Gość: Monia IP: *.com / 213.199.204.* 19.04.05, 20:44 Czy ktos z was zna moze adresy tanich noclegow w Pradze, moze jakies akademiki. Słyszałam o Hostelach. Podróż planuje w weekend majowy. Jestem studentką. Prosze pomozcie mi znalesc tani nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala361 Re: Tani nocleg w Pradze 27.04.05, 20:04 Praga jest bardzo droga.Musisz zapłacić za najtańszy nocleg 200 koron.Przed pragą jest o połowę taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auriane Re: Tani nocleg w Pradze IP: *.server.ntli.net 28.04.05, 20:44 Nieprawda, ja w zeszle wakacje zaplacilam ok. 120 koron za pokoj dwuosobowy w samej Pradze i nie byla to jakas rudera. Niestety wyrzucilam adres tej agencji. W kazdym badz razie pojechalam w ciemno i na miejscu sie okazalo, ze adresy spisane z internetu nie istnieja, a w samej Pradze o tani nocleg nie latwo, choc jak sie pozniej okazalo nie jest to niemozliwe. No, chyba, ze 120 koron to dla kogos za duzo, tanszego nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś