Gość: k. IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:42 skad wiecie ze impreza trwala baaardzo, baatdzo dlugo jak jest dopiero 20:30? :> prorok jakis czy co? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andi Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.inds.pl / *.inds.pl 31.05.05, 21:55 A gdzie jest ten srodek Czestochowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:50 Srodek Częstochowy jest na wysepce koło Dworca PKS. Spotkanie rzeczywiście trwało bardzo długo, właśnie wróciłam jest 22.50, a spotkanie jeszcze trwa. Kto nie był niech żałuje, bo takiego wspaniałego towarzystwa i takiej atmosfery nie znajdzie nigdzie. Dzięki za cudowne spotkanie pełne śmiechu i radości. Jest to wspaniała odskocznia od codziennego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 10:28 Szkoda ze nie wiedzialem, pewnie tez bym sie skusil. Ah ta ciekawosc... ;> Niestety z czasem u mnie krucho i ograniczam sie tylko do czytania watkow powiazanych z artykulami :/ Pozdro dla wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.icis.pcz.pl 31.05.05, 22:58 Juz zaluje ale niestety nie moglem byc obecny :((( Pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzat Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:03 Żałuj, żałuj. Wszyscy się pytali o Ciebie. Brakowało nam Cię w swoim gronie. Pozdrawiam Skrzat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:04 Było po prostu ekstra, co się pośmialiśmy, pogadaliśmy to nasze......... Jak zwykle było stałe gremium,szkoda że tylko z nowych bywalców , dwóch odważnych młodych i przystojnych przybyło........... A że było super ...........to normalne.......że fotoreporter właził na plecy redaktorowi i trzymajac się sygnalizatora walił nam fotę .............. Ogólnie po prostu żałujcie że nie byliście choć mogliście ......... Ruda z Prywatnym Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" 31.05.05, 23:26 Ja niestety chciałem, a nie mogłem :-/ Ale do następnego razu.. mam nadzieję :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.prenet.pl 31.05.05, 23:52 NIE bede duzo mowic nie bede duzo gadac spotkanie bylo super Nic ujac ani dodac Przybyli ci co chcieli i ci co sie nie bali a reszta ot po prostu znow chyba nas olali Wiec niech zaluja teraz nie wiedza co kto nosi :-) a my juz wiemy wszytko I nikt sie nie unosi. I zdjecia mamy fajne i w knajpce milo bylo tylko cholera jasna TAK SZYBKO SIE SKONCZYLO Skrzaty sie szybko spruly, Storima gna do Francji A Rudenka z prywatnym pognali gdzies tam w ktrzaczki Kubis sie szybko zebral wiadomo mafia czeka lecz za to IL. .. dlugo do zakonczenia czekal. Zalujcie wiec Wy wszyscy ktorych w srodku nie bylo bo strumieniami w knajpce polalo sie dzis wino Humorow nam nie braklo i fotek mamy sporo a w srodeczku samym robiono na barana Fotograf wisial mocno na sygalizatorze i moze nasze zdjecia juz jutro nam pokaze a teraz juz dobranoc bo oczka mi sie kleja i musze do lozeczka po prostej gnac KOLEGO Paaaa Corka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.bis / 212.244.80.* 31.05.05, 23:56 Ales mi Ruda poslodzila :D Zarumienilem sie ;) ale nie tak, jak przy komplementach Corki :P No ale zabawa przednia Pozdrawiam wszystkich ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:14 przednio i wesoło było :):):) miło i fajnie :):):):) się pogadało, porozmawiało, podyskutowało i do następnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:31 Oj fajnie było ,fajnie:o)I proroctwo się spełniło bo naprawdę trudno się było rozstać z tak przesympatycznym i zintegrowanym:o)(nie mylić z internowanym ) towarzystwem.Deczko ciężko też było dzisiaj wstać:o)Pozdrawiam serdecznie wszystkich i do następnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.bis / 212.244.80.* 01.06.05, 08:04 A ja sie obudzilem o 4 nad ranem, wypilem litr Kubusia owocowego i juz jest dobrze :) Teraz na uczelnie, Pozdrawiam ToMNR www.rakow.com.pl (Angela odezwij sie do mnie na gg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:37 No to widac grono jak na dłoni.......... Tylko Storima coś za kobitkami ukryty............. Hej idzie lato, coś tak kosmato Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:14 Może coraz mniej Forum, bo czasu jakoś tak brak, ale nadrabiam na gg dzieki nowym znajomym ze spotkań miłośników "Forum GW". Pozdrawiam wszystkich znajomych z Częstochowy i okolic - czyli całego świata))). Dzieki tym spotkaniom możemy poznac takich ludzi jak Włodek czy Storima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka V-----VICTORIA IP: *.prenet.pl 02.06.05, 02:54 a NASZ SYPATYCZNY IL niesmialo znak zwyciestwa na wysokosci swoich "klejnotow" ukazuje a widac to nad moja glowa Moze sie troche wstydzil lub obawial. Ale klase hahahaha i kase do spolki z Jackiem pokazal OOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!! i za to go chwalimy A cosmy widzieli :-) :-) :-0 to NASZE HIHIHIIII nA KAZDYM SPOTKANIU CO NOWEGO modnis swiatowy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Spotkanie bywalców forum "Gazety" IP: *.vf.shawcable.net 02.06.05, 04:47 Gość portalu: Angela napisał(a): > Może coraz mniej Forum, bo czasu jakoś tak brak, ale nadrabiam na gg dzieki > nowym znajomym ze spotkań miłośników "Forum GW". Pozdrawiam wszystkich > znajomych z Częstochowy i okolic - czyli całego świata))). Dzieki tym > spotkaniom możemy poznac takich ludzi jak Włodek czy Storima. Wlasnie dostalem serie fotek ze spotkania.... I zal, ze mnie z Wami nie bylo. Moze "nastepnom razom" sie uda, Ciesze sie ze Storima zastapil mnie lepiej niz ja sam bym to zrobil. To prawdziwa przyjemnosc widziec tyle znajomych twarzy. Po tych zdjeciach i u mnie tez sie pogoda poprawila:))) Najlepszego Wlodek ps Prezydium Grupy Trzymajacej za ...Forum wyglada Godnie i Dostojnie. Nie dziwie sie wiec, ze Jasiek mial cykora i zapowiedzial, ze nie przyjdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś