Dodaj do ulubionych

zgon na boisku SP42

IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 05:05
Wczoraj około godziny 18 na boisku SP42 koło hali gimnastycznej były dwie
karetki ratunkowe i radiowóz. Z parkingu pod basenem widać było że dwa
niezależne szespoły ratunkowe prowadzą reanimacje:
Prośba do gazety:
- Jaka była przyczyna oficjalna zgonu nastolatka (narkotyki, zwykłe omdlenie,
wypadek w trakcie uprawiania sportu)?

Wszystko to wyglądało sensacyjnie, ale tam zdarzył się dramat. Pół godziny w
tym wypadku ma podwójne znaczenie. Pomóżcie nam poznać prawdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: zgon na boisku SP42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:47
      Na oficjalną przyjdzie troche poczekac...
      Ale pogdybać lubiący mogą !
    • Gość: ...[*]... Re: zgon na boisku SP42 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:15
      wszyscy wiedza dobrze co sie stalo!nie wiem co tu ukrywac!;/!!!
      • Gość: expertum credere p Re: zgon na boisku SP42 IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:20
        ze źródeł wiarygodnych:

1. nastąpiło zasłabnięcie/omdlenie
        2. nastolatek uderzył głową w beton/asfalt
        3. nastąpił zgon

na wyniki sekcji zwłok należy poczekać.

Łączymy się w bólu z jego Rodziną, wszytskimi których poruszyła ta śmierć

a.j.s.
        • blankenese Re: zgon na boisku SP42 25.04.05, 19:31
          Bardzo interesuje mnie ta sprawa. Mam prosbe, czy pogadalbys ze mna na privie
          albo na gg. Jesli mozesz odpisz mi na ten adres (blankenese@gazeta.pl).
          • Gość: expertum credere p Re: zgon na boisku SP42 IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:52
            nie wiem nic więcej niż napisałem. Jeśli chodzi o Tysiąclecie to opisy na gg
            pełne są świeczek i bólu. Być może napisze, ale masz 99% pewności że nic z tego
            nie wyjdzie.
            • blankenese Re: zgon na boisku SP42 25.04.05, 19:55
              Nie ma problemu. Zobaczymy jak to sie rozwinie i jaka bedzie reakcja Wyborczej.
              • Gość: expertum credere p ściana płaczu IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:47
                wracając z pracy widze na boisku młodych ludzi i ścianę hali oświetloną
                czerwono-żółtym światłem zniczy.

Podobno ekipa pogotowia stwierdziła ślady pobicia. Podobno od chłopaków
                grających w niedzielne popołudnia wymuszano na kwacha.
                Na pewno go znałem. To nic że przelotnie. Zawsze mówiliśmy sobie dzień dobry,
                choć rzadko się widywaliśmy. Jak jego Matka zniesie tan ból.
                • Gość: ja ;(;( IP: 212.87.241.* 25.04.05, 23:02
                  U nas na tysiącleciu większość osób wie dlaczego umarł, ale nie sądze zeby
                  ktokolwiek chcial o tym powiedziec. Ja tez nie powiem, ale wiem, że Mateusza
                  wszyscy lubili nawet bardzo. I wszyscy sa pogrążeni w bólu. Nawet jeśli za
                  dobrze go nie znali. W naszym gimazjum dzisiaj wszyscy płakali, nie mogli sie
                  skupic na nauce. Był to bardzo fajny chłopak! Na boisko większość osób
                  przynosiło i zapalało świeczki. Teraz śa one ułożone w serce, a obok są ułozone
                  z tego inicjały Mteusza ;(;(;(;(;(
    • Gość: no name Re: zgon na boisku SP42 IP: 82.160.21.* 25.04.05, 22:48
      Jak byście wiedzieli kiedy będzie coś w gazecie. Dajcie znać !! :(
      [*]
      • Gość: Mieszkaniec Re: zgon na boisku SP42 IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:51
        Jest info:
        miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,2674790.html
    • Gość: Dla_policji_nikt Re: zgon na boisku SP42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:22
      To był mój przyjaciel. Teraz do komentarzy wyzej. Nie wiecie co sie stało to
      morda, i zajac sie wlasna dupa. Jestesmy pograzeni w smutku i nie chcemy zadnego
      rozglosu i pie..w stylu kwacha. Piepsznij sie pan w leb!
      • Gość: re Re: zgon na boisku SP42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:45
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=23182699&a=23188888
      • Gość: kumpela Re: zgon na boisku SP42 IP: 212.87.241.* 27.04.05, 12:32
        po huja ktoś pieprzy rzeczy o których nie wie... bo chce się popisac swoja
        niewiedzą przed innymi... to był nasz kumpel i przyjaciel... więc wara od
        niego!!!
        • Gość: Krzychu Re: zgon na boisku SP42 IP: *.bis / 212.244.80.* 27.04.05, 13:19
          czestochowa.naszemiasto.pl/wydarzenia/470936.html
      • Gość: Dla_policji.... Re: zgon na boisku SP42 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:07
        Ty dupku, jaki to Twój przyjaciel,jeśli wyrażasz się w tych słowach !!!!!!!!
        Pewnie topisz żal w gorzale, bo inaczej Twoich słów nie rozumiem, nie rozumiem.
        Jeśli jest się w Załobie, to nie myśli się o Kwachu [pisze się z dużej litery].
        Bliscy gromadzą się wtedy przy rodzinie. GNOJU,WYTRZEŻWIEJ a potem się odzywaj.
        To TYSIĄCLECIE,jak i inne dzielnice pełne młodzieży, pozbawione są TROSKI
        RODZICÓW. Chodzą po M1, Promenadzie, a w domach do godz.17-18 dzieją się cuda.
        Nie zganiajmy wszystkiego na młodzież, złą młodzież. BĄDŻMY Z DZIEĆMI W DOMU. I
        DOŚĆ UBLIŻANIA SOBIE - ZRÓBMY TO DLA TEGO NIESZCZĘSNEGO CHŁOPAKA !!!!!!!!!!!!!!
        MATKA
        • Gość: synek Re: zgon na boisku SP42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:16
          jak na osobę, która chce nazywać się MATKĄ to dużo ci brakuje... Ale staraj się !!
    • Gość: ... Re: zgon na boisku SP42 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.04.05, 12:06
      Biedny chlopak wąchal gaz z zapalniczki zakrecilo mu sie w glowie i spadl z
      murku na ziemie i mu sie cos wbilo w skron. Niepowinno sie o tym pisac w
      internecie bo my niechcemy zeby takie tematy byly do uzytku dla wszystkich.To
      jest straszny wypadek i szok dla nas i jego znajomych.To nie jest temat do
      rozglaszania publicznie nawet nie wiesz co my teraz przezywamy.Byl moim
      najleprzym przyjacielem i bratem.

• Gość: Zu Re: zgon na boisku SP42 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.04.05, 12:16
      a CH.. cie to obchodzi je..y kretynie to nie twoja sprawa my tu na 1000 bardzo
      cierpimy po jego smierci byl badrdzo lubiany. Wszyscy po nim placza a t6y sie
      ku.. wtracasz i rozglaszasz to publicznie HUJ CI W DUPE
      • Gość: Joseff Tito Re: zgon na boisku SP42 IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:59
        A tobie w oko bo w DUPE to pewnie dla ciebie przyjemność.
      • Gość: Pedałek :)) Re: zgon na boisku SP42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:10
        MNie też, mnie też !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka