Dodaj do ulubionych

Poszukuje Pracy

IP: 82.160.8.* 05.05.05, 01:36
Mam zamiar wyjechać w lato ale mam problem bo nie mam za co zna moze ktoś jakąś firme ktora zleca roznoszenie ulotek albo jakąś prace sezonowa dla młodych prosze o odpowiedz z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaa Re: Poszukuje Pracy IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 05.05.05, 12:17
      Najlepiej sobie kup w poniedziałek Wyborczą lub wtorek albo piatek "posrednika"
      tam na pewno znajdziesz kilka ogłoszeń o prace.
      • yanoooosh Re: Poszukuje Pracy 05.05.05, 12:58
        no faktycznie z reguly to ogloszenie typu dzwonie a pani mi mowi w sluchawce zebym zadzwonil na numer 0 70 ...... to nie takie latwe jak ci sie wydaje ale dzieki
        • Gość: Poszukiwacze Re: Poszukuje Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:28
          Witam!
          Ja z kolegą chciałbym sobie dorobić przez wakacje, ale nie będziemy
          roznosić gazet, ponieważ w wakacje na każdym kroku ktoś jest co ma gazety
          na sprzedaż. Jesteśmy nie pełno letni i do restauracji nas nie wezmą:( więc
          co robic? Może wiecie gdzie można sobie dorobić, nie mówie o dużych
          pieniądzach, ale
          też nie mówie o 1zł dziennie;) jak byście mieli jakieś pomysł to piszcie na
          cadi_fan@o2.pl
          Pozdrawiam
          • Gość: Co tam Re: Poszukuje Pracy IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:38
            Idz szukać do licznych w naszym mieście mac Donaldów-pieniądze nie są jakieś
            wielkie ale i praca często polega na niewielerobieniu.
    • Gość: Ja Re: Poszukuje Pracy IP: *.localdomain / 83.16.102.* 05.05.05, 14:35
      Witam najlepiej zglos sie do OHP-u tam powinna znalesc sie dla ciebie praca,
      poniewaz sa tam ofery pracy dla mlodych.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ja Re: Poszukuje Pracy IP: *.localdomain / 83.16.102.* 05.05.05, 14:46
        Aha niepodalam ci adresu ohp
        ul Niepodleglosci20/22
        tel.363-30-87
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka