Gość: kasik IP: *.kalisz.mm.pl 14.02.05, 13:30 Gdzie w Częstochowie można zamówić,fajny i smaczny tort dla dzidzi na 1. urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: tort na 1.urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:34 Najlepsze torty są z Praszki(owocowy z bitą smietaną).Cukiernia jest na Wolności 17 (taki mały ryneczek)po prawej stronie w końcu.Polecam gorąco.Ja od 13 lat co roku tam zamawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_czwa Praszka tak - Wolnosci 17 NIE. 15.02.05, 16:28 Pani z tej cukierni jest dramatycznie niemiła. Polecam za to stoisko tej firmy w Jagiellończykach. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_czwa Re: tort na 1.urodziny 15.02.05, 16:29 karmic roczne dziecko tortem to dosc ryzykowne jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: tort na 1.urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:34 Fajne bajkowe postaci są w cukierni Jałowiec, ja miałam tygryska i byłam bardzo zadowolona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: tort na 1.urodziny 15.02.05, 16:43 Ale te z Jalowca mimo iz slicznie wygladaja to nie sa takie dobre jak smietankowy praszkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: tort na 1.urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:02 I wychodzi na to,że Praszka górą.Może nie są bajeranckie(torty oczywiście)ale smak ...m m m m palce lizać.polecam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: tort na 1.urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 08:39 bardzo dobre i naprawdę bajkowe torty można zamóić w cukierni Michaś , tam z katalogu można sobie wybrać wg gustu, ja zamawiam tam od lat i jestem zadowolona, z usług Jałowca też kiedyś korzystałąm, niestety walory smakowe nie najlepsze ..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: tort na 1.urodziny IP: *.kalisz.mm.pl 16.02.05, 17:07 Dzięki wam za odpowiedź.Zamowimy chyba w Michasiu. PS.nasz roczniak też spróbuje ;),a co raz ma sie takie wyjątkowe urodziny.:) Odpowiedz Link Zgłoś