Gość: yoyo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:02 rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=78856 co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Re: Prezydencki hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:33 mam nadzieję, że przyszły prezydent - prawdziwy POLAK - pierwsze co zrobi to wypier.... portrety Kwacha ze ściany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barone Re: Prezydencki hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 00:04 Byłem tam kilka razy. Czwarte zdjęcie od góry: stał tam stół bilardowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Prezydencki hotel IP: *.vf.shawcable.net 04.03.05, 05:03 Odpowiadasz na : Gość portalu: yoyo napisał(a): > co wy na to ? Poza tym ze nie moglem przejechac z Kubalonki do Czarnego z powodu zamkniecia calkiem fajnej drogi, to nic. W zameczku znowu rezyduje Prezydent. Bez wzgledu kto nim jest zostal wybrany w powszechnych wyborach i reprezentuje Panstwo. Trudno, zeby rezydowal na Oleckach, czy w jakims przysiolku Istenbej albo Koniakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Prezydencki hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:10 na szczęscie kończy mu kadencja i będzie musiał oddac za kilka miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Prezydencki hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:19 Wszyscy dla Jednego. Wyszło po nie całej złotówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ses Re: Prezydencki hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:09 a dla mnie po grosiku się zrzucicie - będę bardzo happy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Prezydencki hotel IP: *.flatpla.net 04.03.05, 10:35 Cieszmy się, że zostało odnowione, nawet za nasze podatki, a nie rozgrabione i zniszczone. A teraz sami mamy okazje tam pojechać i zobaczyć na własne oczy czy było warto. Ciekawa jestem ilu z tych krzykaczy chociaż pomyślało o tym żeby tam pojechać. A może się mylę? Napiszcie czy tam byliście i co widzieliście, bo poza Włodkiem nikt nic ciekawego nie napisał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ses Re: Prezydencki hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:52 ciekawe, czy tam zwykły zjadacz chleba będzie mógł przenocować i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Prezydencki hotel IP: *.czestochowa.agora.pl 04.03.05, 10:59 Będzie, choć oczywiście będzie to bardzo kosztowny nocleg. No, ale nie budowano tam przecież schroniska, czy przytułku, tylko odnowiono zabytkowy pałacyk na potrzeby głowy państwa i jej gości. Najbliżsi to prezydent Chirac i kanclerz Schroeder (oni tez mają rezydencje przypisane do funkcji). Dobrze, że zrobiono solidnie, bo prezydenci się pozmieniają, a pałacyk bedzie trwał i cieszył oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Prezydencki hotel IP: 80.48.252.* 04.03.05, 12:43 qrcze ... strasznie mala wanna. Odpowiedz Link Zgłoś