ofecka 20.03.05, 03:21 Witam.. chce mieć tatuaż na pośladku... lecz nie wiem jaki wzór... :-/ czy moglibyście mi podać stronki www. z różnymi wzorami pasującymi na tatuaż na posladku??? Bardzo prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_rzeka Re: Tatuaże 20.03.05, 10:14 Masz tu dwa linki - www.nexte.glt.pl/ oraz www.blackwidow.ta2.prv.pl/ Ten drugi to link do prac Filipa - sama u niego robiłam tatoo i mogę z czystym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: Tatuaże IP: *.jevc.ac.uk 20.03.05, 10:31 poszukaj czegos u wspolczesnych artystow;) ja mam motyw giger'a,tego od potworow z aliena.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 20.03.05, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. IP: *.jevc.ac.uk 21.03.05, 09:48 no niech zgadne kto to?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marlinka1 Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. 04.04.05, 20:16 Naprawde ladne ja tez widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
marlinka1 Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. 04.04.05, 20:20 A ty tez zgadnij kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Tatuaże widzialam masz bardzo ladne tatuaze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:22 osoba bezrobotna z tatuazem na dupie :)....toz ty pracy nie znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
marlinka1 Re XXX naucz sie czytac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.05, 20:31 Czy ty umiesz czytac,bo podejrzewam ,ze nie .Czy ja cos pisalam ,ze mam tatuaz? A poza tym czy osoba bezrobotna nie ma prawa miec niczego?Czy tylko osoby pracujace moga miec ?I w ogole twoje poglady na wiele spraw sa bardzo dziwne npjazda na rowerze po Promenadzie. Odpowiedz Link Zgłoś