Gość: Bez_drzwi IP: *.chello.pl 25.04.05, 09:26 Czy możecie polecić jakąś firmę sprzedającą i montującą drzwi wejściowe? W miarę solidne, w miarę tanie, w miarę ładne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Firma montująca drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 08:54 Lizurej z Wilkowiecka. Tanio moze nie, ale drzwi sa naprawde ladne i solidnie zamontowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teglo Re: Firma montująca drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:09 Mam też drzwi z tej frmy, są rewelacyjne. Ale nigdy nie drzwi i okna z DWD ul.Faradaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róza Re: Firma montująca drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:22 Nie polecam Firmy FENSTER z ul. Rocha. Partaczą robotę, zatrudniają niewykwalifikowaną kadrę, potem trudno o reklamacje. Mam dowody na dwie spitolone sprawy. Przestrzegam każdego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Firma montująca drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:53 Tylko nie Korzekwa z Wielkowiecka .Takiego niesłownego typa nigdy w życiu wcześniej nie spotkałem. Przestrzegam Was drodzy forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś