Dodaj do ulubionych

finding Jakuba...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:06
cześć szukam namiarów na mojego qpla z Częstochowy, ma na imię Kuba, studiuje
prawo na Uniwersytecie Jagielońskim ( jest na ostatnim roku)i aktualnie
mieszka w Krakowie, jeśli znacie jakiegoś Kubę z UJ z wydz prawa to bardzo
proszę o namiar. to ważne!!! Julia
Obserwuj wątek
    • Gość: boryas Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:11
      ja Go nie znam
      • Gość: primabalerina Re: finding Jakuba... IP: *.server.ntli.net 01.04.05, 23:21
        Ja tez nie
        • Gość: koko Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:27
          może jakieś nazwisko?szybciej nam pójdzie
          • Gość: Julia Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:44
            no właśnie chodzi o to że nie znam nazwiska :( jakbym znała to bym poszła na UJ
            i Go poszukała...
            • Gość: do Julii Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 21:11
              jak można nie znać nazwiska swojego kumpla???????????????
              • Gość: Krzychu Re: finding Jakuba... IP: *.bis / 212.244.80.* 04.04.05, 08:30
                Może to był kumpel;) z jednej szampańskiej nocy, po której Julii pozostał
                wieeelki problem!
                • Gość: taaak Re: finding Jakuba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:56
                  tak mi się wydaje a teraz tatusia szuka ;))
                  • Gość: koko Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:36
                    ale ty jesteś głupia...facet jest na 5 roku prawa UJ ,co za problem jechać do Krakowa, odnależć kogoś z 5 roku na wydziale i zapytać o Kubę?po co od razu głowę nam zawracać...
                    • Gość: Krzychu Re: finding Jakuba... IP: *.bis / 212.244.80.* 05.04.05, 15:48
                      A jak ten Kuba był Kubą-studentem 5 roku prawa UJ tylko tej jednej nocy?
                      • Gość: koko Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 16:03
                        no szukaj " wiatru w polu"
                        • Gość: Jakub Re: finding Jakuba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 16:06
                          ktos mnie szukal ?
                          • Gość: Roman Bratny Re: finding Jakuba... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:16
                            Ty się chłopie do niczego nie przyznawaj.
                            • Gość: koko Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:51
                              to zależy czy ładna,ala na świecie nie ma brzydkich kobiet,tylko wina czasem zabraknie....
                              • Gość: Krzychu Re: finding Jakuba... IP: *.bis / 212.244.80.* 05.04.05, 19:57
                                ... albo szampana za dużo się wypiło;)
                                • Gość: koko doJulii Re: finding Jakuba... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:11
                                  Julia odezwij się,zaspokój naszą ciekawość,czy mamy rację z tym "tatusiem"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka