mieście są tak ku..ko puści, krytyczni i nietolerancyjni ludzie jak Ci,
      którzy oceniają Sinego. PS: POZDRAWIAM PRZEMO23 (już po raz drugi się zgadzam z
      Tobą, do zobaczenia na meczu) A ty TIbor pilnuj własnej dupy i przyjdź kiedyś
      na mecz RAKOWA to może zmienisz zdanie.
      • sylwia.n Re: Pozdro dla Sinego!!! 24.01.05, 23:23
        Gość portalu: Jagu napisał(a):

Jak czytam te wasze texty to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Jesteście
        komiczni, bo oceniacie negatywnie chłopaka, którego wogóle nie znacie

A ty go znasz? A moze jestes jego adwokatem?

tylko po tym, że w miejscu oddalonym od nas o kilka tysięcy kilometrów
        chciał pozostawić po sobie ślad,

Tez mi slad!!! tekst napisany sprayem na murze!!!

chciał wyrazić co czuje, pokazać co jest dla niego ważne i
        zaprezentować w pewnien sposób dumę naszego miasta i tak wspaniałej dzielnicy
        jaką jest RAKÓW.

Na szczescie o gustach sie nie dyskutuje...

Siny nie wystawia opinii Częstochowie, a tym bradziej Polsce.

A komu? Warszawie?

Jeżeli nawet to ta opinia jest b.pozytywna, gdyż pokazuje on, że Polak nawet
        gdzy jest tak daleko to i tak pamięta o ojczyżnie w tym wypadku o swoim
        ukochanym, 3-ligowym klubie. A płakać mi się chce dlatego, że w moim kochanym
        mieście są tak ku..ko puści, krytyczni i nietolerancyjni ludzie jak Ci,
        którzy oceniają Sinego.

Ciekawa jestem jak by wygladaly ulice gdyby wszyscy chcieli pisac "na pamiatke"
        o swoim klubie na murach?
        Jakios sobie tego nie moge wyobrazic.

PS: POZDRAWIAM PRZEMO23 (już po raz drugi się zgadzam z
        Tobą, do zobaczenia na meczu)
        A ty TIbor pilnuj własnej dupy i przyjdź kiedyś
        na mecz RAKOWA to może zmienisz zdanie.

Ja kiedys bylam i dziekuje, drugi raz chyba nie pojde....
        • Gość: Przemo23 Re: Pozdro dla Sinego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:14
          Własnie kiedyś...
          Przyjdz teraz, stare czasy minęły !!!
          3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
        • Gość: Jagu Re: Pozdro dla Sinego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 25.01.05, 11:43
          A ty go znasz? A moze jestes jego adwokatem?

ANI TO, ANI TO, ZGADUJ DALEJ :p

Tez mi slad!!! tekst napisany sprayem na murze!!!

TY TEGO NIE ZROZUMIESZ, ALE TO SĄ ŚLADY.

Na szczescie o gustach sie nie dyskutuje...

NIE CHCESZ DYSKUTOWAĆ, BO WIESZ, ŻE MAM RACJĘ :p

A komu? Warszawie?

NIKOMU! A NAWET JEŻELI MIAŁBY WYSTAWIAĆ CZĘSTOCHOWIE TO CIEBIE TO GOWNO
          OBCHODZI BO SKORO DO CZĘSTOCHOWSKIEGO KLUBU MASZ TAKIE PODEJŚCIE TO I DO
          CZĘSTOCHOWY.

Ciekawa jestem jak by wygladaly ulice gdyby wszyscy chcieli pisac "na pamiatke"

GDYBY, GDYBY... ALE TAK JEST TAKI, ŻE NIE CHCĄ.

Ja kiedys bylam i dziekuje, drugi raz chyba nie pojde....

TO JUŻ TWÓJ WYBÓR, ALE NIE BĘDZIE NAM CIEBIE BRAKOWAĆ.

• Gość: Yoko Re: Pozdro dla Sinego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:05
          na mecz przyjdź, stronke www.rakow.webd.pl odwiedź!!!!:):):)
      • Gość: Przemo23 Re: Pozdro dla Sinego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:21
        Dzięki za pozdro!
        Dokładnie, ludzie, nie róbcie z igły widły !
        Z jedną rzeczą moge się zgodzić, moze jak ktoś by mi napisał na nowo
        pomalowanym domku, to bym sie troszke wkurzył, wiadomo każdy...
        Ale bez przesady, wszyscy piszą, wszedzie!
        Moj komentarz do TIBORA jest taki:
        koleś, sądząc po wpisie, nie pałasz miłością do naszego RAKOWA, szukasz dziury
        w całym, jak tylko skompromitować klub i kibiców, jestes napinaczem szukającym
        rewelacji, takie moje zdanie, ale może sie myle wiec mi to wytłumacz...
        3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
        • Gość: Jagu Zapraszamy Tibora!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 25.01.05, 11:28
          Tibor wpadnij kiedyś na mecz, stań przed tymi wszystkimi kibicami i powiedz co
          myślisz o nich, o klubie i postępowaniu Sinego. Bo za ekranem komputera to
          każdy potrafi być odważny. AVE RACOVIA!!!
          • Gość: kupusia Re: Zapraszamy Tibora!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:23
            no właśnie tibor jak chcesz to wpadnij do nas na raków, na mecz zapraszam ale wydaje mi sie ze nie czułbyś sie tam za dobrze bo tam nie ma granic wszyscy poddajom sie emocjom jakie tam sie udzielaja. Jestem przyjaciółkom Jagu i zgadzam sie z nia całkowicie my fani rakowa nie zwracamy uwagi czy piszemy o naszym klubie w Czestochowie Londynie czy w Delhi lub Hongkongu my nie mamy ograniczeń jesteśmy kibolami i zawsze nimi będziemy bez względu na okoliczności a jeżeli ty tego nie czujesz to kij ci w oko nie zrozumiesz tego bo to jest magia... AVE RACOWIA odwieczni fani Rakowa z miasta Czestochowa........!!!!!
    • Gość: marysia333 Re: cos z Londynu IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.05, 21:52
      Zajeliscie sie pisaniem o jakims czwartoligowym czy tez piato a odbiegacie od
      tematu.Chodzi o to ,ze jakis czubek z Pólnocy wypisuje bzdury nikomu
      niepotrzebne na murach w Londynie przez co niszczy a przy okazji daje
      swiadectwo naszemu miastu.Zastanowcie sie zwlaszcza ty Przemo.
      • Gość: koopcia Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:12
        klub jest trzecioligowy gość napewno nie z połnocy bo na północy nienawidzi sie RKS-u a jezeli chodzi o londyn to tam tez jest pełno napisów a że tam jest RKS to według mnie bardzo dobrze jeszcze jednej osobie mówie żeby najpierw przeszła sie na mecz i zobaczyła tą magię która tam jet a póżniej zabierała głos a ty przemo będziesz chyba moim ziomkem. AVE RAKOVIA!!!
        • Gość: Ball in play Re: cos z Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:24
          Proponuję wam małolatom jeżeli polecicie z rodzicami na majorkę lub na kanary
          też znaczyć na murach ( nieważne czy ladnych czy brzydkich Rks lub inne gówna ).
          Sikać
          też ! Może spacerujące psy wąchając mocz rozróżnią że tu lał POLAK Pan !
          Było by psom łatwo Polaków poznawać bo raczej bardzo rzadko jakiś inny
          obcokrajowiec by tak znaczył moczem . No i na murach też nikt nie pisze tym
          bardziej za granicom . Wszystkie gorsze narody od naszego jak niemcy ruscy
          belgia francja itp. Tylko my najlepiej wychowani Polacy Patrioci z NAJWIĘKSZĄ
          kulturą możemy sobie pisać i znaczyć gdzie chcemy .
        • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:34
          Skąd Ty masz info, że na Północy nie nawidzi się fanów Rakowa ?! 8)
          Nas RKS-u? Stare czasy minęły, sam jestem z Północy, jest nas tu bardzo wielu,
          B, C, A, D !
          Jak jechalismy na wyjazd do Tychów, to na pętli zebrało sie nas tylu, ze jak
          wsiedlismy od tramwaju na następnym przystanku juz nikt nie wsiadł, hehe!
          Także trzymamy sie dobrze i idzie ku lepszemu ;)
          Coraz więcej osób chodzi w barwach itp. Jest ok, a moze byc jeszcze lepiej!
          Kolega Siny jest z Północy, na 100% ;)
          A na wiosne niedowiarki na Limanowskiego!
          Pozdrawiam całą czerwono-niebieską brać!
          3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
          • Gość: koopcia Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:08
            wielkie sorry ale zawsze jak wieżdzam na Północ z szarfo to sie ktos do mnie dop*** ale jeżeli dróga lepsza połwa Północy to bardzo mnie to cieszy...
            Jeszcze raz sorry a na wiosne zapraszam i weż niedowiaków od siebie.
            AVE RACOVIA!!!!I TRZECIA LIGA! wielkie pozdro cwaniaczek z Limanowskiego!hehe
      • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:36
        Ok, a powiedz mi jeśli widziałabys tan napis Częstochowa 2004 to jak bys
        zareagowała ?!
        Tak samo, czy inaczej?!
        Ja juz wiem, ze by Cie to wogóle nie ruszyło i tu jest problem...
        • Gość: tibor Re: cos z Londynu IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.01.05, 11:03
          Mysle ze czas zakonczyc te dyskusje. Wywolaniem jej chcialem pokazac problem
          idiotycznego zachowania (w tym przypadku napisow na murach) nie tylko w
          Londynie ale i w Czestochowie. Ludzie typu Przemo czy Siny pokazali jakie mniej
          wiejej maja IQ i czym sie potrafia popisac. Szkoda mi Was.
          Co do odwagi. Zapraszacie mnie na Rakow bym powiedzial swoje zdanie wprost
          pseudokibicom. Jesli Wy jestescie tacy odwazni to namalujcie napis RKS Rakow
          na "Trojkacie".
          Nie prawda jest ze w Londynie sa napisy na murach i jeden wiecej nic nie
          zmieni. W Anglii, podobnie jak w innych krajach ludzie nie "sraja w swoje
          gniazda" i nie szpeca swojego otoczenia. Niestety robia to czasami "goscie"
          tacy jak Siny.
          Wczesniej tez wychwalaliscie wspaniala dzielnice Rakow. Przejedzcie sie Al.WP i
          zobaczcie ile tam jest smieci na trawie i w zywoplotach. Przyjrzyjcie sie
          blokom, chocby tym co sa za stadionem przy torach kolejowyc. Trzeba przyznac ze
          macie swoiste poczucie estetyki.
          Na koniec wyrazam nadzieje ze moze w koncu policja zacznie wam sie troche
          baczniej przygladac, tak jak zaczela to robic angielska policja po pamietnej
          brukseli. I mam nadzieje ze efekty beda takie same.
          • Gość: Przemo23 Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:37
            I to nas rózni kolego!
            Siedz sobie tam w tej Angli, oglądaj napisy na murach, jesli tylko to potrafisz!
            I nie obrażaj mnie koleś, bo kazdy jest mądry zza monitora!
            Nie znasz mnie, wiec nie pisz bzdur o jakimś IQ.
            Życze miłego napinania dalej, brawo, pisz nikt Cie nie zobaczy...
            TYLKO RAKÓW !!!

• Gość: XYZ Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:11
              Popieram Tibora... Jego ostatnia wypowiedz odnosnie otoczenia, porzadku, policji, zachowania stadionowego itp. jasno podkresliła i podsumowała "pseudokibiców, hoolsów i innych debili" których u nas nie brakuje - i nie tylko w Czewie... Z pogarda patrze na napisy "Raków urodzeni mordercy", "Raków hooligans" etc. Osoby piszace to sa ZAKAŁĄ społeczeństwa i powinno sie je eliminować jaknajszybciej... Za kogo sie uwazacie?? A co do Sinego to uwazam, ze za takie zachowanie powinien dostac po ryju od jakiegos Anglika - bezwzgledu na treść. Krótko i na temat: POSPOLITY ŁACH. Co do klubu - to zawsze kibicuje czestochowskim druzynom i chce dla nich jaknajlepiej. Takie zachowanie sinego czy jakiegos innego głaba powoduje, ze na klub leca gromy - czy byłby to RKS, CKM czy AZS.
              • Gość: Jagu Re: cos z Londynu IP: *.bis / 212.244.80.* 28.01.05, 22:56
                Ja, Kupusia, Przemo23 wiemy co czujemy i mamy swoje zdanie. A Ty nawet nie masz
                własnej tożsamości (wynika to z podpisu) nie mówiąc już o własnym zdaniu. AVE
                RACOVIA !!!
                • Gość: kooopusia Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:05
                  JAGU MA RACJE JA DOSZLAM DO WNIOSKU ZE JUZ SIE NIE WYSILAM BO ONI I TAK NIC Z TEGO NIE ZROZUMIEJA TO ROZUMIEMY TYLKO MY PRAWDZIWI KIBICE WY LEPIEJ USIĄDŹCIE PRZED TELEWIZOREM I GAPCIE SIE BEZ KONCA BO CHYBA TYLKO TO UMIECIE!!!!!
                  AVE RACOVIA
                  pozdro przemo
            • Gość: Jagu ... RKS RAKÓW IP: *.bis / 212.244.80.* 28.01.05, 23:00
              I po raz kolejny się z Tobą zgadzam Przemo ;) Ja tam do Północy nic nie mam, bo
              wiążą mnie z nią miłe wspomnienia i lubię jeździć do M1 :P A Tibor niech
              przyjdzie na ten mecz, a nie pie.. głupot. A ja mam wyższe IQ niż mu się
              wydaje, bo sobie test robiłam :]
              • Gość: teżja Re: ... RKS RAKÓW IP: *.panki.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 22:44
                mhm
              • Gość: z polnocy.. Re: ... RKS RAKÓW IP: *.jevc.ac.uk 11.02.05, 15:14
                rotfl:)))
                hahaha! rozwalil mnie ten post:)
                to slodko,ze lubisz jedzic do M1..a po co tibor ma przychodzic na mecz? zeby
                siedziec razem z takimi oszolomami jak wy? bo nie wmowicie mi,ze ktos
                deklarujacy swoja 'milosc do klubu' jest normalny.cieszy mnie tez,ze masz
                wyzsze iq,bo sobie test robilas.akurat znam sinego (az za dobrze) i jesli masz
                lub macie podobny iloraz,to tym bardziej sie nie dziwie,ze nikt nie korzysta z
                waszego zaproszenia..

klubowi mozna kibicowac,ale jesli sie przesadza to jest to juz fanatyzm.a on w
                kazdej postaci swiadczy o niezrownowazeniu psychicznym.stawiacie sie pod tym
                wzgledem obok czubkow z lpr,rydzyjka,partii moherowych beretow i muzulmanskich
                terrorystow.

a jak juz jestescie na tyle chorzy,ze musicie sprayami zaznaczac teren,to
                zaznaczajcie go sobie w domu (jak to zrobil jeden z powyzszych
                przypadkow,najciezszy chyba,bo jeszcze jest z tego dumny),albo w zakladach
                zamknietych,a nie na ulicach,gdzie przebywaja normalni ludzie.

Gość portalu: Jagu napisał(a):
                > I po raz kolejny się z Tobą zgadzam Przemo ;) Ja tam do Północy nic nie mam,
                bo
                >
                > wiążą mnie z nią miłe wspomnienia i lubię jeździć do M1 :P A Tibor niech
                > przyjdzie na ten mecz, a nie pie.. głupot. A ja mam wyższe IQ niż mu się
                > wydaje, bo sobie test robiłam :]
      • Gość: jagu Re: cos z Londynu IP: *.bis / 212.244.80.* 10.02.05, 19:44
        sama jesteś czubek H C W D
        • Gość: koopcia Re: cos z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:21
          Jagu ty mnie rozwalasz!!!!hehe oki i tak my zawsze będziemy kibicować RKS-owi i tak zostanie a wy choćbyście się posra...to i tak nic nie zmienicie bo nas ze stadionu nie da sie wygonić a miłości do klubu z serc naszych sie nie wypędzi a więc dajcie se spokój albo co nie wiem sama...
          AVE RACOVIA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka