20.03.05, 03:21
Witam.. chce mieć tatuaż na pośladku... lecz nie wiem jaki wzór... :-/ czy
moglibyście mi podać stronki www. z różnymi wzorami pasującymi na tatuaż na
posladku??? Bardzo prosze o pomoc...
Obserwuj wątek
    • dzika_rzeka Re: Tatuaże 20.03.05, 10:14
      Masz tu dwa linki - www.nexte.glt.pl/

oraz www.blackwidow.ta2.prv.pl/

Ten drugi to link do prac Filipa - sama u niego robiłam tatoo i mogę z czystym
      sumieniem polecić.
      • Gość: ratko Re: Tatuaże IP: *.jevc.ac.uk 20.03.05, 10:31
        poszukaj czegos u wspolczesnych artystow;)
        ja mam motyw giger'a,tego od potworow z aliena..
        • Gość: rs Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 20.03.05, 21:16
          • Gość: ratko Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. IP: *.jevc.ac.uk 21.03.05, 09:48
            no niech zgadne kto to?:))))
            • marlinka1 Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. 04.04.05, 20:16
              Naprawde ladne ja tez widzialam.
            • marlinka1 Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. 04.04.05, 20:20
              A ty tez zgadnij kto to?
              • Gość: XXX Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:22
                osoba bezrobotna z tatuazem na dupie :)....toz ty pracy nie znajdziesz :)
                • marlinka1 Re XXX naucz sie czytac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.05, 20:31
                  Czy ty umiesz czytac,bo podejrzewam ,ze nie .Czy ja cos pisalam ,ze mam tatuaz?
                  A poza tym czy osoba bezrobotna nie ma prawa miec niczego?Czy tylko osoby
                  pracujace moga miec ?I w ogole twoje poglady na wiele spraw sa bardzo dziwne
                  npjazda na rowerze po Promenadzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka