Dodaj do ulubionych

Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach Cze-w

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:02
y ???poprosze o jakies namiary na osrodki wypoczynkowe najlepiej :D
Obserwuj wątek
    • Gość: dn Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:44
      ośrodek wypoczynkowy "Krecik"
      tel. 317-71-23
      • Gość: . Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 22:54
        koszęcin GOSIR
        • Gość: Alonzo Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:58
          Gospodarstwa agroturystyczne w okolicach podczęstochowskiego Olsztyna.Nie wiem
          jakie ceny ale jest jeszcze przed sezonem i może będzie taniej-a przy okazji
          jest co oglądać,gdzie spacerować .Jeśli będziesz zainteresowany to postaram się
          na jutro załatwić pare adresów,telefonów.Pozdr
    • Gość: NIKA:) Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:03
      Stajnia i Gospoda Biały Borek.POLECAM!!!www.stajnia.civ.pl/
    • Gość: 121 Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.net 28.04.05, 23:11
      Ławeczka w parku z leśnym dzbanem (chybae 5.50 zł)
      • Gość: Ariel Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:35
        Ośrodek całoroczny Grzybek w Zawadach nad Liswartą.
        POdlesice i góra Mirów.
        "Kalina" w Krzeczowie nad Wartą
        Złoty Potok "Wiking"
        Każde z tych miejsc oferuje inne atrakcje ale zapewniam warto.
        • Gość: Czewa Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:43
          Alonzo bym był wdzięczny :D
          • Gość: Alonzo Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:39
            Proszę bardzo.
            Oto adresy,cześciowo ze strony www.jura.art.pl
            Gospoda Biały Borek w biskupicach koło Olsztyna-ceny nie najniższe ale miejsce
            b. ciekawe-u podnóża Gór Sokolich.-tel.0-600 096 708
            Zrębice k.Olsztyna-w okolicach miejscowa minipustynia Siedlecka,stary
            kamieniołom Kielniki,spacerkiem pół odziny i docieramy na zamek Olsztyński z
            jego drugiej strony. - Stanisław Kozubek, ul. Główna 17, tel. 328 62 28, 0605
            532 097 -niby agroturystyka lecz własiwie to juz pensjonat-w ciągłej rozbudowie.
            Oraz sam Olsztyn-tu tez mo zna znaleźć ciekawe oferty,zawsze można się
            potargować(a wrecz trzeba):
            # Urszula Kieras, tel. 328 53 70, GG 2205531
            Pole namiotowe 5 zł od osoby
            Domek (7 osobowy) 20zł od osoby /ceny z 2003-2004 r/
            # Izabella Kruszyna, ul. Karlińskiego 37, tel. 328 51 09
            # Izabella Niepsuj, Olsztyn 37, tel. 328 51 09
            # Jolanta i Tadeusz Porada, ul. Napoleona 23, tel. 328 50 43
            # Anna Tomalska, ul. Zielona 26, tel. 328 53 06
            To by było pokrótce kilka wybranych ofert noclegów w okolicach Olsztyna.
            zapraszam także na w/w stronę w celu zapoznania się z atrakcjami tych okolic.
            Pzdr.
            Alonzo
    • Gość: sosenka Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:27
      Zarki Letnisko super polecam
      • Gość: Czewa Re: Gdzie mogę spędzić tanio weekend w okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:57
        Dzieki Alonzo :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka