Dodaj do ulubionych

Na Zawodziu pies pogryzł dziecko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:34
Wspolczucia dla Ani.Ale powiem jedno.Wiele razy widzialem psy ktore chodza bez wlasciciela.A jeszcze jedno.Skoro Straz Miejska jezdzila i widziala tyle bezpanskich psow to powinna cos z tym zrobic w koncu, bo moze ktorys z nich zrobi to samo...A jak znajdzie sie wlasciciel tego psa co pogryz Anie to walnąć mu taka kare ze sie pos.....ra.Niech debil sie zastanowi co zrobil.Co za ludzie. Brak mi slow.Jak sie ma psa to trzeba dbac o niego a nie wypuszczac bez opieki.Pies niejest winien,bo to tylko pies,ale wlasciciel i powinna go spotkac bardzo surowa kara.Przypomnijcie sobie przypadek jak jedna pani trzymala psy w bloku i smierdzialo, wtedy sluzby sie zainteresowaly.Moze Policja i Straz zrobi akcje kryptonim: "Pies bez opieki" i wlanie kilkanasie jak nie kilkaset mandatow ale surowo wysokich, to moze sie ludzie debile nauczą czegos....ANIA TRZYMAJ SIE.Ja mam nadzieje ze w koncu znajdzie sie ten pies....POWODZENIA..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ses UŚPIĆ PSA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:11
      • Gość: Wlodek Re: UŚPIĆ PSA!!! IP: *.vf.shawcable.net 07.05.05, 03:46
        Ale tylko z wlascicielem....
      • Gość: SoR Re: UŚPIĆ PSA!!! IP: *.localdomain / 83.16.102.* 07.05.05, 09:49
        Sam sie uspij! Pies w tym wypadku nie jest niczemu winien, poprostu sie bronil.
        Szkoda ze wiekszosc wlascicieli nie ma zielonego pojecia o psychice tych
        zwierzat i psy sie mecza. Jesli sie nie ma czasu na chodzenie ze zwierzakiem na
        spacer to lepiej psa nie barac do domu. Pozatym wiekszosc przypadkow pogryzien
        dzieci spowodowana byla tym, ze dzieciaki zaczepialy psa, a ten broniac sie
        pokazal zabki.
        • Gość: tom Re: UŚPIĆ PSA!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.05.05, 13:18
          Jeśli wiesz żepies się bronił to znaczy że byłeś tam . Dlaczego więc nie
          pomogłeś dziewczynie ? A jeśli nie było cię tam - to nie pisz głupot ! Chory
          pies nie musi się bronić aby gryźć !
      • Gość: Joanna Re: UŚPIĆ PSA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:48
        Wszedzie pelno psow,wielkich .Czasem z wlaścicielem idzie bez kaganca i bez
        smyczy.Psu sie nie wierzy.Ludzie idzicie po rozum do glowy
    • Gość: ania Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.localdomain / 83.16.16.* 07.05.05, 09:31
      ja mam 16 lat a nie 13!!
    • Gość: Kowal. Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.05.05, 12:08
      Ty koval nie masz prawa używać nazwy mojego zawodu bo przynosisz nam kowalom
      wstyd, podpisuj się hycel bo nim właśnie jesteś.
      • Gość: Koval Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:10
        Kretynie zawod KOWAL pisze sie przez W a nie przez V a ja wlasnie pisze sie przez V i niemam zamiaru nikogo obrazic tą ksywą....Ale dzieki za info..:D
      • Gość: Koval Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:13
        A powiedz dlaczego niemam prawa uzywac tej ksywy.??Facet wez trep i walnij sie w łeb..hahahaha.A jak jestes kowalem to masz zakuty łeb...hahahaaha
    • Gość: black Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:42
      Panie Czyż, proszę nie wprowadzać w błąd społeczeństwa mówiąc, że właściciele
      psiaków dostają mandaty za to, że wypuszczają je bez nadzoru. Na szczeblu
      pańskiego stanowiska wypowiedzi winny być bardziej precyzyjne. Drodzy Państwo,
      strażnik może nałożyć mandat TYLKO wtedy, gdy jest naocznym świadkiem danego
      wykroczenia (tu mowa o art, 77 KW). Jeśli nie ma takiej możliwości, to na
      podstawie skargi i zeznań naocznych cywilnych świadków, kierowany jest wniosek
      do sądu grodzkiego. Zaręczam, że nawet w przypadku wskazania sprawcy przez w/w
      świadków, NIE można go ukarać grzywną mandatową. Natomiast jeśli winowajcy nie
      ma, sprawa umiera śmiercią naturalną. Co do "bezdomnych" psiaków, oczywiście,
      że istnieje możliwość "robienia z nimi porządku", mianowicie wywiezienie do
      schroniska. Jednakże są 2 przyczyny, które powodują olbrzymie urtudnienia: 1-
      brak miejsc w schronisku, a czasem także osób pełniących w nim dyżur, a 2 - no
      cóż, strażnicy mają w priorytetach ganianie i karanie babć z pietruchą, bądź
      inne, które pozwolą się wykazać ilością nałożonych mandatów czy wywiezieniem
      jednostek do izby wytrzeźwień. I nie osądzajcie tych biednych czarnych roboli,
      tylko szewostwo, które musi się wykazać głowie Naszego Miasta. Pozdrawiam
      • Gość: Kubiś PSY SĄ W MODZIE I BĘDĄ GRYŻĆ . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:08
        Wiele osób myśli że jak ma psa to już go żaden złodziej nie zaskoczy .
        Psy są bardzo w modzie i nawet większość lokatorów w klatce ma psa .
        Niestety tak jest . A ludzie którzy mają domy mają nawet po kilka .
        Ale przecież nikt nie wyda na sterylizację suki BO TRZEBA ZAPŁACIC A KATOLIKOWI
        SZKODA KASY NA TAKIE GŁUPOTY. No i suka łapie cieczkę .
        Psy to wyczówają z daleka i uciekają szukając suki . A jest baaardzo dużo psów i
        suk więc ma co gryżć . I DŁUGO JESZCZE TAK BĘDZIE
      • Gość: kami Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:02
        zmien ta ksywe bo juz wszyscy wiedza o kogo chodzi
    • Gość: Sławek Wiana służb -nic nie robia aby było bezpiecznie IP: *.nso.pl 07.05.05, 16:04
      Dlaczego policja nie daje mandatów właścicelom psów które biegają bez kaganców
      oraz wypuszczane sa bez opieki Czas działac
    • Gość: gosvami Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.05.05, 17:24
      "niemal na każdej uliczce włóczyły się psy bez opieki" I na co czekała Straż
      Miejska skoro wałęsoało się tyle bezpańskich psów?? Czekała, aż znów ktoś
      zostanie pogryziony?? Panowie funkcjonariusze wolą spisywać drobnych pijaczków
      pod sklepem, natomiast jeśli trzeba naprawdę 'coś' zrobić, nie mu już chętnych.
    • Gość: jasiu... Nie proponuję tego ale... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 18:02
      Kilka lat temu w jednym z polskich miast psychozę wśród właścicieli psów
      wprowadzał ktoś, rozrzucający kawałki psiej karmy faszerowane szpilkami. Pies,
      który odbiegał od właściciela, znajdując takie kawałki ranił sobie język.
      Oczywiście jest to barbarzyństwo, tyle że wtedy doprowadziło to do bardzo
      skrupulatnie przestrzeganej zasady prowadzania psa tylko na smyczy. Psiarze,
      przestraszeni perspektywą poranionego pupila wreszcie zaczęli o niego dbać, nie
      spuszczając go z oka.

Zasada "Cel uświęca środki" jest zasadą w gruncie rzeczy złą, tylko pytanie -
      jaki inne działania (zgodne z prawem!!!) mogą zostać podjęte, jeśli patrole
      straży czy policji generalnie lekceważą problem wałęsających się wcale nie
      bezpańskich psów. To prosta zasada - każdy pies, odpowiednio przyuczony w końcu
      wraca do swojego domu, czy na własne podwórko. To po co go wyprowadzać? A że
      przy okazji może kogoś pogryźć. O tym właściciel takiego bydlaka nie pomyśli.

JEGO NIE BOLI !!!

A może to w myśl przysłowia "Kto z kim przestaje takim się staje"? Może
      przebywając ze zwierzakiem sami zamieniamy się czasem w bydlaki? Może...
    • Gość: wiesia Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:17
      o rany gdzie była policja
      • Gość: AlRahim Straż Miejska ma to gdzieś...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:16
        A ja powtórze to co wiele razy tu pisałem - na Błesznie wiele razy byłem
        swiadkiem tego jak psy srają na trawnik/chodnik, właściel stoi obok - mija ich
        patrol straży miejskiej i ...NIC!!!!!!!!!!!!!!! Psy mastodonty biegają sobie
        bez kagańca i smyczy - podbiegają do właściciel przynosząc mu patyk w zębach (
        a więc wiadomo że to JEGO PAN) Straż Miejska mija ich i ...NIC!!!!!To ja
        poproszę o wyjaśnienie - czy straż miejska ma wystawiać mandaty właścicielom
        psów srających na chodnik i biegajacych bez smyczy czy nie??? Mijając takie
        przypadki i przymykając na to oczy robią zgodnie z prawem czy olewają swoją
        pracę. Bo ja juz nie wiem...?
    • Gość: zawodzianka Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.realestate.net.pl 08.05.05, 18:27
      Po kazdej giełdzie w niedzielę lub po kazdym targu w tygodniu wałęsają się
      bezpańskie psy wyrzucone, albo pozostawione ( BO NIE UDAŁO SIĘ ICH SPRZEDAĆ!) po
      całej dzielnicy. Skur...nom uciąć jaja jeżeli porzucaja psiaki, bo one potem jak
      oszalałe kręcą się w okolicach przystanków autobusowych i skrzyżowań. Tu nie
      trzeba rozpaczać nad pogryzionym dzieckiem tylko nad głupotą ludzką! Karać!
      • Gość: Znajoma BZDURA Z TĄ ANIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:33
        Sytuacja miała się tak, że Ani nikt nie pomógł, bo wracała ze stadionu z
        wagarów. A na skrzyżowaniu ZAWSZE jest masa ludzi i nie wierzę (mieszkam 60 m
        od niego), że było tam pusto. Raz już wykręciła taki numer z wagarami i żeby
        nie wkurzyć przewrażliwionej mamusi zaczęła uderzać obcasem w kostkę, dopóki
        nie pękła. A p. Marii powiedziała, że nie poszła bo zdarzył jej się
        owy "wypadek". Wiem co piszę. Ania chodzi do klasy z moim rodzeństwem od 9 lat.
    • Gość: Rene Re: Na Zawodziu dziecko pogryzło psa IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:26
      W odwecie dziecko powinno pogryźć jakiegoś psa-to by był temat na pierwsza
      stronę wyborczej.
    • Gość: Hycel Hycel, hycel i jesczcze raz hycel IP: *.czest.enion.pl 09.05.05, 07:30
      Już się biorę do roboty!
    • Gość: xxx Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:46
      hm...no spoko pogryzł ją pies ale po co odrazu robić z tego takie wielkie
      haloo?? dla mnie to jest chore i tyle:/
    • Gość: xxx Re: Na Zawodziu pies pogryzł dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:49
      a tak pozatym to Ania wcale nie wracała ze szkoły tylko była na wagarach ale
      bała sie powiedzieć mamie to powiedziała że wracała ze szkoły czy to nie jest
      chore?:/
    • Gość: Znajoma TO JEST BZDURA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:35
      Sytuacja miała się tak, że Ani nikt nie pomógł, bo wracała ze stadionu z
      wagarów. A na skrzyżowaniu ZAWSZE jest masa ludzi i nie wierzę (mieszkam 60 m
      od niego), że było tam pusto. Raz już wykręciła taki numer z wagarami i żeby
      nie wkurzyć przewrażliwionej mamusi zaczęła uderzać obcasem w kostkę, dopóki
      nie pękła. A p. Marii powiedziała, że nie poszła bo zdarzył jej się
      owy "wypadek". Wiem co piszę. Ania chodzi do klasy z moim rodzeństwem od 9 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka