aniapakero 01.09.04, 22:50 Wiem, ze takich wątków jest od groma ale co tam Poszukuję ginekologa i nie bez znaczenia jest tutaj chyba fakt, że mam 16 lat. Zależy mi też bardzo aby to była kobieta. Czy ktoś moze sie wypowiedzieć na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja87 Re: ginekolog Łódź 01.09.04, 22:54 Polecam pzrychodnię na Wólczanskiej przy komisariacie policji, na przeciwko Górniaka. To specjalny ośrodek dla młodzieży, miła pielęgniarka i co najważniejsze lekarz - kobieta. Ja byłam u dr. Walczak i jestem bardzo zadowolona! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: ginekolog Łódź 02.09.04, 20:59 Dziękuję bardzo za odpowiedź Znasz moze telefon do tej przychodni? Albo jak właściwie tam sie udać, ponieważ nie mam zielonego pojęcia. Zawsze do lekarza udawałam sie z mamą ale teraz nie mam ochoty nawet na nią patrzeć, a co dopiero opowiadać o swoich sprawach intymnych Odpowiedz Link Zgłoś
ja87 Re: ginekolog Łódź 02.09.04, 22:00 Nie ma sprawy! Polecam się na przyszłość. Może napisz do mnie na priv, a odpowiem na wszystkie pt. ja87@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś