Dodaj do ulubionych

Reklamy - MPK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 01:03
Pewnie wielu z Was podróżuje tramwajami lub autobusami MPK. Denerwują mnie
reklamy naklejane na oknach - od wewnątrz widać czarną siatkę i kiedy pojazd
jedzie można oczupląsu dostać. A jak była zima i szyby zaparowane to po prostu
gó..o widać za oknem - jakby w puszce jechać.

Niech się tym ktoś z redaktorów zajmie i sprawę wyjaśni w MPK. Jakim prawem
mamy mieć utrudnioną podróż MPK? Czy już brakuje miejsca na rekalmy na pojazdach?

Niech ten co decyduje na te reklamy w MPK, wyklei sobie na szybach własnego
autka i niech jeździ i reklamuje co i owo - zobaczy co to za przyjemność. Ale
pewnie on nie korzysta ze zbiorowego transportu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Reklamy - MPK IP: *.kt.agh.edu.pl 12.05.05, 17:22
      u nas w Krakowie w ten sposób nie zakleja sie szyb.
      Co miasto to obyczaj.
      • anakastyczny Re: Reklamy - MPK 12.05.05, 17:32
        Jakby oceniać to czy częstochowa jest miastem przez pryzmat mpk to konkluzje za
        wesołe by nie była - znaczy wieś jak malowane by nam wyszła ( stosunek do wsi
        jest oczywist, kocham ją niczym Lucjan Rydel). Szkoda słow na tych kacapów
        lepiej by się zajeli kulturą swych pracowników... Ale tak nie jest najgorzej
        mogli okna naprzykład deskami zabić to by niw wybijali...
        Mpk dziękuj ci...
        • Gość: Adam Re: Reklamy - MPK IP: *.adm.pcz.czest.pl 13.05.05, 09:46
          Masz rację, MPK zarabia na reklamach straszną kasę. Ale niech tego nie robi
          kosztem komfortu jazdy bo przez te małe dziurki reklamy na szybie naprawdę może
          wzrok się pogorszyć, człowiek czuje się jak w ulu, a przecież pod oknami
          wystarczająca jest przestrzeń na banner reklamowy. Naprawdę okna nie są do
          zaklejania. Zmiłujcie się!
          • Gość: K Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:41
            A mnie się podobają te reklamy
            • Gość: abc Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:45
              A mnie nie
            • Gość: Zenek Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:59
              Podobają Ci się bo jeździsz wygodnym zagranicznym autkiem i gapisz na te reklamy.
              Przesiadź się do takiego autobusu, a zobaczysz jak to wkurza w czasie jazdy.

Pewnie redaktorzy gazety też z tym problemem nie zapoznali się, bo wożą swoje 4
              litery w służbowych samochodach - i kogo to obchodzi.
              • Gość: Elżbieta Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:04
                Masz całkowitą rację Tylko co z tego.Juz tak wiele razy omawiane były sprawy
                które nas pasażerów rażą i nam nie odpowiadają i co NIC Musisz przeczekać !
                To się zmieni kiedyś na pewno Ale szkoda Twoich nerwów bo i tak według Władz
                MPK jest dla ludzi A przeciez wiemy i doświadczamy czegoś zupełnie innego
        • Gość: Kubis Re: Reklamy - MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:28
          A ja bym chciał więcej nagich kobiet z reklamy na ojazdach MPK .
          Ciało ładnej kobiety to jak " DZIEŁO SZTUKI " ..... Kubis
          • Gość: Elżbieta Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:40
            A co powiesz na ciała młodych panów Też piknie!
            • Gość: henryczek Re: Reklamy - MPK IP: *.com / 213.199.204.* 13.05.05, 13:46
              juz dawono miałem podobny wątek założyć,oczopląsu można dostać,i zeza i wogóle jak wysiadam z takiego autobusu to mnie głowa boli a przecierz nie będe sie gapił na ludzi w atubusie bo przegapie przystanek:]
              • Gość: Ola Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:18
                Jestem ciekawa, ile zarabia facet, który decyduje o takich reklamach w MPK.

Czy MPK jest aż tak biedne, czy aż tak pazerne, aby zaklejać pasażerom widok na
                świat?
                • Gość: jj Re: Reklamy - MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:55
                  To jest kobieta
                • Gość: muss_ Re: Reklamy - MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:01
                  A co tu ogladac, kiedy w Cz-wie wszystko jest szare i brudne?? ;>
                  Nie ma u nas metra- poczujmy sie jak w metrze hehe
                  Szczerze mowiac mnie to wcale nie przeszkadza, ale tez nie za czesto jezdze
                  tymi srodkami komunikacji..
                  I mysle ze podobnie nikt nie mial by nic przeciwko gdyby chociaz bylo widac
                  GDZIE SIE PODZIALY te pieniadze ;>
                  • Gość: mopsik Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:39
                    > w Cz-wie wszystko jest szare i brudne?? ;>

chyba słabo widzisz...
                    Szare i brudne to mogą byc Twoje skarpety i buty.
                • Gość: Kubiś Re: Reklamy - MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:41
                  Kiedyś nie było żadnej reklamy na pojazdach MPK .
                  MPK - nie miało kasy
                  Potem zaczęto montować reklamy aż zabrakło wolnego miejsca .
                  MPK - dalej biadoliło że nie ma pieniędzy .
                  Wprowadzono wejście pierwszymi drzwiami i zatrudnoino " OSTRYCH KANARÓW "
                  MPK - też brakuje pieniędzy .
                  NAWET JAKBY " ŚW MIKOŁAJ " KUPIŁ W PREZENCIE WSZYSTKIE NOWE AUTOBUSY TO TEŻ
                  BĘDZIE ŻLE BO ZLE BĘDZIE W MPK ZAWSZE ..... Kubiś
                  • Gość: eRBe Re: Reklamy - MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:36
                    to fakt =)
                  • Gość: ToMNR Re: Reklamy - MPK IP: *.bis / 212.244.80.* 16.05.05, 16:42
                    Zgadzam sie z Kubisiem w 100%.
                    A co do reklam to dostalem pie..a po 20 minutowej jezdzie i patrzeniu przez
                    okno zalepione tym czyms.
                    Normalnie bolala mnie glowa jak cholera, przez taki oczaplas.
                    Do bani do usuniecia.
                    Wykopac, wyrzucic, zmiasc, zgniesc :)

Pozdrawiam
                    ToMNR
                    www.rakow.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka