Dodaj do ulubionych

Czarna Dziura

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:01
Wczoraj Zespół Czarna Dziura miał swój koncert i promocję płyty w Pubie Oslo.
Bardzo chciałam tam być, ale niestety załapałam grypę i z koncertu wyszły nici
:(:(. Czy był ktoś na koncercie i mógłby podzielić się wrażeniami? No i gdzie
teraz mogę jeszcze kupić płytę? Dajcie znać. Pozdrwaiam Iweta
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Czarna Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:37
      to jest nr tel. do zespołu Czarna Dziura 0604806475 oraz e-mail:cz-d@o2.pl,
      są to namiary spisane z płyty DVD.Polecam super płytka
    • Gość: Iris Re: Czarna Dziura IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.02.05, 18:58
      Masz czego żałować.Było naprawdę super.Panowie dali czadu jak zwykle zresztą:o)
      Płyta naprawdę jest kapitalna.Polecam!Życze zdrówka:o)
      • john_fontane Re: Czarna Dziura 26.02.05, 19:09
        Podpisuje sie pod powyższą opinią wszystkimi ... czterema kończynami.
        Warto posłuchać bo są lepsi od większości medio-chłamów.
        • Gość: ginger Re: Czarna Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:24
          rewelacyjny koncert chyba najlepszy do tej pory n0o i była promocja mojego
          ulubionego piwa beamish kto nie był niech żałuje
          • john_fontane Re: Czarna Dziura 26.02.05, 19:27
            To czarne piwko irlandzkie ? No mniam... :D Pani Barmanka mi poleciła i nie
            żałowałem... a i takie P.S dla Panów... barmanki/kelnerki są najładniejsze w
            całym mieście :)
            • Gość: ona Re: Czarna Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 20:03
              Super płytka,gratuluję i polecam wszystkim,każdy powinien ją mieć w domu
              • Gość: taurus Re: Czarna Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:51
                koncert rewelacja zresztą w Oslo grają najlepszego bluesa. Płytkę kupiłem ale
                gdzie ją teraz kupić nie wiem, zapytać trzeba w Oslo
                • Gość: czaruś Re: Czarna Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:08
                  Poczytaj post "Promocja Płyty Czarna Dziura Live" tam są informacje gdzie i jak
                  można kupić płytkę DVD, a swoją drogą to rewelacyjna płytka .
                • Gość: ania Re: Czarna Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:30
                  i jak Ci się podoba ta płytka, warto ją mieć?
                  • Gość: agnes Re: Czarna Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:48
                    super muza i ekstra zrobiona płytka pozdrawiam fanów Czarnej Dziury

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka