Dodaj do ulubionych

A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o)

IP: *.21.pl / 213.199.204.* 15.05.05, 18:24
W innym wątku xx poddał mi taki pomysł:o)Skoro Urząd miasta zagubił jeden
dzień to może mógłby to być właśnie nasz Forumowiczów dzień?Wprawdzie to
początek a nie koniec tygodnia ale co to właściwie szkodzi?Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam serdecznie, wiosennie i na przekór pogodzie cieplutko i
słonecznie :o)Iris

Gość portalu: xx napisał(a):

> Tez mam taka nadzieje - wyczekujmy wiec 30 maja i do ... kolejnegos
potkania
> Iris :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.icis.pcz.pl 15.05.05, 19:57
      Ja popieram :))
      • mmaly Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 15.05.05, 20:23
        Nie byłem dotąd na spotkaniu forumowiczów, ale gorąco popieram pomysł.
        Bo chociaż rzadko zaglądam na forum Częstochowa, mam wrażenie, że przydałby się
        powrót tej atmosfery, jaka tu była po ostatnim spotkaniu. Ilekroć zaglądam, mam
        wrażenie, że na forum przybywa chamstwa, nietolerancji, fundamentalizmu,
        prymitywizmu ortograficznego i leksykalnego. Że robi się tu jakaś przedziwnie
        marsowa atmosfera.
        Forum to fajne miejsce i szkoda, żeby było takie ponure. Pozdrawiam z daleka.
        • Gość: xx Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.icis.pcz.pl 15.05.05, 20:27
          Forum jest rozne, ale chyba zacietosci jest za duzo :)))

Pozdrawiam,
          • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 15.05.05, 21:15
            I może własnie dlatego przydałoby sie troszkę sympatyczniejszej atmosfery:o)A
            forumowe spotkania takiej właśnie sprzyjają:o)Pozdrawiam:o)
    • blankenese Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 15.05.05, 21:21
      Z mysla o wszystkich "zamorskich" proponowalbym zeby ktos zrobil jakas stronke
      www na ktorym moglaby byc relacja z takiego spotkania, troche zdjec itd. \co o
      tym myslicie?
    • Gość: Yoko Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:29
      pomysł fajnie trafiony z tym dniem akurat, który zgubił Urząd:)
      gdzie i o której??
      • Gość: storima Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.d4.club-internet.fr 15.05.05, 22:57
        Jesli to ostatni tydzien maja
        to sie wpisuje na liste gosci (ktory konkretnie dzien?).

Serdecznie
        • Gość: ToMNR Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.bis / 212.244.80.* 15.05.05, 23:20
          To bodajze wtorek, 31 maja :)
          Byc moze jesli Yoko mnie wyciagnie to odwiedze spotkanko ;)

Pozdrawiam
          ToMNR
          www.rakow.com.pl
          • Gość: storima Jesli to wtorek... IP: *.d4.club-internet.fr 15.05.05, 23:31
            to juz zapisuje w moim kalendarzu.
            jesli sroda, niestety
            Dzien Dziecka ,
            nie dam rady [nawet gdy rodzice mi pozwola, to nie dam rady;(((...]
            Jesli poniedzialek
            to wpisuje sie w/g czestochowskiego
            inspiracji zagubionego dnia {mila pomylka}
            oryginalnego kalendarium.
            Jesli to niedziela
            to chyba spotkanie przy/po rosole:)
        • Gość: Wlodek Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.vf.shawcable.net 23.05.05, 03:32
          Gość portalu: storima napisał(a):

> Jesli to ostatni tydzien maja
          > to sie wpisuje na liste gosci (ktory konkretnie dzien?).
          >
          > Serdecznie

To fajnie! Bedziesz robil za zmiane w sztafecie... I reprezentanta forumowiczow
          mieszkajacych piec minut dalej od Pl Bieganskiego:))

Wlodek
    • Gość: storima Jesli to wtorek, to jestem obecny. IP: *.d4.club-internet.fr 16.05.05, 00:04
      Chocby dlatego, aby uczcic
      pominiety dzien maja:)))

Prosze o potwierdzenia.
      Gdzie, o ktorej?
    • Gość: storima Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.d4.club-internet.fr 16.05.05, 00:33
      Dziękujemy za przemiłe spotkanie
      Autor: redakcja_czestochowa
      Data: 20.09.2004 10:36

+ dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany
      Córka, Ruda, Angela, Iris, xx i wszyscy inni, którzy przyczyniliście się do
      organizacji niedielnego spotkania forumowiczów - dziękujemy Wam za aktywność
      i zaproszenie. Spotkanie było przemiłe, co jest zasługą przede wszystkim
      wspaniałego towarzystwa, którze się zebrało. Nie bez znaczenia był świetny
      wybór lokalu. Bardzo sie cieszymy, że nasi forumowicze tak dobrze się bawią
      ze sobą, mimo różnicy zdań w wielu kwestiach. Jesteśmy spokojni, że podobne
      spotkania będą się odbywały regularnie i wierzymy, że w coraz wiekszym gronie.

Tradycja niech stanie sie tradycja.
      I niech bedzie milo.
      Bo na codzien,
      to tylko
      wyjatkowo szczesliwi
      maja taka okazje.

Wiec niech to bedzie swieto:

Spotkanie.
    • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 07:45
      Zaginiony dzień to właśnie wtorek 31.05 :o)
      Jeśli mogę zaproponować to tradycyjnie Stary Rynek a pózniej lampka wina (
      tutaj ukłon wstronę xx'a )w uroczej Winiarni.Co Wy na to?Miłego poniedziałku:o)
      Ps.Mam nadzieję,że Redakcja tym razem tez nas nie zawiedzie:o)Zapraszamy
      serdecznie:o)
      • Gość: Corka Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.prenet.pl 16.05.05, 09:46
        Chyba dam rade,
        Napewno sie stawie z LOGO Forum !

Tego nie da sie nie zauwazyc.

Pozdrawiam.
        A co na to reszta?

Angela?
        Kubiś?
        LEW?
        i cale MLODE zaplecze?

• Gość: mgielka.psotna.b Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:34
      Iris pistacjowa)) czy znajdzie sie miejsce dla mnie????
      • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:44
        Miejsca Ci u nas dostatek:o)
        Mgiełkopsotko nasza:o)już się cieszę na to spotkanie:o)Musimy tylko godzinę
        ustalić.Do zobaczenia!
        • Gość: Angela Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:03
          Jestem za i podnoszę obie ręce za swoją obecność.
          • Gość: Angela Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:06
            A co z godziną spotkania? Może 17.30. Wszyscy chyba będą juz po pracy lub
            szkole? Co Wy na to kochani?
      • Gość: bingo Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:07
        czyniezauwazaciezeopiniaosobbniezaleznychiniepowtarzajacychsiei
        opdwojnychnickachbawiasienaszymkosztem
        zawszetensamforumowiczwamznzany
        • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:18
          Gość portalu: bingo napisał(a): czy nie zauwazacie ze opinia osob bniezaleznych
          i niepowtarzajacych sie i
          > o pdwojnych nickach bawia sie naszym kosztem
          > zawsze ten sam forumowicz wam znzany
          Mimo wszytko nie bardzo wiem o co Ci chodzi bingo?Ale moze do spotkania Ci
          przejdzie:o)
          • Gość: Ruda Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:52
            Wybaczcie mi jeśli nie będę .................
            Chyba w czewie mnie nie będzie................
            Pozdrawiam Ruda z bandą
    • Gość: tibor Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.blueyonder.co.uk 16.05.05, 15:37
      A czy będzie też pan Leśnikowski :) ?
      • Gość: Elżbieta Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:27
        Ja będę
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI BĘDZIE... IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 18.05.05, 15:19
        A może na środku miasta :-)? W końcu przecież od czegoś jest. Sądzę, że Admin
        nie miałby nic przeciwko temu - został oznaczony przez GW, PWiK i UM. To byłoby
        symboliczne - ani z prawej, ani z lewej, tylko w centrum. Niedaleko jest
        sympatyczny lokal "Rue de Foch" chyba.
        • Gość: Barone Tu ma Pan rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:10
          Rue de Foch to świetny lokal z przyjazną atmosferą,
          doskonały na spotkanie forumowiczów.

Pozdrawiam
    • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 07:27
      Jest nas coraz więcej :o)Może jeszcze ktoś dołaczy?Napewno będzie to jak zwykle
      miłe spotkanie tymbardziej,że zaginione dni nie trafiają się codziennie :o)
      Pozdrawiam :o)
      • Gość: Wlodek Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.vf.shawcable.net 17.05.05, 07:36
        Tym razem bede Wam kibicowac z daleka.
        Jak ustalicie date to transkontynentalnie wzniose toast za powodzenie
        wieczornego spotkania.

Wlodek
        ps A nie jest wykluczone, ze podesle zastepce:)))
        • Gość: Iris Wtorek 31.05.05 godz 17,30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 07:55
          jak zwykle Stary Rynek i mam nadzieję Piwnice Margaux:o) wielka szkoda,że nie
          bedziesz obecny ciałem ale dobrze,że przynajmniej duchem:o)Zastępca byłby mile
          widziany:o)
          Najlepszego:o)
          • Gość: JA Re: Wtorek 31.05.05 godz 17,30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:18
            A czemu nie w plenerze? Jestem nowa na waszym Forum, ale intryguje mnie Storima
            i Włodek.Ale oni chyba są za wodą?. Innych też lubię, te rude,irysy,ele......
            Please!!!! tylko się nie obrażajmy słowami
        • mgielkapsotnab Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 17.05.05, 12:02
          Wlodku jaka szkoda,a myslalam,ze teraz uda nam sie powspominac.....pozdrawiam
          cieplutko-mgielka))
        • mgielkapsotnab Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 17.05.05, 12:05
          aaaa wlasnie,zapomnialam,czy wziales sie za wspomnienia,obiecales napisac...ja
          ciagle czekam!!
          • Gość: Wlodek Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.vf.shawcable.net 17.05.05, 19:07
            mgielkapsotnab napisała:

> aaaa wlasnie,zapomnialam,czy wziales sie za wspomnienia,obiecales
            napisac...ja
            > ciagle czekam!!

Chwilowo, to to co ewnentualnie mialoby sie zebrac, to testuje w domowym
            zaciszu, bo czesc mlodziezy naszlo tropienie przeszlosci miejskich i duchow
            bladzacych po nadwarcianskich i nadkucelinskich okolicach...
            A oprocz tego ...lato idzie.. Takie ... Nadwarciansko, Zawodzianskie i
            Jaskrowianskie. Przeniesione troche w przestrzeni.
            I zielone. Pachnce ogrodami i kwitnace teraz rododendronami... bo konwalie i
            bzy juz przekwitly.
            A co do spotkania, to chyba juz w przyszlym roku.
            Z vancouverskich okolic, to jednak spory kawalek ....
            Najlepszego Tobie
            i spotkaniowiczom

Wlodek
            ps Mysle, ze znajdzie sie ktos kto wystapi w reprezentacji starego Zawodzia
            zamiast mnie:)) A nawet jestem pewien, ze tak bedzie.

• Gość: ...... Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:50
      i ja też
      • Gość: ! Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:01
        NIE NIGDY!!!
    • Gość: Zenek Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:53
      Czy ktoś będzie chętny ze mną napić się browara?

Wiem, że wiele forumowiczów mnie nie lubi. Czy będę tam mile widziany?
      • Gość: Corka Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.prenet.pl 17.05.05, 19:42
        RUDA ani sie waz zeby Cie nie bylio za z zenusiem ja piwne sobie browarka.
        • Gość: Ruda Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:51
          Qurde ale mnie wystraszyłaś , jeszcze rence mi latajom..........
          Jak ja bidna dzisiaj zarzucę kotwicę na wyro...........
          Nogi też mi latajom, trza Prywatnego przywołać .....niech ratujom żonem........
          :o)..........:O)---------:)=========:-)""""""""""".
          Hej gdzie byłas łaskawco, za górami czy ULAMI ?????????????????????
          Nisko Ruda się kłania
          • Gość: Corka Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.prenet.pl 17.05.05, 23:35
            Za Ulami nie byłam hahahha
            Bo na rynku za ciuchami bylam
            I to i owo kupilam.
            A Ule to moze beda w lipcu hahahha
            jak nektary puszcza w kwiatach.
            Niech Ci nogi i rence nie latajom ino sie szykuj na spotkanie, bo z nory
            kreciej Cie wyciagne!!!!!!
            do stolowej nogi kajdankami przypne i nie
            POMOZE SWIETY BOZE!!!!
            NA SPOTKANIU Z PRYWATNYM I Banda sie stawiasz!!!!!
            AMEN !!!!!
            • Gość: I.L. ŚRODEK MIASTA? IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 18.05.05, 15:22
              ?
              • Gość: Angela Re: ŚRODEK MIASTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:27
                Może to niezły pomysł z tym środkiem miasta, ale... problem natury technicznej -
                jak na tej małej wysepce zmieści sie tyle osób?
                • Gość: Ruda Re: ŚRODEK MIASTA?tak ale jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:57
                  Śię ściśniem,przytulim,i każden się zmieści...................
                  Qurde Czewa przyklęknie,pielgrzymi jakieś czy cóś......
                  • Gość: skrzat55 Re: ŚRODEK MIASTA?tak ale jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:01
                    Jak już ustalicie gdzie to spotkanie to napiszcie. Ja kocham " centrum, prawicę
                    i lewicę" za wspaniałomyśność i dobre serce dla dzieci.
                    • Gość: Ruda Do Skrzatów ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:59
                      Spóbujcie nie być ................
                      No to W mordę i ..............................
                      Ruda bez bandy
      • Gość: ToMNR Mnie tez nie lubia :) IP: *.bis / 212.244.80.* 19.05.05, 08:13
        Zenek ja wypije :) Ale nie piwo, bo piwa niestety nie spozywam :)

PS. Mnie tez nikt nie lubi :)

Pozdrawiam
        ToMNR
        www.rakow.com.pl
    • Gość: Angela Zmiana tradycji IP: *.flatpla.net 18.05.05, 19:12
      Zmiana miejsca spotkania to jak pewnego rodzaju zmiana tradycji.Spotykamy się w
      centrum miasta, 31 maja, godzina 17.30, wszyscy chętni mile widziani.
      To już mniej niż tydzień.
      • redakcja_czestochowa Re: Spotkanie 18.05.05, 19:27
        Brawo dla pomysłodawców! Spotkanie w środku miasta to świetny pomysł. Jeżeli
        nawet wszyscy się nie zmieszczą na wysepce, to można tam kogoś wydelegować, a
        pozostali staną na chodniku. Tam miejsca nie zabraknie. Też postaramy się być.
        Pozdrawiamy i do zobaczenia
        • Gość: Ruda Re: Spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:56
          No Sz, Jacku a ....przytulanie
          ????????????????u,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
          Hę no i co ..................
          Ale fajnie .............mały kapsel i nas gromada , każdy łapkę odciśnie jak na
          promenadzie gwiazd w Międzyzdrojach .................
          Ekstra to do zagubionwgo dnia
          Ruda napewno z Prywatnym
          • Gość: ppp zagubiony dzień??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:36
            przepraszam, że nie jestem w temacie, ale o co chodzi z tym zaginionym dniem?
            Proszę o odpowiedź, bo jestem też bardzo ciekaw tego spotkania - pewnie dołączę
            Pozdro
            • Gość: Ruda Re: zagubiony dzień??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:47
              Urząd wydał kalendarz z majem o 30 dniach i kończy się na poniedziałku a
              czerwiec zaczyna na środzie więc WTOREK DZIEŃ FORUMOWICZA I CZEŚĆ
              Ruda
      • Gość: Iris Re: Zmiana tradycji IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.05.05, 23:11
        Wobec tego proszę o dokładną lokalizację bo może nie wszyscy wiedzą gdzie
        srodek miasta:o)I do zobaczenia :o)
        Angelo może nowy wątek, tak dla pewności:o)?Serdecznie pozdrawiam:o)
        Ps.Może być ta zmiana choć nie ukrywam, że do Starego Rynku mam jakąś
        szczególną sympatię:o)
        • Gość: ToMNR Re: Zmiana tradycji IP: *.bis / 212.244.80.* 19.05.05, 08:16
          Srodek miasta - oki.
          Ale czemu pozniej impreza ma isc do ciasnej, zadymionej knajpy?
          Nie lepiej jakis plener? (ktos wczesniej proponowal :))

Pozdrawiam
          ToMNR
          www.rakow.com.pl
          • Gość: gienek ten lokal ma i wenwatrz i na zewnatrz i ognisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:19
            a niedaleko Billa mozna kupic kiełbaski
        • Gość: I.LEŚNIKOWSKI ŚRODEK MIASTA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 23.05.05, 17:09
          Jest środek miasta (3 grudnia 2003 roku)

Bez środka miasto istnieć nie może. To najczulsze miejsce, pępek Częstochowy,
          znaleziono i odsłonięto, gdyż władze miasta nie mają niczego do ukrycia,
          niczego się nie wstydzą i chcą być transparentne.

Od dzisiaj sytuacja uległa drastycznej zmianie, odtrąbiono to uroczyście w
          środku tygodnia, w środku dnia, w środku miasta.

Okolicznościowe przemówienie wygłosił Prezydent Tadeusz Wrona – składał się na
          nie „Limeryków zestaw środkowy” (prezentujemy poniżej).
          Bez polania wszystko byłoby nie ważne, zatem mocno wstrząsając, zlano go Trele
          Morele o smaku malinowym, w całości wyprodukowanym z owoców krajowych,
          ekologicznym, bez psującej smaku trunku SO2 (butelkę wyrzucono do pojemnika na
          odpady szklane, zgodnie z projektem Planu gospodarki odpadami).
          Po polaniu środka miasta zdecydowanie odtrąbili to na cztery strony świata
          trębacze Częstochowskiej Orkiestry Filharmonicznej - Bartłomiej Pięta
          (kapelmistrz orkiestry pocztowej) oraz Tomasz Onysek. Środek solidarnie
          odsłonili: Anna Gąsiorowska – redaktor naczelny Gazety Wyborczej Częstochowa,
          Prezydent Tadeusz Wrona, Prezes Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji
          Okręgu Częstochowskiego, Andrzej Babczyński oraz poszukiwacz-odkrywca Tomasz
          Haładyj.

O! Środku miasta!

Pomysł znalezienia środka miasta padł z ust, a właściwie z artykułu,
          Tomasza Haładyja, który w swoich „Wędrówkach po Mieście” w Gazecie Wyborczej
          zapytał gdzie on się znajduje. Po dociekaniach mieszkańców Częstochowy, środek
          został znaleziony przez "Gazetę" z pomocą miejskiego wydziału geodezji, który
          przeprowadził stosowne obliczenia. Pan Ernest Augustowski wyznaczył precyzyjnie
          następujące współrzędne geograficzne środka Częstochowy:

50o 48' 18,88'' szerokości geograficznej północnej
          19o 07' 5,76'' długości geograficznej wschodniej

Znaleziony środek postanowił uwiecznić i oznaczyć Prezydent Miasta Tadeusz
          Wrona, który zaproponował p. Andrzejowi Babczyńskiemu, prezesowi, obchodzącego
          75 lat działalności, Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji Okręgu
          Częstochowskiego, wykorzystanie tej okazji do zareklamowania swej firmy po
          wszeczasy.
          Środek Miasta ma średnicę 640 mm. Jest odlany z brązu w Odlewni Żeliwa pana
          Jerzego Bąka w Konradowie koło Częstochowy. Projekt odlewu wykonał plastyk
          Robert Kruzel z Myszkowa. Cała budowla, razem z okalającą Środek Miasta
          obudową, wykonaną z drobnej granitowej kostki, ma w sumie 2 metry średnicy.
          Na odlewie widnieją napisy: na górze - Środek Miasta Częstochowy, na dole –
          nazwa fundatora, pośrodku Róża Wiatrów. Ramiona Róży Wiatrów wskazują dokładnie
          strony świata.
          Na postumencie widnieje tabliczka upamiętniająca fundatora i pomysłodawców.

Brązowa tablica jest przytwierdzona na stałe, a więc nie da się jej...
          pożyczyć!

Limeryków zestaw środkowy 3.12.2003

1
          Raz dziennikarz z Częstochowy
          Pęd do środka miał niezdrowy
          Szukał go po całym mieście
          Nawet w barszczu, nawet w cieście
          W końcu znalazł właz burzowy

2
          Raz dziennikarz Tomkiem zwany
          Poodkręcał wszystkie krany
          I spod wody krzyczał głośno
          Że do środka go poniosło
          Wiwat środek ukochany

3
          Kiedyś dociekliwy człowiek
          Chciał wiedzieć gdzie leży środek
          A że pracował w Gazecie
          Podległej miłej kobiecie
          Prezydent mu odkrył spodek

4
          Gdy Gazeta szuka środka
          Że go nie ma - wie i płotka
          Jest lewica i prawica
          No, istnieje też ulica
          Środek? Klapa w kształcie spodka

5
          Na wodociągów 75-lecie
          Dzięki częstochowskiej Gazecie
          Urząd znalazł środek miasta
          Wyliczono go i basta!
          Podziękować trza kobiecie!
          Tadeusz Wrona

przypomina komunikat IL
    • Gość: Angela Re: Środek miasta-31.05.2005-17.30. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:05
      Iris, nie zakładam nowego wątku, bo i tak już jest totalny bałagan na Forum -
      przepraszam Jacku, ale tak to widzę. ToNMR pyta gdzie jest środek miasta, a
      przydałoby sie znać troszkę własne miasto. Czy tylko xx zna je tak dobrze?
      Środek oznaczyła GW przy drorcu PKS, a właściwie przy wjeździe na dworzec. Mam
      nadzieje, że sie odnajdziemy. Kto kogo lubi czy też nie to nie ma znaczenia na
      naszych spotkaniach. Obowiązuje totalne zawieszenie broni. Wszyscy chętni są
      bardzo serdecznie witani i gasną wszelkie spory. To taka nasza
      wewnetrzna "wigilia".
      • Gość: Iris Re: Środek miasta-31.05.2005-17.30. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:08
        Wobec tego do zobaczenia w samym środku naszego miasta:o)Mam nadzieję ,ze spora
        grupa się odliczy i będzie sympatycznie jak zwykle:o)
        • Gość: Corka Re: Środek miasta-31.05.2005-17.30. IP: *.prenet.pl 19.05.05, 12:55
          Alem ciemna aze wstyd :-(
          Ja nie wiem gdzie ten sirodek. Znam rozne sirodecki ale gdzie ten MIASTOWY ni
          jak nie kapuje!
          A qurde w morde jeza co z Altanka?
          mialo byc otwarcie potem przez nas zamkniecie?
          Na ostatnie spotkanie i drwa nanioslam na pieczone i qurde obeszlo sie
          bokiem :-(

LUDZISKA KOCHANIUTKIE oswiecta MNIE A MIGIEM, BO CZAS SIE ZBLIZA SPOTKANIA A
          JA NIE WIM kaj ten sirodecek!!!!
          A beze mnie ni jak sie nie spotkata, bo TO JA MAM LOGO FORUMOWE hahahaha

Dobrze ze sie Rude wystraszylo i przyleci migiem ze swoim jantarem na piersi
          oprawnem w srebro.
          A i imieninowe sie przy okazji chlapnie hahahahaha.
          Ale o tym SZAAAAA

zapraszamy takze L W A

ale cos cisza????

W Srodeczku Miasta
          na malym placyku
          Forumowa Banda
          Znow sie spotka razem
          W pustym dniu kalendarzowym
          w roku bez dnia tego
          spotkamy sie wszyscy
          kolezanko kolego.
          Znow bron zawiesimy,
          piwka popijemy
          znow sie pobawimy no i
          posmiejemy.
          Troche obgadamy,
          troche posluchamy
          i na sucho w klawiature
          w stolik poklikamy.
          Foto oczywiscie tez zrobimy sobie
          No a kto nie przyjdzie!
          DOSTANIE PO GLOWIE !!!

czekamy KTO CHETNY
          Stary czy mlody niech wali do nas.
          Ci co juz byli nie zaluja a Ci co chca zobaczyc niech do nas draluja.

• Gość: Ruda Re: Do córki................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:02
            Córko piękna , Córko miła.........
            Wstydu byś nam nie robiła.........
            Środka miasta nie widziała????????
            A gdzieśty się uchowała.......

W limerykach P.Wrony
            ten środek uświęcony..
            A tTy piszesz Córko miła ...
            Nie wiem gdzie ten kapsel leży.........
            Oj ty elokwentna duszo.......
            Leży tam gdzie się NALEŻY.........

Ruda w jantar ozdobiona

• Gość: Kubiś ??Pytanie do Iris lub Angeli :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:17
              Czyli rozumiem że spotykamy się w Punkcie " ZERO " ?
              Jeżeli tak to mam pytanie z jakiej kafejki póżniej pójdziemy ..... Kubiś
              • Gość: Kubiś Re: ??Pytanie do Iris lub Angeli :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:42
                Do jakiej kafejki potem pójdziemy ??
                Sory za błędne pytanie :-) ..... Kubiś
                • Gość: Iris Re: ??Pytanie do Iris lub Angeli :-) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.05.05, 20:59
                  Drogi Kubisiu i cała reszto chętnych na spotkanie:o)Pan Ireneusz
                  zaproponował ..sympatyczny lokal "Rue de Foch" chyba...Tez nie wiem czy tak się
                  nazywa ale jesli to ten sam o którym myślę to jest naprawdę całkiem sympatyczny
                  z tego co wiem.Znajduje się na wprost wejścia do Marketu Elea.Czy to ten Panie
                  Rzeczniku:o)?Zresztą będziemy sie martiwć jak się odnajdziemy na tym środku:o)
                  Oby tylko pogoda dopisała bo o humory już się nie martwię:o)
                  Do miłego:o)

• Gość: Kubiś Re: ??Pytanie do Iris lub Angeli :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:32
                    Dzięki Iris za wyjaśnienie .
                    To nawet fajnie że w tym roku spotkamy się w innym miejscu :-)
                    Postaram się znależć chwilkę czasu i do was dołączyć .
                    Pozdrawiam WSZYSTKIE DUSZE Z NASZEGO GRONA ..... Kubiś
                    • Gość: Iris Re: ??Pytanie do Iris lub Angeli :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:37
                      Żadne tam takie postaram się!Prosze być i już!Im więcej nas będzie tym większa
                      szansa na zablokowanie ulicy:o)
                      Ale mi się żarty od rana trzymają :o)
                      • iwonnkaa Re: Pozwolenie-) 20.05.05, 09:27
                        A może musimy wystąpić o pozwolenie na takie zgromadzenie, no a potem BLOKUJMY
                        ULICĘ .....................................
                        Ruda nieco zbolała
                        • Gość: Yoko Re: Pozwolenie-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:55
                          trzeba będzie chyba złożyć pozwolenie o zgromadzenie się w Urzędzie. Potem może
                          się jeszcze coś wydarzy i będzie prohibicja na terenie całego miasta a nie
                          tylko w obrębie akademików:):):)
                          • Gość: Iris Re: Pozwolenie-) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 21.05.05, 23:02
                            Nic z tych rzeczy moje kochane:o)przeciez ten środek to pomysł Pana Rzecznika.A
                            skoro wśród nas będzie człek z Urzędu to nic nam nie grozi:o)Prawda Panie
                            Ireneuszu?A alkohol jest dla ludzi wiec po co prohibicja?Do milego !!!!
                  • Gość: >>>>>> TAK TO TEN - Z PODWÓRZEM I OGNISKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:22
                    :-)
      • Gość: xx Re: Środek miasta-31.05.2005-17.30. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:39
        Jest tam taka pokrywa z oznazceniem srodka miasta.

Pozdrawiam z Gdanska i bede :))
        • Gość: Iris Re: Środek miasta-31.05.2005-17.30. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:48
          To ja poroszę może troszkę morskiej bryzy i jodu dla forumowiczów:o)O
          muszelkach nie wspomnę:o)Do zobaczenia:o)
      • Gość: ToMNR Re: Środek miasta-31.05.2005-17.30. IP: *.bis / 212.244.80.* 19.05.05, 17:20
        ToMNR sie nie pytal gdzie jest srodek miasta.
        ToMNR wie gdzie jest srodek miasta.
        ToMNR bedzie na srodku miasta (raczej).

ToMNR pozdrawia :)
        ToMNR@rakow.com.pl
        www.rakow.com.pl
        • Gość: Angela Re: Środek miasta-31.05.2005-17.30. ToMNR IP: *.flatpla.net 19.05.05, 21:58
          Najmocniej przepraszam ToMNR. Tak to już jest jak robisz kilka rzeczy razem. Ale
          mam nadzieję, że dołączysz do nas?
          • Gość: ToMNR Odpowiadam :) IP: *.bis / 212.244.80.* 20.05.05, 08:03
            Nie ma problemu :)
            No a czy przybede to sie pewnie okaze rzeczonego dnia - czy nie wyskoczy jakies
            nieplanowane "cos tam" :)
            Ale bede sie staral przybyc - razem z Yokiem.

Pozdrawiam
            ToMNR
            www.rakow.com.pl
            • Gość: Iris Re: Odpowiadam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:53
              Postarjcie się:o)Nawet mała M.mogła by byc jako najmłodsza forumowiczka:o)
              Buziak dla maleństwa:o)
              • Gość: Obserwatore Romano Spotkanie towarzyskie IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 20.05.05, 11:27
                A ja na spotkanie forumowiczów nie przyjdę bo owe spotknie nie uwzględnia takich
                indywidualności jak Ja.
                • Gość: Ruda Re: Spotkanie towarzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:14
                  Tam będą SAME INDYWIDUALNOŚCI...............
                  My nie chińczyki, KAŻDY INNY I SŁONECZNY...........
                  Ruda
                  • Gość: Aga71 Re: Spotkanie towarzyskie IP: 80.51.222.* 20.05.05, 12:16
                    Masz rację Ruda - w Cz-wie są same INDYWIDUALNI ludziki :))) ;)) aż Wam
                    zazdroszczę spotkania.
                • Gość: Iris Re: Spotkanie towarzyskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:16
                  I tu się mylisz !Na tym spotkaniu wszyscy sa mile widziani i panuje powszechne
                  zawieszenie broni !Zapraszamy :o)
                • Gość: Angela Re: Spotkanie towarzyskie -OBSERWATORE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:28
                  Mój drogi, nie jesteś aż taką indywidualnością żeby się nie spotkać z nami
                  wszystkimi. Nie odstajesz od reszty ani na milimetr więc śmiało dołącz do nas.
                  Czekamy.
                • Gość: ToMNR Re: Spotkanie towarzyskie IP: *.bis / 212.244.80.* 20.05.05, 12:44
                  Sciemniasz wacpan, tako rzecze ToMNR.
                  Jak to pisala Ruda - przychodz albo bedzie wpier**** :)

Pozdrawiam
                  ToMNR
                  www.rakow.com.pl
              • Gość: ToMNR Re: Odpowiadam :) IP: *.bis / 212.244.80.* 20.05.05, 12:48
                Wlasnie uffff odetchnalem, bo M. na badanie pojechala. Teraz z godzinka, moze
                dwie przerwy i trzeba zakuwac (prawo euro-pejskie :P)

Mala M. nie przyjdzie raczej, moze kiedys :P
                A Yoka wlasnie naklaniam, zeby cos sie do tematu wpisal :)

Pozdrawiam
                ToMNR
                www.rakow.com.pl
                • Gość: Yoko Re: Odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:54
                  więc temat podbijam do góry co by żaden forumowicz 31 maja w środku miasta nie
                  zapomniał być:):)
                  • Gość: Corka Re: Odpowiadam :) IP: *.prenet.pl 20.05.05, 14:55
                    Mili moi kupelowie
                    Wiem juz gdzie jest ten sirodecek
                    Stawie sie z Logiem na kartOnie jak w ub. Roku
                    I ZEBY MI MLODZIEZ NIE STAWALA GDZIESIK NA BOCKU
                    JENO ŁOD RAZU DO NOS DO KUPY
                    Sciesniem sie straSnie w tym sirodecku.
                    a jak sie ściasniem, to moze nam ktos z Gory jaka fotke zrobi?
                    Ja swoje fotocamere wezmnem, zresztom mam jom zawse psy sobie

CZEKOMY NA WAS MOJE LUDZIKI
                    STARSZE I MLODSZE
                    TE CO PISZOM 10PALCYMA NA KLAWIATURZE I NA TE CO STUKAJA
                    JEDNYM PALCEM...........TYM NAJDLUZSZYM
                    :-))
                    • Gość: Ruda Rdo Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:45
    • Gość: Angela Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.flatpla.net 21.05.05, 16:59
      Podbijam, bo zniknęło z pierwszej strony)))
      • Gość: expertum credere p da geek IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:37
        czasami znajdujemy perełki na internecie i musimy podzielić się nimi z innymi:
        skoro więc wątek ma coś wspólnego z anonimowością internetu, mały kamyczek z
        innego forum dyskusyjnego (jest to wypowiedź von skippiego, warta według mnie
        przytoczenia)

Not sure insulting people and calling them names is exactly what I had in mind
        as "helping people".

I've always been puzzled by the myth that so called "experts" were born that
        way, and had no external references or help.

Everybody has to learn new stuff to get good at it, the question is whether you
        want to help them or not.

Finally, taking "examples" from some lamer on SW (a project reknown for it's
        gaggle of assholes) that has to beg for donations (he has a freaking paypal link
        in all his posts) is not the shining example I wish to emulate.

-------------------------------------------------------
        hef fan ju gajs - miłej zabawy na spotkaniu.
        • iwonnkaa Re:HOPLA 22.05.05, 23:15
          No i w górę
          • Gość: corka Re:HOPLA IP: *.prenet.pl 22.05.05, 23:34
            siuuuup o jedno oczko w gore!!!!
            do spotkania juz niedlugo
            • Gość: Latarnik Re: znowu zaspalem nad lektura..chyba wywala mnie IP: *.216-96-207.sherb.mt.videotron.ca 23.05.05, 02:14
              ...jesli chcecie to ja moge;
              popozowac na szara eminecje.
              W dlugim plaszczu i teczka w lewej rece.

albo moze inaczej;

oczywiscie ze moge;
              popozowac na szara eminecje.

z mala lub duza teczka,( dowolnie wprawej czy lewej dloni)
              i plaszczem przewieszonym ( albo moze bez teczki i plaszcza)
              ot zupelnie wolne ( znaczy rece)

• Gość: Iris Re: da geek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:03
          Dziękujemy za życzenia ale czemu sam się nie pojawisz???Napewno będzie to jak
          zwykle udane i sympatyczne spotkanie.
          Ps.Grzecznie przypominam "Polacy nie gęsi....."
          • Gość: ToMNR Robimy liste - kto przyjdzie! IP: *.bis / 212.244.80.* 23.05.05, 10:01
            Wiec tak. Jestem pewny, ze ja. Przekonany, ze Yoko.
            Przypuszczam, ze moze Elzbieta.

Wiec:

ToMNR
            Yoko
            Elzbieta

Bede na biezaco uzupelnial, wpisujcie sie
            spotkanie niedlugo

Pozdrawiam
            ToMNR
            www.rakow.com.pl
            • Gość: Elżbieta Re: Robimy liste - kto przyjdzie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:12
              Załatwię opiekę dla Budryska i na spotkanko szybciutko lecę
              • Gość: Ruda Re: Robimy liste - kto przyjdzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:12
                Cieszymy się .....................
                Naprawdę ........................
                Ruda kapkę imieninowa
                • Gość: Kubiś Re: Robimy - kto przyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:27
                  Przyjdzie duużo ciekawych osób oboyga płci :-)
                  Podbijam ku górze :-) To taki tester wytrzymałości który ma działać do 31-05
                  ..... Kubiś
                  • Gość: Corka Re: Robimy - kto przyjdzie? IP: *.prenet.pl 24.05.05, 19:30
                    a ja bede miala najciezej hahahha
                    bo i logo Forumowe i wińsko Imieninowe hahahaha

ale
                    qurde

drwa w tym roku NIE NIOSE

KONIEC!!!!
                    • Gość: Iris Re: Robimy - kto przyjdzie? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.05.05, 21:17
                      Masz rację córko:o)Wystarczy że będzie czym toast wznieść:o)Jeszcze raz
                      najlepszego!
                      Drwa jak będa potrzebne to się załatwi.Będę napewno!Zresztą jako prowakatorka
                      nie mam wyjścia no a jako Iris poprostu chcę tam być:o)Do miłego zobaczenia!
                      • Gość: ToMNR Re: Robimy - kto przyjdzie? IP: *.bis / 212.244.80.* 24.05.05, 21:23
                        Hop.
                        I male pytanie: to w koncu gdzie idziemy na to spotkanie (oczywiscie po "srodku
                        miasta")?

Pozdrawiam
                        ToMNR
                        www.rakow.com.pl
                        • Gość: Corka Re: Robimy - kto przyjdzie? IP: *.prenet.pl 25.05.05, 09:28
                          podbijam zeby widzieli
    • iwonnkaa Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 25.05.05, 21:19
      dO.GÓRY............................
      • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.05.05, 20:06
        Podbijam bo nas wyniosło na drugą stronę:o)A może chętni jeszcze się znajdą??Do
        zobaczenia w samym środku miasta:o)
    • lookas.prv.pl Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 26.05.05, 21:32
      Witam :-)
      Pytanie - czy ewentualne dojście około godziny 20 byłoby źle widziane? :-)
      Oczywiście jeśli w ogóle spotkanie dotrwa do tej godziny.
      Niestety o 18 muszę iść na wykłady :-/

---------------------------------------
      www.lookas.prv.pl
      • Gość: Ruda Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:54
        Pewnie że możesz, my świętujemy do upadłego...............
      • Gość: Corka Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.prenet.pl 26.05.05, 22:04
        Napiszemy Ci usprawiedliwinie jakos to bedaie
        apo 20.oo chyba sie tez zalapiesz
        • Gość: Corka Re: w gore nasze haslo) IP: *.prenet.pl 27.05.05, 15:04
          w gore bo spadamy amoze sa nowi lub uropowicze i nie wiedza
        • lookas.prv.pl Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 27.05.05, 16:24
          OK :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie.

----------------------------------------
          www.lookas.prv.pl
    • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.05.05, 08:59
      I do góry :o)Miłego weekendu wszystkim, bo że bedzie piękny to już wiadomo:o)
      • Gość: ToMNR A gdzie w koncu idziemy? IP: *.bis / 212.244.80.* 28.05.05, 09:01
        To wiadomo juz gdzie idziemy po Srodku Miasta?

Pozdrawiam
        ToMNR
        www.rakow.com.pl
        • Gość: Iris Re: A gdzie w koncu idziemy? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.05.05, 09:04
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=23947173&a=24144967
          Myślę,ze to właśnie będzie to :o)Do zobaczenia !
          Pozdrowienia i buziak dla małej M.
          • Gość: ToMNR Re: A gdzie w koncu idziemy? IP: *.bis / 212.244.80.* 28.05.05, 09:15
            Czyli jednak nie bedzie pleneru :(
            A szkoda, bo pogoda przednia na wypad pod gole niebo :)

Pozdrowienia przekazalem - i dla malej M. i dla malej Z. (blizniaczki :P)

Pozdrawiam
            ToMNR
            www.rakow.com.pl
            • Gość: Corka Re: A gdzie w koncu idziemy? IP: *.prenet.pl 28.05.05, 09:19
              Po plenerze zostaly nam marzenia o Altance gdzies TAM.....

no ale trudno

:-( :-)
            • Gość: Iris Re: A gdzie w koncu idziemy? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.05.05, 09:21
              Nie wiedziałam ,ze to bliźniaczki.Muszą być urocze:o)Oczywiście dla malej Z.
              też buziak.
              Przecież nie musimy siedzieć w lokalu.Siądziemy zapewne w ogródku więc pod
              gołym niebem, no sorki pod parasolem:o)Pierwsze spotkanie też odbyło się pod
              parasolami:o)Pozdrawiam:o)
              • Gość: ToMNR Re: A gdzie w koncu idziemy? IP: *.bis / 212.244.80.* 28.05.05, 09:45
                A to zupelnie cos innego :)

Pozdrawiam
                ToMNR
                www.rakow.com.pl
                • Gość: Corka Re: A gdzie w koncu idziemy? IP: *.prenet.pl 29.05.05, 11:24
                  Podbijamy bo spadamy a spotkanie tuz tuz
                  • Gość: Aga71 Re: A gdzie w koncu idziemy? IP: 80.51.222.* 30.05.05, 11:11
                    JUż niedługo godzina zero ;) WIELKIEGO SPOTKANIA :)) Pozdrawiam ziomków.
                    • Gość: Ruda Re: Godzina ZERO........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:28
                      nO TO DO GÓRY...............
                      Ciekawe ilu nas NAPRAWDĘ BĘDZIE............
    • Gość: Aga71 Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: 80.51.222.* 30.05.05, 11:51
      A sprawozdanko ktoś napisze ;)) ?
      • Gość: Corka Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.prenet.pl 30.05.05, 15:23
        Protokolow spotkania Ago nie ma...............nikt nie pisze hahahaha wszyscy
        zajeci
        Mam nadzieje ze GW bedzie a oni juz z racji swojego zawodu napisza.
        IL tez napewno szepnie slowko swojemu Chlebodawcy

ale qurde my sie chociaz pobawimy i pohihamy jak zawsze

A co nie mozemy???

Jakies foto-amatoro tez bedzie
        i bedzie OK.

Do zobaczyskaaaaa juz jutrooo

17.30 w sirodecku
        Jak sie nie zmiescimy to sirodek powiekszymy.

TYLKO ZEBY MI MLODZIEZOWKA NIE STALA NA BOKU I ZEBYM NIE MUSIALA ZNOWU
        machajac ramieniem wolac

A choćta tu do nas!!!!!

• lookas.prv.pl Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 30.05.05, 16:13
          Ja niestety tak jak przypuszczałem nie będę mógł przyjść :-(
          Walka to zalki w pełni.

Ale jakąś galerię z fotek stworzyć bym mógł...

---------------------------------
          www.lookas.prv.pl
          • Gość: Ala Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.prenet.pl 30.05.05, 19:20
            I ja nie mogę (byłabym po raz pierwszy), bo w tym czasie oddaję to, co kojarzy
            się z kasztanami. Nie mogę wyraźniej. Pozdrawiam Was wszystkich
            • Gość: Iris Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.05.05, 21:10
              Do jutra;o)mam nadzieję,ze pogoda chociaz ma sie pogorszyć to jednak będzie dla
              nas łaskawa:o)Pozdrawiam:o)
              • Gość: ToMNR GODZINA 17.30 - SRODEK MIASTA! IP: *.bis / 212.244.80.* 31.05.05, 09:45
                No pogoda nie jest za rewelacyjna.
                Mam nadzieje, ze odliczy sie sporo ludzi.
                Ktos cos tam pisal o ognisku - moznaby sobie grilla zrobic ;)

Pozdrawiam
                ToMNR
                www.rakow.com.pl
                • Gość: Iris Re: GODZINA 17.30 - SRODEK MIASTA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:08
                  Ten grill to takie obiecanki cacanki:o)Ale kto wie może kiedyś??Pogoda nie jest
                  taka istotna, najważniejsze żeby humory dopisały :o)
                  • Gość: ToMNR Re: GODZINA 17.30 - SRODEK MIASTA! IP: *.bis / 212.244.80.* 31.05.05, 10:25
                    A co to za problem zrobic grilla :)
                    Ale ja sie nie podejmuje :P
                    Moze ktos inny cos zorganizuje ;-) (mam nadzieje, ze milo sie zaskocze ;P)

Pozdrawiam
                    ToMNR
                    www.rakow.com.pl
    • Gość: ToMNR Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.bis / 212.244.80.* 31.05.05, 07:41
      Nie spac.. Dzisiaj spotkanie ;)

Pozdrawiam
      ToMNR
      www.rakow.com.pl
      • Gość: Corka Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.prenet.pl 31.05.05, 10:28
        bbbbbrrrrrrr zimno i mokro, ale chyba u nas bedzie goraco.
        Pozdrawiamy i czekamy
        Troche nam frekwencja sie obniza ale moze sie uda coooo?

FORUMOWICZE NIE NAWALCIE

WSTYD I HANBA BY BYLA

Srodek maly to jak sie skupimy to bedzie cieplusko

PAAAAAA

Corka z kokardka we wloskach

hihihihiii
        • Gość: Buziaczek Buziaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:55
        • Gość: Marcyś Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:01
          Sam środek miasta czyli gdzie? Nadal mam rozterki gdyż takich "srodków' w
          naszym miescie jest kilka. Gdybym wiedział o który chodzi to postaram się być.
          Pozdrawiam!
          • iwonnkaa Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) 31.05.05, 15:24
            Środek na przeciw dworca PKS.............
            Tzn tak między jezdniami...................
            Pozdrawiam Ruda
            • Gość: student Re: A może już pora na spotkanie Forumowiczów?:o) IP: *.localdomain / 83.16.16.* 31.05.05, 16:35
              .....do spotakania pozostalo 55 minut pora sie szykowac do drogi w
              strone "srodka" do zobaczonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka