Dodaj do ulubionych

DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 13:22
Warto zastanowić sie czy wogóle opłaca sie wspierać Raków.Kibice Rakowa to w
większości wandale, nie imponujący raczej inteligencją ( "Tobie rakowie cały
nasz huligański tród" pisownia orginalna z muru).
Po co nam latające koktajle Mołotowa, bijatyki na Północy i kretyni rzucający
kamieniami w rodziny opuszczające Halę POlonia.
Pastwisko przy ul. Limanowskiego też wymaga dużych nakładów finansowych -
WARTo? Poziom polskiej I i II ligi jaki jest każdy widzi.
Namówmy Ukrainców do inwestowania w żużel lub siatkówkę. Od lat walczą o
najwyższe laury w Polsce i w Europie a i atmosfera na spotkaniach zgoła inna.
Studiuje we Wrocławiu - tam też mieli problemy z kibicami Śląska. Miasto
klubu już nie wspiera. Chłopaki kopią sie w III lidze a wojny sie skończyły
bo Rozwój Katowice i Motobi Kąty Wrocławskie Hooliganów ze sobą nie przywożą,

PS
Jeżeli ktoś ma inne opinie to przypominam, że wyzwiska,przekleństwa i chasła
typu TYLKO RKS i RKS FOREVER nie są dobrymi kontrargumentami. Informuje
również, ze byłem na kilku meczach RAKOWA i nie jestem starszym bratem w
wierze.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? IP: *.icis.pcz.pl 23.05.05, 13:51
      Pilka nozna jest najbardziej nosna dyscyplina, nie ma tutaj zadnego porownania
      np. z calkowicie niszowym sportem jakim jest zuzel.

Poza tym Huta jako taka zwiazana jest z Rakowem, a sam klub spelnia wazna role
      spoleczna. Oczywiscie Donbas sam zadecyduje, ale jednak Rakow to nieodlaczna
      czastka Czestochowy
      • Gość: studentos Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:58
        Mój drogi, wiadomo ze piłka nozna jest prestiżową dziedzina sportu w Polsce i
        na świecie, dlaczego Czestochowa miała by odbiegać od tego i inwestować w sport
        typu żuzel czy siatkówka. Wydaje mi sie że Częstochowa oraz jej kibice
        zasługują na pierszoligowa piłkę. Pozdrawiam!
        • Gość: RKS [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: lunch Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 08:32
        I dlatego w miastach, w których jest żużel, na piłkę nikt nie chodzi...
        • Gość: Przemo23 Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:51
          Głupoty piszesz! To piłka nozna jest najbardziej popularną dyscypliną w sporcie!
          I temunie zaprzeczysz!
          Dla mnie żużel to kompletne nudy, błee :/
          Ale każdy chodzi gdzie lubi!
          Skoro teraz mamy najwyższą średnią kibiców, a na 2 lige czasem przychodzi na
          mecze mniej to, poczekaj jak RAKÓW wejdzie wyżej, pogadamy...
    • Gość: RKs Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:03
      Aha inteligenicku ,sam nie umiesz pisac a smiejesz sie z kibicow Rakowa:) Pisze
      sie oryginalna a nie "orginalna". Studiujesz we Wrocku ? chyba wiem kim
      jestes "kozi synu":)
    • ulisses_czwa Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? 23.05.05, 14:12
      Ciesze się, że inni zauwazyli to o czym pisze od dawna... Zachowanie kibiców Rakowa jest godne pożałowania... Stale zasłaniają się tym, ze to nie oni robia burdy, to było kiedyś itd... Do nastepnego razu... Ja mam odwage o tym mówić, a ich jedynym "kontratakiem" w moja stronę jest "kozi synu"... Dobrze wiecie, ze was nikt nie potrzebuje - zadymiaczy i fanatyków... Nie mam szacunku do Was tak jak Wy do mnie... Myslicie, ze wzniesiecie polska piłkę na wyzyny po przez Raków... Oczywiscie nie mam nic przeciwko klubowi tylko ich kibicom... Udaja kulturalnych i zajebistych kolesi, a tak na prawde to wystaje im słoma z butów... Oczywiscie sa wyjątki, ale cóż - przeważa ciemnogród... Czy warto sponsorowac wobec tego klub?? Jesli znajdzie się taki sponsor to czemu nie, choc pozostaje wielkie ryzyko, ze jak będę awansować i spotkaja się np. z widzewem to nie zakonczy sie na wymianie choćby wyzwisk - kibice Rakowa sa tego nauczeni, bo sa zajebiści - tylko na bijatyce i zamknieciu stadionu... Góre wezmą zwierzece instynkty chocby małej grupki... Czy sponsor pozwoli sobie na to? Nie ma mowy... Oczywiście czekam teraz jak mnie zbeszta Raków, bo przeciez nie sa nastawieni na przyjęcie jakiejkolwiek krytyki... Ja im osmieliłem sie powiedzieć co jest nie tak !! Żałosne... Powracając jeszcze do kibiców - wspaniały redaktor Rakowa - ToMNR - robi się taki milusiński i wspaniały... Poczytajcie sobie troche forum Rakowa to zmienicie zdanie... Wystarczy choćby wymienić jego antysemityzm... Oto cytat:
      "...ni dzieci nam zażydzal!" Takich textów jest więcej... I on przedstawia się jako normalny człowiek i kibic... Dwulicowy fanatyk... Reszta kumpli wcale nie lepsza... Ale wiemy i wybaczamy - to tylko kibice Rakowa... Zatem proponuje zakonczyć tą śmieszna przepychankę, bo nie mamy o czym rozmawiać... I prosze wiecej mnie nie atakowac - ja tego nie bede robił... A jak sie wypowiadacie kulturalnie (?? będzie to mozliwe ??), to przynajmniej miejcie odwage się zalogować...

Pozdrawiam ?? To się okaze po Waszych postach...
      • ulisses_czwa Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? 23.05.05, 14:13
        P.s. To nie ja zakładałem ten temat - zawsze uzywam jednego nicka i jestem zalogowany... Zatem prosze oszczędzić obrazania mnie, jak to jest w Waszym zwyczaju...
      • Gość: kk Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:46
        Kolego Ulisses Twoja niechęć do kibiców Rakowa jest powszechnie znana. Otóż
        kolega Ulisses skrywa pewną tajemnicę, o której na forum napisał bardzo
        oględnie. Swego czasu - dokładnie 14.10.1998 Ulisses, który rzekomo na mecze
        Rakowa nie chodzi (teraz na pewno, ale przesłości nie da się zmienić), po
        spotkaniu w PP z łódzkim Widzewem, pod stadionem przy ul. Limanowskiego w dość
        niewybredny sposób wyrażał się o piłkarzach Rakowa (rzekomo nic do nich nie
        ma), którzy co by nie mówić we frajerski sposób przegrali z Widzewem. Użył przy
        okazji słów wielce niewybrednych (ale oczywiście Ulisses jest święty i wypomina
        innym, że wzajemnie się wyzywają). Gdy zwrócono mu uwagę zaczął się odgrażać,
        więc najoględniej mówiąc został sprowadzony do parteru.
        Tak, właśnie takich kibiców nam w Częstochowie trzeba, co gdy drużyna przegrywa
        to obrzucą ją stekiem wyzwisk, tak Ulisses jesteś przykładem jak się kibicuje...
        Poza tym jesteś autorytem, bowiem jesteś studentem, bowiem studiujesz w
        większym niż Częstochowa mieście, bo jesteś pracownikiem Urzędu Skarbowego (o
        Twojej wysokiej kulturze osobistej w czasie wykonywania pracy krążą już
        legendy). Ale jak to? Student dostał pracę w US? No tak, wszak tatuś był
        UBekiem, więc wszystko jasne. Stare koneksje, i ta buta Ulissesa, ta jego
        nieodparta pewność siebie, pewność że jest nietykalny. Dlatego też wyżywasz się
        na swojej dziewczynie? Kobieta nie odda, więc lepsze to niż męska walka na
        pięści, nawet z tak błahego powodu jak inny kolor szalika, wszak bicie kobiet
        jest odwieczną Tradycją.
        Przykro mi, że próbujesz kogoś oczerniać, tylko dlatego, że gdy chodziłeś na
        mecze Rakowa byłeś traktowany jak odpadek, bo ojciec był UBekiem. Nie mogłeś
        znaleźć przyjaciół na trybunach, i jeszcze nawet dostałeś po głowie, tak to
        wystarczający powód by nosić w sobie nienawiść, by niszczyć wszystko co
        związane z Rakowem.
        Piszesz, że kibice są nikomu niepotrzebni, ale zawodników i klub szanujesz.
        Ciekawe. Na każdym kroku zawodnicy podkreślają (nawet nie pytani) dla kogo
        grają, a w obecnym zarządzie klubu zasiadają osoby które wywodzą się z tak
        przez Ciebie znienawidzonego młyna szalikowców. Cóż, wszak jedynie Ty jesteś
        oświecony.
        Szkoda, że brakło odwagi załozyć temat pod własnym nickiem, ale powpisuj się tu
        jeszcze kilkanaście razy, za każdym razem pod innym nickiem. Nie zapomnij
        zauważyć że i inni mają takie samo jak Ty zdanie.
        Rozumiem, że zamiłowanie do piłki przerzuciłeś na Juventus, ale wielu Twoich
        kolegów z Waszego FC niestety ma takie samo zdanie o Tobie, a nawet krążą
        plotki, że na te swoje maślane oczy podrywasz dziewczynki w piaskownicy. Mam
        nazieję, że jednak to tylko niewybredne żarty osób, które boją się zwrócić Ci
        uwagę, bo tatuś był w UB.

Wiem, że jak to masz w zwyczaju zawsze zaprzeczysz, albo nie będziesz
        uczestniczył w tej prowokacji. Proszę Cię bardzo, znamy się nie od dziś, i obaj
        doskonale znamy prawdę, i wiemy jak bardzo lubisz na siebie zwracać uwagę i
        prowokować, by później zasłaniać się ojcem. Rób tak dalej, i uważaj się za
        wyrocznię, ale pamiętaj że zycie to coś więcej niż Ci się wydaję. Wiele osób z
        Twego otoczenia ma już Cię dosyć, ja również, ale przez wzgląd na wspólną
        przeszłośc, radzę Ci zastanowić się nad sobą. Dość tej pychy i zadufania w
        sobie...

PS. doskanle wiesz kim jestem, a inni wiedzieć nie muszą.
        • ulisses_czwa Do "kk" 23.05.05, 14:52
          Sorry, ale nie czytałem nawet do końca tych bzdur... Wymyslone bajki to sobie pisz, bo dar masz zajebisty... I nawet podanie jakiś smiesznych dat, które miałyby uwiarygosnić ten post nic nie da... nigdy nie byłem na meczu z widzewem - to tak na marginesie :) I to cała prawda o kibicach Rakowa:) Wyssana z palca historia + pomówienie, ze to ja załozyłem temat...

P.s. Kolejny tchórz nawet sie nie zalogował... - kk - lol :)
          • Gość: kris Re: Do "kk" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:34
            Zobaczcie , jak szybko można kłamcę wyprowadzić z równowagi. Brak słów , aby komentować brednie wypisywane przez jegomościa o nicku Ulisses .
            Częstochowa kocha Raków i jeden , bądź kilku przerzutów tego nie zmieni .
          • Gość: Nivea Re: Do "kk" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:47
            Ja do ciebie ulisses_czwa w sumie nic nie mam . Ale krążą plotki , że na ulicy
            W ( takiej z drzewiastą nazwą ) już przestajesz być tolerowany . Szkoda , że
            przez swoją obłudę i głupotę tak sobie życie pieprzysz . Szkoda mi ciebie , ale
            cóż ... twój wybór .

Cała Częstochowa za Rakowem !!! Na zawsze wierni !!!

• Gość: l'eklair(ka) do ulissesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:12
            Wiesz co Ulisses?? po tym co napisał o Tobie kk, to ja bym sobie na Twoim
            miejscu nick zmieniła.
          • Gość: Przemo23 Re: Do "kk" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:36
            Wiesz co chłopie? Jak dla mnie nie masz za grosz honoru !!!
            Każdy z nas podpisuje sie swoim nickiem, nie bunkruje sie!
            Nie nazywaj naszego stadionu klepiskiem, bo sobie kiedys nawazysz bigosu!
            12 lat chodze na RAKÓW i nie przestane nigdy !!! Rozumiesz? Nigdy!
            I nie zamieniłbym tych czasów na zadne inne! Tu sie wychowałem, tu były łzy i
            radość, tu jest duma i szacuenk dla wszystkich, którzy coś robia dla tego klubu!
            Bo gdyby wszyscy byli tacy jak Ty, to wielkie gó.. by było a nie klub!
            Ale jesli jestes przerzutem, rozumiem Twoj tok rozumowania!
            Ale pamietaj jedno!
            MY NIGDY NIE PRZESTANIEMY ISTNIEĆ !!!
            I tu Cie boli...
            RAKÓW FOREVER !!!
      • Gość: ToMNR A kozi syn dalej kompleksi. IP: *.bis / 212.244.80.* 23.05.05, 14:53
        Nie bede odpisywal na Twoje zarzuty dotyczace kibicow Rakowa, bo nie ma sensu.
        Nic to nie zmieni, dalej bedziesz zyl w swojej alternate reality.
        Kibicuj dalej Juve, a na temat Rakowa sie nie wypowiadaj (bo nie masz nic z nim
        wspolnego i nie wiesz co sie dzieje. No ale tacy sa najmadrzejsi przeciez).

Co do mojej osoby to wara Ci ode mnie.
        Nigdy nie ukrywalem swoich przekonan politycznych.
        Nie znaczy, ze jak nie przepadam za narodem wybranym, musze byc chamem, czy
        osoba gatunku jak ulisses.

Nie pozdrawiam malego kompleksika
        ToMNR
        www.rakow.com.pl

Dwulicowy fanatyk - buhahha, chyba sobie taki podpis na forum walne :)
    • Gość: ToMNR Donbas i Rakow IP: *.bis / 212.244.80.* 23.05.05, 14:16
      Co do latajacych koktajlow Molotowa, to nie Rakow nimi rzucal w autobus lini 24...

Popieram zdanie xx-a zuzel jest niszowym sportem, nie ma sensu na niego lozyc
      wiecej pieniedzy - bo i tak sie nie rozwinie bardziej.

Nie pozdrawiam zazdrosnikow - kompleksiarzy :D
      ToMNR
      www.rakow.com.pl
      • ulisses_czwa Re: Donbas i Rakow 23.05.05, 14:24
        Oczywiście, ze zużel w naszym miescie nie rozwinie sie dalej, bo co mozna zdobywać po Mistrzostwie Polski i Pucharze Europy w przypadku CKM-u?? Tylko zauważcie jedno - stadion srednio zapełniony jest po 13 tysięcy, a to przyciąga sponsorów, którzy sa bardziej zauważani... I oto chodzi!
        • Gość: Leon Re: Donbas i Rakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:38
          To Wlokniarz zdobyl Puchar Europy?Nie wiedzialem ,a moze to nie bylo
          odpowiednio naglosnione?:) W kazdym badz razie jesli chodzi o liczbe widzow ,to
          na Rakowie ,jesli gralby w 1 lidze z sukcesami, byloby na pewno ok 15 tysiecy
          ludzi. Oczywiscie po przebudowie stadionu...
          • Gość: no nie wiem Re: Donbas i Rakow IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 23.05.05, 15:51
            jakby gral w 1 lidze to bilety bylyby juz nie po 5 zloty tylko pewnie po 20 i
            kibicow nie byloby 15 000.
            zyjecie mrzonkami chlopaki - jestem juz lekko zmeczony tekstami tyou: 'kupi nas
            dombas - zrobia nam lige mistrzow", " kupi nas mintall dadza nam ekstrakalse".
            gdyby nas kupili, gdyby nie oszukiwali, gdyby nam dali kasy, gdyby w nas
            uwierzono, gdyby rakow byl ekstralidze itd itd. gdybacie i gdybacie. a prawda
            jest taka ze rakow narazie moze bedzie w 3 lidze - a gdzie to gdyby ? jeszcze
            daleko. Stadion tez wam jasnie nam panujacy obiecywal razem z 20 mln zloty na
            niego drugie tyle mialo sie chyba z kosmosu uzbierac jednak dal na stadion ckm-
            u, dlaczego ? bo nikt nie inwestuje takich pieniedzy w klub 4 ligii, bo 15k na
            rakow to jeszcze dlugo nie przyjdzie. Trzeba przestac liczyc ze ktos wszystko
            zrobi za wlodarzy klubu, trzeba samemu szukac kasy a nie liczyc na manne z
            nieba. Azs ma problemy z kasa mimo ze jest w ekstraklasie, gra w pucharach
            europejskich itd. ale "gora" nie ma pomyslu jak przyciagnac pieniadze i
            zawodnicy tylko odchodza (nawet ci co obiecywali ze zostana)

Puchar Europy na zuzlu to niestety nie champions league, raczej to podrzedny
            tylul ktory latwiej bylo zdobyc niz, zdobyc medal w DMP dlatego nie bylo to tak
            naglosnione - ale fakt jest faktem i mozna sie cieszyc bo jakis tam prestiz
            napewno niesie za soba zdobycie trofeum o takiej nazwie.
            A czy zuzel jest sportem niszowym jak to bodajze xx napisal ? szczerze watpie
            jest to chyba 2 lub 3 sport w Polsce pod wzgledem popularnosci, ktora cieszy
            sie nie tylko w miastach w ktorych sa kluby zuzlowe. Idac tym tokiem
            rozumowania niszowymi sportami sa koszykowka, siatkowka, tenis ziemny bo one
            maja mniejsze widownie niz zuzel.
            • Gość: xx Re: Donbas i Rakow IP: *.icis.pcz.pl 23.05.05, 16:45
              Lubie bardzo zuzel, ale w porownaniu z tym co bylo kiedys to zuzel schodzi
              coraz bardziej na margines wielkiego sportu. Wysatrczy chociaz zobaczyc ile
              czasu poswieca sie zuzlowi w roznych mediach - mam na mysli rozgrywki ligowe
              przede wszytskim.
              • Gość: no nie wiem Re: Donbas i Rakow IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 24.05.05, 10:13
                no wlasnie ile sie posiweca zuzlowowi ?
                TVP nie poswieca wcale, chyba ze musi - oni najchetniej to nadalwaliby tylko 2 skoki adama malysza i 3h transmisja z jego domu jak to sie rodzina i koledzy ciesza z udanego skoku w publicznej nie ma mijesca na sport bo tam sa durni ludzie ktorzy nie widza pieniedzy w sporcie. nawet transmisji na MS w niemczech nie wykupili a pozniej znow bedzie placz i lament ze Polsat ich uprzedzil chociaz maja prawo pierwokupu.
                Ale Polsat bardzo dobrze sobie radzi z transmisjam, a wczoraj Lorek ujawnil przypadkiem ze "wchodza w szwecje" i beda transmitowli tamtejsza lige.
                Puls nadaje mecze 2 ligowcow.
                Canal + nadaje GP (czego skrot daje TVP)
                Przed upadkiem Wizja transmitowala angielska lige.

Nie wiem czy udzial zuzla w TV jest maly, wydaje sie, ze jest jednak w porownaniu z innymi dyscyplinami calkiem popularny w stacjach, wiekszy udzial ma tylko pilka i siatkowka, czy 3ci sport pod wzgledem ilosci transmisji w TV mozna uznac za niszowy ?

no nie wiem
        • Gość: Yoko Re: Donbas i Rakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:43
          to chyba dawno nie byłeś na Włókniarzu. nie pisz skoro nie wiesz. W tym sezonie
          średnia na meczu CKM nie jest większa niż 8-9tyś. Przez politykę działaczy
          coraz więcej osób ogląda żużel w telewizji a nie na stadionie. Wraz z słabą
          dyspozycją drużyny składa się to na coraz słabszy wynik widzów na spotkaniach.
          Sam odpowiedz sobie do czego to może doprowadzić??
    • Gość: Yoko Re: DONBAS chce pomóc RAKOWOWI-tylko po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:38
      Wasze posty przepełnione pogardą dla Rakowa są wynikiem wielkiej zazdrości jaka
      w was teraz wzbiera. Nie stać was na rzeczową dyskusję a tylko na wymyślone i
      kłamliwe historie. Wasze zdanie nic nie znaczy, gdyż nie są to obiektywne
      opinie a słowa przepełnione zawiścią. Wychodzi tylko kompleks jaki macie na
      punkcie Rakowa. Wystarczy, że tylko ktoś wspomniał, wystraczy, że ktoś coś
      usłyszy a już zaczyna się wasz lament na to jaki Raków jest zły, niedobry i
      jaki to margines społeczny pojawia się na meczach.
      Taki słowami tylko robicie sobie na złość gdyż świadczy to o tym, że nie
      potraficie wznieść się ponad kibicowskie konflikty i chociaż na forum rzeczowo
      podyskutować. Może wśród was po prostu nie ma osób, które potrafią na trzeźwo
      ocenić sytuację, wysnuć jakieś wnioski?
      Żyjcie dalej w złudnym przeświadczeniu i w swoich wyidealizowanych światach.

p.s. teraz tak na temat: niech Donbas najpierw hutę kupi i niech Hutnicy w
      pierwszej kolejności mają zapewnioną przyszłośc wtedy będzie czas na inwestycje
      w sport.
    • Gość: Szczęki Co ma piernik do wiatraka ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 23.05.05, 15:06
      W sumie to nigdy nie słyszałem o tym, aby ktoś z kibiców Rakowa rzucał
      koktajlami Mołotwa czy czymś podobnym - więc nie widze sensu tegoż szczegółu.

Nie wiem również dlaczego przyszły ci na myśl bijatyki na Północy, przecież
      stadion na Rakowie a dzielnica Północ to miejsce po przeciwnych stronach miasta.

Tak dla wyjaśnienia kretyni, którzy rzucali w rodziny opuszczające Halę
      Polonię raczej nie wracali ze stadiona Rakowa bo te miejsce za bardzo ze sobą
      nie sąsiadują.

Napisałeś, że pastwisko na Limanowskiego wymaga dużych nakładów finansowych -
      masz racje, stadion Żużlowy ma zostać wyremontowany, więc i czas na Raków się
      znajdzie (tylko tu potrzebny inwestor /na myśli Donbas), więc się nie przejmuj
      kiepskim stanem stadionu.

Siatkówka i Żużel same na siebie "zarobią" i znajdą sponsorów, bo ich wyniki są
      dobre i o wiele lepsze niż w piłce nożnej ma nasz Raków.

Atmosfera jest inna - to oczywiste, ponieważ miejsca gdzie odbywają się
      spotkania w poszczególnych sportach są całkowicie inne, usytuowane w różnych
      częściach miasta i ludzie mają różne upodobane sporty, którym są gotowi
      poświęcić czas.

• Gość: Ulisses_czwa Re: Co ma piernik do wiatraka ? IP: 80.53.156.* 23.05.05, 15:17
        Usunałem login trwale - narta dzieci... Mam inne sprawy niz rozmówki i pierdoły na forum...
        • Gość: RKS Re: Co ma piernik do wiatraka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:27
          Jak to mowia ... Prawda w oczy kole . Nikt po Tobie nie bedzie plakal .Ciao
          bella ;)
    • grzy-boski Coś kitujesz z tym Wrocławiem. 23.05.05, 16:28
      Sorki ale też studiuje we wrocławiu i musze Cię sprostować. Śląsk ma problemy
      finansowe i tylko dlatego spadł do 3 ligi. To nie ma nic wspólnego z jego
      kibicami ani tym bardziej z Władzami Miasta.
      A ............ i nie nazywałbym żużlu sportem niszowym. No i skończcie już z
      tymi sporami między siatkówką piłką i żużlem. We Wrocku mają jeszcze
      koszykówkę i ręczną a jakoś sie nie tłuką między sobą.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Adwokat diabła Re: Coś kitujesz z tym Wrocławiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:27
        Niestety ukraińców moze zniechęcic także kolejna afera w pilce noznej z
        sedziami-ale rzeczywiscie jesli Donbas mialby kogos sponsorowac w miescie to
        tylko Rakow
        • Gość: mrx1921 Re: Ale o co chodzi :/ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:38
          Coś się tak jeden z drugim przyczepił do tego Rakowa ( jak nie urok to ... ) ?

Co was to obchodzi , czy tam będzie sponsor czy nie ?

Zajmij się jeden z drugim swoimi sprawami . Łaź sobie na Azs czy Włókniarz , i
          miej Raków tam gdzie masz do tej pory . Weź się jeden z drugim opanuj , mam
          nadzieję , że będziesz honorowy i się na Limance nie pojawisz nigdy ( po tych
          bredniach , które tu wypisujesz ) bez względu czy to będzie klasa A , 4 , 3 , 2
          czy 1 liga .

Śmiać się chce ( albo płakać :/ ) jak się czyta te pełne zawiści posty . No
          jakby jeden z drugim mógł to by ten stadion zaorał , ale niestety bo ... jeden
          z drugim szczeka , a w gębie zębów nie ma !

BYŁ , BĘDZIE , JEST RAKÓW RKS !!!
        • Gość: mrx1921 Re: Coś kitujesz z tym Wrocławiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:40
          Adwokacie Diabła nie bierz tego do Siebie , chyba wiesz do kogo to było
          pisane :)

Pozdrawiam

BBJ
          • Gość: Adwokat diabła Re: Coś kitujesz z tym Wrocławiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:58
            Wiem:),ja nie z tych co sie gniewaja
            • Gość: żabol Prezes jest zagorzałym fanem piłki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:48
              Dlaczego nie miałby zainwestować w piłkę nożną, czytaj dla Rakowa, przeciez to
              zrozumiałe że taka inwestycja szybko mu się zwróci poprzez samą reklamę. Inne
              częstochowskie dziedziny sportu mają wystarczająco pieniędzy na wszelkie
              rozbudowania drużyny, itd. Jestem za tym aby nowy sponsor jaki by nie był
              wkładał jak najwięcej pięniedzy w Raków.
    • Gość: mrx1921 BEZ KOMENTARZA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:02
      Nie zwracamy uwagi na Tychy — mówił po końcowym gwizdku Tomasz Czok. — Mamy po
      prostu wychodzić na mecze i wygrywać. Dla siebie i przede wszystkim dla NASZYCH
      KIBICÓW . Inne rzeczy same przyjdą.

źródło: ŻYCIE CZĘSTOCHOWSKIE

Aaa , nic nie będę pisał .

• Gość: Przemo23 Re: BEZ KOMENTARZA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:12
        Piłkarze dla kibiców - kibice dla piłkarzy !!!
        To jest własnie przywiązanie piłkarzy i fanatyków do barw!
        3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka