Dodaj do ulubionych

ZESPÓŁ NA WESELE

IP: *.net 22.01.05, 16:18
Szukam dobrego zespołu na wesele,ale nie takiego co ma dwa instrumenty i
nietrzeżwych muzyków.
Proszę o konkretne propozycje w miarę możliwości z tel.kontaktowym lub
adresem zespołu.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzes Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.net 23.01.05, 09:45
      w czestochowie nie znam zadnego ale w redzinach jest jeden podobno super
      beda na targach w cz-wie
      • Gość: gosc Re: Applause?? IP: 80.51.233.* 15.02.05, 08:58
        a czy ktos moze bawil sie przy muzyce tego zespołu???
        jest tam dwoch panowi i pani.
        poprosze o jakies opinie

gosc
        • Gość: tuesday Re: Applause?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:47
          Wokalista bardzo dobrze spiewa, jest finalistą "Szansy na sukces". Jeśli chcesz
          się zorientować jak śpiewa to poszukaj na internecie radia Kielce. Będzie z nim
          wywiad podczas którego będzie śpiewał w tę sobote ok godz.14.
        • krzys371 Re: Applause?? 15.01.06, 22:00
          slyszalas moze o zespole ALKAPRIM?Piecioosobowy.graja na zywo bez zadnych
          dyskietek.Jest wokalistka ktora ma naprawse fajny glos.Stokrotki ich tez
          polecaja
          • Gość: wok Re: Applause?? IP: *.brama.prenet.pl 17.02.06, 23:51
            Stokrotki ich polecają bo to kumple- stara zasada -kumoterstwo. Znam i jednych
            i drugich - nic złego sie nie da powiedzieć, ale tez bez rewelacji.
            • Gość: d Re: Applause?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:08
              o tym zespole nie slyszalam..:( wiec pomoc nie moge
            • ola_r16 Re: Applause?? 25.03.06, 15:42
              masz moze jakies namiary na stokrotki
              • Gość: www Re: Applause?? IP: 212.87.244.* 25.03.06, 20:10
                Stokroyki to już nie rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Gość weselny Re: Applause?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:08
                  Jedyny zespół przy którym dobrze się bawiłem na weselach. A ostatnio byłem na kilku 5 w przeciągu 2 lat. Grają najlepiej z tych które grały.
              • Gość: aga Re: Applause?? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:23
                Nie stac Cie na Stokrotki biora 3800 zł za wesele chyba oszaleli a ciekawy
                jestem czy placa podatki i maja zgloszona dzialalnosc gospodarcza moze ktos
                wie .Moze tak urzad skarbowy to sprawdzi
            • Gość: Git.Stokrotek Re: Applause?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:05
              Witaj "wok"!
              Nie znamy zespołu Aplaus i nic na nich ani o nich nie możemy powiedzieć więc po
              prostu nie kłam!!!Nie pozdrawiam
      • Gość: bobik Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.kl / 80.50.214.* 15.02.05, 09:44
        Zespołów jest bardzo dużo, ale faktycznie ciężko znaleźć dobry. Ja szukałem
        takiego bez syntezatorów. Znalazłem Dynamic - 605551612, 3233227 za 1600zł.
        Dobrym, m.in. z syntezatorami, jest zespół z Jaskrowa - wszyscy chwalą ale
        czaszą duzą kase - 2.100zł
        • Gość: ania Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.net 15.02.05, 10:27
          dlaczego szukales bez syntezatorow?
      • Gość: mami Re: zespol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:49
        Witam, my zamowilismy zespol z czestochowy biale kruki sa naprawde dobrzy
        zapraszam na ich strone www.bialekruki.com.pl
    • Gość: tomek Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:58
      Polecam Ci z czystym sumieniem zespół Skuzi Brothers ( tel. 3611412. Udanego
      wesela!!!
      • Gość: Ola Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.160.172.* 24.01.05, 08:45
        Mam ptanko: Czy za jedzenie dla zespołu i kamerzysty płaci się, jeżeli tak to
        czy tyle samo co za gości?
        Dzięki za informacje.
        • Gość: inga Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:54
          tak płaci się tyle samo
          • Gość: Małgosia Re: zespół na wesele IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 08.03.06, 10:29
            Podajcie nazwy i numery telefonów zespołów które grają na żywo
            • takiz Re: zespół na wesele 09.03.06, 09:48
              Gość portalu: Małgosia napisał(a):

> Podajcie nazwy i numery telefonów zespołów które grają na żywo

www.takiz.art.pl
    • Gość: Koleżanka Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 82.160.8.* 24.01.05, 09:11
      Ja polecam 'Bad Boys Bąk' 3 mlodych chlopakow + swietna wokalistka.
      Te. 608 283 217 ; 691 541 686 ; 366 23 88.
      • Gość: gosclemena Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 10.02.05, 13:49
        Gorąco polecam dwa zespoły i obydwa są z Kościelca jeden to LIMITS super
        potrafia rozbawić gości mają zajebiste zabawy a drugi to ARMAGEDON naprawde są
        dobrzy.
        • Gość: gość Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.com.pl / *.com.pl 15.02.05, 01:15
          no jak ktoś uwielbia DISCO POLO będzie na pewno zadowolony ;)
          • Gość: Ludmiłka Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:28
            Jakoś nie zauwazyłam w zespole Limits - więcej disco polo niż u innych
            weselnych grajków - graja też rockowe kawałki i popowe newsy. Grali u mnie na
            weselu i są super jak na 3 osoby.
        • Gość: dociekliwa Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 195.205.138.* 12.01.06, 09:20
          Ciekaw kto jest autorem tego postu, bo akurat zespoły "Limits" i "Armageddon"
          prowadza 2 bacia.?
    • Gość: przemodzialo Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.kroczyce.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 10:54
      Polecam Ci zespół Karuzela Band z Łodzi, tel. 601 251 458. Jeden z najlepszych
      zespołów jakie znam, polecam go często-grają u nas w hotelu na weseleach i
      bankietach. Nie są tani ale moim zdaniem na zespole nie ma co oszczędzać.
      Pozdrawiam i szalonej zabawy!
    • Gość: Amadeusz Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.87.240.* 24.01.05, 12:31
      jest i to pare zespołów które niepija, na jeden z czystym sumieniem moge ci dac namiar są nie tani! Ale będziecie zadowoleni oczywiscie jeżeli będą wolni ten zespół to "TOP SICRET" namiary na nich znajdziesz w wyborczej w ogłoszeniach!!U mnie grali i zawsze towazystwo było zadowolone POLECAM!!!!!!!!
      A co do zespołu jedzenia na weselach to płacisz za nich ale możesz sobie inny jadłospis dla nich zrobić? WIĘCEJ NAPISZ amadeusz1981@tlen.pl ODPOWIADAM NA WSZYSTKIE PYTANIA ZWIĄZANE Z ORGANIZACJĄ I OBSŁÓGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH
    • Gość: ania Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.net 24.01.05, 23:21
      dziekuje wszystkim jezeli macie jeszcze jakies info albo rady to piszcie bede
      bardzo wdzieczna!!
    • Gość: izabs Stokrotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:08
      Zespół Stokrotki. Słyszałam, że są rewelacyjni o czym może świadczyć fakt, że
      chyba trzeba sobie ich rezerwować na 2 lata wcześniej. Robią niezłe show na
      każdej imprezie. Ale podobno są dość drodzy. Wiem jednak, że ludzie są z nich
      na prawdę bardzo zadowoleni.
      • Gość: Amelia mężatka Show... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:47
        taaaak.. wszyscy na weselach robią show... gdy się wystarczająco opiją...;) ...
        a stokrotki to są za drogie kwiatki... jak na disco polo.. ale jeśli ktoś
        lubi...:))).. za jeden dzień 2600 zł...
        • Gość: Ola Re: Show... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:32
          Mów za siebie.Jak ja gram to nie chlam
      • Gość: Michał Re: Stokrotki IP: *.mofnet.gov.pl 24.01.06, 13:32
        Są dobrzy ale odwalaja tez szopki. Graja 4 utworki i 30 min przerwy jak nei
        wiecej. Mysle ze jak sie bierze za cos kase to trzeba to robic za co sie
        bierze. Z 5 imprez na ktorych bylem to 3 wypadly fatalnie jesli chodzi o
        siedzenie i czekanie az zespol wyjdzie i cos zagra. Nie zawsze "dobry" znaczy
        Dobry
      • Gość: stu Emiset Heka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:39
    • Gość: ania Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.net 26.01.05, 19:53
      poza tym slyzalam ze stokrotki podpisuja umowe np na wakacyjny termin a jak
      nadchodzi ten dzien to przychodza zastepcy i to za te sama kase.!! oni podobno
      latem jezdza nad morze grac w knajpach a tu zostawiaja ludzi, mozna powiedziec,
      na lodzie bo nikt nie chce zastepstwa!!
      • Gość: izys TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:19
        Wiecie co? Chamstwo! Zniknąl moj post pod tym tytulem,chyba ze sa tu dwa takie
        same tematy.
        Stokrotki są rewelacyjne ,grali u mnie i do tej pory kazdy wspomina jak tylko
        spotykamy sie na jakis weselach przy łupu-cupu "Ech , u was to był zespół"
        I nie disco polo jak tam ktoś napisal,chyba ,że ludzie sobie tego zyczyli .U
        nas rozpoczynającym tancem bylo "Is this love" WHITESNAKE'a i zagrali az ciary
        chodzily po plecach.
        A grają jeszcze niesamowicie SANTANE i Fleetwood Mac,ale jak ktoś sie chce
        bawić przy Sylwku Krajewskim ,czy Jantarce to jego sprawa.Stokrotki grają tez
        na wiekszych imprezach,studenckich itp.
        I niech mi jeszcze raz ktoś tego posta wywali!....@##@$@&!! :-)))
        • Gość: silver Stokrotki da best! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:51
          Podpisuje się pod postem. Stokrotki sa extra zespolem nie tlyko na wesela, bo
          graly rowniez u mnie na 100dniowce i bylo naprawde zaje...fajnie :)))
          • Gość: blue21 Re: Stokrotki da best! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:06
            Rzeczywiście Stokrotki są świetnie.Też grali na mojej studniówce.Jedyny minus
            to cena - za jeden wieczór zażyczyli sobie 3500 zł.
            • Gość: Git.Stokrotek Re: Stokrotki da best! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:59
              Witaj "blue 21"!
              Zapomniałeś lub -łaś doda że w tej cenie było dobre nagłośnienie i DJ więc
              muzyka była bez przerwy całą noc.Pozdrawiam
              • Gość: pan Re: Stokrotki da best! IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:38
                chlopie 3500 zł bierzecie za jeden wieczór czyli wypada wam po 700zł do łapki
                na czysto to skandal ludzie muszą za taką kase cały miesiąc pracowac
        • Gość: tienuvel Re: TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.zax.pl 05.06.05, 09:24
          masz może namiary na Stokrotki, byłabym dżwięczna za pomoc....dzięki..:)
        • Gość: Gość weselny Re: Tylko stokrotki!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:24
          Zgadzam się. Bardzo nie lubię tańczyć, a przy stokrotkach nie mogłem usiedzieć.
          Bardzo dużo zależy od zespołu. Żałuję że na moim weselu nie mogli zagrać. Nie mieli terminu. Niestety. Wiem że mają odległe terminy ale wiem także że warto zaklepać termin wcześniej. Naprawdę. Nie zawsze warto oszczędzać. Nie na zespole na wesele.
          • Gość: rada Re: Tylko stokrotki!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.244.* 27.03.06, 20:49
            Stokrotki już trochę olewają temat!!!!!!!!!!!!!
        • isia771 Re: tylko stokrotki!!!!! 13.06.06, 10:07
          Hej!u nas na weselu też grały Stokrotki-rewelacja.potrzebuję na nich namiarów-
          mam stary namiar na Michała P. ale nieaktualny.polecam serdecznie!!!i czekam na
          info. dzięki
          • Gość: gosc Re: tylko stokrotki!!!!! IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:42
            Michał .P. zmienił telefon bo zmienł kochanke he he
    • Gość: okoliczna Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:36
      Proponuje zespół z Wrzosowej "madium" bardzo fajnie grają , nie piją, są
      stworzeni do tego by bawic ludzi na weselach ...... wiem tyle ze jest on z
      Wrzosowej, nosi nazwe "madium" i ten godtek co go prowadzi mieszka na ulicy
      Górnej w wrzosowie ma na nazwisko Kuligowski ... naprawde polecam byłam na
      dwóch weselach co on grał było naprawde fajnie =)))) polecam
    • Gość: eMcE Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.darkstar.pl 01.02.05, 22:08
      Interesuje mnie wasza opnia na temat zespołu QUATRON oraz zespołu AKCES, bo nie
      znalazłam o nich wypowiedzi na forum... no dobra o AKCESIE była jedna;)
      Czy ktoś był na weselu, imprezie z ich udziałem i zechce podzielić się
      wrażeniami? Jak grają, śpoewają, jak bawią? Pozdrowienia!
      • klotylda78 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 02.02.05, 10:56
        osobiscie bylam na weselu gdzie gral AKCES... byla odlotowo, grali poprostu
        wszystko - nawet piosenke Time of my life z Dirty Dancing! Nie trzeba bylo sie
        prosic by przedluzyli o jeszcze jeden kawalek, poniewaz sami to robili kiedy
        widzieli z jakim entuzjazmem goscie weselni sie bawia! Zabaw bylo mnostwo, i to
        przeroznych - polecam!!!
        • Gość: Malediwy Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:23
          A ja polecam ALKAPRIM. Cena nie wygórowana a zespól składa się z 4-5 osób z
          wokalistką. Grają starocie jak i najnowsze przeboje. Można poprosić CD żeby
          przełuchać zanim człowiek się zdecyduje. Mam tylko telefon do domu jednego z
          muzyków: 3224917. Trzeba dzwonić po 18,00.
      • Gość: Marta Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:00
        Jeśli chodzi o zespół Quatron- jak ich usłyszałam stwierdziłam że są super-dobre
        wykonanie,ładne głosy, ale....Moim zdaniem zespół zbyt się przereklamował,
        wszędzie znajdziesz ich ogłoszenie, na każdej stronie "weselnej".Na 2006 rok
        powiedzieli nam 3200 to sporo jak na zespół, który nie gra na żywo, bo jak można
        bez perkusji i basu:)))))
        • Gość: QUATRON Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 28.02.05, 00:09
          Powiem krótko....chyba nie z nami rozmawialiście, bo my cenimy się na 2900 za 2
          dni.Jak chcesz sobie robić reklame ceną, to najpierw skończ te szkoły muzyczne,
          które my skończyliśmy.Poza tym-bas i perkusję ma 90% kapel, ale sax, flet
          poprzeczny, fletnię pana, akordeon, i inne-niewielu.A co do grania-wiesz
          chociasz ile bemoli ma des-moll jeśli wiesz wogóle o czym mówię....? Jeśli
          chcecie więcej o nas wiedzieć, znajdziecie nas na necie.Komentarze innych kapel
          na temat innych kapel pozostawiam bez komentarza... Jak ktoś nie umie obronić
          się muzyką, broni się jak może...Pozdrawiam wszystkich, których mogliśmy
          bawić.Jurek Konieczek QUATRON
    • Gość: gosc Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:04
      z czystym sumieniem można polecić Skuzi Brothers 3611412 troszkę drożej ale
      LIVE a jak coś tańszego to zespół "medium" adam .... ale nie znam numeru
      telefonu muza z dyskietek ale za to wokal super i zabawa przednia a do tego
      cena niska!!
      • Gość: anna Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.02.05, 19:26
        Skuzi może i dobrze grają ale kiedy odnosiłam przesłuchaną płytkę do jednego z
        muzyków otworzyła drzwi starsza pani (mamusia)i kiedy powiedziałam,że płytkę
        oddaję ale chcielibyśmy się jeszcze zastanowić, najechała na mnie, że jak to?!
        Co, nie podoba się, że tak nie można, czy dałam zaliczkę i takie tam!Ogólnie
        było bardzo nieprzyjemnie,chociaż tak się wcześniej umawiałam z gościem, że da
        nam trochę czasu na zastanowienie a tu proszę!Synuś tak ładnie zagrał a ja się
        tu jeszcze chcę zastanawiać!Przykro mi ale nie znoszę nacisku i zrezygnowałam,
        mimo, że dobrze grali!
        • Gość: ggg Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:22
          hm z tego co ja wiem to oni nie daja płyty bo nie mają zapraszają na wesela
          gdzie wczesniej grają (a z tym nie ma problemu bo grają bardzo często)żeby
          posłuchać na LIVE ewentualnie ten miły młody pan zaprasza do domu i puszcza te
          materiały np. na video a jeśli chodzi o płyty to odradzam żeby nikt się tym nie
          sugerował bo żadna płyta nie odda tego co zespół prezentuje na żywo. W studiu
          nawet beztalencia nagrywają płyty że hej. Ja z czystym sumieniem polecam ten
          zespół i "medium" z wrzosowej pana Adama Kuligowskiego. Myslę że w wielu
          przypadkach prawda lezy po środku jak się przychodzi do zepołu który gra za
          2500 za dzień i od dzwi się mówi że jesteśmy nie najbogatsi i czy by nie
          spóścili z tysiąc to co oczekujecie?? To jest praca jak każda inna a
          interesował cię zespół czy rodzina grajków bo tego to już nie rozumię. Ja dla
          zespołu zmieniałem date ślubu i nawet krzywe spojrzenie kogokolwiek by mnie nie
          zraziło bo nie gra mama tylko grajki i liczy się zabawa gości mamy na weselu
          nie będzie!!. Nie lepiej napisać mnie dokońca się nie podobają bo np. fałszują,
          nie potrafią grać, albo nieraz bardziej szczerze porpostu mnie na was nie stać
          wezmę dyskietkowców za 1000 zł. proste jest taki wybór że po co oszukiwać. ja
          to tak odbieram!!
          • Gość: eMcE QUATRON IP: *.darkstar.pl 02.02.05, 21:45
            Naprwawdę nie ma nikogo, kto bawiłby sie na imprezie z ty zespołem QUATRON,
            słuchałam ich na stronce internetowej, brzmią nieźle, od razu odpowiedzieli na
            maila, ale jak wypadają na żywo? Proszę o opinie. Pozdrowienia!
            • Gość: eMcE Re: QUATRON IP: *.darkstar.pl 03.02.05, 22:15
              Quatron na 2006 od dwudniowego wesela zaproponował 2900. No fakt, może bez
              perkusji ale z akordeonem, saksofonem, fletem poprzecznym, fletnią pana, gitarą
              elektryczną i elektryczno-akustyczną, instrumentami klawiszoweymi. Co wy na to?
              • Gość: słuchacz Re: QUATRON IP: 82.160.8.* 07.02.05, 21:00
                te zespoły to przesadzają juz strasznie, niebawem trzeba bedzie za zespol
                zaplacic wiecej niz za całe wesele!!! a QUATRON jest jednym z najbardziej
                skąpych zespołow, szczególnie pan tzw. kierownik :)))no sorki ale nie sa jedyni
            • Gość: Pan młody Re: QUATRON IP: 82.160.110.* 16.02.05, 13:40
              WItam, muszę wtrącić swoje dwa słowa.Jestem z Wrocławia i zespół QUATRON
              znalazłem w internecie.Nie widziałem ich do dnia wesela .Wszystkie formalności
              załatwiliścy Mailem i telefonicznie. Byłem spokojny.A impreza? Była dużo lepsza
              niż się spodziewałem.Zespół Świetnie bawił moich gości, nie cudował jak pajace
              w przebieranki.... Poprostu konkretne prowadzenie z odrobiną żartu i do tego na
              prawdę dobre wykonania utworów. We Wrocku nie ma tak dobrych zespołów, a szkoda.
              Co do ceny? Zespół to 90% sukcesu.Ja jestem szczęśliwy że ich znalazłem-z
              przyjemnością oglądam film z naszego wesela.
            • Gość: lidka Re: QUATRON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:54
              Część wszystkim.Pytacie o QUATRON?
              Kto sie u nich nie bawił na imprezie, ten wiedział nie będzie co zespół winien
              robić, by goście zapamietali impreze na długo-pozytywnie oczywiście.Bawiłan się
              w lipcu 2004 na weselu mojej przyjaciółki w częstochowie w restauracji
              Kinga.Było pysznie.Każdą piosenkę znałam i darłam się z nimi ....potem małam
              problem z gardłem.Ale to o czymś świadczy!! Demo na ich stronie to przedsmak.
              Ja biorę ich, jak będę szła za mąż.. to jeszcze potrwa:) Może i nie są jedyni,
              ale na pewno wyjątkowi.Pozdrawiam Lidka .M
              • Gość: eMcE Re: QUATRON IP: *.darkstar.pl 18.02.05, 22:06
                dzięki za te wypowiedzi, pozdrawiam!
            • Gość: pawex Re: QUATRON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 04:13
              grali u mnie na weselu i wszyscy byli super zadowoleni, nawet jak nie było
              nikogo na sali ( bo było ciepło i wszyscy wyszli na ogródek) to oni sami wyszli
              z akordeonem na dwór i śpiewali. Grają super - dla młody i starych, grają
              Slayera - na szczególne życzenie i szła dzieweczka i oczywiście wszystko co
              pomiędzy. I nawet był solówka na saksofonie, a pić nie chcieli nawet jak ich
              namawiałem. Jak ktoś ma jakies pytania to proszę na maila alfreda1[usuń to]
              @o2.pl. Pozdrawiam Quatron.
            • Gość: Ania Re: REMO IP: *.localdomain / *.trustnet.pl 17.04.05, 20:52
              A ja bardzo polecam zespół z Jaskrowa REMO tel 606-332-430 ( wszystko na live)
              Grali u mie na weselu i wszyscy świetnie się bawili
          • Gość: Marta Magnetic IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:25
            Mam pytanko czy ktoś coś słyszał na temat zespołu Magnetic.Serdecznie proszę o
            jakieś informacje i komentarze:))
            • Gość: anna Re: The Skuzi IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.02.05, 10:28
              Drogi ggg,w tej chwili znalazłam zespół,który za jeden dzień życzy sobie 3200
              zł więc jak się już domyślasz nie chodzi o kasę.Jak już napisałam Skuzi grają
              bardzo dobrze i poleca ich wielu moich znajomych, a jeśli chodzi o płytę to
              akurat mieli z wesela z zeszłego roku (ślub w Kościele na Błesznie, wesele sala
              Kinga)i tą płytkę od nich właśnie dostałam i wierz mi drogi kolego,czy też
              koleżanko, że zrezygnowałam tylko i wyłącznie z powodu nacisku ze strony mamusi
              i mimo,że na weselu jej nie będzie,takie traktowanie świadczy o tym, że na siłę
              szukają klienta,co jak widać przynosi efekt odwrotny!Twoje domysły niestety
              mijają się z prawdą!Pozdrawiam
              • Gość: hm za 3200??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:47
                hm 3200 zł. za dzień? za nie wiele więcej by przyjechał bayer full kto aż tyle
                bierze za jeden dzień i kto aż tak dużo daje ???? Czy was pogięło??? Nie
                bądzcie naiwni!!!
                • Gość: anna Re: za 3200??? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.02.05, 10:53
                  To nie naiwność!Zależy mi,żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik,poza tym
                  są to zawodowi muzycy,którzy na codzień grają Jazz,ale na weselach też spisują
                  się na 5!W zespole będzie 7 os więc to chyba też wyjaśnia sprawę.Jeśli masz
                  czas to grają dzisiaj w Fanaberii (wstęp wolny)i sam zobaczysz,że warto!
                  Pozdrawiam
                  • Gość: NIEZNAJOMY Re: za 3200??? IP: *.pl / 83.16.117.* 12.02.05, 17:25
                    JEŚLI MYŚLISZ ŻE ILOŚĆ INSTRUMENTÓW W ZESPOLE ZALEŻY OD JAKOŚCI MUZYKI I OD
                    WYKONANIA UTWORÓW TO SIĘ GRUBO MYLISZ,BO MOŻNA WYNAJĄĆ KAPELĘ Z DZIEWIĘCIOMA
                    MUZYKAMI I CAŁOŚĆ ZUPEŁNIE NIE BĘDZIE BRZMIAŁA.ALE ZDARZAJĄ SIĘ ZESPOŁY ,KTÓRYM
                    TO WYCHODZ ZAJEBIŚCIE.NAJLEPIEJ TAK JAK PARĘ OSÓB TU STWIERDZIŁO ZOBACZYĆ NA
                    ŻYWO ZESPÓŁ I PO PROSTU UMÓWIĆ SIĘ NA KONKRETNY TERMIN POD KONKRETNĄ SALĄ ŻEBY
                    ICH POSŁUCHAĆ A NIE SUGEROWAĆ SIĘ LICZBĄ OSÓB W ZESPOLE.A POZA TYM OPRÓCZ
                    GRANIA LICZY SIĘ RÓWNIEŻ SPOSÓB ZABAWIANIA GOŚCI BO PRZECIEŻ ZA TO IM
                    PŁACISZ.POZDRAWIAM- NIEZNAJOMY
                • Gość: anna Re: za 3200??? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.02.05, 10:55
                  Przeczytaj wypowiedź Marty powyżej - Qatron bierze tyle samo bez perkusji i bez
                  basu!Co Ty na to?U mnie będą chyba wszystkie możliwe instrumenty za tą cenę.
                  • Gość: anka Re: za 3200??? IP: *.net 03.02.05, 14:25
                    dobrze anno tylko co to za zespol? i ja niestesty nie moge dzisiaj tam isc wiec
                    prosze cie o namiary!!
                    • Gość: anna Re: za 3200??? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.02.05, 14:45
                      Napisz na: mojaskrzyneczka@poczta.onet.pl to podam Ci więcej informacji.Podaj
                      swojego maila!Pozdrawiam
                      • Gość: eMcE Mam jeszcze jeden typ... IP: *.darkstar.pl 06.02.05, 11:47
                        ... zespół EL-TRONIC - 2 facetów + wokalistka. Ktoś był na imprezie z nimi? Jak
                        grają na weselu, bo na płycie brzmi nieźle, ale wiadomo jak jest z płytami i
                        jak bawią gości? Czekam na wpisy. Pozdrowienia!
                        • Gość: zzz Re: Mam jeszcze jeden typ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:13
                          Płytą nie należy się sugerować. Najlepiej umówić się z zespołem i posłuchać na
                          żywo jak będą grać na najbliższej imprezie. Wtedy można ocenić. PS. Pod
                          warunkiem że rzeczywiście grają na żywo a nie z dyskietki
                          • niunia90 Re: Mam jeszcze jeden typ... 12.02.05, 21:36
                            Stokrotki to najlepszy zespół w okolicy. U mnie na weselu grali i każdy pytał
                            skąd ich wytrzasnęliśmy. Jak zagrali kawałek Stinga, to parę osób myślało że to
                            on sam!!!! Telefon do Grzegorza 606383420. Na pewno nie będziecie żałować. I to
                            nie prawda, że wysyłają kogoś na zastępstwo, bo oni mają wcześniej zaplanowane
                            urlopy i informują klientów o tym. Pozdrawiam i życzę udanego wesala i
                            wszystkiego najlepszego.
                            • Gość: amelia Re: Mam jeszcze jeden typ... IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 19.02.05, 23:14
                              Niunia90 to chyba bierze niezłą kasę za reklamowanie Stokrotek...
                              A tak już całkiem serio...
                              moja droga !
                              zastanawia mnie ile tak naprawdę znasz zespołów ???,
                              ile płyt demo przesłuchałaś ??
                              ile widziałaś kaset czy płyt DVD z innymi zespołami ???
                              Jeśli dalej nie wątpisz w to co napisałaś i masz trochę odwagi to odpisz prawdę
                              nie ma sensu żebyś nas kłamała bo nie o to chodzi...
                              Reklamowanie ich w ten sposób wydaje mi się śmieszny i pokazuje Twój brak
                              rozeznania w temacie bo znam kilka dobrych zespołów z Cz-wy i nie koniecznie to
                              muszą być Stokrotki...
                              Na koniec napiszę ci tylko jedno ... na Stingu nie kończy się całe wesele...
                              trzeba mieć dużo więcej repertuaru i to niekoniecznie PINK FLOYD tylko bardziej
                              dla ludzi którzy się bawią na weselu !!!
                        • Gość: aga Re: Mam jeszcze jeden typ... IP: *.com.pl / *.com.pl 15.02.05, 02:00
                          jeśli chodzi o EL-TRONIC w tamtym roku byłam świadkową u mojej najlepszej
                          przyjaciółki gdzie grał ten zespół. Jest tak samo dobrze jak na tej płytce, a
                          może i lepiej! I to bez żadnej ściemy ! Grają i zabawiają gości naprawdę bardzo
                          dobrze. Może dodam tylko to ... w tym roku zagrają ma moim weselu !!! Tylko z
                          tego co wiem to trzeba ich zamawiać co najmniej rok wcześniej.W razie czego
                          dzwoń do szefa zespołu Bogdana 606 669-590

ps. jeszcze jedna zaleta płacąc za zespół w lokalu w tym przypadku to nie za
                          pięć czy cztery ale tylko za 3 osoby :)
                          • Gość: viki Re: Mam jeszcze jeden typ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 00:38
                            Ja również byłam na weselu gdzie grał zaspół EL-TRONIC i grali całkiem dobrze
                            tyle tylko, że robili strasznie często przerwy i za to duży minus im się
                            nalezy. Kiedy wszyscy dobrze się już rozkręcili zespół śpiewał juz "a teraz
                            idziemy na jednego..." Radzę zwrócic im na to uwagę !!
                          • Gość: infomusic Re: nie ilość muzyków a jakość ! IP: *.chello.pl 08.04.06, 16:50
                            Pamiętajcie że NIE ILOŚĆ MUZYKÓW DECYDUJE O JAKOŚCI !!!!!!!!

ale ich umiejętności !!!!!!!!!

często skład 2 osobowy brzmi o niebo lepiej niż 4 pijanych amatorów !!!!!
                        • Gość: matrix1310 Re: Mam jeszcze jeden typ... IP: 82.160.8.* 21.03.06, 14:00
                          polecam ten zespoł!!!
              • Gość: Rafala Re: The Skuzi IP: *.com.pl 16.06.05, 13:25
                Witam. Jeśli chodzi o zespół Squzi Brothers to grali u mnie na weselu. Nie
                korzystają z minidysków (od tego są odtwarzacze). Zabawa była przednia i
                spokojnie mogę ich polecić innym. Zespołów grających z "nieboszczykiem" -
                automatem perkusyjnym jest od groma. Nie wykazują żadnych zdolności muzycznych
                poza umiejętnością włączania automatu. Natomiast Squzi grają "na żywo" i w
                zasadzie mogą przygotować dowolny repertuar. Ja jestem ze swojego wesela
                zadowolony!!
      • vanessa_26 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 11.04.05, 18:12
        Witam!!!!
        Chciałabym wszystkim polecic zespół PRESTIŻ (Zespół ma w swoim składzie
        wokalistkę), który grał u w zeszłym roku na moim weselu. Muza super dla
        każdego. Poza tym doskonałe prowadzenie całej imprezy, duzo fajnych zabaw i
        konkursów. tel. 3682960
    • Gość: ikebana01 Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 195.116.203.* 13.02.05, 15:37
      Stokrotki grają rzeczywiście zawodowo....ale niestety to nie wszystko...Byłam z nimi na dwoch imprezach i na kazdej z nich któryś z panów przesadził z alkoholem. Szczytem braku profesjonalizmu był fakt, że okolicach godz.2 w nocy pan gitarzysta po prostu w połowie utworu zdjął gitarę bo "się źle poczuł" i wyszedł po prostu. Na poprawinach prawie caly czas odpoczywał w pokoju. Dodam że żadnej gratyfikacj pieniężnej za brak gitarzysty i wokalisty państwo Mlodzi nie otrzymali - z tego co wiem....
      • Gość: ania Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.net 13.02.05, 18:42
        I co robić????
      • Gość: Git.Stokrotek Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:24
        Droga Ikebano01
        Nazywam się Zbigniew Perliński i jestem gitarzystą zespołu Stokrotki mój e-
        mail:zbyszek@zespoly.art.pl w przeciwieństwie do Ciebie mam odwagę się
        przedstawić.Jeżeli chodzi o wesele na temat którego zabrałaś głos i moje
        zasłabnięcie (według Ciebie z powodu alkoholu)było to spowodowane chorobą
        ciśnieniową o czym dowiedzieli się państwo młodzi i jeżeli chcieliby
        zadośćuczynienie w formie zwrotu gotówki to napewno by dostali.
        Patrząc na to wszystko co się dzieje na tym forum jak zespół nadaje na zespół
        albo sam się zachwala udając gościa weselnego to wstyd że do tej branży należę!!
        Pozdrawiam wszystkich "prawdziwych" !!!!!!
    • dziukica Re: ZESPÓŁ NA WESELE 13.02.05, 23:25
      też polecam medium z adamem Kuligowskim ze Wrzosowej - najlepiej umówić się i
      posłuchać jak grają na innym weselu pogadać póxniej z młodymi czy byli
      zadowoleni. Stokrotki ok. ale bez przesady z zachwytami po prostu zespół tak
      powinni grać wszyscy problem w tym, że nie którzy to po prostu tragedia
    • Gość: przyszły teść Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 13:18
      jestem pierwszy raz na forum , przeglądam wasze opinie lecz nie spotkałem się z
      opinią dotyczącą zespołu NO PROBLEM. jeżeli ktoś coś słyszał to proszę o
      recenzje. Jest to grupa złożona prawdopodobnie z muzyków naszej filharmonii
      • Gość: M Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:50
        Zespół ten gra już bardzo długo i faktycznie ma w składzie muzyków z
        filharmonii.Z tego co wiem maja na swiom kącie sylwestra w Spodku a z regóły
        grywają na śląsku.Ale jak dla mnie zadna relewalcja- wiecznie pijanego
        perkusiste mieli:)). Obecnie jest już nowy. I jeszcze jedno bardzo drogo biorą
        za impreze.
        • Gość: eMcE Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.darkstar.pl 15.02.05, 23:01
          Jeszcze jedno pytanko o jeszcze jednym zespole: PRESTIŻ? Jak grają, jak bawią?
          Ktoś miał kontakt z tym zepsołem? Dzięki za opinie, pozdrowienia!
          • Gość: Marta Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:10
            Troszkę wiem na temat zespołu "Prestiż"-www.prestiz.org/ to ich strona
            internetowa. Można tam posłuchać kilku kawałków i oczywiście jest tam kontakt do
            Sałacińskiego.Moja prywatna opinia: Jako jedyny zespół na targach ślubnych wołał
            pieniądze za Płyte-3zł:).Na rok 2006 powiedział mi 2600 może 2700zł. Mój
            narzyczony spytał o transport,no i się dowiedzieliśmy że należy doliczyć jakieś
            200zł, bo ja jestem z Rędzin i to jest bardzo daleko od Cz-wy:)Jak dla mnie 10km
            to jest blisko.I jeszcze jedno zespół nie przewiduje grania(my chcieliśmy tylko
            akordeon) podczas grilla w drugi dzień na dworze. Zbyt duże wyzwanie, gdy nie
            umie się grać i używa się tylko dyskietek:).Moi znajomi, którzy mają zespól
            jednogłośnie odradzili mi Sałacińskiego.
      • Gość: Alcia Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.riph.silesianet.pl 16.02.05, 07:59
        A może ktoś wie cokolwiek na temet zespołu MAESTRAL ???
        • Gość: Niki7 Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:09
          Witaj! Są bardzo fajni! Będą grać u mojej siostry na weselu już w październiku.
          Słyszałam ich i polecam
    • Gość: kaaaa Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:48
      Białe Kruki - super zespół!!!
      • Gość: oko Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:07
        zależy dla kogo na pewno nie dla mnie
    • Gość: ola Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:41
      zadzwoń pod nr 606813925 zespół KRZAKI. Polecam.
    • Gość: Colbiusz Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.02.05, 10:51
      www.remedium.itl.pl/index.php/group,5,page,1.html i nic więcej nie
      trzeba:-) Wiem, bo sprawdziłemn. Pozdrawiam
    • Gość: roman Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.range217-43.btcentralplus.com 17.02.05, 14:07
      zna ktos zespol KONTRAST???
      • Gość: , Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:30
        jeden z najlepiej grających zespołów to No Problem
    • Gość: Ania Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.pl / *.7.sfc.pl 19.02.05, 18:31
      Zadzwoń pod numer 320-01-76 lub 505-566-007 super zespół - byłam z nimi na
      weselu w lipcu 2004 i było naprawdę super.

• Gość: norka** Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 195.116.203.* 25.02.05, 00:01
        super kapela z Radomska!!Nie biorą dużo kaski, a prowadzą imprezę naprawdę super. Nie ma problemu nawet z najbardziej wymyślnymi utworami.Jeżeli istnieje potrzeba akompaniują przy stołach. Świetny wokal - dziewczyna śpiewa czsem lepiej od oryginału!!!Wszystkie utwory rozłożone na głosy - mój ojciec jest muzykiem i był pod wrażeniem.Można zamówić obsługę kompleksową czyli zespoł, kamera i zdjęcia - także w plenerze( naprawdę zawodowe i w ciekawych miejscach). Byliśmy baaaaaardzo zadowoleni z poziomu i ceny...Zespoł Kompakt, tel. 327 26 69. Jedyną wadą tej kapeli jest to, trzeba ich zamawiać przynajmniej rok wcześniej, chociaż to zależy od terminu. Próbujcie, bo to naprawdę profesjonaliści.
        • Gość: anka ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.darknet.com.pl 12.03.05, 19:15
          A czy ktoś może wie coś o zespole Music Lovers z Kłobucka? Dostałam ich płyte
          demo i grają nawet nieźle. Czy ktoś ma jakieś informacje lub słyszał ich na
          żywo???
      • Gość: Robert Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.localdomain / *.trustnet.pl 17.04.05, 20:43
        Byłem już trzy razy na weselu z rewelacyjnie grającym zespołem z JASKROWA.
        Zespół nazywa się " REMO" i grają wszystko za żywo. Jedyny chyba problem to to,
        że trzeba ich zamawiać na rok, dwa lata wcześniej. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: olga Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:47
      Polecam zespół Dynamic grają na pewno bez dyskietek -super kawałki i z
      dziewczyną na klawiszach, grali u mnie za 2600 za dwa dni
      • Gość: Paweł Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 81.210.116.* 03.03.05, 11:17
        Tak, Dynamic to solidna firma, piją tyle ile potrzeba by dostosować sie do
        gości, mają repertuar bardzo aktualny, graja tak jak ma być tzn. te same akordy
        i aranżacje co w oryginałach(nie tak jak większość zespołów- i Jurek Konieczek)
        nie sa zbyt drodzy, Wszyscy fajnie spiewają, dziewczyna gra na flecie
        (poprzecznym oczywiście), mają swiatła na rampie i bardzo dobre nagłośnienie,
        perkusista prowadzi impreze równiez fajnie.polecam bo bawiłem sie w sierpniu na
        weselu jak grali.
        • Gość: Kolega Pawła Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:59
          Dokładnie tak. Ze swojej strony dodam tylko, że wiedzą co to jest des-moll i
          ile ma bemoli.
          • Gość: Bomba Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.05, 21:42
            Ja polecam Zespol "Dynamit" jest bardzo wybuchowy.
            • Gość: Gustaw A Maraton to jeszcze gra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:59
              ?
              • Gość: Karuzella Re: A Maraton to jeszcze gra? IP: 212.69.68.* 18.03.05, 12:31
                U mnie, w ubiegłym roku, na weselu grał MARATON. Biorą dużo, w porównaniu z
                innymi zespołami, nawet Stokrotkami. Polecam ich grę, są profesjonalistami i
                wszyscy bawili się doskonale. Natomiast mam jednak zastrzeżenia co do jednej
                rzeczy,mianowicie co ich reklamowania się podczas wesela, niestety zapominają,o
                tym, że to Para Mloda jest główną "atrakcją" wesela. To jedyne moje uwagi na
                ich temat.Jeżeli Komuś zależy na profesjonalnej grze i wspaniałej zabawie to
                polecam Maraton.
                • Gość: Muzyk po szkole Re: A Maraton to jeszcze gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:03
                  Jeżeli chodzi o MARATON, raczej czytaj MARA-TON, to nie polecam, chyba że komuś
                  się podoba jak do połowy nagi, przepocony i na bosaka gość w peruce trzęsie się
                  nad Wami. Myślę że ma weselu z udziałem tej kapeli najlepiej bawi właśnie
                  ona(kapela.
                  Są bardzo odporni na prośby gości i niejednokrotnie chamscy. To nie tylko moje
                  zdanie ale i wielu moich znajomych którzy na nieszczęście swoje też zatrudnili ten
                  zespół. Ponadto 7 osób a i tak grają z dysku choć się tego wypierają. Pozdrawiam
                  i życzę dużej ostrożności bo wesele ma się tylko raz .
                  • Gość: Rys Re:Agata IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.03.05, 14:42
                    Mam pytanko bawił sie ktos w Agacie na Narcyzowej? Tam zespół jest już razem z salą. Macie jakieś rozeznanie co do ich gry?
                    • Gość: ania Re:Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:45
                      A czy ktoś słyszał o zespole Music Lovers z Kłobucka?? Nazwa moze troche
                      śmieszna ale podbno graja dosyc fajnie. napiszcie!!
                    • Gość: Zyta Re:Agata IP: *.arcor-ip.net 31.03.05, 15:19
                      Bylam tam na weselu. Wiekszosc gosci ("starszyzna") byla zadowolona ;-) Mlodzi
                      niestety maja lepsze ucho i slyszeli falsze oraz brak rytmu :-(
                      Nie byla to tragedia, ale ja bym ich na wesele nie wziela.
                      • Gość: Zyta Re:Agata IP: *.arcor-ip.net 31.03.05, 15:21
                        Mowie o "Agacie", nie o Music Lovers (ania sie wciela w ten watek ;-)).
                    • Gość: Kaśka Re:Agata IP: *.riph.silesianet.pl 26.04.05, 12:13
                      Ja bawiłam się w Agacie na weselu .... było suuuuuper i nie zgodzę się z tym,
                      że tylko starsi goście się dobrze bawili.
                      Są dwa zespoły do wyboru ... polecam ten, w którym wokalistką jest dziewczyna z
                      długimi, ciemnymi włosami (nazwy nie znam - bo to nie moje wesele było).
                  • Gość: student muzyki Re: A Maraton to jeszcze gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:52
                    MARATON to najbardziej profesjonalny zespół muzyczny w Częstochowie.
                    Grają wyśmienicie i bawią gości na weselach fantastycznie.Ci co o nich piszą
                    żle to ich nieżyczliwa konkurencja.DOBREJ ZABAWY tylko z tym zespołem
    • Gość: Rysiek Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 11:01
      Witam
      BAYER JAZZ BAND poleca swoje usługi.
      Na podany adres mailowy: bajrys@poczta.onet.pl
      prześlij swój adres domowy, a wyślę ci oryginalne DEMO z naszych imprez.
      Podaj termin wesela.
      Pozdrawiam Rysiek
    • Gość: mia Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:24
      to forum to super źródło informacji!!!dzięki za dotychczasowe ale jeszcze: co
      wiecie o zespole forte???
      czekam dajcie znać ;) pozdro dla cz-wy
      • Gość: Miki Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 11.04.05, 23:03
        Powiem jedno jestem załamana, znalazłam w końcu salę mam piękny termin 10.09.2005 ale nie mam zespołu!!!!!!!!!!!
        Obdzwoniłam już z 30 zespołów nawet takich o których nikt tu nie pisał i nie maja tego terminu wolnego. Co robić?
        Podajcie jescze jakieś namiary bo wesele szlak trafi!!!!
        A grał u kogoś Damian Kubacki albo The Leaders lub TopBend?
        Tylko nie piszcie że mogłam wcześniej bo to sama wiem dobrze.
        • Gość: granda Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:50
          granda - 5 osób, bez dyskietek, wokalistka
          nr 600238554
        • Gość: Mirek Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:26
          Podzwoń po kamerzystach, oni mają kontakt z zespołami może coś ci jeszcze polecą.
          • Gość: Ada Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.160.172.* 12.04.05, 11:16
            Zespoły są na wiejskich weselach. Proponuję dobrego DJ + wodzirej
            • Gość: Jas Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 12.04.05, 11:21
              Posłuchaj nie komentuj głupio czy ktos ma wiejskie wesele czy nie.Myslisz że na MIASTOWYCH weselach nie graja zespoły.A po drugie jesli masz komuś coś polecić to zrób to bez urażania innych swoim brakiem kultury.Miastowa dziewczyno.
        • Gość: niki Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:13
          0504657125 - zadzwoń, spytaj, posłuchaj
    • Gość: Ulo Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 13.04.05, 10:29
      A słyszeliście coś o zespole III zmiana?
      • Gość: anna Re: III Zmiana IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.04.05, 15:24
        W poszukiwaniach zespołu trafiłam na III Zmianę, bardzo miły pan, dostałam
        płytkę z nagraniami i muzyka bardzo mi się podobała, przeszkodą jak dla mnie
        było jedynie to,że nie posiadają perkusji i wsomagają się delikatnie
        płytkami!:) pozdrawiam
    • Gość: sylwia Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 17:12
      polecam zespół ADAM 12. GRAJĄ W 5 OSÓB, WSZYSTKO NA ŻYWO BEZ DYSKIETEK,
      FANTASTYCZNY WOKALISTA I PRZEDNIA ZABAWA. BYŁAM NA SYLWESTRZE GDZIE GRALI I NA
      JEDNYM WESELU, NIGDY SIE TAK DOBRZE NIE BAWIŁAM JAKBY CO PODAJE NUMER 698730211
      • Gość: Jas Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 13.04.05, 19:49
        Ludzie dajcie jescze jakies namiary!!!!!!
        • Gość: ujok Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 14.04.05, 11:20
          tel 363 59 44 lub 0601 22 40 76 Zbigniew Zieliński DALLAS
      • Gość: gość Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.160.108.* 04.06.05, 02:53
        Cienizna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka