Dodaj do ulubionych

KURSY PRAWA JAZDY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:36
Witam. Chciałam się Was poradzić w jednej kwestii. Zamierzam zapisać się na
kurs prawa jazdy, ale nie jestem pewna, gdzie mam to zrobić? Może ktoś z Was
będzie mógł mi doradzić gdzie najlepiej uczą jeździć? Dużo dobrago słyszałam
o kursach przy liceum Słowackiego. Czy ktoś tam może chodził i jakie były
jego odczucia? Proszę, pomóżcie!!!:)Dzięki i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:43
      Ja obecnie chodzę do Lokusa na Garibaldiego. Teorię prowadzi pan, który ma
      bardzo dużą wiedzę, szczególnie praktyczna. Spotkania są dwa razy w tygodniu po
      2,5 godziny - w poniedziałki środy. Z racji tego, sama część toretyczna bardzo
      szybko minęła. Obecnie została mi tylko praktyka. Uczę się jeździć oczywiście
      na Micrze. Instruktor bardzo spokojny, wyrozumiały, bardzo dobrze tłumaczy.
      Cena za kategorię B - 900 zł (sam kurs, bez badań itd.)
      • Gość: darek Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:49
        proponuje kursy u pana świerblewskiego, super gosc i bardzo kontaktowy.mozna
        sie umawiac jak pasuje naprawde polecam,jezeli bedziecie chcieli numer telefonu
        to napiszcie.
        • Gość: ha ha ha Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:50
          ha ha ha...miły? ha ha ha...ma intetresujacą;)zoncie...tez mozna sie z nia
          umawiac ....ha ha
          • Gość: kursantka m. Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:20
            dzięki bardzo za wiadomości, ale czy nikt mi nic nie napisze o "słowackim"? i
            chyba wolałabym jeździć na corsie, bo taki mam samochód...a ten rzekomo bardzo
            miły i wyrozumiały instruktor to z jakiej jest szkoły jazdy? pozdrawiam :)
            • yanoooosh Re: KURSY PRAWA JAZDY 10.05.05, 01:11
              na waszyngtona na w budynku pck naprzeciwko stacji krwiodawstwa(prawie)jest gosciu co ma corse mozesz sie z nim umowic na kazdy dzien na jazdy luzny gosc i nauczyc potrafi a jak cos to i opi........i jednym slowem polecam
              • Gość: aga Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:32
                Pamiętaj tylko, że egzamin praktyczny będziesz zdawać na Micrze, a wiadomo, że
                jeśli będziesz się uczyła na Corsie to gdy wsiądziesz na egzamie do Micry
                będziesz musiała się z nią oswoić. Chyba lepiej jest uczyć się i zdawać na tym
                samym. A do swojego samochodu zawsze będziesz miała czas się przestawić.
                Oczywiście sama wiesz najlpiej jak czujesz się w samochodzie itd. Życzę
                powodzenia!
                • yanoooosh Re: KURSY PRAWA JAZDY 10.05.05, 11:36
                  a nie prawda mozna zdawac na corsie jezdzi taka czarna na miescie z napisem pojazd egzaminacytjny
                • Gość: Iva Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:45
                  Nie wiem skąd masz takie informacje .Micra czy Corsa wszystko jedno egzamin
                  mozna zdawac na tym i na tym .Jest zawsze mozliwosc wyboru .W mojej grupie
                  wiekszośc wybrała na egzamin corse.
            • Gość: JK Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.hcz.com.pl 10.05.05, 11:39
              SLOWACKI P.SZOSTEK TO JEST TO!
              • Gość: kursantka m. Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:41
                mam nadzieje, że jednak będę mogła zdawać egzamin na samochodzie, jaki sobie
                wybiorę...:(. chciałam jeździć na Corsie i mam nadzieje, że na takim będę mogła
                kiedyś zdawać egzamin. dzięki za podpowiedzi i prosze o jeszcze. dzięki :)
                • yanoooosh Re: KURSY PRAWA JAZDY 10.05.05, 19:44
                  pewnie ze mozesz sobie autko wybrac nie sluchaj tych ktorzy mowia inaczej
                  • Gość: aga Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:22
                    tak, tak, przepraszam bardzo. tak mnie ta Micra zaślepiła :) Oczywiście, że
                    można zdawać na Corsie i co więcej będzie to coraz częściej auto do nauki.
                    Przepraszam za pomyłkę!
              • Gość: :-) Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:09
                Też tak myślę
                • Gość: kursantka m. Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:32
                  Rety :( !!! chciałam sie przejechać moim "korsiątkiem" i po prostu tragedia!!!
                  Nie wyobrażam sobie, że mogłabym na niej zdawać plac manewrowy! Tyłek ma tak
                  duży , że po prostu koszmar. Cofając nic nie widać, bo są zagłówki, a przecież
                  nikt mi ich chyba na egzaminie nie powyjmuje?! KOSZMAR !!! Chyba będę uderzać
                  na jazdy na mikrze, może będzie trochę łatwiej...:)?! pozdrawiam :)
                  • Gość: aga Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:35
                    niestety ja Ci nic nie doradzę, bo plac manewrowy przede mną dopiero, dzisiaj
                    miałam 9 jazdę i nie narzekam na ten samochód, ale cóż mogę powiedzieć ja,
                    która jeżdziła tylko jednym samochodem :)
                    • Gość: kama Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:25
                      Ja zdawałam na Micrze czyli stosunkowo małym i łatwo sterownym aucie, a teraz
                      jeżdżę Hundayem Accentem i naprawdę nie miałam żadnych problemów z
                      tzw.aklimatyzacją ;)
                      Jeśli będziesz miała dobrego instruktora to nauczy Cię po prostu dobrze jeździć
                      samochodem, nieważne czy będzie on mały, duży czy z zagłówkami. ;)
                      Polecam szkołę Adama Nowaka (on sam uczy na Corsie). Powodzenia!
                  • yanoooosh Re: KURSY PRAWA JAZDY 12.05.05, 01:01
                    narzekasz na corse a ja jezdze polonezem plusem to dopiero dluga krooooooooooooooooooooooooooooowa
                    • Gość: kursantka m. Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:22
                      dzięki za wszystkie porady. zapisałam sie na prawko do p. Szostka w
                      Słowackim :) mam nadzieję, że będzie ok ;) mam jeszcze jedno pytanie: po ilu
                      jazdach jest plac manewrowy? dzięki jeszcze raz i pozdrawiam :)
                      • Gość: jeżyk Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:26
                        Witam ale wy macie problemy może wam pożyczyć sam. mam mana 25 ton , 18 metrów
                        długi nim najlepiej będzie wam cofać na placu manewrowym hahahahahahhahahahah
    • Gość: OLOLO Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:30
      Najpierw to się przepisów nauczcie, bo bez tego nikt was do samochodu nie
      wpuści.
      • Gość: kursantka m. Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 21:01
        no wielkie dzięki za słowa otuchy.......:P
    • Gość: kuliś Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:10
      Witajcie. Ja osobiście zapisałem sie na kurs do p. Szostka w Słowackim i chyba
      troche tego teraz żałuję...:( Chodzi mi tu głównie o to, że nie zdarzyło mi
      się jeszcze rozpocząć punktualnie o wyznaczonej godzinie żadnej jazdy. Tak po
      namyśle zacząłem sobie podliczać moje stracone minuty, za które przecież płace.
      Średnio zazwyczaj wyjeżdżam 5-10 minut po wyznaczonym czasie i mnożąc to przez
      te 30 godzin, które powinny być to wychodzi razem ok. 5 godzin...!!!! oja kasa
      zaczyna sie wtedy po prostu bujać. Chciałbym wiedzieć jak to jest w innych
      ośrodkach nauki jazdy, może nie tylko tutaj olewają punktualność??? pozdrawiam.
      • Gość: mia Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:41
        tak prawde mowiąc to wszyscy się spóźniają, ja swojego instruktora woziłam w
        dodatku po różnych urzędach sprawy załatwiać, ale i tak był w porzadku, zdałam
        za pierwszym razem:)
      • Gość: aga Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.zim.pcz.czest.pl 02.06.05, 08:43
        mój instruktor z Lokusa zawsze jest punktualnie, nigdy sie nie spoznil, a
        wyjezdzilam juz 20 godzin.
    • Gość: gosc Re: KURSY PRAWA JAZDY IP: *.sierakow.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 11:32
      Znacie instruktora jazdy na motocykl w Czestochowie, ale taki ktory sie
      sprawdzil u Was? musze zrobic sobie jazde doszkalającą po mieście
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka