Gość: praktykantka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:52 Podobają wam sie praktyki na lekcjach w szkolach ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornik Re: Praktyki IP: *.czestochowa.agora.pl 24.02.05, 19:09 Z tego co pamiętam to podobały mi się niektóre praktykantki Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator_czwa Re: Praktyki 24.02.05, 21:11 pytasz praktykantów czy praktykowanych? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktykantka!!! Re: Praktyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:18 praktykantów Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Praktyki 25.02.05, 16:43 ja kiedys mialam praktyki, dawno to bylo. w zespole szkol na Targowej. podobało mi się, młodzież b. fajna. i ogólnie było sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praktyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:32 A czego uczylas na targowej?? i ile to bylo temu?? Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: Praktyki 28.02.05, 19:59 Mi osobiście bardzo sie podobały i z chęcią bym tam wróciła jeszcze pouczyć. Dzieciaki były cudowne (nie licząc kilku incydentów), a moja opiekunka, no cóz, na lepsza chyba trafić nie mogłam. Poza tym całe grono pedagogiczne było bardzo przyjazne i sympatyczne, łącznie z dyrekcją. W takiej szkole mogłabym uczyć :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktykantka!!! Re: Praktyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:20 a czego uczylaś?? Odpowiedz Link Zgłoś