Dodaj do ulubionych

Nastolatek umarł na boisku

IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.04.05, 21:27
Tak się kończy branie sterydów w młodym wieku w dużych dawkach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Opra Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:14
      sterydów skąd takie głupie pomysły masz dowody żeby pieprzyć takie głupoty
      rozumiem domysły ale bez przesady nie wiesz a gadasz ehh ludzie ludzie
      • Gość: ja Re: Nastolatek umarł na boisku IP: 212.87.241.* 25.04.05, 23:51
        Dla Twojej wiadomości on nie brał sterdyów. IDIOTO!!!!!!!! Jak nie wiesz to się
        nie odzywaj
      • Gość: eeee Re: Nastolatek umarł na boisku IP: 212.160.108.* 28.04.05, 14:12
        Tak.To jest potwierdzone.
    • Gość: XXX Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:18
      Ty jelopie!!! Akurat tak sie sklada ze to byl moj bardzo dobry ziom i nie chce
      tu takich komentarzy rozumiesz? Jesli nie wiesz co sie dzieje to nie komentuj i
      zajmij sie wlasna dupa.
      • Gość: re Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:44
        Tak się składa, że wiadomość ta jest również TU, na tym FORUM - czy chcesz czy nie ludzie będą różnie komentować to bardzo przykre wydarzenie. Natomiast jak nie chcesz widzieć "tu takich komentarzy" to nie wchodź na forum i tyle. Druga ewentualność - skoro tu jestes i wiesz "co się dzieje" to napisz o tym choć hasłowo - zamkniesz usta tym, którzy "szukają".
        • Gość: anabol Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.04.05, 00:03
          No właśnie.
          Jak ktoś uprawia sport to zakładam, że jest zdrowy fizycznie.
          A z tego wnioskuje, że nie umiera sie w wieku 15 lat tak nagle podczas wysiłku
          fizycznego, a to sugeruje to co napisałem.
          Sama śmierć to przykra sprawa natomiast nie wolno pomijac jej przyczyny jaka by
          nie była.
          • Gość: Sąsiad Re: Nastolatek umarł na boisku IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 06:28
            > a to sugeruje to co napisałem.

A to dokładnie niczego nie sugeruje. Jest wiele przyczyn nagłych zgonów.
            Polecam "Medycynę sądową" Marcinkiewicza.
            Znany kolarz i mistrz Polski Joahim Halupczok zmarł w wieku 26 lat, grając w
            piłkę na hali. Przyczyną zgonu była wada wrodzona serca. Wcześniej wycofał się
            z zawodowego sportu.
            Nie zastanawiając się co piszesz wyrządzasz wielką krzywdę rodzinie i znajomym,
            przyczyniając się do powstawania plotek.
            Osobiście nie słyszałem wprost na co umarł papież (co było bezpośrednią
            przyczyną zgonu), a wszyscy wiedzą, że był bardzo schorowany. Nikt nie snuje
            jednak domysłów, że przyczyną było to czy tamto.
            • Gość: X Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 07:53
              Nie wiem nie wiem, trudno mi komentować, ale z kosmosu się nic nie bierze...
              • kaczucha182 Re: Nastolatek umarł na boisku 26.04.05, 16:14
                jezoo ludzie darujcie sobie juz te komentarze, rozne domysly nie musicie
                wszystkiego wiedziec my ktozy go znalismy wiemy co sie stalo i nas to boli jak
                piszecie jakies glupoty. darujcie sobie...
              • Gość: Wkurzony Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:50
                A dodoam jeszcze jedno nie bylo cię tam, nie widziales. Tylko ze oni raczej nie
                grali w nogę!!!!!
              • Gość: scikone Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.04.05, 17:38
                to jest konkretne frajerstwo rzucanie takich podejrzen zanlem go dobrzei wiem to
                to pierdzielona sciema a ty frajerze niedomyty nie odzywaj sioe jak nie wierz i
                zajmij sie sobA NIEDOMYTKU PIEPRZONY wszystko co jest tu napisane to sciema i
                nie iwerzcie w to
            • Gość: anabol Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.04.05, 08:27
              Tyle tylko, że Papież będąc schorowanym nie grał w piłke nożną nie wspominając
              o wieku.
              A myśle o tej przyczynie ze względu na to, że w obenych czasach dzieciaki coraz
              częściej sięgają po wspomagacze nie myśląc o konsekwencji, które są
              nieuniknione szczególnie w tak młodym wieku.
              • Gość: Bandzior Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:48
                Gość portalu: anabol napisał(a):

> Tyle tylko, że Papież będąc schorowanym nie grał w piłke nożną nie wspominając
                > o wieku.
                > A myśle o tej przyczynie ze względu na to, że w obenych czasach dzieciaki coraz
                >
                > częściej sięgają po wspomagacze nie myśląc o konsekwencji, które są
                > nieuniknione szczególnie w tak młodym wieku.

Co nie przeszkadza ci szyfladkować od ręki, a ludziom na podstawie twojego
                tekstu zmieniać domysł w fakt debilu.
                • Gość: anabol Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.04.05, 11:41
                  Pisałem ten post z myślą o ludziach myślących, ale widzę że nie zrozumiałeś :(
                  • Gość: Bandzior Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:54
                    > "Tak się kończy branie sterydów w młodym wieku w dużych dawkach."
                    > Pisałem ten post z myślą o ludziach myślących, ale widzę że nie zrozumiałeś :(

Dla mnie ewidentnie twój post jest równoznaczny ze zdaniem "Umarł bo brał" i nie
                    ma tu czego rozumieć, ktoś powinien cie namierzyc i łamać szczęke na wszelkie
                    strony do momentu kiedy tego zdania nie odszczekasz. Przeczytaj sobie jeszcze
                    raz co napisałeś twoje zdanie nie jest nawet przypuszczeniem - to jest EWIDENTNE
                    STWIERDZENIE.

• Gość: anabol Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.04.05, 12:02
                      Masz mocny argument, to normalne wśród prostaków.
          • Gość: kogo to obchodzi Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:14
            z tego co ja słyszałam to ten młody zaćpał się gazem który sobie wyciągnął czy co oni tam robią z tym gównem !! To jest okropne co się dzieje na tym swiecie !!!
            • Gość: Kimi Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:22
              "z tego co słyszałem" wy ludzie jestescie beznadziejni...zajmijcie sie sobą a
              nie tym co słyszeliście z jakis zrabanych plotek...mlody chlopak umarl...MŁODY,
              młodzi ludzie rózne błedy popelniaja, tak jak kazdy a wy zachowujecie sie
              jakbyscie byli idealami!!troszeczke wspolczucie i szacunku!!
        • Gość: Opra/Kózka Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:35
          my któży wiemy dobrze co się tam stało z jakiej przyczyny nie mamy zamiaru tego
          ogłaszać na jakimś forum jest to bolesne pozatym ci co powinni wiedzieć są
          uświadomieni a wy mówcie co chcecie nie mamy zamiaru tłumaczyć wam tego po to
          by wam zamknąć gebe ale i tak to co mówicie to bzdury i to bolesne dla nas jego
          znajomych, kolegów, przyjaciół więc zastanówcie się zanim napiszecie kolejne
          bzdury na ten temat może przynajmniej jak cos to je uzasadnijcie albo
          sprawdzcie to to boli bardzo boli jeżeli o twoim koledze gadają takie brednie
          zastanówcie się nad tym ja my sie w tej sytułacji czujemy i czy warto to
          pogarszać
    • Gość: Ja Re: Nastolatek umarł na boisku IP: 212.87.241.* 26.04.05, 08:37
      Ludzie!! To moj kumpel ze szkoly!!!
      • Gość: Menel Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:28
        Ale sensacja...
        • Gość: a [...] IP: *.pl / 212.244.24.* 26.04.05, 12:08
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: storima Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.d4.club-internet.fr 26.04.05, 12:33
            Wydarzyla sie tragedia.
            Forum to raczej nie lawka plotkujacych sasiadek na podworku.
            Lepiej wziac gleboki oddech
            i przypomniec sobie:
            empatia.

A co to takiego?

Pozwolcie tym ktorzy sa w zalobie
            dopelnic ostatniej poslugi.
            • Gość: Do Storima ??? Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:24
              Czy jest jakiś temat o którym nie wiesz STORIMA????? Przeraża mnie to Twoje
              WSZYSTKOWIEDZĄCTWO. Znów pytam : KTO TY JESEŚ, z tą Twoją wiedzą. Przestanę
              wchodzić na forum. Boję się, że wszędzie będzie Storima. KTO TO
              JEST ?????????????????????????????????????????????????????????????
    • Gość: Przyjaciółka Re: Nastolatek umarł na boisku IP: 80.51.57.* 26.04.05, 14:59
      Wiecie co to jest żałosne co wy tu piszecie Jakie sterydy was potrezpało!!!!
      NIe ma cie dokładnych informacji to przynajmniej oszczedzcie sonie tych głupot
      To był mój zioomek i arz mnie bierze na wymioty jak czytam to co wy tu
      piszecie!! To jest straszne co ludzie moga wymuslic No nie Sterdy jeszcze czego
      Jestescie jednym słowem ŻAŁOŚNI!!!!! To był nasz kochany zioomek i powiem wam
      tyle ze gó.. wiecie z tego co sie tam satło!!! Miejcie ludzie wstyd i
      sumienenie =((( To jest straszne
      • Gość: black Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:17
        Jak się skupisz nad pisownią, to może będziesz bardziej zrozumiała. Domyślam
        się o co Ci chodzi, ale Twój post, mimo emocji, pozostawia wieele do życzenia.
    • Gość: Agata i Marta Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:41
      Ja pie.. jak można coś pisać o jakich kolwiek sterydach w takiej chwili!ty człowieku chyba niemasz uczuć!Ale kiedyś się to odegra na tobie Frajerze.Skąd wogóle przyszło ci do głowy że on mógł brać sterydy 15letni chłopak!Tychyba nic nie myślisz!Następnym razem sie zastanów nad tym co piszesz!;(
    • Gość: DoktÓr Wiktur Re: Nastolatek umarł na boisku IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:52
      Jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o pieniądze lub kobiety.Młody był
      więc kase wykluczyć można bez obaw.Zapewne jakaś lala oświadczyła że nie tylko
      chce miec z nim dziecko ale już zaimplikowała sobie jego nasienie i teraz bedzie
      musiał być jej mężem więc co miał poradzić bidny chłopaczyna-fiknął koziołka.
      • Gość: Opra/Kózka Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:56
        aleś wyeksponował swoją głupote żeby być takim idiotą to też trzeba potrafić
      • Gość: ktuś Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:41
        aha i jeszcze jedno. bo niejaki Gość portalu: DoktÓr Wiktur napisał(a):
        > Jak nie wiadomo o co chodzi
        A więc tak: ten kto powinien wiedziec to wie. A ten kto nie wie widocznie nie
        powinien wiedziec. ale takiej glupoty to jeszcze nawet ten anabol caly nie
        napisal...
      • strzalka_ok Re: Nastolatek umarł na boisku 26.04.05, 17:42
        strasznie to określiłeś, widocznie właśnie takie problemy miewasz ze sobą,
        przykre...........,
        chłopie weź się w garść i pomyśl, może jeszcze jakieś szare komórki Ci zostały
        :(((((
      • Gość: Kumpele Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:14
        Ku.. doktorku wiktorku ty to sie lepijej nie wypowiadaj nic!bo piszesz same głupoty je..y zboczeńcu!Nie znałeś chłopaka a takie głupoty wypisujesz!dramat człowieka z ciebie jest:/Jesteś nikim:/Sprawiasz tylko przykrość innym ludziom co byli mu bliscy wypisując takie brednie aż śmieszny jesteś!Jeżeli ciebie takie coś spotkało o czym napisałeś to nie oznacza żeby innych też takie coś spotykało!
        • Gość: KUMPEL z 1000 Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:24
          Qrw... jak ten chłop co wypisuje jakieś bzdury o sterydach mnie denerwuje!!!
          Chłopie jak qrw... nie wiesz jak było to nie pisz!!!!!
      • Gość: kLoK Re: Nastolatek umarł na boisku IP: 212.87.241.* 26.04.05, 18:26
        Jacy Wy jesteście poje..i jak mozna pisać takie bzdury jeżeli nie wiecie oco chodzi to się nie wypowiadajcie na ten temata : Sterydy, Jakaś laska. Jestęscie NIENORMALINI, ŻAŁOŚNI, BEZNADZIEJNI. jak mozna wypisywać takie głupoty jak nie wie się co się na prawde stało. DEBILE !!!!!!!
        • Gość: kLok Re: Nastolatek umarł na boisku IP: 212.87.241.* 26.04.05, 18:33
          I powtórze już wcześniej wymienioną mysl: TEN KTO MA WIEDZIEĆ WIE CO SIĘ STAŁO, TY IDIOTO NAJWIDOCZNIEJ NIE MIAŁĘŚ WIEDZIEĆ!!!!!!!!. Nie sprawiaj bólu tym którzy go znali i bardzo, albo choc troche lubili, bo my jesteśmy pogrążeni w wielkim bólu, a Ciebie to nie obchodzi i wypisujesz jakies głupoty. KRETYNIE!!!
          • lily9 Re: Nastolatek umarł na boisku 26.04.05, 18:54
            Wiesz poprostu szkoda słów na takiego debila.
            Ludzie to chyba umieją tylko krytykować nawet nic o tym nie wiedząc!
            Już mnie to do szału doprowadza
            Macie racje że ci co wiedzą to wiedzą.
            Ale ci co nie wiedzą niech lepiej się zamkną,bo to jest dla nas tragedia a nie
            kolejna sparawa dle głupich komentarzy.
        • Gość: do debili Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.kik.pcz.czest.pl 29.04.05, 11:13
          deblie to jestescie wy co niby "wiedza co sie stalo ale nie powiedza" czemu nie
          powiecie prawdy??? umiecie tylko wyzywac na innych a prawdy nie powiecie wiec
          zaprzestancie "ziomy"-załosne chłoposzki
          • aajka Re: Nastolatek umarł na boisku 30.04.05, 15:34
            qrwa h...j ci do tego co sie stalo a nie powiemy wam co sie stalo bo i tak
            dopiszecie swoje a pozatym jak bys sie zachowal na naszym mjejscu
      • aajka [...] 30.04.05, 15:29
      • Gość: Gruby-ziom Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:41
        Jestes idiotom jesli myslisz ze chodziło o dziewczyne!!!!!!Ja cie prosze...nie
        ja ci każe nie gadaj takich bzdur o mojim przyjacielu to jest nie prawda!!!!!!!!
        I jak nie wiesz to sie nie odzywaj!!!
    • Gość: lily Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:36
      Boże już nie mam siły.Jak nie wiesz to się nie odzywaj!!
    • Gość: Dziad Re: Nastolatek umarł na boisku IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:56
      Ludzie!Przestańcie już drążyć ten temat,jedni kpić a drudzy podsycać ciekawość
      innych,taki moment trzeba uczcić chwilą ciszy a nie robić z tego Bóg wie jakiej
      afery , tajemnicy i sensacji.Apeluje o spokój i bez niepotrzebnego rozgłosu.
      • Gość: myhy Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 26.04.05, 19:02
        On wcale nie bral sterydow !! On byl cpunem !! akurat wiem co sie tam stalo !!
        Ten lebek wdychal gaz, podobno z zapalniczki, ale tego nie jestem pewien !!
        Wiem na pewno ze wdychal gaz. I nie zalowal uzywek !! Ja tylko wspolczuje jego
        rodzicom...
        • Gość: Dziad Re: Nastolatek umarł na boisku IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:06
          No i widzicie ku..,kolejny-apeluję-nie wpisujcie się już do tego wątku naczej
          będzie on non stop na topie kusząc kolejnych szajbusów.Dla dobra ignorujcie
          wszystko co zostanie tu napisane bo szkoda słów.
          • Gość: myhy Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 26.04.05, 19:26
            co moze to nie prawda ?? On mial na imie Marcin. I moze jeszcze powiecie ze byl
            idealnym dzieckiem ?? Nie palil, nie pil i nie CPAL !! Badzmy szczerzy
            • lily9 Re: Nastolatek umarł na boisku 26.04.05, 20:24
              Ja nie mówię że był idealny
            • lily9 Re: Nastolatek umarł na boisku 26.04.05, 20:30
              Ale nikt nie jest idealny.Może to dla ciebie kolejna sparawa dla głupich
              komentarzy ale dla mnie nie!I zastanów się najpierw co piszesz jeśli nawet nie
              wiesz jak miał na imię.
            • Gość: Znajom... Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:43
              Dopiero teraz weszłam na ta stronke i jak czytam wasze opisy to mi się chce
              płakac z zarazem smiac z ludzkiej gupoty o np: sterydy ćpanie albo własnie
              przeczytałam jak to mychy przemianował\y Mateusza na marcina...Ludzka gupota
              nie zna granic..gdybyście Go znali wiedzielibyscie jaki był z niego zaje*****
              chłopak...
              Pamiętajcie o tym....
              I skończcie wreszcie z tymi komentami...proszę!!!
        • lily9 Re: Nastolatek umarł na boisku 26.04.05, 20:21
          To jak nie jesteś pewien to się nie odzywaj
        • Gość: xxx Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:21
          Ty to myhy jesteś jebnięty i ku.. wciągasz gaz od zapalniczek!a nie on pajacu je..y!!!Ogarnij się!!bo jesteś smieszny z tym gazem <lol2>
        • aajka [...] 30.04.05, 15:38
    • Gość: ka...1000 Re: Nastolatek umarł na boisku IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:32
      wcale nie Marcin, jeśli o to chodzi... nie znałam chłopaka (tzn tylko z widzenia
      i nazwiska wiem który to) więc nie chcę go oceniać. I tak to nic nie zmieni. W
      każdym razie przykre jest to że ludzka śmierć jest podstawą wstrętnych plotek,
      bo ile osób tyle wersji "Dlaczego...?" Ludzie! Nie cofniemy tego co się stało.
      TRzeba uszanować to ze nie ma go wśród nas, to że wielu teraz cierpi z powodu
      jego odejścia i że mimo tego jaki był, co robił będzei mu dobrze tam gdzie
      teraz jest. A miejmy nadzieję, że blisko Boga...
    • Gość: Duszek Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:40
      jak ktos kto go nie znal moze pisac ze to byl ćpun....to jest straszne nawet
      niewiesz jak sie nazywal MYHY a mowisz ze ćpun...poprostu zal mi ciebie w
      takiej chwili piszesz takie rzeczy, jestes żałosny!! pomysl o wszystkich
      ludzich ktorzy go kochali i teraz cierpia gdy czytaja taki twoj glupi
      kometarz...:(:(
      • Gość: X Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:01
        Kurcze ludzie nie dziwcie się, że są spekulacje, temat jest burzliwy, a że
        został poruszoy w Gazecie jest komentowany. Ja tylko wiem, że nic nie bierze
        się bez przyczyny. Dragi, alkohol, faje, nie wiem, nie znałem, nie potwierdzam
        nie zaprzeczam. Był chory? No to jest smutna przyczyna, ale jakby sięgnąć
        głębiej, jeżeli ktoś wie, że jest ciężko chory, to nie może zmuszać się do
        wysiłku fizycznego. A wypadek to chyba nie był, bynajmniej z artykułu tak
        wnioskuję.
        Mnie dziwi tylko jedna rzecz, wszyscy rzekomi przyjaciele twierdzą, że znają
        przyczynę, nie są to dragi, ale nie powiedzą co? To też może sugerować, że to
        właśnie dragi. Niech nikt się nie dziwi spekulacjom bo one były, są i będą.
    • Gość: koleżanka Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:00
      Im więcej o tym mówicie ja w to nie moge uwierzyć.... To jest straszna
      tragedia... :( nie wiem kiedy po tym wszystkim sie pozbieramy...
      • Gość: koleżanka Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:06
        Nie wiem jak mozecie tam na niego mówić, poprostu żal mi was wszystkich którzy
        w tak beznadziejny i bezpodstawny sposób mogą go oskarżać to takie rzeczy w
        dodatku ludzie którzy go nie znali...:/ JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI!!!! Nie moge sie
        z tym pogodzić! On miał 15 lat i przed sobą całe życie... to dowód że ono jest
        tak kruche... troche szacunku!!!
    • Gość: Przyjaciel-Kraba Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:54
      Niestety..sprawa ta nie ucichnie szybko..! Ja nie umiem sie z tego pozbierac.
      Umarl moj przyjaciel...Komentarze i robienie z tego taniej sensacji jest
      strasznie bolesne i nie przyjemne dla osob ktore byly z nim blisko..Niech ta
      tragedia bedzie przestroga dla wielu osob..!Prosilbym o nie pisanie dalszych
      komentarzy i zejscie z tematu "ćpanie gazu"..
      • lily9 Re: Nastolatek umarł na boisku 26.04.05, 21:01
        Masz rację lepiej już z tym skończmy.Mam nadzieję że to do nich dotrze i zobaczą
        jaką nam przykrośc sprawiają.
    • Gość: m kolezanka Re: Nastolatek umarł na boisku IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:03
      wiecie co nie moge tego czytac !! wy wpgole piszecie tu takie bzdury nie wiecie
      co sie stalo i zgadujecie i piszecie tu takie bzdury ze az szkoda gadac !! jedni
      cierpia a wy co z tego robicie jakis chory pokaz !! ludzie opanujcie sie !!
      Mateusz zawsze pozostanie w mojej pamieci [*]
      wieczny odpoczynek racz Mu dać ...
    • Gość: japa Re: Nastolatek umarł na boisku IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:14
      Jak naćpał sie gazu a własnie tak było - i kto tam był to wiedział o tym - to
      nie dziwne, że tak sie stało
      • Gość: Marta Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:20
        Ej człowieczku jesteś poje..y i tyle moge na twój temat powiedzieć JAPA!i życze ci żeby cię spotkało to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak masz takie zdanie na temat śmierci człowieka!palancie!
        • Gość: Opra/Kózka Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:32
          w 100% zgadzam się z tobą duszek:( bo to boli i jeszcze bardziej chce się
          płakać niektóży nie maja juz siły plakać i przejmować się co poniektórymi
          idiotami a my go wspominamy ale to że wejdziemy na neta poczytać o tym co o nim
          mówią i sprostujemy brednie które piszecie to chyba dobrze no nie pozatym ehh
          szkoda słów
    • Gość: Duszek:( Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:20
      Prosze was zakończcie debate na ten temat bo wiele ludzi naprawde bardzo cierpi
      a dla was jest to zwyczajna afera...:( zastanówcie sie czy to odpowiedni temat
      i pora do stwarzania takich kometarzy:( gdybyście wy stracili przyjaciela nie
      byloby wam latwo czytac glupot jakie tutaj wypisujecie... naprawde...
      • Gość: myhy Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 26.04.05, 21:23
        Jezeli to dla was to jest taja tragedia to czemu nie spedzice tego czasu w
        ciszy, na wspomnieniach tylko siedzicie na necie i wrzucacie innym. Wieze ze
        JAPA byl tam i tez slyszal ze Mateusz nawdychal sie gazu !! Szkoda mi tylko
        jego rodzicow :(
        • Gość: Gruby-ziom [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:28
      • Gość: Lolita Re: Nastolatek umarł na boisku IP: 212.87.241.* 27.04.05, 22:40
        Dajcie juz spokój tym komentarzą!!! to i Tak Mu życia nie wróci!!! co to za
        róznica jak zginął... to juz mu zycia nie wróci!!! skonczcie to!! Zginął
        chłopak który miał tylko 15 lat miał szat zycia przed sobą!!Był wspaniałym
        chłopakiem kumplem i przyjacielem i zapamietajcie Go takiego jakim był... czyli
        uśmiechniętym ., miłym kolegą!!! dajcie temu spokój!!! prosze przynajmniej
        przez szacunek i pamięc dla niego!!!
    • Gość: Duszek Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:28
      czy ty juz naprawde nie masz sie do czego doczepic tylko do tego ze ktos siedzi
      na necie!!?? a skoro tak bardzo szkoda ci jego rodzicow to ze swoimi
      kometarzami sie schowaj....:( bo jescze bardziej ich ranisz pisząc taki puste
      brednie!! az taka wam frajde sprawia czyjas smierc??
    • Gość: japa Re: Nastolatek umarł na boisku IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:36
      Dużo pisze osób żeby się zamknąc- podobno jego znajomi, koledzy. Ale to teraz
      podnosicie głos, a gdzie byliście wtedy kiedy ćpał gaz bo nie było to pierwszy
      raz
      • Gość: Marta Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:47
        Japa pie..sz gupoty weź sie już nie wypowiadaj na tym forum
        Tak bedzie lepijej dla nas wszystkich!Pajacu:/
        • Gość: japa Re: Nastolatek umarł na boisku IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:54
          widze Marta, że boli cie prawda---wiec ty sie zastanów dla czego nie pomogłaś
          mu wcześniej
          • Gość: Karolinka :( Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.pl 26.04.05, 22:40
            A Co Do Twojego Komanta Japa.. to powiem Ci Tak.. Piszesz Na Mnie i Łukasza..
            Ze Mu Nie Pomoglismy.. Robilismy Co Tylko Moglismy.. I Bylismy Z Nim Do Konca
            Jego Dni.. i Nie Obwiniaj Nas Tym Ze My Mu Nie Pomoglismy.. Bo Zawsze Gdy Do
            Nas Przyszedł To Miał Z Naszej Strony Pomoc,Zrozumienie i Wsparcie .. i Niemów
            Takich Bzdur ze My Mu Nie Pomoglismy...!
          • Gość: Gruby-ziom Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:33
            Jeśli masz jakieś do nich pretensje to juz twoja sprawa a skad wiesz ze nikt mu
            nie próbował pomóc?????odwal sie od nich bo oni mieli dobre chęci i chcieli mu
            pomóc jak się od nich nie odpie..sz to cie znajde ty ch..u
    • Gość: Duszek Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:36
      dzieki Kozka i tak jak Kraba prosze wszystkich zebyscie zakonczyli wypowiaanie
      sie na temat o ktorym nie macie zielonego pojecia....:(
    • Gość: PTASZEK:) Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.04.05, 21:39
      Choc nie znalam tego kolesia jest mi bardzo przykro..podobno to byl ktos o kim
      trudno bedzie zapomniec...mam nadzieje ze tam gdzie teraz jest bedzie mu dobrze:
      (:(:(
    • Gość: Ehe:/ Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:57
      Jak w takiej chwili mozna komuś pomóc idioto??!! on nie mial zadnego urazu na
      psychice i nie potrzebowal pomocy!! poprostu upadl...niewiem, nieznalam go, ale
      jak czytam to co tutaj piszesz to zal mi ciebie!!
    • Gość: misiek pie*dolą głupoty az głowa boli IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:58
      on azdnych sterydow nie bral tes sku*wiele chca z niego zrobic nastoletniego cpuna
    • Gość: ZIom Re: Nastolatek umarł na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:59
      Poje..e pie..ne debile nic ku.. nie wiedza ale ch.. założenia sa najlepsze no pewnie brał sterydy ale jakos nie wygladał na takiego który brał sterydy ładne ku.. ploty chodza nie długo bedzie ze koles naprawde dostałe piłka która nie mógł dostać bo wcale nie grali w zadna piłe :/ BK (bez komentarza)
    • Gość: misiek [...] IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:06
      • Gość: japa Re: sterydy HAHAHAHAHA ! idioci IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:18
        od kiedy gaz do zapalniczek jest sterydem tego nie wiedziałem, ale dzieki za
        wyjasnienie
    • Gość: ka...1000 TROCHE SZACUNq IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:16
      Ludzie dajcie spokój. To jest forum, tak więc teoretycznie każdy ma prawo pisać
      to co chce. Ale pomyślcie czy warto rozsiewać plotki o kimś kogo już nie ma?! Po
      co męczyć i jeszcze bardziej dołować tych, którym był bliski! Nawet jeśli ćpał
      to tak naprawdę nie zmienicie przeszłości głupim gadaniem! Chłopak odszedł i
      zamiast oskarżać Jego i wszystkich Jego bliskich, pożałujcie ICH!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka